Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

merhaba kızlar belki biraz alakasız olcak ama çatlıcam artık düşünmekten aklım çok karışık ben geçen ay aşılama oldum ve tutmadı tabi bu ayda doktorum geçen aydan 3 tane yumurtmın olduğunu söyledi gün aşırı ilişki önerdi bide progestan verdi ilacım bittikten 3 gün sonra lekelenme tarzında bişey oldu hiç ped koymadım kahverengiydi perşembe başladı cumartesi bitti adet günümde dündü acaba bu hamilelik belirtisi olabilirmiki bu hap hep adet gördürüyomuş ama bende lekelenme oldu acaba üstüne görmüş olabilirmiyim cvp verirseniz çok sevinirim

Selammmm ablişko napıyonnn
Ben bugün 11 de kalktım 13 te tekrar uyudum şimdi kalktım progestanı 2 katına çıkardı ondan mı uyuyomki aceeepp:44:

oku oku bitiremdim sayfaları bende okumadan direk yazayım dedimmm :)

öncelıkle nasıl mutlu oldummm anlatamam mart ayı patlaması olmuş resmenn kedilere bişecik bırakmamışsınız kıssçelerrr Rabbim nazalarlardan korusun herbirinizi insallah...

neharımmm,,scorpincimmm,,kabilardamm canlarım benım yaaa çok ama çok mutlu oldum gercektennnn.. hımm bide rmzeynepide yenı gordum şimdiii hepinizin hamişlikleri hayırlı olsunnnn...Rabbim tamamına erdirsinnn ınsallahhh... çiçeeee burnunda anniş adaylarııı siziiiii

Selammmm ablişko napıyonnn
Ben bugün 11 de kalktım 13 te tekrar uyudum şimdi kalktım progestanı 2 katına çıkardı ondan mı uyuyomki aceeepp:44:

kuzummmm hayırdır nolduuu? ne olursa olsun ihtiyac dısında ayakta dıkılme olurmuuu... birde uyuman iyidir.. şimdi mercimek içerde gelişiyorya senin gücünü alıyor dermansız kalıyorsun oyuzden uyuyorsun.. pekmez yemeyi unutma olurmu...

üzüldüm yaa bugunleride atlatacaksın canımmm tamam mı aklında kötü şeyler asla ama asla gecırmee Rabbime sığın

Kuzuuuu hoşgeldin özlettin kendini
Canım bebek iyi ama kesenin altında kanama alanı oluşmuş 15 gündür dinleniyorum işte, ilaç kullanıyorum, wc haricinde kalkmamaya çalışıyorum. cuma tekrar randevum var.
Rabbim sana da nasib etsin hayırlı sağlıklı bir evlat.sen naptın? başlamıştınız hastane ,işlerine

canım benımm yaa kıyamam ne olur dıkkat et kendıne doktorunu dinle harfiyen , istek yaptırın olmazsa hastanede yat böyle şeyleri fuzuli olarak görme olurmu.. bebişin senınle olacak buna inaaannn sadeceeee

bende pztsi rahım filmi çektirdim aneztezili.doktor 3gün cinsel perhiz vermişti ancak ben salı gunu tüpcuye randevumuz vardı ve mecburen alttan muayene yaptırmak zorunda kaldım ( tüpcüdeki doktora demıstım yenı rahım fılmı cektırdıgımı) alttan muayeneyıde benı bagırta bagırta yaptı yanı (( bu arada eşimde veremedi şeysini anla ilk oldugu için belkide onuda doktor bizi 16 nısanda eşim spremini verecekteee kımbılır ne zaman tahlıl çıkacak sonra univ prof kurula çıkacak çok umutsuzum ben temmıuz ancak dıyorumm...
neyse perhızw uyduk ancak sonrasında çok asırı derecede ağrım oldu benım yaa böyle acile gidecektım nerdeyse sankı karnımı kesiyorlar gibi.. şimdide karnım davul gibi şiş

birde benım rahım fılımımı çeken doktor kafamı karıstırdı..senın tüpbebek yaptırmana gerek yokki dedi.. bende böyle böyle dedikçe yokyok yanlıs kesınlıkle doktorun kım falan dedi.. kim inanacagımı sasırdımmm... eşimde artık bu yola baş koyduk gerı donmeyelım dedi.. böyle işte vaziyet bende...

Canim benim sana onerim egerki gittiginiz yer tup bebek merkezi degilse testi mutlaka tup bebek merkezibde yaptirmaniz en ayrintili en dogru sonicu orasi verirrr
tum kalbimle diliyorumki Mevlam sifanizida yavrunuzuda tez vakitte versinnn ins.

ablam saol canımsın...özel bir hastanede yaptırdık..başhekim dr.ve uzman..tahlil sonuçlarınıda vermedi bilemiyrz sperm sayısı felan değerleri maalesef..nisan ayı bana haram oldu..2 mayıs randevu..bide ilaçlar yan etki yaptı eşimde kızarıklıklar oldu sanki kızamık olmuş gibi..çok mutsuzum anlatamam..

ayy bu arada bende senııı feryaliiiiii ve burdaki tüm arkadaslarımıııı çok özledimmmm

dahası net olmayısı benı delirtti diyebilirim.. ogun facede sana yazarkendde ben hastaneden randevu almak için netcafeye gitmiştim tabee eşimin refakatindee... tek basına göndermediği içinde kkya felan hiç giremedim nikimi bilmiooo değiştirdiğimi yanee ahahaha

canım öncelikle hoş geldin,ne iyi etmişsin anestezi alarak çektirmeye,bende çektirdim hemde anestezisiz anam ağladı resmen bende adet olmayı bekliyorum aşılama için

test yaptım arkadaşlar 4 gün geçmişti ama malesef yine tek çizgi

hala adet olmadım yarın amh sonucu için dr gidicem hiç adet belirtim yok ama sadece göğüslerimdeki ağrı devam ediyo

UMUT cum umutsuzluğa kapılmak yok bu dua halkasında yapılan dualar biiznillah kabul olucak en makbul dua kulun kula ettiği duadır bizler birbirimize dua ettikce herbirimiz ayrı ayrı yavrularımıza kavuşucağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…