Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Keyfine düşkün desene daha minik annesi dr.un dediği gibi büyüyünce gör sen

Kuzum hiç korkma bak bizimde aynıydı ve ben geçen ay hamile kaldım hatırlarsan ve her dr. bana tüpten başka şansın yok diyordu hiç üzülecek bişey yok takviyelerle daha da yükselir değerleri özelden atsana bana bi bakalım

asbeeeeeeeemm yarın kontrol mü vaaaarrr

evet kuzum kontrolümüzü olduk çok şükür rahatım herşey yolunda ancak bu sabah ağrıyla uyandım sanki her adım atışımda rahmim sallanıyor acı çekiyorum aradım dr.umu ağrı kesici iç korkma herşey yolunda dedi içeceğim şimdi bakalım

Ciddimisiniz umutun transferleri kesin mi iptal oldu simdi.cokkk umutluyduk hepimiz

Ne haldedir acaba simdi.mevlam yarasina sabirla dayanma gucu versin ins.

aaaaa canım benim ne kadar umutluyduk Rabbim yar ve yardımıcısı olsun

Selammmm ablişko napıyonnn
Ben bugün 11 de kalktım 13 te tekrar uyudum şimdi kalktım progestanı 2 katına çıkardı ondan mı uyuyomki aceeepp:44:

ondan uyuyorsun canım progestan acaip uyku yapıyor ben bütün gün uyuyordum onu içtiğimde

Canım benim anladığım kadarıyla rahim filmin temiz çıkmış hadi hayırlısı bu ay kendiliğinden gelir belki bebiş rahim filmi çektirip ertesi ay hamile kalanlar var biliyorsun sunbal öyle oldu mesela bu ay boş geçmeyind erim bi de silkelettin mi tamamdır
Eşinin testi de eğer ünv. hastanesinde yaptırıyorsan ertesi gün alırsın panik yapma tatlım bence bu ay kendiliğinden gelecek bebişimiz ama en kötü ihtimal mayısta başlarsın kuzum sen tedaviye

Canım Rabbim sabır versin bu ay olmadı bi daha ki ay olacak hayırlısıyla

Günaydın herkeseeee
İskorpit çok özledik seni canım.Umarım daha sık gelebilirsin aramıza.
İnşallah senden de güzel haberler almayı nasip eder Mevlam.

Geçen hafta annem babam ve kardeşim geldiler memleketten.Dün gönderdim onları.
Anneme daha söylememiştim,gelince söyledim.Zaten söylemesemde anlardı heralde
çünkü yemek yaparken epey bir zorlandım.Biz kendimize daha hafif ve kokusuz yemekler yapıyorduk.
Ama malum onlara daha bir özenli olmak gerekiyordu.Benim midem bulanınca da anneme söyledim.

Geçen hafta gittik doktora da.Kesemizi de gördük,kalp atışını da.İki hafta sonra tekrar gideceğiz.
Foruma yazamadım ama arada kaçamak yapıp okuduğum oldu.En çokta Umut ve Neharı merak ediyordum.
Nehar herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim canım.
Daha geçmişi okuyamadım,bakalm neler olmuş.

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle.

ASBELOVE

asbelove:300

kabilarda:144

KALAN 4000

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasib etsin inşAllah.AMİN

Son düzenleme:

Canım 144 'yi alayım ben,bitirdikçe yenisini alırım.

Umutun transferi iptal olmuş,son okuduklarıma göre herşey yolundaydı.
Demekki beklenilmeyen bir durum gelişti.
Umut inşallah Rabbim sana da nasip edecek bebişini kucağına almayı.
Şuan nasıl olduğunu da iyi kötü tahmin edebiliyorum.
Dua etmekten hiç vazgeçme arkadaşım ve Rabbim bilir de.
Herşeyin en iyisini Rabbim bilir,hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.

