Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

iyi akşamlar kızlar nasılsınız?

Umutcum herkesin olduğu gibi benmde kelimelerim düğümlendi kaldı.Allah sabır versin ve hiç ummadığın anda bir mucize nasip etsin inşallah.
hamişim bende darısı tüm isteyenlere hepinizi çok seviyorummmmmmmmmmmmm çok heyecanlıyım

Feryal çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah.

feryaaalllllll pabucu yarımmmmmmmmmm çık dısarıyaaaaa oynayalımmmmmm

Rabbim tamamına erdirrrsinnnnnn faryalimmmm kuzucummmm oyyy yisinlerrrrr yavrunu masallah. .. hayırlı olsunnn kuzucummmm

manyak delüüü benide korkuttu yazmadı yazmadı diom bu kısss nıe durdu yazmıoo .. sonuc beklerkene ayıptır dimesi az daha yazmasaydı 2gun daha bekle sonra ver kan tahlılını dicektimmmmmm... teselli edecektımm böyleeee....

ayy bu arada rahim filmim temiz çıktı onu söylemeyi unutmusum derdimi anlatmaktann
Canımm size neden tüp bebek dediler:44: ben orrayı kaçırmışım
neharcımm bende kromozon bozukluğu var 47xxx mozaik olarak.. normal yollada bebek sahibi olabiliyorum ancak kızım olursa taşıcıyı..oğlum olursa doğuştan azospermli olarak dünyaya gelecek.. şimdi biz tüp bebeğim bir tık ileri aşaması olan pgtli tüp bebek yaptıracağız yani bendeki problemli genleri ayıklanıp öyle sağlıklı embiriyocuğum transferi gercekleşecek..
rahim filmini çektirdim doktorda düşen bebegın kromozon analizinde eğer değerler normal ise sizin tüp bebek yaptırmanıza gerek yok demıstı.. düşen bebegımın kromozon analizi yapıldı ancak ben tahlıl sonucundan hiç bişey anlamadım ozamanda laptop bozuk oldugu için nette bakamadım.. şimdi laptop var ancak tahlıl kadıgını tüpcudeki doktora verdik.böylee iştee
canım öncelikle hoş geldin,ne iyi etmişsin anestezi alarak çektirmeye,bende çektirdim hemde anestezisiz anam ağladı resmen bende adet olmayı bekliyorum aşılama için
hoşbulduk tatlımm yaa varyaa normalde aneztesiziz yaptırayım dıyodum hastanede bi kadın korkuttu benı bende vazgectım.. ama şimdide çok ağrım var..sendede ağrı oldumu rahım fılmını cektırdıkten sonra ?
ooo masallah asılama vaktin gelmıs desenee.. ozaman bismillah diyelim sonu güzel olsun..olacak insallah..

aynen canım sen yazınca jeton dustu ve topiğe yazmak aklıma geldi.. allaha sukur temız çıktı rahım fılmım
sağol bitanemm asbemmm benımmm hayırlısı olsun ınsallah.. benım normal yol oluyorda sağlıksız olmasından korktugumuza tüp bebek yaptırıcaz bız onunda değişik yontemlerını oğrendım array da 24 hucre bakılıyormus fishte ise sadece problemli genler ayıklanıyormus bakalım zor bu işler yaaa amannn.... doktor bize bırakmasında bu durumu ama belkıde gerek kalmaz kurulda gerek yok derler kımbılır..bızde normal yolla SİLKELETEREK deneriz rabim hayırlısını versın sana bana herkeseeee
oyy oyyy masallah pıtpıtlarrr duyulmus darısı taze anniş adaylarınaa ..
daha sık gelirim artık yaz ayı eşimin görev ayı zaten gidecek 1 ay yok mayısta gidecek haziranda gelecek ozamanda ben burda kımseyı bulamam yaww millet yaz tatiline gider :))

umutcummm şuan sana ne desem boş cunku acın okadar tazeki.. Allahım düşünüyorum kendımı senın yerıne koymak istiyorum ama olmuyor yani çok yıkıcı bir durum farkındayım ama ne olursa olsun isyan etme olurmu... inanki insanın basına gelmeyınce bılmıyor yada yasalılanlar yavan kalıyor demeliyim..

pgtli tüp bebek topişinde bir arkadasımda transferden sonra tutunma olmamıs maaleseff bizler için bu denli zor işte sabır istio yıpratıyor illaki.. birde millete laf anlatma kısmı var zaten neyse orayı hiç açmayayım.. ağlamamak olmaz.. ağlaki için açılsın rahatlayasın hatta eşinle birlikte ağla.. onunda ihtiyacı var buna. sabretki rabbim hiç ummadığın bir anda göbüşünde bebişini kondursun.. ol deyınce oluversın.. emek olmadan bebiş olmaz unutma senın emegın sabır olsun dua olsun canım benım.

ayyy çok sıkıldım cuma gitse artık deli ediyo beni

abovvv ne zaman geldi kıss kaynoşunda gidecek cumaya?

