Umuuuuuuuuuutttt ne diyeceğimi bilemiyorumm. Rabbim bu acılarını görsün, gönlünün muradını versin. Aslında biz ne kadar birşeyleri sebep göstersek de Rabbim ol demeden olmuyor. Yine dua etcem sana. canım biliyorum her laf boş gelir sana ama inan ben de ne yazacağımı bilemedimama inanıyorum yavrun çok kısa bir süre sonra gelecek
bu genç yaşımda inan ki bunları yaşamaktan çöktüm.. görümcem ymurta toplamada saçımı gördü de, beyaz saçların ne zaman oldu dedi..abla görüyosun halimizi dedim.. daha nasıl olmasın kii
gönlümün muradı, şuan ki içimin yangıın değildi neharımm değildiii
hani bazen birseyi OLMUYO derler ya..ben bu olmuyo kelimesini anlamıyorum kızlar an la mı yo ruumm.. Allahım sen affett benii
bu genç yaşımda inan ki bunları yaşamaktan çöktüm.. görümcem ymurta toplamada saçımı gördü de, beyaz saçların ne zaman oldu dedi..abla görüyosun halimizi dedim.. daha nasıl olmasın kii
gönlümün muradı, şuan ki içimin yangıın değildi neharımm değildiii
hani bazen birseyi OLMUYO derler ya..ben bu olmuyo kelimesini anlamıyorum kızlar an la mı yo ruumm.. Allahım sen affett benii
canımmmmm böyle söyleme sakın isyan etme her şeyin bir vakti zamanı var. Böyle sınanıyoruz hepimiz farklı şekillerde. inanki gözlerim doldu, ne yazsak acın dinmeyecek
sizleri de üzüyorum ister istemez, hakkınızı helal edinn
şu dünya da hiçbiseyin garantisi yok, tüp bebeğin bile ..
onca emek, onca hayal.. ellerimizden uçup gidiyor..
esimde çok üzülüyo, gerçi o benim gibi ağlıyomiyo belki ama, benim halimede çok üzülüyo..
zaten bu haftayı alilemin yanında kay dedi.. yok dedim sen evde kendin napıcan.. bu günlered yalnız kalsın istemedim evimizde..
dedi gündüz napıcan.. dedim biraz ağlar, biraz uyur.. aksamı ederim sen gelirsin evenasıl sarıldııı
sizleri de üzüyorum ister istemez, hakkınızı helal edinn
şu dünya da hiçbiseyin garantisi yok, tüp bebeğin bile ..
onca emek, onca hayal.. ellerimizden uçup gidiyor..
esimde çok üzülüyo, gerçi o benim gibi ağlıyomiyo belki ama, benim halimede çok üzülüyo..
zaten bu haftayı alilemin yanında kay dedi.. yok dedim sen evde kendin napıcan.. bu günlered yalnız kalsın istemedim evimizde..
dedi gündüz napıcan.. dedim biraz ağlar, biraz uyur.. aksamı ederim sen gelirsin evenasıl sarıldııı
Ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
napiyon uykucuuuuu
iyiiiiiiiiiiiiiiiiii yatıyom armut gibi
kaynanaya da gıcık oluyom tabi
asbecigim beni listeden cikar cnm bu donemleri atlatalim ins yeniden girerim o listeyeee
Tembeeeeeel asbeeee tembeeeeeeell asbeeeene biççççççiimm başkansın sen asbeeeeee birazdan listeyi düzenleeeee
naz yap nazzzzz ay uy falan de azcik dolansin pesindeeeee bu firsat hep gecmez ele
telden yazmayi ogrendim demii
Canım daha napıyım kimse bat bildrimiyorrrrrrrr
naz yap nazzzzz ay uy falan de azcik dolansin pesindeeeee bu firsat hep gecmez ele
telden yazmayi ogrendim demii
vaaaayyy telden mi yazıyon ben pc desin sandım helaaaalll sanaaaaaaaaa
yaz kuzum benim bat 21 kasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?