Canım benim pıtpıtları duydunuz mu maaşallahh subhanallah artık gerisi gelir sırayla inşallahhhhhhh
Annen nasıl mutlu olmuşturrrrrrr
Rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla hayırla

Canım benim pıtpıtları duydunuz mu maaşallahh subhanallah artık gerisi gelir sırayla inşallahhhhhhh
Annen nasıl mutlu olmuşturrrrrrr
Rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla hayırla

Yok canım duymadık,keseyi ve onun içindeki minik mercimeği gördük.
Doktor aleti gezdirdikçe mercimeğin pıppıtları da gözüküyordu.
Rabbim bu mucizeyi sana ve diğer arkadaşlara da nasip eder inşallah.

Maaşallah canım benimmmmm hayırlısıyla sesini de duymayı nasip etsin Rabbim hayırlısıyla canım
Aminnnnnnnnnnn hepimize inşalalhhhhh

asbeeeeeeeeeemmmm ben 30 tane alayım, evdeyim zaten ama ezberimde yok o yüzden parça parça alcam tamam mı yavrım

Selam kızlar..maalesef sizlere iyi haberler getiremedim .. cumtrtesi 9 da kötü haberi aldığımdan beri ağlıyorum ..kendimi çok güçsüz , ne düsünceğini bilmeyen biri olarak hissediyorum..
verdiğim bu 4. savaşta yine yenildim..bütün hislerime, bütün hissetmek istediğim her ne kadar duygu varsa bebis adına.. hepsi ellerimden bu kez de, daha baska uçup gitti ... yine yıkıldım, yine yıkıldım..

cmartesi günü ben hastaneyi gitmek için hazırlık yaparken, dus fln aldım 3gün alamıycam diye..derken giyinme hazırlığında 9' da tel. geldi..
baktım embriyolog dedi ki...............
dün kü embriyionuz da gelisme beklerken, yine aynı bölünmede kaldığı için transfer işleminizi yapamıycaz.. içimi nasıl bi ates sardı anlatamam.. ben saatined burda olun diyecekler sanarken, olumsuzun ötesinde sözler söyledi, ağlamaya basladım.. gözlerim doldu doldu .. o konustuu ..

cünkü ÇARSAMBA opum dan sonra, birazdan isleme alıcaz demisti odama geldiğinde..
o günü 2 hücreli olan .. PERSEMBE günü yine aynı suanda ama ilerlemesini bekliycez bgün dedi ki, cuma isleme alabiliriz demisti..
ve CUMA günü yine konusutğıumuzda, halen aynı gün içinde bekliycez dedi.. ben anlamıstım bi terslik mi var acaba diye..
çok dua ettim, Allahım O 1 taneyi bizlere bağısla diye.. ve ben CUMARTESİ günü yine ayın haberi alınca hepten yıkıldım..

öncekilerde böyle olmamıstım, hep bi yaptırdığımız bi öncekinden düşük gelişiyo sonuçlar ..

öncekilerde toplanan yumuralardan dr um 8 olması güzel ult. baktığıma göre de iyi gelisiyorlar demisti..

cmartesi öğlende dr um aradı görüstüm :

bana ilk dediği nasılsın sorusu oldu ? dedim kötüyüm ..ağlıyorum bi yandan ..
bizde çok üzüldük.. bizde olması yönünde çok çaba sarfettik ama maalesef yapılan bütün hersey bu noktaya geldi..

smdi bana neden böyle oldu sorusu sorucaksın.. ben sana şöyle açıklayayım dedi ..

