Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

İnşallah canım inşallah bende bi anormallik var sonradan çıktı benim sancılar

Canım kendi Dr.unu ara bence randevunu da çekebildiğin kadar erkene çek cuma demişsin galiba muhtemelen nehara olduğu gibi progestan ver rapor verecek tabi kanama gerçekten varsa ki inşallah yoktur. Zaten olsa bile hç stres yapma progestan işe yarayacaktır

kesinleşsin nickinize hemen yazıcam ay allahım lütfen ama bi tarafımda çok ümitlenmemem gerektiğini söylüyor ben sevinmek ve sevinmemek arasında kalayım bari....

daha günün gelmeden gördüysen ikinci çizgiyi Allahımın izniyle hamişsin güzelim sevin artık kan testi ver bakalım kaç çıkacak
yapamadım ya tam evden çıkıyudum misafir geldi alamadım test offfff

hadi yaaa hadi bugün al yap hadi bekliyorummmmmm
bende 450 sini alım inş

Canım sağolasınnnn

biz idare ediyoruz canım da merak ediyoruz sizin cinsiyet daha belli olmadı mı

Sağolasın canımmm Allah razı olsunnnnn
Canım çok geçmiş olsunnn inşallah bu son olur yeğeni kaç yaşında canım?

günaydın kızlar....
savaşcım yengene acil şifalar cnm allah iyilik sağlık versin.allah onu çocuğuna bağışlasın inşallah...
aybike yumurtlamaya göre değişebiliyor cnm kötü düşünme ...
kabilarda allah kolaylık versin cnm oğluş olunca mecbur yapıcan bişeyler artık maske taksan belki biraz faydası olurmu :26:
elif 2li teste göre anlıyorlardıya cinsiyeti senin nasıl bir tahmin varmı

Canım çok geçmiş olsun,üzüldüm yengene.İnşallah Rabbim onu evladına bağışlar.
Sen de canını sıkma eşine çok,keşke daha anlayışlı olabilseler.

canım ayak şişmelerine dikkat et bastırdığında çok içine çöküyor mu?bende de başladı ama preeklampsi geçirdiğimde felaketti davul davuldu resmen.tansiyonunu her gün ölçtür bir de idarada protein kaçağı var mı ara ara ölçtür. çok şişlik iyi değil.tabi sandalyede oturmanın etkisi var ama sen tetbiri elden bırakma...benimde başladı yavaştan korkuyorum bende...

eşinle sıkıntı olur onunda seni anlaması gerekir.konuş üzülüyorum stres bana iyi değil de anlayışlı olsun biraz.yengen içinde Rabbim yardımcısı olsun bol bol dua et...

canım ben hala yemek yapamıyorum soğan kavruldumu mahvoluyorum sağolsun eşim okuldan gelince yapıyor bende yiyorum...premesis diye bitkisel bir hap aldım ben doktor tavsiyesi ile o çok iyi geldi yoksa yemek bile yiyemiyordum.72 ile başlladım 69 kilo olduydum şimdide 71 filanım.

Sağol canım,maskeden ziyade eşime devredip kaytarmayı düşünüyorum.
Zaten pek yemek istemiyor eşim de işte çocuk.
Aslında yemeksizlik onun da işine gelir de yok öyle yağma.
akşam sadece melemen yaptım,ama kokusunu hesaba katmadım.
Öyle bir koktu ki bir iki lokmadan sonra onları mutfakta bırakıp odaya geçip yattım.

umut cnm nasılsın nasıl oldun..
fatma ıpek cnm sımdı ovı testı yaptım cızgı sılık cıktı.yumurtlamıssam yınede bu sılık cızgı cıkıyormu ...
asbelove cnm bnm duruma ne dıyorsun erken adet oldum bat ımı hesaplayamıyorm ovıy ı neye göre hesaplaycm 28 gunemı...bırde hergun oluyo eşımleee öyle karar verdıkk gunumu kacırmayalım dıye..bırde sen ve mıssyaman rahım aranıyor dıyınce ıcımı bır umut kapladı

