Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

firarımmm hiiiiiiiiiiiiiiç kötü şey düşünme artık çok yaşanıyor seninde yaşamış olduğun

senin bebiş nazlı annesi öle düşün sadece bir gelecek tam gelecek inş.

sen Rabbine sığın,olumlu düşün,dualarımız seninle ...

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle.

ASBELOVE

asbelove:300

kabilarda:144

xNeharx:30

rochak:100

KALAN 3870

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasib etsin inşAllah.AMİN

canım benim Allah razı olsun size yetişmek istedik canımmm yumurtlama dönemi çalışma tekti canım hep derdim Rabbim ol diyince ona şükürler olsun o herşeyin hayırlısını bilir

gözün aydın feryal sağlıklıca alırsın inşallah kucağına....

yakında topiğin adını hamiş topiği yapıcaz inş.

sonrada bebeklerimizin gelişimleri

FERYALCİM çok sevindim hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallahhh ...

FİRARCIM aramıza yeniden dönmene çok sevindim canım inşallah rabbim çektiğin acıların mükafatını en kısa zamanda vericektir arkadaşların dediği gibi bu silkeletme işi sanırım oluyor sende dene lütfen çok öpüyorum

UMUTCUM ne söylesek boş biliyorum rabbimden senin için sadece sabır diliyorum umarım çektiğin bu acıları unutturucak bir bebiş kendiliğinden gelir tek dileğimiz bu

FERYALCİM tebrik ediyorum rabbim hayırlı evlat kılsın inş

UMUT cum umutsuzluğa kapılmak yok çok sevdiğim bi hocamın hafızlık dönemimde arsıra pes ettiğim zaman anlattığı bir hikaye var bende sana anlatmak istiyorum arkadaşım 2 TANE KURBAĞA AYRAN YAPILAN YAYIĞIN İÇİNE DÜŞMÜŞLER BİTANESİ TAMAM BURDAN ÇIKAMAYIZ DİYE KENDİNİ BIRAKMIŞ BOĞULMUŞ DİĞERİDE KURTULMAK İÇİN ÇIRPINMIŞ O ÇIRPINDIKÇA AYRANIN ÜZERİNDE MİNİCİK YAĞ KÜTLESİ OLUŞMUŞ VE KURBAĞACIK ONUN ÜZERİNE ÇIKARAK KENDİNİ DIŞARI ATMIŞ pes etmediği için kurtulmuş bizde pes etmiyceğiz ve çırpınıcağız mutlaka RABBİM bize bir mucize yaratıcak

arkadaşlar amh sonucum için dr çok olumsuz konuştu bana tavsiye edebilceğiniz iyi bir tüp bebek merkezi varmı

istanbul tüp bebek merkezi hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz

6.günüm hala adet te olmadım

biz iyi silkeleyememişiz misyaman

umutcum allah sabır versin cnm ....malesef elden birşey gelmiyor dua etmekten başka...

feryal hayırlı olsun bebişin allah tamamına erdirsin ....

feryalll hayırlı olsun canım benimmm çok sevindimmevlam sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inş.

gözün aydın feryal sağlıklıca alırsın inşallah kucağına....

umutcum allah sabır versin cnm ....malesef elden birşey gelmiyor dua etmekten başka...

feryal hayırlı olsun bebişin allah tamamına erdirsin ....

seviyorum sizi iyiki varsınız

cnm bu ara ben kendim için de okuyorum tefriciye seninkine katılamazsam kusura bakma cnm ya .

firar cnmm hoşgeldinnnnnn..sağol bitanem tez zamanda senden de güzel haberler alıcaz eminimmm..bol çalışın bol silkeleyin canımcımmmm..silkelet hamiş kal olayııııııııı

canım sabah idrar testi yaptım silik çıktı sonra kan tahlili verdim işede gitmedim takılıyom :) daha adetime 2 gün vardı canım

feryalimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
oyy tatlımm çok sevindimmm.Allah tamamınaerdirsin kuzummm..halayını da çekeyim şimdiiii

tatlım bana da 100yazıver..bittikçe alırım yineee

canım emre beye karar kılmıştık biz gittik görüştük ve eşimde bende çok memnun kalarak ayrılmıştık adamcağız bize 1,5saat olumlu olumsuz yönleriyle herşeyi anlattı ve oraya gidip ilk denemelerinde bebişlerine kavuşan 2tane arkadaşım var bilgine

tatlım bana da 100yazıver..bittikçe alırım yineee

sağolasın canımmm Allah razı olsun

Umutcuğum umudunu yitirme canım, dualarımız seninle

Feryalnurcum hayırlı olsuuuuuunnnnnnnnnnnnn canım, çoook sevindim, Rabbim kucağına almayı da nasip etsin

asbecim senin için 250 tefriciye okurum canım

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle.

ASBELOVE

asbelove:300

kabilarda:144

xNeharx:30

rochak:100

8scorpions:100

kiraztepe:250

KALAN 3520

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasib etsin inşallah.AMİN

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…