Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

scorpiiiiiiiiiiii senin de mi kanama olmuşşş muhakkak yat dinlen kuzum. doktoruna git zaten o da görürse progestan ve rapor verecektir.inşAllah yoktur öyle bişeyy

canımmm hamilesin hayırlı olsunn

scorpiiiiiiiiiiii senin de mi kanama olmuşşş muhakkak yat dinlen kuzum. doktoruna git zaten o da görürse progestan ve rapor verecektir.inşAllah yoktur öyle bişeyy

off kuzummm bende sana mesaj attım..yaa kadın emin olamadı..benim de kafamı karıştırdı..sinir oldummm.
randevum salı günü..tatlım anca cumaya çekebilirim..

kesinleşsin nickinize hemen yazıcam ay allahım lütfen ama bi tarafımda çok ümitlenmemem gerektiğini söylüyor ben sevinmek ve sevinmemek arasında kalayım bari....

bende 450 sini alım inş

Iyim canım çok şükür arada kalça ve bacak ağrılarım oluyor onun dışında iyim.hareketlerini geçen haftadan beri hissediyorum.zaman çok çabuk geçiyor gerçekten.şimdi isim araştırıyoruz:)bebis için sadece 3 tane badi aldık başka birşey almadık.erken diye birşey almamistik ama artık başlarız almaya.sizin yolculugunuzda hayırla sonuçlanır inşallah.öyle çok istiyorumki burdaki tüm arkadaşlarimin bebek sahibi olmasını.
Canım bana dr.um suyun az demistiya ozaman tıp fakültesi hasta.ne gönderdi.17 nisanda gideceğim ücret almayacaklar.ama en son gittiğim diğer dr.bir ay sonra gel bende ayrıntılı bakarim demişti.ama ben zaten randevu aldım ve ücretsiz olduğu için üniv.hasta.ne gideceğim.sende iyı araştır.bazıları sırf para tuzağı.ayrıntılı bakan normal dr.larda var

Oğlun hayırlı olsun Zeynep Allah sağlıklı,sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

hayırlı günlerrrrrrr

neharımmmmmmm 21 kasım tahmini doğum diyor sen onu 22 yap teyzoşuna benzesin

kızlar gunaydınnnn kımsecıkler yok sanrım savasss gunaydın cnm
feryalnur da hamıleymıs burayı her okudugumda bır hamıle haberı almak ne guzel yaaa:) Allah tez zamanda kucagına almayı nasıp etsın...
zeynebınde bebegı erkekmıs oğluşun gelıyo demek ...
scorpı cnm endıselenme hersey guzel olacakk kalbını ferah tut...
ablacım nerelerdeeesınnn..,
asbelovee cnm nasılsınnnn
neharrr bebısın nasıll gıttınmı dr a cuma dıodunn..
ragındaaa guzel anne nasılsınn..
mıssyaman tatlımm bebısın nasılll...

herkesı bir sorayım dedımm toplucaa :))))

kızlar normalde 28 gunde bır adet oluyordum ama bu ay dört gun erken oldum.. 25 martta adet oldum.sımdı ben hesaplamamı neye göre yapıcam.
ondan bır öncekı adetım 1 marttı. ve 11.gunumde yumurtlamıstım acaba bu yuzden mı erken adet oldum..
bugun 10.gunum.. nasıl hesaplıycm kızlar ovı tarıhını

kızlar nasılsınız?bu aralar çık giremiyorum okulda sorunlar var canım sıkkın eve gelince hemen uyuyorum.bulantılarım azaldı ama genede var ara ara kusmaya devam.yarın Rabbim izin verirse 16 haftalık olucaz ikili testlerde temiz çıktı.

savaş,asbelove,nahar nasılsınız?kabilarda,feryal nasılsınız?

