Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

neharım kımse yokkkkkkkkkkkkkk herkes gezmedeee bnm kocam da nöbetten geldı uyuyoooooooooooo

arkadaslar 2007 de yayinlanan bir dizi vardi Ayrilik Fadik atasoy oynuyordu bitmeden kaldirilmisti gece yarilari tekrarini izlerdim ozellikle muzikleri alir gotururdu beni

hatirlayaniniz var mi . muziklerini ariyorum bulamiyorummmm (

Zerbascim cnm benim
sebep bulunduguna gore sonucta cok yakimda ins.lutfen icini ferah tut olur mu cnm.sayi kac peki cokmu dusukk

inş ablacım dediğin gibi olur...valla ablam dr'a eşim tek başına girdi ben o ara kadın doğumcudaydm..eşime sperm sayın düşük dedi buda iltihaplanmadn ileri gelebilir dedi..ilaç verdi bir ay kullan gel tekrar test yapacaz dedi..hiç sormadı ne kadar diye afallamış bizimkisi tamam demiş çıkmış..ben olsam ne dir ne değildir sorardm..bugün keçi boynuzu aldım kür yapacm ona ibrahim saraçoğlunun kürünü sperm sayısını arttırıcı etkisi varmış..böle ablacım..

bnde uyumusummm neharımmmm yaa bu guzel hawada ewde uyudumm hep kociş yüzündennnn
yürüyüş yapmak istiyordummmmm
bebeyımmmmm şu testi yap artıkkkkkkk çatlattın benı hem kaç gun gectıııı hadııııııııııııııı
zerbas bende eşime keçiboynuzu uyguladım ama bi fikir wereyım dedım şimdi bi sen bu kürü yapmadan ilaçlardan sonra sayısına bakılsa sende en azından problemı bılırsın belkıde gercekten sayı düşük iltihaptan değil doktor ek bı tedawi werir ama sen kürü uygularsan bu yanıltıcı olmaz mı ??
bi tekrar ölçtürün sonra uygula derım ben
scorpiiimmmm nasıl gidiyo bebeişle hayat ((

misyaman teşk. ilgin için. bilmiyorum aldım yapayım dedim...şöle düşündm iltihaplanmadn kaynaklıysa zaten ilaçlar sayesinde geçer keçiboynuzu iltihaplanmaya bir faydası olmaz...sadece sperm sayısını düşükse hem ilaçlar var bende yanında kür yapayım dedim..yanlışmı düşündm cnm..

şu sonucu bence bi al bakalım iltihaptan mı
yoksa sayı düşük mü..
cok mu war snucları almaya..
yanı en azından sayı neden düşük görmen için..
sonra keciboynuzuna baslarsın
ama sayı sadece iltihaptan ise o zaman amanda yapayım die uğraşmazsın ölesine bnm gibi sadece iyi gelir die yaparsın..

Canim benim sana onerim egerki gittiginiz yer tup bebek merkezi degilse testi mutlaka tup bebek merkezibde yaptirmaniz en ayrintili en dogru sonicu orasi verirrr
tum kalbimle diliyorumki Mevlam sifanizida yavrunuzuda tez vakitte versinnn ins.

Benim kocis bugun 2de geldi isten.saat3ten sonra havayida guzel gorunce gol kenarina piknige gittik
Simdi agirlik coktu bana

canlarım diğer topikten arkadaşım umuttan haber almış..transfer iptal edilmiş ama şu an durum ne neden iptal oldu bilemiyoruz:26:
haber gelirse yazarım tekrar

Umutcugummm sevgili arkadasim kimbilir ne dyrumdadir su ann
transferin iptal edilmesinin sebebi ne yazikki ya embriyonun gelisiminin durmasi yada transfer edilecek kadar kaliteli olmamasiiii ((

Umutcugum bilmiyorum bu satirlari okumaya dertlesmeye derdini paylasmaya gelecekmisin,gelsende gelmesende bilki dualarimiz hep seni.le Rabbim buyuk ins.bebegin dogal yoldan gelsin ve bu cektiklerinin hepsi geride kalmis olsuun. zaman en buyuk ilac nolur yipratma kendini gun dogmadan neler dogarrrr

Ciddimisiniz umutun transferleri kesin mi iptal oldu simdi.cokkk umutluyduk hepimiz

Ne haldedir acaba simdi.mevlam yarasina sabirla dayanma gucu versin ins.

Ya umutuuuummmmmm yaaa
bu dualar boşa gitmedi biliyorum bennnn

misss tatlım henüz bişey anlamıyorummm..sadece arda ağrım oluyo özellikle yorulunca..canım yemek istemiyo bıraksan hep aç kalıcam..işte öyle kuzum inşallah 9 nisanda pıtpıtları duyarsak ben de hamile moduna giricem heraldeeee

Ciddimisiniz umutun transferleri kesin mi iptal oldu simdi.cokkk umutluyduk hepimiz

Ne haldedir acaba simdi.mevlam yarasina sabirla dayanma gucu versin ins.

Ya umutuuuummmmmm yaaa
bu dualar boşa gitmedi biliyorum bennnn

haber alamıyoruz canlarım şu ann..çok meraktayım bende..inşallah buraya gelecek kadar gücü olur..ne diyeceğimi ne düşüneceğimi ben de şaşırdım offfff

kızlar ben hala adet olmadım yaa 50 dolu dolu gün oldu ayrıca hiç adet belirtisi yok sadece göğüslerim biraz şişkin gibi arada bir de sızlıyor ama ağrım falan hiçb irşey yok pazartesi kan tahlili yaptırıcam tekrar belki geç döllenmedir kan testinden hemen sonrada doktora gideceğim bakalım ne var ne yok anlamadım bir türlü zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…