zeyneppppp bnm oğlana bi arkadas daha geldiiii..
bu sene oğlan senesi diyorlar hep forumdada bakıyorum oğlanlar önde (
asbelove sa nasılsın yeni gördüm burayı neler okuyorsunz bilgi verebilir misin
Zeynooommm şehzade geliyomuşşşş
analı babalı büyüsünnnnn
zeynepçim oğluş geliyormuş gözünüzaydın cnmm
zeyneppppp bnm oğlana bi arkadas daha geldiiii..
bu sene oğlan senesi diyorlar hep forumdada bakıyorum oğlanlar önde (
zeynep gözünaydın cnm öğrenmişsin cinsiyeti...
nehar ilk duyduğumdan beri erkek hissediyorum.sanırım kız senesi döndü artık erkekler çoğalıyor kızlar azalıyor...
zeynep gözünaydın cnm öğrenmişsin cinsiyeti...
nehar ilk duyduğumdan beri erkek hissediyorum.sanırım kız senesi döndü artık erkekler çoğalıyor kızlar azalıyor...
bu sene erkek senesiymiş missyy öle didi
asbecim takip ettiğim bi forum var orda liste tamamlansın buraya geçmek isterim benide eklermisinz listeye kaçgünde okunuyo listede ne zaman yayınlanıyo arkadaşlar ne okunmasını istediklerini ne zaman söylüyo kim takip ediyo bilgi vermen mümkünse sevinirim....
bu gidişleee gebedaşşş olcassss zaten kısssskendini hazır hissetmen en önemlisi bitanemmm ve ben seni hazır gördüm
bak tahlıllerınde temız çıkmıs masallah korkma artıkkk... iyi dusun iyi olsunnnnnevrene pozitif enerji verelimki bu enerjıler bize olumlu bi şekilde dönüş yapsın
Sen böyle deyince beni heyecan sarıyo resmen inşallah dediğin gibi olur canımmmcanım benimmmmm inşAllah hemen gelcek minnoşunnnnbiz de çok gülmüştük acayip komik oluyo
Ben de komik olmak istiyorum yaaa bende gülmek istiyorummmm şu 1aylık mola bana ne kadar uzun geldiiiiii
selam kızlarrrrrrr bugün doktora gittik nihayet kalp atışından sonra 5 haftadır bekliyordum çikolata yiyip girdim maaşşallahhhhh öyle bir hareketliki eşimle şaştık kaldık kahkaha attık resmen çok komik şeyler yapıyor ve 12+5 olmuşuz daha ultrasonda gördüğümüz gibi açtı bacaklarını bizim uşakçok baktık resmen erkek oluyo şaştım kaldım okadar kıza şartlamışımki şok oldum resmen savaş haklıymışsın canım bu duygu gerçekten inanılmazmış eşimle gitmemde çok güzel oldu nekadar anlatsamda bu duyguları yaşayamıcaktı rabbime çok şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?