Senin ve tatlı bebeişininde kokusunu aldım değil mi :44: eğer almamışsam özür diliyorum sanada bebişine sağlıkla kavuşacağın günler diliyorum
İşte öyle abuk sabuk insanlarla uğraşıyorumki napayım onları anlatıp sizi bayacağıma güzel haber alıp güzel haber verme derdindeyim
ya kızlar yehan nerdee neden gelmıo hıcc
arkadaslar biz bu topiğe raınbow abladan baslarsak ekimde basladık
we su anda 17 hamiş
20 da adayımız warrr
6 ayda yolu yarıladık demek ki bu yıl bu topikte herkes hamiş olacak...
rainbowun bayraagını asbe aldıı
nede güzel yaptı kopmadık birbirimizden..we hepimiz herşeyimizi biliyoruz birbirimizi tanıyoruz artık...
bu güzel bag kopmasın daha da kuvvetlensın we hamişlerimizzz artsınnn bol bol gelsın bebişler artık naz yapmasınlar....
hamişim bende darısı tüm isteyenlere hepinizi çok seviyorummmmmmmmmmmmm çok heyecanlıyım
Hayırlı olsun canım.Çoook sevindim.
Yanlış anlamadıysam tek atımlk gibi birşey okudum.
Bir de silkeletmişsin,insan inanamıyor değil mi?
Rabbim mucizeni sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallahhhh.
canım 100 tanede ben alayyım okudukça yine alırım, bu arada benim bat 12 nisan
bende bu kadar zor olduğunu yeni anladım canım üzülme demek istemiyorum tabiki üzüleceksin ama sakın isyan etme her işte vardır bir hayır mutlaka, ogün gelecek inanıyorum sende alacaksın umut u kucağına
canım Allah kucağına almayı nasip eder inşallah
neharım senin şu mercimekcik benim içinde birşey diyormu
canım sabah idrar testi yaptım silik çıktı sonra kan tahlili verdim işede gitmedim takılıyom :) daha adetime 2 gün vardı canım
arkadaslar biz bu topiğe raınbow abladan baslarsak ekimde basladık
we su anda 17 hamiş
20 da adayımız warrr
6 ayda yolu yarıladık demek ki bu yıl bu topikte herkes hamiş olacak...
rainbowun bayraagını asbe aldıı
nede güzel yaptı kopmadık birbirimizden..we hepimiz herşeyimizi biliyoruz birbirimizi tanıyoruz artık...
bu güzel bag kopmasın daha da kuvvetlensın we hamişlerimizzz artsınnn bol bol gelsın bebişler artık naz yapmasınlar....
düzelttim canımmmm yaşını da söyle de tam olsun barii o bat hiç gelmeyecek inşallahhhh sende silkeletmiştin dimi sanki öyle bişey okudum bakalım bende şu ayı atlatayım bende silkeletcem banane bende istiyorum bendeee
canım benim senin gibi bir dostum olduğu için çok şanslıyım Rabbim kucağına da almayı nasip edecek hayırla sağlıkla inşallahh
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aslında 36 ama 35:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
1 saat uyuyayım dedim bi sürü rüya gördüm.
Kızlar canım acayip kek istiyor.
Rüyamda ben de ltf da raginda'ya diyorumki bana kek yap kargoyla yolla, o da tamam başladım yapayım da yollayım diyorAllaaamm iyice pis boğaz oldummmm
kızçem aşermeler mi başladı yoksammmmmm
aşerme değil yavrummm pis boğazlık başladı
1 saat uyuyayım dedim bi sürü rüya gördüm.
Kızlar canım acayip kek istiyor.
Rüyamda ben de ltf da raginda'ya diyorumki bana kek yap kargoyla yolla, o da tamam başladım yapayım da yollayım diyorAllaaamm iyice pis boğaz oldummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?