Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

ona şimdilik aşerme deyip gizleyelim kayınvaliden yapmıo mu kuzum sanaaa yapıp yollayam mı

ooooooooo kuzuuuummmm benimmmm kıyamaaaamm sanaaaaaaaaa keşke yakın olsakkkkk benim kayınvalide daha yemek yapmayı süpürge açmayı bilmiyo keki nerden bilsin

firarperesttt cnm nasılsınnn

umut arkadaşım vallahi benim içimden bir ses senin eninde sonunda inş. bir bebeğin olacağını söylüyor.daha dün gördüm 18 yıl sonra ikizleri olmuş bir ailenin.

demek ki önce tüm sorunların bir bir tespit edilip tedavi edilmesi lazım.

bunlarda birer sebep.

Allahım gönlüne göre versin,yardımcın olsun inş.

firaraperetssssssssss silkeletmeyi unutmaaaaaaaaaaa

Hatırlattığın için sağol canım benim bu aydan itibaren başlıyoruz inşallah

Kızlarrrr hepinize merhaba
Feryalcim çok tebrik ederim, inan çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına alabilmeyi de nasip etsin sana ve tüm hamişlere...
scorpions, nehar ve kabilarda yani yeni hamişler maşallah sizlere

Umut deminden beri okuyorum ne yazsam diye düşünüyorum bi yandan ama ne diyeceğimi bilemedim özür dilerim. Rabbim sabır versin, hiç beklemediğin anda müjdeni versin inşallah...

Kızlar bu aydan itibaren yeniden hamilelik düşünüyorum rabbimin izniyle. Hayırlı olur inşallah...

Allah Allaaaaaaaahh malum olmuş bana bakkk, senin minnakta istiyo haa oyy yirimmmmm geçen de bana karnındaki kız demiştin rüyamda rüyalarımı süsleyen kadın tülaaaaaaaaaaaaayyy

ne işe yarar kendileriii

kendilerinin benim sinirlerimi zıplatmak ve türkiyenin sigara stoklarının yüzde 70ini sömürmesi için yaratıldığını düşünüyorum:44:

firarımmm yavrummmm bizi çok bekletmeyeceğini düşünüyorummmm

İyiyim canım benim sen nasılsın bebiş nasıl?

Allah Allaaaaaaaahh malum olmuş bana bakkk, senin minnakta istiyo haa oyy yirimmmmm geçen de bana karnındaki kız demiştin rüyamda rüyalarımı süsleyen kadın tülaaaaaaaaaaaaayyy

deli kadın bak nasıl güldürdü beni yaaaa annem rüyalarda buluşalım oldu bizimkisiiiii

benim içime kız doğuyorrrrrrrr

ooooooooo kuzuuuummmm benimmmm kıyamaaaamm sanaaaaaaaaa keşke yakın olsakkkkk benim kayınvalide daha yemek yapmayı süpürge açmayı bilmiyo keki nerden bilsin

Yavrukuşum sen iste yeter ki nolcekkkkkkkk
O derece diyorsun yane eyvahlar olsun kuzummmm

hoşgeldin tatlımmmm hadi bizde birlikte vercez inşallah güzel haberleriiiii

firarımmm yavrummmm bizi çok bekletmeyeceğini düşünüyorummmm

İnşallah canım ya korkuyorum biraz geçen sefer ilk ayda olmuştu, şimdi olmazsa düşükten sonra bi sorun mu oldu diye düşünürüm sanırım. :26:
Geçen muayene oldum gerçi bi problem yok dedi doktor. Hayırlısı...

sağol cnm iyiyiz hamdolsunn

yakında senden de güzel haberler alacağız inş. desene

İnşallah canım dualarınıza ihtiyacım var. Bu kez iyi olsun her şey

hoşgeldin tatlımmmm hadi bizde birlikte vercez inşallah güzel haberleriiiii

Hoşbulduk canım inşallah yaşadığımız olumsuzluktan sonra güzel olur her şey

bişeycik olmayacak minnoş gelecek bu seferrrr iyi düşün iyi olsun

Batımı da söyliyim bari heyecan yaptım 23 Nisan Yaş 25

Neharım sağolasın :)

Son düzenleme:
İnşallah canım dualarınıza ihtiyacım var. Bu kez iyi olsun her şey

Hoşbulduk canım inşallah yaşadığımız olumsuzluktan sonra güzel olur her şey

hiçbişey olmayacak canım benim herşey yolunda gidecek ve bebişlerimizi kucağımıza alacağız hayırlısıyla

firarcan korkma boş yere ilk bebekleri düşen cok anne adayı war bnm doktorum 17. haftada bebeğimiz napıo bi bakalım demişti onceden embriyo fetus falan dıyordu..
onlara göre bu cok dogal..
her hamiş haberi topiği coşturuyooo en yakın bat kımdeeeeeeeeeee

Son düzenleme:
hiçbişey olmayacak canım benim herşey yolunda gidecek ve bebişlerimizi kucağımıza alacağız hayırlısıyla

İnşallah kızlar çok sağolun
firarcanı sevdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…