scorpi üzülüp stres yapma hemen dinlenerek gecer orda kanama varsa kendi doktorunu ara söyle böyle böyle oldu diye erkene çek randevunu

aybike sanada günaydın canımm

zeyneppp paşan hayırlı olsun ben sana demiştim erkek olabilir diye

bir erkek daha geliyor heeemevlam hayırlı sağlıklı uzun ömürlü ve güzel ahlaklı yapsın inş. bebişini

elfida canım bende burda normal doğum evinden randevu aldım yarın gideceğim inş. ayrıntılı isteyeceğim ama yollar mı bilmiyorum:26::26::26:inş. yollar da uğraştırmaz beni.bende şeyden ötürü istiyorum ameliyat olacağım diye akciğer filmi çektirmiştim ya korku giriyor işte içime .gerçi benim dr.um o zamanda daha döllenme olmamıştır bile ben bir problem görmüyorum ama senin için rahat olsun madem git dedi.o da dedi özelde 200 lira falan tutar boşu boşuna verme git doğum evindde yaptırt orda görüntü vermezler sadece rapor verirler ama ayrıntılı güzel bakarlar dedi bakalım ne olacak

ASBEEEE canımm benim içinde 50 yaz okudum okudukça yine söylerim.bitirmedenrum söylemek istemiyorum çünkü şu ara biraz karışık gidiyor işler üstümde hak kalıncada rahat edemiyorum

elif canım h.geldin iyiyiz işte bizde napalımzen bazen iyi bazen kötü geçiyor işte hayat

senin cinsiyeti belli olmadı mı daha

ohh hamışlerın arasında kaldımm kabılrda da geldı elıfde geldıı...banada bulaşsın kızlar ınşşşşşş
elif cnm nasılsın...bebıs ıyıyms ..Tez zamanda saglıkla kucagına alırsın ınss

elif canım h.geldin iyiyiz işte bizde napalımzen bazen iyi bazen kötü geçiyor işte hayat

senin cinsiyeti belli olmadı mı daha

yok canım sıpacık sakşadı kendini.23 nisanda randevu o zamana inşallah.sen neden arada kötüyüm dedim sancın filan mı oluyor ağırlaştın tabi büyüyor senin ufaklıkta maşallah

iyi olmaya çalışıyorum zor geçiyor benim biraz.inşallah bende herkeste sağlıkla sağlıklıca alırız kucağımıza...inşallah sana da nasip eder Rabbim

ayaklarım şişiyor canım yaa korkutuyor beni bütün günde sandalyede ya da ayakta geçiyor dr.onunda etkisi var ama dikat et kendine diyor.

eşimle problem yaşıyorum o canımı çok sıkıyor

birde rahmetli abimin eşi 1 senede 3.ye bugün kadın hastalıklarından kürtaj olacak.annesi engem 17 yaşındayken rahim kanserinden gitmiş
ablası 5 sene önce ayı hastalıktan vefat etti.insan ister istemez stres yapıyor.ee zaten başlarında bir erkek yok.diyorum mevlam annesini bari çocuk kendini kurtarana kadar bağışlasın

öyle yanii bakalım allahtan herşeyin hayırlısı

İyiyim canım,bulantılarım başladı benim de.Akşamları özellikle çok kötü oluyorum.
Biz neyse de çocuk için mecbur birşeyler pişiriyorum ve kokusu bazen dayanılmaz oluyor.
Gündüz daha iyi gibiyim.
Okuldaki sorunlara çok kafanı takmamaya çalış,Allahtan tatile az kaldı.
Sen cinsiyetini öğrenmedin demi hala?

İnşallah canım sende hamişler kervanına katılırsın.
Bence bu topikte hamile olmayan kalmayacak.

Darısı bizlereee.Maşallah sübhanallah.
Demek herşeyini gösterdi.Sonra demesin özel hayatıma saygı duyun diye

Benim de gönlümden bir kız geçiyor.Bu sene erkek senesi demiş kızlar ama
ben içimden hep kız diyorum.Tabiki önce sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…