smid zaten yumurta rezervimiz öncekilerde de az oludğu halde bu kez kinde 8 yumurta elde etmistik..
fakat incelemeye alındğında yumurtalardan 8 tanesinden 4 tanesine islem yapılda 1 tanesinde gelisme olduğunu gördük ama yine de yeterli gelmedi bölünmesi için..
bunun en önemli ana faktör sperm konusunda bir sıkıntımız vardı..
2. faktör yumurtaları büyütmeye çalıstık fakat yumurtalar üzerinde yaptığımız çalısmada yumurta anomalisi görüldü dedi.. bu yüzden sağlıklı bölünme olamadı dedi..
ve birde benim kan sonuçlarımdan ben birtek HOMOSİSTEİN yüksek diye bilirken, FSH değerim de yüksek mis.. bu da etkiliyebiliyor dedi.. sordum kaç olması gerek dedim.. normali 10 ama senin 15 çıkmıs değerin dedi.. fazla da yüksek olmamasına rağmen.. olumlu bir sonuç elde edemedik yine ..

isterseniz biraz dinlenin bi müddet.. sonrasında ister bizim merkeze, ister bska bi merkeze gidebilirsiniz,..
zaten şu ana kadar bu 4. denemeniz olduğu için zaten yapılacaklar gerektiği kadar yapıldı ama bndan sonrası için bi FSH değerinize 2 aylık ilaç tedavisi verebiliriz dedi..
dedim ki, yumurtaları iğnelerle bi sekilde büyümesini sağlıyabiliyoruz, esim için sperm de hiçbirsey yapılamıyor mu dedim..
yok dedi.. sperm konusunda çok fazla bi müdahale yapılamıyor dedi..

ben onca iğneleri olmaya katlanırken, es konusunda bu tıp ta neden birsey yapılamıyor onu anlamıyorum bi türlü ..
gerçi yumurtalarıma o kadar ilerlemesini sağladık yine tam istenilen kalitede gelismedi sanırım ki, :26:yumurta anomalisi dedi..

özetliycek olursak

1. tüp te, 7 yumurtadan 3 ü döllenmisdi ve transfer edilmisti. (8 hücreli)
2. tüp te, 5 yumurtadan yine 3 ü döllenmisdi ve trnsfer edilmisti.(8 hücreli)
3. cü de, 3 yumurtadan 2 si isleme alındı derken, biri bölünmeyi basarıyo dediler ve 6 hücreli emrbyo verilmisti.
4. cü de, 8 yumurtadan 4 ü islme alındı derken 1 i dölleniyo dediler ama yetersiz kaldığı için bölünmeyi basaramadı denildi..

Allahım .. canım o kadar yanıyor ki.. onca çabamıza, onca uğraşımıza, neden her seferinde bu kadar bedenim yorgun düsüyor, umutlarım hep boşa çıkıyor , neden hayallerim artık gerçeklesmiyor.. istediğim sağlıklı bebisler yada sağlıklı bebisti... canım halen o kadar yanıyor ki.. içimde bir ates.. ne kadar soğuk su içsem yetmiyo sanki..
bebis sahibi olmak bu kadar mı zor yaaa

okumus olduğunuz dualarınızda, okuduklarınızda Allah razı olsun tekrardan.. hakkınızı helal edin... dua dua hepsi bi yere kadar.. Rabbim yine izin vermedi hatta izin verdiği ölçüde gelisit herseyy

okumus olduğunuz dualarınızda, okuduklarınızda Allah razı olsun tekrardan.. hakkınızı helal edin... dua dua hepsi bi yere kadar.. Rabbim yine izin vermedi hatta izin verdiği ölçüde gelisit herseyy

Canım benim Rabbim yardımcın olsun diyebilecek hiçbişeyim yok Allahım sabır versinnnnnn
Seni çok seviyorummmm

Umuuuuuuuuuutttt ne diyeceğimi bilemiyorumm. Rabbim bu acılarını görsün, gönlünün muradını versin. Aslında biz ne kadar birşeyleri sebep göstersek de Rabbim ol demeden olmuyor. Yine dua etcem sana. canım biliyorum her laf boş gelir sana ama inan ben de ne yazacağımı bilemedim ama inanıyorum yavrun çok kısa bir süre sonra gelecek

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle.

ASBELOVE

asbelove:300

kabilarda:144

xNeharx:30

KALAN 3970

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasib etsin inşAllah.AMİN

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…