Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

canım benimmmmm inşAllah hemen gelcek minnoşunnnn biz de çok gülmüştük acayip komik oluyo

ağlardım ben neden ağlıyorsun ne war bunda derdi daha cok ağlardım şimdi alıştı ağlayınca gülüyo..

Yok canım yaa keşke olsam da çalışmalara başlasak
ben saydırıyorum zaten bebem hiç endişelenme sende saydır içinden ya da burda rahatlarsın biraz da olsa en azından:34
dünden beri hareket edince rahmim sallanıyor sanki öyle hissediyorum
eşin yanında olsa bu kadar sıkıntı olmaz muhtemelen ama kaynanayla yalnız kalmak zaten başlı başına işkence çok haklısın tatlımmmmm çokkkkk

Ben de komik olmak istiyorum yaaa bende gülmek istiyorummmm şu 1aylık mola bana ne kadar uzun geldiiiiii

ayy kuzumm güldürdün beni şimdi okudum ona sırıtıyo anlıyorum ben zaten diyo anası kılıklı

siz ne kadar tatlı bi çiftsiniz yaaaa
şirinlerim benimmmmmmmmmmmmmmmm

arkadaşlar merhaba ben 26 haftalık gebeyim karnımda kaç gündür sertleşme var özellikle akşam yemekten sonra karnım çok sertleşiyor neden olabilir sanki balon gibi ve ben patlatsam rahatlıcam int. araştırdım hep erken doğum belirtisi diyor doktorada 12 nisanda gitcem onun dışında herhangi bir şey yok sizce neden böyle?

saydırıyom zatennnnn kızzz yüzüne bakarken tiksiniyommm korkuyom bebemmm ona benzeyecek diye

Merhaba arkadaşım inşallah bebişini hiç sıkıntı yaşamadan normal zamanında sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip eder ancak ben hamile olmadığımdan dolayı sana yardımcı olamayacağım bu konu da r.un durumunu en iyi bilen kişi olarak yardım edecektir sana Dr.unu arayıp görüşürsen saha sağlıklı olur sanırım

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle.

ASBELOVE

asbelove:1870

kabilarda:144

xNeharx:30

rochak:100

8scorpions:100

kiraztepe:250

zerbaş:250

KALAN 1700

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasib etsin inşallah.AMİNNNNNNNNN

Son düzenleme:

cnm benim aynı şey benim başıma geldi bir gece.nefes alamayarak uyandım resmen.korkudan öldüm.la havle ayetel kürsi çeke çeke kendime geldim.ama 2 gün mahvoldum valla moral olarak.
insan bu dönemde aşırı ilgi bekler.sende ölesin.erkeklerde olaya daha girememiş olduğundan onu yeme öyle yapma canını birşeye sıkma diyerek sanki adapte olmuşlar hamileleliğe gibi gösterirler kendilerini.
onun için canın ağlamak istiyorsa ağla kızmak istiyorsa kız.eşinden soğuyabilirsin kokusunu bile istemeyebilirsin gayet doğal.şu geçiş sürecinde sakınnn aaa ben böle olacağımızı sanmıyordum hani çok mutlu olacaktık hamile olduğumu öğrenince diye düşünme.
senin fizyolojik sorunların+ hormonlar erkeğin daha alışamaması çakışınca böyle sürtüşmeler normal cnm.

saçma sapan şeylere zırlayıp çıldırabilirsin hiiiç takma zamanla geçiyor sonra ben niye böyle oldum ki diyorsun

hamilelikte lohusalıkta psikolojik olarak zor cnm.öle heran güllük gülistanlık sanmasın kimse.zamanla uyuyamıyorsun ağrın oluyor ağırlaşıyorsun.iniş kalkış hali var sürekli.ama sen biraz büyüsün bebişin iyi haberlerini al bu duygular daha bir azalıyor emin ol

sıkma canını tatlım...

ne güzel yazmışsın kuzummmmm

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle.

ASBELOVE

asbelove:1870

kabilarda:144

xNeharx:30

rochak:100

8scorpions:100

kiraztepe:250

zerbaş:250

rmzeynep:250

KALAN 1450

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasib etsin inşallah.AMİNNNNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…