yerim senin batiniiiii
Turkce karakter yazilmiyorya ordan anla yoksa ben imla ve yazilim kurallarina uyarim Edebiyatimm hep 5 ti hocammmmmmmmmm
vaaaayyy telden mi yazıyon ben pc desin sandım helaaaalll sanaaaaaaaaa
yaz kuzum benim bat 21 kasım
ayyy çok sıkıldım cuma gitse artık deli ediyo beni
Telden yaziyor olmayi istemezdim su annnn oylesine mutluu oylesine cosku doluyum kii
Feryalnurummmm balimmm Hamileeeeeecok bekledigimiz o gun geldi melegi artik gobusunde maasAllah barekAllahhhh
Calsin sazlar kurulsun halaylarrrrrr:118::118::118:
telden yaziyor olmayi istemezdim su annnn oylesine mutluu oylesine cosku doluyum kii
feryalnurummmm balimmm hamileeeeeeCok bekledigimiz o gun geldi melegi artik gobusunde maasallah barekallahhhh
Calsin sazlar kurulsun halaylarrrrrr:118::118::118:
hamişim bende darısı tüm isteyenlere hepinizi çok seviyorummmmmmmmmmmmm çok heyecanlıyım
kuşummmmmm hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin Rabbimmmmmmm
yerim ben seni yerimmmmm
Listemi düzelttim ohhhhhhh
canlarımsınız benim bu ay sizler benden umutluydunuz sen neharım misyaman raginda iskorpit canımcın içi bitanem Rainbow ablam hepiniz ya sizlerle başladım bu maceraya sizlerin duasıyla Rabbim nasip etti bebişim çok küçük kızlar tek atımlık olduğu için biliyorum daha 13.günümüz inşallah Rabbimin izniyle devamı gelir dostlar dualarınızı esirgemeyin
Kızlaaaaaaaarr ben bu ay Feryal den çoookkk umutluyummmm
Ne heyecanlar yasadik neleri paylastik sukur ki cok guzel dostluklar kurdukhep guzel haberler almak dilegiyleeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?