Canım rahim bebek arıyor derler böyle olunca bi önceki regl tarihin neydi canım?
Erken çatlamış yumurtan yumurta çatladıktan 14 gün sonra regl olursun tatlım ovu testi mi yapıyorsun?

saol canım yeğenim 13 yaşında

Canım çok geçmiş olsun,üzüldüm yengene.İnşallah Rabbim onu evladına bağışlar.
Sen de canını sıkma eşine çok,keşke daha anlayışlı olabilseler.

bimiz derdimiz anlayıştan ziyade sorumsuzluk canımmm

sağlık ocağındaki ebe bastırınca parmağımın izi kalması gerekir şuan o yok ama yinede dikaktli ol ve tuzsuz yada az tuzlu yemeye çalış dedi.kendi dr.umda tuz kızartma ve hamur işlerinden uzak dur dedi bakalım

amin canım allah razı olsun

Son düzenleme:
aybikekayra canım teşekkür ederim Rabbim sanada nasip etsin elinde testinde var çokmu silik çıktı bugun sen genede gün aşırı silkelet canım

kabilarda canım nasıl gidiyor hamilelik ne alemdesin ?

asbelove canımcım nasılsın kendini sıcak tut bitanem sancın geçer inşallah.

savascım sen nasılsın canım olumsuz düşünme Rabbim yengene şifalar versin evlatlarına bağışlasın

elifcim fözün aydın bebişin iyiymiş maşallah size

Yumurtan çatladıysa çıkmaz tatlım ikinci çizgi
canımcım Süpermenler senin vücudunda 72 saat yaşar canım ve her gün yaparsanız sayısı ve kalitesi düşer ama yine siz bilirsiniz tabi
olacak tatlım olacak Allahın izniyle bu ay ümitliyiz bakalım sende silkelet tamam mı canımcım bu ay

Günaydın canım,nasılsın,kendini toparlayabildin mi birazcık.

nasıl olim kızlar.. işte alısmaya çalısıyorum ..öle saf saf dolanıyorum evde yüzüm asık..
evde bütün isler duruyo geldim geleli bi zar zor yemek yapdım..
elim hiç iş yapmaya gitmiyo.. normalde bugünlerde yatıp sonuç öğrenme günlerimdi..
hiç bu kadar bosluğa düsmemisdim öncekilerde..
sanki yarım kalmıs gibi oldum.. son ki isleme giremeyincee..

sizler iyisinizdir insaAllah

Son düzenleme:
Canım rahim bebek arıyor derler böyle olunca bi önceki regl tarihin neydi canım?
Erken çatlamış yumurtan yumurta çatladıktan 14 gün sonra regl olursun tatlım ovu testi mi yapıyorsun?

tatlım en son 25 martta adet oldumm..ondan oncekı adetım 1 marttı ovı testınde 11.gunn kıpkırmızıydı cızgı evet cnm ovı testı yapıyorum

İnşallah tatlım inşallahhh

birde şunu farkettim .. şu hamis takviminden yapmak yine kısmet olmadı

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle.

ASBELOVE

asbelove:1870

kabilarda:144

xNeharx:30

rochak:100

8scorpions:100

kiraztepe:250

zerbaş:250

rmzeynep:250

beeebeyim:450

savas5482:50

KALAN 950

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasib etsin inşallah.AMİNNNNNNNNN

tatlım bır kıtap okuyorum sık ılıskıye gırmek kalıteyı dusurmez yazıyor aksıne yenılenmesıne yardımcı olur dıyor...unlulerın ve kralıyet ailesınn dogum kocu bu kıtabı yazan kadın..
şu silkeletme olayına tam anlamıyla anlamadım sekerım..
yanı sımdı bugun yaptıgım testte cızgı sılıkte ollsa cıktysa daha yumurta catlamamıstr degılmı cnm

sagol tatlımm ınşşş yok cnm cok sılık degıl net göruluyorr ama daha dıger cızgı kadar net degıl ya yarın ya ertesı gun netleşecek snrm tahmınımce..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…