asbeeeeeeeemmm 30 taneyi okudum, ben okudukça yazacam kuzummmm
asbemm canımmm bende okumak isterdim ama şuan dedeme (annem saolsun halamla itişmek için iskorpit 4444 tane ayetel okudu demiş ve 40ındada kabul edilmiş bile) ben şimdi onu okuyorum başımıza bi hal gelmesin diye ,aksaklıklar aldı basını gitti zaten neyse allaha sukur nihayet 1000 yapabildim geri kaldı 3444bende dıyorum bu aksaklıklar ne ayak ölcem dirilcem sinirimden o derece yani.. rahim filmi cektırcem devletteki doktor var ama hsg diye okuz kadar yazan tüpcudeki doktoraun yazısına kafasına göre kısaltma yapmıs ayrıca sen dıyosun diyede cekmem dedi ben böle 2 başka hastaneye daha gittim onlarda çekmiyormus..bu arada yumurtlama gününe çok az kala bi yer buldum..(zaten çeken doktorda rahım fılmı için gunun gecmıs senın demesin mi sinirrrr oldummm kendimeee sinirrrr ) ama oğlen 14te dahiliye sonuc gösterdim hastanede bornovada..ben rahım filmi için alsancağa gittim koştur koştur 4te rahım fılmım var ve sabahtan berı açım aneztezili çekim olacagı için..artık bayılcaktım yani.. ertesi gunde tüpçüye gidicez randevumuz var.. iki ayagımız bir pabuca girdi yani eşimde spremini veremeyınce patladım resmen hani bişey demedim ama gözlerimden ateş fışkırdı eşim korkusuna hastaneden ayrılmadan önce dur bidaha deniyim dedi ama olmadı napsın gariban
+ kendimede başladım 7gun tevbe orucu ve şu sayılı olan ayetelden okucam 10 nisanda adet olcam .. adetim olmadan bıtırmem gerek... :18:
bu sebeblerden ötürü kusura bakma olurmu canım
canım emre beye karar kılmıştık biz gittik görüştük ve eşimde bende çok memnun kalarak ayrılmıştık adamcağız bize 1,5saat olumlu olumsuz yönleriyle herşeyi anlattı ve oraya gidip ilk denemelerinde bebişlerine kavuşan 2tane arkadaşım var bilgine
canım emre bey nerde hangi merkez
İstanbul Tüp bebek canım
kuzum benim ben yerim senin o nohutunu emi..biliyosun benim eşimin durumunu..silkeletme işi diye tutturdunuz dün yumurtlama günümde eşime silkelettim kendimi gülmekten kırıldık yaparken eşim diyo bu nerdn çıktı gülmekten öldük. tek bir ilşki sperm azlığı benim bebiş beni bekletecek cnm. inş eşim düzelir kısa sürede(
fıstığım 250 ben okuyaym sana..
Canımmmm sağolasın Allah razı olsun
selam kızlarrrrrrr bugün doktora gittik nihayet kalp atışından sonra 5 haftadır bekliyordum çikolata yiyip girdim maaşşallahhhhh öyle bir hareketliki eşimle şaştık kaldık kahkaha attık resmen çok komik şeyler yapıyor ve 12+5 olmuşuz daha ultrasonda gördüğümüz gibi açtı bacaklarını bizim uşakçok baktık resmen erkek oluyo şaştım kaldım okadar kıza şartlamışımki şok oldum resmen savaş haklıymışsın canım bu duygu gerçekten inanılmazmış eşimle gitmemde çok güzel oldu nekadar anlatsamda bu duyguları yaşayamıcaktı rabbime çok şükürler olsun
Kızlar ben hiç iyi değilim. Gece 3 gibi uyandım panik atak gibi aldığım nefes yetmedi, kalbim hızlı hızlı attı, kalktım olmadı yattım olmadı 1 saat böyleydi. Bugün de hala öyleyim nefesim yetmiyo. Kaynana beni deli ediyor, eşim de sürekli niye sinirlisin diyip duruyo ikisinin de kafasına bişe fırlatcam az kaldı. Kimse beni anlamıyor, midem de bi tuhaf. Şikayet değil şükür bu günlerime ama eşime iyiden iyiye gıcık oldum. Vücudum inanlımaz bi şekilde oyunlar oynuyo. Progestan beni mahfetti.
