Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

bu genç yaşımda inan ki bunları yaşamaktan çöktüm.. görümcem ymurta toplamada saçımı gördü de, beyaz saçların ne zaman oldu dedi.. abla görüyosun halimizi dedim.. daha nasıl olmasın kii
gönlümün muradı, şuan ki içimin yangıın değildi neharımm değildiii
hani bazen birseyi OLMUYO derler ya.. ben bu olmuyo kelimesini anlamıyorum kızlar an la mı yo ruumm.. Allahım sen affett benii

Son düzenleme:

canımmmmm böyle söyleme sakın isyan etme her şeyin bir vakti zamanı var. Böyle sınanıyoruz hepimiz farklı şekillerde. inanki gözlerim doldu, ne yazsak acın dinmeyecek

Canımmmmmmm üzülme ağlama demek çok yanlış biliyorum bişeyler söylemek istiyorum ama kelimeler boğazıma düğümlenip kalıyor
Rabbim asla karşı gelmiyoruz. Ama sınavlarımız çok ağır dayanma kuvveti ver yarabbimm

canımmmmm böyle söyleme sakın isyan etme her şeyin bir vakti zamanı var. Böyle sınanıyoruz hepimiz farklı şekillerde. inanki gözlerim doldu, ne yazsak acın dinmeyecek

sizleri de üzüyorum ister istemez, hakkınızı helal edinn
şu dünya da hiçbiseyin garantisi yok, tüp bebeğin bile ..
onca emek, onca hayal.. ellerimizden uçup gidiyor..
esimde çok üzülüyo, gerçi o benim gibi ağlıyomiyo belki ama, benim halimede çok üzülüyo..
zaten bu haftayı benim ailemin yanında kal dedi.. yok dedim sen evde kendin napıcan.. bu günlered yalnız kalsın istemedim evimizde..
dedi gündüz napıcan.. dedim biraz ağlar, biraz uyur.. aksamı ederim sen gelirsin eve nasıl sarıldııı

Son düzenleme:

ahhh kuzummmm ağlattın benii. onlar daha çok üzülüyor hem duruma hem bize sizi üzdüm ne demek olur mu öyle şeyy biz burda sıkıntılarımızı da sevinçlerimizi de paylaşcaz. ne olur yıpratma kendini lütfen, imkanınız varsa eşinle 2-3 gün bi yerlere kaçın

Canım benimmmmmmm keşke daha fazla yapabileceğimiz bişeyler olsa

kelimelerin yetersiz kaldigi yer tamda burasiii iyiki geldin yaz agla acilirsin susma icine atmaa iste o zaman iyice birikir oradaa.
hepimizin imtihani farkli farklii unutma Mevlam sevdigi kuluna dert verirrr zor biliyorum ama lutfen sabrettt Rabbim mutlaka bir kapi acacak ve maddi manevi guc verecek belkide bir mu ize olacak dogal yoldan gelecek yavrun.fsh hormonu stresten fazlasi ile etkileniyor maleseff insAllah Rabbim sabrini da mukafatinida verecekkk

dualarimdasin cnm zaman herseyin ilaci gun dogmadan neler dogarrrr

Tembeeeeeel asbeeee tembeeeeeeell asbeeee ne biççççççiimm başkansın sen asbeeeeee birazdan listeyi düzenleeeee

asbecigim beni listeden cikar cnm bu donemleri atlatalim ins yeniden girerim o listeyeee

banane çıkarmicam sen listemizin demirbaşlarından birisin çalışma yapmasan da orda ismini görmek yetiyor ablammm

Tembeeeeeel asbeeee tembeeeeeeell asbeeee ne biççççççiimm başkansın sen asbeeeeee birazdan listeyi düzenleeeee

Canım daha napıyım kimse bat bildrimiyorrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…