Sağolasın canım benim çok şükür toparlandım. Aklımda sürekli bebek mevzusu, bu kez daha çok istiyorum sanki olmasını. Rabbim ilk aydan nasip eder inşallah sağlıkla tabi ki, silkeletmeyi de deniyoruz. Azıcık komik oluyo ama
ağlardım ben neden ağlıyorsun ne war bunda derdi daha cok ağlardım şimdi alıştı ağlayınca gülüyo..
ahhh keşkeeeeeama olsun varlığızı bilmek yeter.
Senin kaynana da ne uyuzmuş şimdi bişe söylerdim ama neyseeeee
adet mi oldun kuzum sancın var
evet canımm aynen öyleeee bunaldımmm eşim de 2 günde 1 nöbette zaten
Sağolasın canım benim çok şükür toparlandım. Aklımda sürekli bebek mevzusu, bu kez daha çok istiyorum sanki olmasını. Rabbim ilk aydan nasip eder inşallah sağlıkla tabi ki, silkeletmeyi de deniyoruz. Azıcık komik oluyo ama
ayy kuzumm güldürdün benişimdi okudum ona sırıtıyo anlıyorum ben zaten diyo anası kılıklı
Yok canım yaa keşke olsam da çalışmalara başlasak
ben saydırıyorum zaten bebem hiç endişelenme sende saydır içinden ya da burda rahatlarsın biraz da olsa en azından:34
dünden beri hareket edince rahmim sallanıyor sanki öyle hissediyorum
eşin yanında olsa bu kadar sıkıntı olmaz muhtemelen ama kaynanayla yalnız kalmak zaten başlı başına işkence çok haklısın tatlımmmmm çokkkkk
arkadaşlar merhaba ben 26 haftalık gebeyim karnımda kaç gündür sertleşme var özellikle akşam yemekten sonra karnım çok sertleşiyor neden olabilir sanki balon gibi ve ben patlatsam rahatlıcam int. araştırdım hep erken doğum belirtisi diyor doktorada 12 nisanda gitcem onun dışında herhangi bir şey yok sizce neden böyle?
saydırıyom zatennnnnkızzz yüzüne bakarken tiksiniyommm korkuyom bebemmm ona benzeyecek diye
perşembe günü dr gitcem gitmeden önce bi test daha yapımmı hala olmadım
Canım bence yap bi test daha belki geç döllenmedir 1hafta sonra 2çizgiyi gören insanlar gördüm inşallah bebeğin seninledir
bilmiyorum ne kaybetcem ki ben eczaneye gidiyorum
Kızlar ben hiç iyi değilim. Gece 3 gibi uyandım panik atak gibi aldığım nefes yetmedi, kalbim hızlı hızlı attı, kalktım olmadı yattım olmadı 1 saat böyleydi. Bugün de hala öyleyim nefesim yetmiyo. Kaynana beni deli ediyor, eşim de sürekli niye sinirlisin diyip duruyo ikisinin de kafasına bişe fırlatcam az kaldı. Kimse beni anlamıyor, midem de bi tuhaf. Şikayet değil şükür bu günlerime ama eşime iyiden iyiye gıcık oldum. Vücudum inanlımaz bi şekilde oyunlar oynuyo. Progestan beni mahfetti.
Az önce doktorumu aradım. Progesteron hormonu yaparmış böyle şeyler, anormal bir durum yok ama devam ederse gel dedi. Tek dileğim cuma günü iyi şeyler duymak ve şu kaynana bozuntusunu yollamak.
Beni bilirsiniz kızlar öyle şikayetçi olmadım şimdiye kadar. Çok bekledin şimdi yakınıyosun demeyin sakın. İnanın dünyam şaştıHepsi şu kaynana yüzünden, sabah bana neler dedi duysanız
cnm benim aynı şey benim başıma geldi bir gece.nefes alamayarak uyandım resmen.korkudan öldüm.la havle ayetel kürsi çeke çeke kendime geldim.ama 2 gün mahvoldum valla moral olarak.
insan bu dönemde aşırı ilgi bekler.sende ölesin.erkeklerde olaya daha girememiş olduğundan onu yeme öyle yapma canını birşeye sıkma diyerek sanki adapte olmuşlar hamileleliğe gibi gösterirler kendilerini.
onun için canın ağlamak istiyorsa ağla kızmak istiyorsa kız.eşinden soğuyabilirsin kokusunu bile istemeyebilirsin gayet doğal.şu geçiş sürecinde sakınnn aaa ben böle olacağımızı sanmıyordum hani çok mutlu olacaktık hamile olduğumu öğrenince diye düşünme.
senin fizyolojik sorunların+ hormonlar erkeğin daha alışamaması çakışınca böyle sürtüşmeler normal cnm.
saçma sapan şeylere zırlayıp çıldırabilirsin hiiiç takma zamanla geçiyor sonra ben niye böyle oldum ki diyorsun
hamilelikte lohusalıkta psikolojik olarak zor cnm.öle heran güllük gülistanlık sanmasın kimse.zamanla uyuyamıyorsun ağrın oluyor ağırlaşıyorsun.iniş kalkış hali var sürekli.ama sen biraz büyüsün bebişin iyi haberlerini al bu duygular daha bir azalıyor emin ol
sıkma canını tatlım...
Maaşallah suphanallah canım topiğimize sonunda bir erkek daha geliyorrr
sağol canım benim darısı en kısa zamanda seninde başına inşallah buarada ben 250 okuyorum senin için onuda eklersin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?