canlarım hamileliğin etkileri bende iyiden iyiye başladı
henüz kusmuyorum ama bulantılar arttı..gözüm yemek görmek istemiyor..işte uyumamak için direniyorum.performansım da düştü..ama elimden bişey gelmiyor..bide malesef yazsaatine geçtik çıkışlar 18 oldu istanbul trafiğinde 1.5 saat yol beni bitiriyo..
bugün devlete tahlil için gittim..doktor ultrasona aldı kesem büyümüş..içinde minnacık 4 mm lik bi nokta var..sanırım bebişim o.
ama doktor kafamı bulandırdı kesenin yanında hafifbikanama görür gibiyim dedi 10 gün sonra yine gel dedi..zaten haftaya kendi doktoruma gidicem ama bana 1 hafta stres olucak of offf..
öptüm hepinizi canlarımmm
bir şey paylaşmak istiyorum arkadaşlarmerhabalar.hassas olan gebelik testlerinden aldım.yarım saat önce adetimi beklemeden yaptım.ikinci çizgi silikte olsa çıktı.ilk yarım saat içerisinde silik olması dahi gebe olduğunu gösteriyormuş.forumdaki testlere baktığımda benimki ile aynı olan çok vardı.ama yinede ümitlenmeyeceğim bekleyeceğim.
neeeeeeeeeeeee ay inşallahhhhhhhhhhhhhhh ben inanamadım yazmak istedim teşekkürler.canımmm hamilesin hayırlı olsunn
scorpiiiiiiiiiiii senin de mi kanama olmuşşşmuhakkak yat dinlen kuzum. doktoruna git zaten o da görürse progestan ve rapor verecektir.inşAllah yoktur öyle bişeyy
bebeyimmmm nerdesinnnnn
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihilükadü, ve tenfericü bihilkürabü, ve tükdâ bihilhavâicü, ve tünâlü bihirregâibü, ve hüsnülhavâtimi, ve yüsteskalğamâmü bivechihil kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâlûmin lek.
"Allâhım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle.
ASBELOVE
asbelove:1870
kabilarda:144
xNeharx:30
rochak:100
8scorpions:100
kiraztepe:250
zerbaş:250
rmzeynep:250
KALAN 1450
Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasib etsin inşallah.AMİNNNNNNNNN
Iyim canım çok şükür arada kalça ve bacak ağrılarım oluyor onun dışında iyim.hareketlerini geçen haftadan beri hissediyorum.zaman çok çabuk geçiyor gerçekten.şimdi isim araştırıyoruz:)bebis için sadece 3 tane badi aldık başka birşey almadık.erken diye birşey almamistik ama artık başlarız almaya.sizin yolculugunuzda hayırla sonuçlanır inşallah.öyle çok istiyorumki burdaki tüm arkadaşlarimin bebek sahibi olmasını.sağol canımmm senı sormalı asıl sen nasılsınnnn nasıl gidiyor hamişlik? yolu yarıladın bi 20 haftan kaldı allahın izniyle insallahhareketlerini hissetmeye basladınmı?
kızına ciciler aldınmı bakem?
Canım bana dr.um suyun az demistiya ozaman tıp fakültesi hasta.ne gönderdi.17 nisanda gideceğim ücret almayacaklar.ama en son gittiğim diğer dr.bir ay sonra gel bende ayrıntılı bakarim demişti.ama ben zaten randevu aldım ve ücretsiz olduğu için üniv.hasta.ne gideceğim.sende iyı araştır.bazıları sırf para tuzağı.ayrıntılı bakan normal dr.larda varevet kızlar yaa ayrıntılı ultrasonu nerde nasıl ve kaça yaptırdınız
ben normalde dr.a özele gidiyorum ama perşembe için doğum evinden randevu aldım ayrıntılı isteyeceğim inş. zorluk çıkarmazda yaptırır:26::26:
elfida sende yaptıracakmısın ese günaydınn :79::79::79:
Oğlun hayırlı olsun Zeynep Allah sağlıklı,sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.selam kızlarrrrrrr bugün doktora gittik nihayet kalp atışından sonra 5 haftadır bekliyordum çikolata yiyip girdim maaşşallahhhhh öyle bir hareketliki eşimle şaştık kaldık kahkaha attık resmen çok komik şeyler yapıyor ve 12+5 olmuşuz daha ultrasonda gördüğümüz gibi açtı bacaklarını bizim uşakçok baktık resmen erkek oluyo şaştım kaldım okadar kıza şartlamışımki şok oldum resmen savaş haklıymışsın canım bu duygu gerçekten inanılmazmış eşimle gitmemde çok güzel oldu nekadar anlatsamda bu duyguları yaşayamıcaktı rabbime çok şükürler olsun
elif canım h.geldin iyiyiz işte bizde napalımzen bazen iyi bazen kötü geçiyor işte hayat
senin cinsiyeti belli olmadı mı daha
iyi olmaya çalışıyorum zor geçiyor benim biraz.inşallah bende herkeste sağlıkla sağlıklıca alırız kucağımıza...inşallah sana da nasip eder Rabbimohh hamışlerın arasında kaldımm kabılrda da geldı elıfde geldıı...banada bulaşsın kızlar ınşşşşşş
elif cnm nasılsın...bebıs ıyıyms ..Tez zamanda saglıkla kucagına alırsın ınss
kızlar nasılsınız?bu aralar çık giremiyorum okulda sorunlar var canım sıkkın eve gelince hemen uyuyorum.bulantılarım azaldı ama genede var ara ara kusmaya devam.yarın Rabbim izin verirse 16 haftalık olucaz ikili testlerde temiz çıktı.
savaş,asbelove,nahar nasılsınız?kabilarda,feryal nasılsınız?
scorpi üzülüp stres yapma hemen dinlenerek gecer orda kanama varsa kendi doktorunu ara söyle böyle böyle oldu diye erkene çek randevunu
ohh hamışlerın arasında kaldımm kabılrda da geldı elıfde geldıı...banada bulaşsın kızlar ınşşşşşş
elif cnm nasılsın...bebıs ıyıyms ..Tez zamanda saglıkla kucagına alırsın ınss
selam kızlarrrrrrr bugün doktora gittik nihayet kalp atışından sonra 5 haftadır bekliyordum çikolata yiyip girdim maaşşallahhhhh öyle bir hareketliki eşimle şaştık kaldık kahkaha attık resmen çok komik şeyler yapıyor ve 12+5 olmuşuz daha ultrasonda gördüğümüz gibi açtı bacaklarını bizim uşakçok baktık resmen erkek oluyo şaştım kaldım okadar kıza şartlamışımki şok oldum resmen savaş haklıymışsın canım bu duygu gerçekten inanılmazmış eşimle gitmemde çok güzel oldu nekadar anlatsamda bu duyguları yaşayamıcaktı rabbime çok şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?