Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

İnşallahhhhhh canım inşallahhhhhhhhhhhhhh
kız daha susam o ne nohutu

aneymmmmmmmmmmmmmmm ((
yenı bı bebiş daha geliooooooooooooooo aneymmmmmmmmmmmmmm (
ya ama şimdi walla ne yalan öle emındım kı hiç şaşırmadım desem yeri warrr (
feryalcim bi yüzlükde senden alayım bebeğimmm (
bnm oğlanın hesabına yatırırsınnnn
kızlar herhalde bi fatmada sekti bu silkeletme işi.
bende rochakdan ümitliyim bu ara
bat söyleyin kızlar dua edelimmmmmmmmmmmmmmmmmm
FERYALNURUMMMMMMMMMMMM canımmm gözünüz aydınnnnn olsun bebeğiniz size huzur bereket aşk getirsin bolcaaaa

umutummmmmmmm güzel arkadasımmm benımm..
bi taraftan güzel haberler alırken bi taraftan senın haberınle ınan ki hepimiz yıkıldık..
ama bnm içimdeki ses senın bebiş sahibi olacagını söylüyor..
bundan cok emınım ben...
werecek olan Rabbım değil mi..
o zaman hiç ümitsizlik yok...
sen gece namazlarında iste Rabbımden ınan ki bi an cıkmıyorsun aklımdan..
hiç tanımıyorum görmedim senı ama dualarımda en basta geciyo ismin..
we bunca dua karşılıksız kalmayacakkk
amın kere amın...

Tatlım tebrik ederim muhteşem haber Allah tamamını erdirsin

Sağol seasidem Allah razı olsun özledik seni akrebim

misyumoşummmmmmmmmmmm sizlerin dualarıyla birtanem Allah bin kere Razı olsun tüm dostlardan ayrıca taktiğin içinde değil yüzlük binlik göndereyim canımmmmmmmmmmmm aydınlık içinde ol çok teşekkür ederimmmmmmmmmmmmmm

aydınlık içinde ollllllllllllll (
duan yeter minik susamın annesiii (
anlat nasıl öğrendın nasıl oldu dün diyorum ki feryalın bı haftası dolmadı mı hala ya (

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle.

ASBELOVE

asbelove:300

kabilarda:144

xNeharx:30

KALAN 3970

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasib etsin inşAllah.AMİN

seasideeeeeeeeeeee hamiş kokusu mu alıyon kızzzzzzzz geliyon bi tebrikk kaçıveriyon hemeeeeennn

Senin ve tatlı bebeişininde kokusunu aldım değil mi :44: eğer almamışsam özür diliyorum sanada bebişine sağlıkla kavuşacağın günler diliyorum
İşte öyle abuk sabuk insanlarla uğraşıyorumki napayım onları anlatıp sizi bayacağıma güzel haber alıp güzel haber verme derdindeyim

canım 100 tanede ben alayyım okudukça yine alırım, bu arada benim bat 12 nisan

bende bu kadar zor olduğunu yeni anladım canım üzülme demek istemiyorum tabiki üzüleceksin ama sakın isyan etme her işte vardır bir hayır mutlaka, ogün gelecek inanıyorum sende alacaksın umut u kucağına

canım Allah kucağına almayı nasip eder inşallah

neharım senin şu mercimekcik benim içinde birşey diyormu

aydınlık içinde ollllllllllllll (
duan yeter minik susamın annesiii (
anlat nasıl öğrendın nasıl oldu dün diyorum ki feryalın bı haftası dolmadı mı hala ya (

canım sabah idrar testi yaptım silik çıktı sonra kan tahlili verdim işede gitmedim takılıyom :) daha adetime 2 gün vardı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…