hoşgeldınnnnnnn niye bu kadar geç kaldın bakiiimmmm senin içinde bismillah diyorum ozaman.. haydi hayrlısı olsun..

asbemm canımmm bende okumak isterdim ama şuan dedeme (annem saolsun halamla itişmek için iskorpit 4444 tane ayetel okudu demiş ve 40ındada kabul edilmiş bile) ben şimdi onu okuyorum başımıza bi hal gelmesin diye ,aksaklıklar aldı basını gitti zaten neyse allaha sukur nihayet 1000 yapabildim geri kaldı 3444 bende dıyorum bu aksaklıklar ne ayak ölcem dirilcem sinirimden o derece yani.. rahim filmi cektırcem devletteki doktor var ama hsg diye okuz kadar yazan tüpcudeki doktoraun yazısına kafasına göre kısaltma yapmıs ayrıca sen dıyosun diyede cekmem dedi ben böle 2 başka hastaneye daha gittim onlarda çekmiyormus..bu arada yumurtlama gününe çok az kala bi yer buldum..(zaten çeken doktorda rahım fılmı için gunun gecmıs senın demesin mi sinirrrr oldummm kendimeee sinirrrr ) ama oğlen 14te dahiliye sonuc gösterdim hastanede bornovada..ben rahım filmi için alsancağa gittim koştur koştur 4te rahım fılmım var ve sabahtan berı açım aneztezili çekim olacagı için..artık bayılcaktım yani.. ertesi gunde tüpçüye gidicez randevumuz var.. iki ayagımız bir pabuca girdi yani eşimde spremini veremeyınce patladım resmen hani bişey demedim ama gözlerimden ateş fışkırdı eşim korkusuna hastaneden ayrılmadan önce dur bidaha deniyim dedi ama olmadı napsın gariban

+ kendimede başladım 7gun tevbe orucu ve şu sayılı olan ayetelden okucam 10 nisanda adet olcam .. adetim olmadan bıtırmem gerek... :18:

bu sebeblerden ötürü kusura bakma olurmu canım

Sağolasın canım döndüm çok şükür yola yine sizlerle çıkmak istedim rabbim hayırlısını nasip etsin. Silkeletmeyi denicem canım mutlaka

firar cnmm hoşgeldinnnnnn..sağol bitanem tez zamanda senden de güzel haberler alıcaz eminimmm..bol çalışın bol silkeleyin canımcımmmm..silkelet hamiş kal olayııııııııı
Hoşbuldum canım sağolasın inşallah dualarınızla daha iyi olacak her şey

hoşgeldınnnnnnn niye bu kadar geç kaldın bakiiimmmm senin içinde bismillah diyorum ozaman.. haydi hayrlısı olsun..

Hoşbuldummm sen de hoşgeldin geç kalmadım seni bekliyodum belki ne biliyosun Canım benim sağolasın hakkımızda hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerde buluşalım.

Hoşbuldummm sen de hoşgeldin geç kalmadım seni bekliyodum belki ne biliyosun Canım benim sağolasın hakkımızda hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerde buluşalım.

bu gidişleee gebedaşşş olcassss zaten kıssss kendini hazır hissetmen en önemlisi bitanemmm ve ben seni hazır gördüm

bak tahlıllerınde temız çıkmıs masallah korkma artıkkk... iyi dusun iyi olsunnnnn evrene pozitif enerji verelimki bu enerjıler bize olumlu bi şekilde dönüş yapsın

Alıntı feryalnur kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
inşallah müjdeyi veririm bebem ve bu msjı alıntı yaparım tabi olmassada mücadeleye devam her daim
bena da hamile olacakmışsın gibi geliyor. inşallah yakın zamanda müjde vereceksin.
canım hayırlı olsun. içime hamile olduğun doğmuştu. çok şükür yanılmamışım.

canım benim evet içine doğmuştu zaten sizler bana umut olmuştunuz darısı başına inşallah hepiniz bu mutluluğu yaşayın inşallah sabah kalktım hala inanamıyorum Rabbime binlerce şükür.

misyaman sekerim sen ayrıntılı ultras.na girdinmi?

evet kızlar yaa ayrıntılı ultrasonu nerde nasıl ve kaça yaptırdınız

ben normalde dr.a özele gidiyorum ama perşembe için doğum evinden randevu aldım ayrıntılı isteyeceğim inş. zorluk çıkarmazda yaptırır:26::26:

elfida sende yaptıracakmısın canım

herkese günaydınn :79::79::79:

kuzum benim ben yerim senin o nohutunu emi..biliyosun benim eşimin durumunu..silkeletme işi diye tutturdunuz dün yumurtlama günümde eşime silkelettim kendimi gülmekten kırıldık yaparken eşim diyo bu nerdn çıktı gülmekten öldük. tek bir ilşki sperm azlığı benim bebiş beni bekletecek cnm. inş eşim düzelir kısa sürede(

fıstığım 250 ben okuyaym sana..

yeni hamişimiz varmış feryalnur tebrikler..Allah sağ salim kucağına almayı nasip eyler inş sana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…