Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Tebrik ettin teyzesii hem de aynı günnn Kuzummm öyle deme biz burda neler paylaştık, gel dertleşelim sevinelim yapma böyle bebişimmmmmmm

Nohut diyoki rochak teyzemin bat 12 nisan felan değil kızz inan hepinizin adını tek tek tek geçiriyorum aklımdan

arkadaslar biz bu topiğe raınbow abladan baslarsak ekimde basladık
we su anda 17 hamiş
20 da adayımız warrr
6 ayda yolu yarıladık demek ki bu yıl bu topikte herkes hamiş olacak...
rainbowun bayraagını asbe aldıı
nede güzel yaptı kopmadık birbirimizden..we hepimiz herşeyimizi biliyoruz birbirimizi tanıyoruz artık...
bu güzel bag kopmasın daha da kuvvetlensın we hamişlerimizzz artsınnn bol bol gelsın bebişler artık naz yapmasınlar....

Evet yaaa maşAllahhhh bizeee, burda hamiş olmayan kalmayacaaaaakkkkk

hamişim bende darısı tüm isteyenlere hepinizi çok seviyorummmmmmmmmmmmm çok heyecanlıyım

Hayırlı olsun canım.Çoook sevindim.
Yanlış anlamadıysam tek atımlk gibi birşey okudum.
Bir de silkeletmişsin,insan inanamıyor değil mi?
Rabbim mucizeni sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallahhhh.

canım benim Allah razı olsun size yetişmek istedik canımmm yumurtlama dönemi çalışma tekti canım hep derdim Rabbim ol diyince ona şükürler olsun o herşeyin hayırlısını bilir

düzelttim canımmmm yaşını da söyle de tam olsun barii o bat hiç gelmeyecek inşallahhhh sende silkeletmiştin dimi sanki öyle bişey okudum bakalım bende şu ayı atlatayım bende silkeletcem banane bende istiyorum bendeee

canım sabah idrar testi yaptım silik çıktı sonra kan tahlili verdim işede gitmedim takılıyom :) daha adetime 2 gün vardı canım

canım benim senin gibi bir dostum olduğu için çok şanslıyım Rabbim kucağına da almayı nasip edecek hayırla sağlıkla inşallahh

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle.

ASBELOVE

asbelove:300

kabilarda:144

xNeharx:30

rochak:100

KALAN 3870

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasib etsin inşAllah.AMİN

aslında 36 ama 35:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

feryalll hayırlı olsun canım benimmm çok sevindimmevlam sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inş.

bir sevinç bir üzüntü hayat böyle işte

UMUTT canım inan ne diyeceğimi bilemiyorum.mevlam biran önce yaranın merhemini versin sana inş.

ve nolurr isyan etme imtihan dünyası işte kimisinin sınavı daha zor geçiyor sende zor sınav veren bir kuluusn mevlanın muhakkak ki mukafatını tez zamanda verecektir

dularımız seninle arkadaşım

1 saat uyuyayım dedim bi sürü rüya gördüm.
Kızlar canım acayip kek istiyor.
Rüyamda ben de ltf da raginda'ya diyorumki bana kek yap kargoyla yolla, o da tamam başladım yapayım da yollayım diyor Allaaamm iyice pis boğaz oldummmm

kızçem aşermeler mi başladı yoksammmmmm

yaaa feryaaaal yaaa canım çoooooooooooook sevindim Allahım ne bereketli bir ay bu ay maşaaAllahhh

özlemle senin haberini aldım ya çok şükür Rabbime gözünaydın arkadaşımmmm oyyyy bebiş geliyor ne güzel yaaa

topik atağa geçti misyumoşumunda dediği gibi devamı gelcek biiznillahhh

haydinnn halayaaa

kuşum bende dünden beri kek kek diye ölüyorum yaa varmı böle bişeyyy

sen iste kuzummmm kakaolu meyveli ne çeşit istersen yapıp atayım kargoyaaa

teyzesinin canı kek mi istemişşşş yerim onuuu bennnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…