Sen böyle deyince beni heyecan sarıyo resmen inşallah dediğin gibi olur canımmm
Olursun canım ya bi ay dediğin nedir ki geçer çabucak hiç sıkma canını... Hele bi toparlan da inşallah... Ağrın varmış galiba çok geçmiş olsun.
İnşallah canım inşallah bende bi anormallik var sonradan çıktı benim sancılar
Canım kendi Dr.unu ara bence randevunu da çekebildiğin kadar erkene çek cuma demişsin galiba muhtemelen nehara olduğu gibi progestan ver rapor verecek tabi kanama gerçekten varsa ki inşallah yoktur. Zaten olsa bile hç stres yapma progestan işe yarayacaktırcanlarım hamileliğin etkileri bende iyiden iyiye başladı
henüz kusmuyorum ama bulantılar arttı..gözüm yemek görmek istemiyor..işte uyumamak için direniyorum.performansım da düştü..ama elimden bişey gelmiyor..bide malesef yazsaatine geçtik çıkışlar 18 oldu istanbul trafiğinde 1.5 saat yol beni bitiriyo..
bugün devlete tahlil için gittim..doktor ultrasona aldı kesem büyümüş..içinde minnacık 4 mm lik bi nokta var..sanırım bebişim o.
ama doktor kafamı bulandırdı kesenin yanında hafifbikanama görür gibiyim dedi 10 gün sonra yine gel dedi..zaten haftaya kendi doktoruma gidicem ama bana 1 hafta stres olucak of offf..
öptüm hepinizi canlarımmm
kesinleşsin nickinize hemen yazıcam ay allahım lütfen ama bi tarafımda çok ümitlenmemem gerektiğini söylüyor ben sevinmek ve sevinmemek arasında kalayım bari....
daha günün gelmeden gördüysen ikinci çizgiyi Allahımın izniyle hamişsin güzelim sevin artık kan testi ver bakalım kaç çıkacak
yapamadım ya tam evden çıkıyudum misafir geldi alamadım test offfff
hadi yaaa hadi bugün al yap hadi bekliyorummmmmm
bende 450 sini alım inş
Canım sağolasınnnn
kızlar nasılsınız?bu aralar çık giremiyorum okulda sorunlar var canım sıkkın eve gelince hemen uyuyorum.bulantılarım azaldı ama genede var ara ara kusmaya devam.yarın Rabbim izin verirse 16 haftalık olucaz ikili testlerde temiz çıktı.
savaş,asbelove,nahar nasılsınız?kabilarda,feryal nasılsınız?
scorpi üzülüp stres yapma hemen dinlenerek gecer orda kanama varsa kendi doktorunu ara söyle böyle böyle oldu diye erkene çek randevunu
biz idare ediyoruz canım da merak ediyoruz sizin cinsiyet daha belli olmadı mı
aybike sanada günaydın canımm
zeyneppp paşan hayırlı olsun ben sana demiştim erkek olabilir diye
bir erkek daha geliyor heeemevlam hayırlı sağlıklı uzun ömürlü ve güzel ahlaklı yapsın inş. bebişini
elfida canım bende burda normal doğum evinden randevu aldım yarın gideceğim inş. ayrıntılı isteyeceğim ama yollar mı bilmiyorum:26::26::26:inş. yollar da uğraştırmaz beni.bende şeyden ötürü istiyorum ameliyat olacağım diye akciğer filmi çektirmiştim ya korku giriyor işte içime .gerçi benim dr.um o zamanda daha döllenme olmamıştır bile ben bir problem görmüyorum ama senin için rahat olsun madem git dedi.o da dedi özelde 200 lira falan tutar boşu boşuna verme git doğum evindde yaptırt orda görüntü vermezler sadece rapor verirler ama ayrıntılı güzel bakarlar dedi bakalım ne olacak
ASBEEEE canımm benim içinde 50 yaz okudum okudukça yine söylerim.bitirmedenrum söylemek istemiyorum çünkü şu ara biraz karışık gidiyor işler üstümde hak kalıncada rahat edemiyorum
Sağolasın canımmm Allah razı olsunnnnn
Canım çok geçmiş olsunnn inşallah bu son olur yeğeni kaç yaşında canım?ayaklarım şişiyor canım yaa korkutuyor beni bütün günde sandalyede ya da ayakta geçiyor dr.onunda etkisi var ama dikat et kendine diyor.
eşimle problem yaşıyorum o canımı çok sıkıyor
birde rahmetli abimin eşi 1 senede 3.ye bugün kadın hastalıklarından kürtaj olacak.annesi engem 17 yaşındayken rahim kanserinden gitmiş
ablası 5 sene önce ayı hastalıktan vefat etti.insan ister istemez stres yapıyor.ee zaten başlarında bir erkek yok.diyorum mevlam annesini bari çocuk kendini kurtarana kadar bağışlasın
öyle yanii bakalım allahtan herşeyin hayırlısı