Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

zeyneppppp bnm oğlana bi arkadas daha geldiiii..
bu sene oğlan senesi diyorlar hep forumdada bakıyorum oğlanlar önde (

asbelove sa nasılsın yeni gördüm burayı neler okuyorsunz bilgi verebilir misin

asbelove sa nasılsın yeni gördüm burayı neler okuyorsunz bilgi verebilir misin

as canım şimdi tefriciye okuyoruz kişi ne isterse ben tefriciye rica ettim arkadaşlardan onlarda kırmadılar beni sağolsunlar
ben daha iyiyim çok şükür sen nasılsın?

Kızlaaaaaarr ben size söyledim mi kalp atımını gördüğümden beri acayipp erkek hissediyorum

asbecim takip ettiğim bi forum var orda liste tamamlansın buraya geçmek isterim benide eklermisinz listeye kaçgünde okunuyo listede ne zaman yayınlanıyo arkadaşlar ne okunmasını istediklerini ne zaman söylüyo kim takip ediyo bilgi vermen mümkünse sevinirim....

Zeynooommm şehzade geliyomuşşşş
analı babalı büyüsünnnnn

evet canım şoklardayım bende valide sultan olacammm desene amin canım aminnn inşallahhhh bende senin oğlunun olacağını hissediyorum gerçi benim tahminler bir türlü tutmadı ama bu sefer hissediyorum

zeynepçim oğluş geliyormuş gözünüzaydın cnmm

canım çok teşekkür ederim hayırlısı olsun artık

zeyneppppp bnm oğlana bi arkadas daha geldiiii..
bu sene oğlan senesi diyorlar hep forumdada bakıyorum oğlanlar önde (

evet canım kız beklerken piyangodan erkek çıktı herhalde seninkini yalnız bırakmak istemedi ben burdan okurken duymuş demekki teyzesini

zeynep gözünaydın cnm öğrenmişsin cinsiyeti...
nehar ilk duyduğumdan beri erkek hissediyorum.sanırım kız senesi döndü artık erkekler çoğalıyor kızlar azalıyor...

bu sene erkek senesiymiş missyy öle didi

bende onu bekliyordum zaten şimdi artık bebiş yapabilirm
aslında kız erkek senesi yok ya yoksa sınıfta bir sene kız çok olur bir sene erkek .ama hep birbirine yakın sayılar çok fark yok yani

rica ederim canım ne demek bi süremiz yok canım kim ne okutmak istiyorsa aciliyet durumuna göre belirtiyor ve okuyoruz kişi kendisi takip ediyor uzun bi süredir okumuyorduk zaten ama ben rica ettim tefriciye sağolsunlar kırmadılar beni öyle belli bir süremiz-sıramız yok yani canımcım her zaman bekleriz

Ay bu mesaj geride kalmış inşallah canım ya senin güzel haberini alsam çok sevinicem zaten. En kısa zamanda sağlıkla hamile kalırsın inşallah.

canım benimmmmm inşAllah hemen gelcek minnoşunnnn biz de çok gülmüştük acayip komik oluyo

Sen böyle deyince beni heyecan sarıyo resmen inşallah dediğin gibi olur canımmm

Ben de komik olmak istiyorum yaaa bende gülmek istiyorummmm şu 1aylık mola bana ne kadar uzun geldiiiiii

Olursun canım ya bi ay dediğin nedir ki geçer çabucak hiç sıkma canını... Hele bi toparlan da inşallah... Ağrın varmış galiba çok geçmiş olsun.

zaynep cnmmm paşanız hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ne güzel erkencecik öğrenmişsin darısı başımızaaaaaaaaaaaaa

bir şey paylaşmak istiyorum arkadaşlarmerhabalar.hassas olan gebelik testlerinden aldım.yarım saat önce adetimi beklemeden yaptım.ikinci çizgi silikte olsa çıktı.ilk yarım saat içerisinde silik olması dahi gebe olduğunu gösteriyormuş.forumdaki testlere baktığımda benimki ile aynı olan çok vardı.ama yinede ümitlenmeyeceğim bekleyeceğim.

canlarım hamileliğin etkileri bende iyiden iyiye başladı
henüz kusmuyorum ama bulantılar arttı..gözüm yemek görmek istemiyor..işte uyumamak için direniyorum.performansım da düştü..ama elimden bişey gelmiyor..bide malesef yazsaatine geçtik çıkışlar 18 oldu istanbul trafiğinde 1.5 saat yol beni bitiriyo..
bugün devlete tahlil için gittim..doktor ultrasona aldı kesem büyümüş..içinde minnacık 4 mm lik bi nokta var..sanırım bebişim o.
ama doktor kafamı bulandırdı kesenin yanında hafifbikanama görür gibiyim dedi 10 gün sonra yine gel dedi..zaten haftaya kendi doktoruma gidicem ama bana 1 hafta stres olucak of offf..
öptüm hepinizi canlarımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…