Az önce doktorumu aradım. Progesteron hormonu yaparmış böyle şeyler, anormal bir durum yok ama devam ederse gel dedi. Tek dileğim cuma günü iyi şeyler duymak ve şu kaynana bozuntusunu yollamak.
Beni bilirsiniz kızlar öyle şikayetçi olmadım şimdiye kadar. Çok bekledin şimdi yakınıyosun demeyin sakın. İnanın dünyam şaştıHepsi şu kaynana yüzünden, sabah bana neler dedi duysanız
Kızlar merhaba okuldan geldim nasılsınız?
Neharcım kaynanayı takma bu kadar kafana gidecek diye düşün inşallah iyi olursun da gider.
Bak bebeğin seninle çok şükürsadece bunun tadını çıkarmaya bak.
Tabi ne dediğini bilmeden yazıyorum bunları canım :26:
Canımmm hormonlarının oyunu bu sana daha önce üstesinden gelebileceğin şeyler şimdi çok ağır geliyor haklısın da....
Kimse seni anlamayacak şu aralar ama sen bebişinle konuş stres hormonunu uzaklaştır kendinden bi şekilde onunla konuşunca rahatlayacaksındır eminim inşallah herşey yoluna girecek ve kaynana cuma günü gidecek hayırlısıyla canım sakin olman çok önemli bebişin ve senin sağlığın için
Dengesiz dengesiz konuşuyo işte
Neyse kuzum senin toparlanmana çok sevindim ve tekrar burda görmek harikaEn kısa zamanda da gelecek minnakın
neharımm baharımmm benım ılk zamanlarımı unuttun muuuu
ınsan cınnet geciriyoo dayan zamanla gececekkk
haklısın asbemmm
Kızlar ben hiç iyi değilim. Gece 3 gibi uyandım panik atak gibi aldığım nefes yetmedi, kalbim hızlı hızlı attı, kalktım olmadı yattım olmadı 1 saat böyleydi. Bugün de hala öyleyim nefesim yetmiyo. Kaynana beni deli ediyor, eşim de sürekli niye sinirlisin diyip duruyo ikisinin de kafasına bişe fırlatcam az kaldı. Kimse beni anlamıyor, midem de bi tuhaf. Şikayet değil şükür bu günlerime ama eşime iyiden iyiye gıcık oldum. Vücudum inanlımaz bi şekilde oyunlar oynuyo. Progestan beni mahfetti.
Az önce doktorumu aradım. Progesteron hormonu yaparmış böyle şeyler, anormal bir durum yok ama devam ederse gel dedi. Tek dileğim cuma günü iyi şeyler duymak ve şu kaynana bozuntusunu yollamak.
Beni bilirsiniz kızlar öyle şikayetçi olmadım şimdiye kadar. Çok bekledin şimdi yakınıyosun demeyin sakın. İnanın dünyam şaştıHepsi şu kaynana yüzünden, sabah bana neler dedi duysanız
Eşin böyle kıllık yapıyo muydu? Sinirleniyorum diye bana sinirleniyo eşşekkkk
Kıyamam canım benimmmmm keşke yakın olsak da gelebilsek yanına accık da olsa desteğimiz olurdu sana
Ben kaynana bebek düştüğünde ben biliyordum zaten kayınpederine de söylemiştim o bebek düşecek diye dedi
Gel buraya konuşalım moralimiz yerine gelsin
Benimde sancım var bugün evde yatıyorum gidemedim işe
inşallah cuma ya doktor iyi şeyler söylerde kurtulursun sende sıkıldın evin içinde akşama kadar kaynana ve sen Allah yardımcın olsun,
Oturup konuş canım bu durumu eşinle hormonlarının durumunu bilmesi gerekiyor bilmediği içinde senin normal davranmanı bekliyor farketmiyor durumu henüz açıklamalısın ona hala devam ediyorsa gelip ben açıklarım merak etmesin o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?