Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

asbeeeeeeeemmm 30 taneyi okudum, ben okudukça yazacam kuzummmm

Allah razı olsun canımcımmmmm

Aşk olsun tatlımmm aramızda böyle şeylerin lafı bile olmaz ne kusuru düşünmen yeter Allah razı olsun benimki bitince seninkine takviye de bulunuruz istersen

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle.

ASBELOVE

asbelove:1700

kabilarda:144

xNeharx:30

rochak:100

8scorpions:100

kiraztepe:250

zerbaş:250

KALAN 1870

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasib etsin inşallah.AMİNNNNNNNNN

selam kızlarrrrrrr bugün doktora gittik nihayet kalp atışından sonra 5 haftadır bekliyordum çikolata yiyip girdim maaşşallahhhhh öyle bir hareketliki eşimle şaştık kaldık kahkaha attık resmen çok komik şeyler yapıyor ve 12+5 olmuşuz daha ultrasonda gördüğümüz gibi açtı bacaklarını bizim uşak çok baktık resmen erkek oluyo şaştım kaldım okadar kıza şartlamışımki şok oldum resmen savaş haklıymışsın canım bu duygu gerçekten inanılmazmış eşimle gitmemde çok güzel oldu nekadar anlatsamda bu duyguları yaşayamıcaktı rabbime çok şükürler olsun

Maaşallah suphanallah canım topiğimize sonunda bir erkek daha geliyorrr

kızlar ben ayrıntılı ultrasona girdim ..
ama sadece muayene parası werdım 30 lira o kadar..
ama netde bakıyorum herkes 200 300 400lerden falan bahsediyo.. cok şükür biz öle para wermedik..
ama bızım cihaz sıradan bı cıhazdı hanı bazılarınıkı damarlardan akan kanı bile gösteriyormus ama bizimde butun organlara tek tek bakıldı..iyi ki de o kadar cok para wermedık..(
daha öncede demiştim bızım doktor bıraz ılgısız falan dıe..ama ayrıntılıda giderken hedıye göturduk walla faydasını gördükkk
cok ilgilendı 3 boyutlu ıkı tane resmını werdı dualrım kabul oldu yada..
bugunde burda dewlet hastanesıne gıttımm we yenı gelen doktor bnm ozeldekı doktorumdan bın kat ıyı ılgılendı hatta oğlanın pipisini bile gösterdi cihaz cok kötü ama yıne cok baktı..öle mutlu oldum kı..
artık içim rahat acil bi durum olsa doktor war burda önceden yoktu tayını cıkmıştı yenı doktor dun geldı..
doğuda hersey cokkkkk zorrr

Kızlar ben hiç iyi değilim. Gece 3 gibi uyandım panik atak gibi aldığım nefes yetmedi, kalbim hızlı hızlı attı, kalktım olmadı yattım olmadı 1 saat böyleydi. Bugün de hala öyleyim nefesim yetmiyo. Kaynana beni deli ediyor, eşim de sürekli niye sinirlisin diyip duruyo ikisinin de kafasına bişe fırlatcam az kaldı. Kimse beni anlamıyor, midem de bi tuhaf. Şikayet değil şükür bu günlerime ama eşime iyiden iyiye gıcık oldum. Vücudum inanlımaz bi şekilde oyunlar oynuyo. Progestan beni mahfetti.
Az önce doktorumu aradım. Progesteron hormonu yaparmış böyle şeyler, anormal bir durum yok ama devam ederse gel dedi. Tek dileğim cuma günü iyi şeyler duymak ve şu kaynana bozuntusunu yollamak.
Beni bilirsiniz kızlar öyle şikayetçi olmadım şimdiye kadar. Çok bekledin şimdi yakınıyosun demeyin sakın. İnanın dünyam şaştı Hepsi şu kaynana yüzünden, sabah bana neler dedi duysanız

Kızlar merhaba okuldan geldim nasılsınız?
Neharcım kaynanayı takma bu kadar kafana gidecek diye düşün inşallah iyi olursun da gider.
Bak bebeğin seninle çok şükür sadece bunun tadını çıkarmaya bak.
Tabi ne dediğini bilmeden yazıyorum bunları canım :26:

Canımmm hormonlarının oyunu bu sana daha önce üstesinden gelebileceğin şeyler şimdi çok ağır geliyor haklısın da....
Kimse seni anlamayacak şu aralar ama sen bebişinle konuş stres hormonunu uzaklaştır kendinden bi şekilde onunla konuşunca rahatlayacaksındır eminim inşallah herşey yoluna girecek ve kaynana cuma günü gidecek hayırlısıyla canım sakin olman çok önemli bebişin ve senin sağlığın için

Dengesiz dengesiz konuşuyo işte
Neyse kuzum senin toparlanmana çok sevindim ve tekrar burda görmek harika En kısa zamanda da gelecek minnakın

neharımm baharımmm benım ılk zamanlarımı unuttun muuuu
ınsan cınnet geciriyoo dayan zamanla gececekkk

haklısın asbemmm

Dengesiz dengesiz konuşuyo işte
Neyse kuzum senin toparlanmana çok sevindim ve tekrar burda görmek harika En kısa zamanda da gelecek minnakın

Sağolasın canım benim çok şükür toparlandım. Aklımda sürekli bebek mevzusu, bu kez daha çok istiyorum sanki olmasını. Rabbim ilk aydan nasip eder inşallah sağlıkla tabi ki, silkeletmeyi de deniyoruz. Azıcık komik oluyo ama

haklısın asbemmm

Kıyamam canım benimmmmm keşke yakın olsak da gelebilsek yanına accık da olsa desteğimiz olurdu sana
Ben kaynana bebek düştüğünde ben biliyordum zaten kayınpederine de söylemiştim o bebek düşecek diye dedi
Gel buraya konuşalım moralimiz yerine gelsin
Benimde sancım var bugün evde yatıyorum gidemedim işe

inşallah cuma ya doktor iyi şeyler söylerde kurtulursun sende sıkıldın evin içinde akşama kadar kaynana ve sen Allah yardımcın olsun,

Eşin böyle kıllık yapıyo muydu? Sinirleniyorum diye bana sinirleniyo eşşekkkk

Oturup konuş canım bu durumu eşinle hormonlarının durumunu bilmesi gerekiyor bilmediği içinde senin normal davranmanı bekliyor farketmiyor durumu henüz açıklamalısın ona hala devam ediyorsa gelip ben açıklarım merak etmesin o

ahhh keşkeeeee ama olsun varlığızı bilmek yeter.
Senin kaynana da ne uyuzmuş şimdi bişe söylerdim ama neyseeeee
adet mi oldun kuzum sancın var

inşallah cuma ya doktor iyi şeyler söylerde kurtulursun sende sıkıldın evin içinde akşama kadar kaynana ve sen Allah yardımcın olsun,

evet canımm aynen öyleeee bunaldımmm eşim de 2 günde 1 nöbette zaten

ağlardım ben neden ağlıyorsun ne war bunda derdi daha cok ağlardım şimdi alıştı ağlayınca gülüyo..

ayy kuzumm güldürdün beni şimdi okudum ona sırıtıyo anlıyorum ben zaten diyo anası kılıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…