birde şunu farkettim .. şu hamis takviminden yapmak yine kısmet olmadı
Eki Görüntüle 675205 Amiinnnnn(
zaynep cnmmm paşanız hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ne güzel erkencecik öğrenmişsin darısı başımızaaaaaaaaaaaaa
Oğlun hayırlı olsun Zeynep Allah sağlıklı,sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
kızlar gunaydınnnn kımsecıkler yok sanrım savasss gunaydın cnm
feryalnur da hamıleymıs burayı her okudugumda bır hamıle haberı almak ne guzel yaaa:) Allah tez zamanda kucagına almayı nasıp etsın...
zeynebınde bebegı erkekmıs oğluşun gelıyo demek ...
scorpı cnm endıselenme hersey guzel olacakk kalbını ferah tut...
ablacım nerelerdeeesınnn..,
asbelovee cnm nasılsınnnn
neharrr bebısın nasıll gıttınmı dr a cuma dıodunn..
ragındaaa guzel anne nasılsınn..
mıssyaman tatlımm bebısın nasılll...
herkesı bir sorayım dedımm toplucaa :))))
aybike sanada günaydın canımm
zeyneppp paşan hayırlı olsun ben sana demiştim erkek olabilir diye
bir erkek daha geliyor heeemevlam hayırlı sağlıklı uzun ömürlü ve güzel ahlaklı yapsın inş. bebişini
elfida canım bende burda normal doğum evinden randevu aldım yarın gideceğim inş. ayrıntılı isteyeceğim ama yollar mı bilmiyorum:26::26::26:inş. yollar da uğraştırmaz beni.bende şeyden ötürü istiyorum ameliyat olacağım diye akciğer filmi çektirmiştim ya korku giriyor işte içime .gerçi benim dr.um o zamanda daha döllenme olmamıştır bile ben bir problem görmüyorum ama senin için rahat olsun madem git dedi.o da dedi özelde 200 lira falan tutar boşu boşuna verme git doğum evindde yaptırt orda görüntü vermezler sadece rapor verirler ama ayrıntılı güzel bakarlar dedi bakalım ne olacak
ASBEEEE canımm benim içinde 50 yaz okudum okudukça yine söylerim.bitirmedenrum söylemek istemiyorum çünkü şu ara biraz karışık gidiyor işler üstümde hak kalıncada rahat edemiyorum
Darısı bizlereee.Maşallah sübhanallah.
Demek herşeyini gösterdi.Sonra demesin özel hayatıma saygı duyun diye
Benim de gönlümden bir kız geçiyor.Bu sene erkek senesi demiş kızlar ama
ben içimden hep kız diyorum.Tabiki önce sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun.
sağol canımmm darısı başınıza :) gerçekten erdenden öğreniverdim çok güzel oldu kız beklediğim için 16 haftadan sonra anca belli olur diyordum ama süpriz oldu :)
canım çok teşekkür ederim aminnnnn inşalllaaaahhhhhh :):)
evet canım öyleymiş :) seninlede hamişdaş olucaktık ne güzel hadi gel yalnız bırakma artık :)
evet canım ya şoklardayım bir tek sen erkek olabilir dedin :):) demekki ne tatlı turşu sol sağ farketmiyormuş :)
amin inşallahhh canım :) evet ya açıverdi bacağını sizde çikolata yiyip gidin resmen etkisi oluyor :) bende kız hissediyordum hemde söylediğim herkes de kız dedi çin rus takvimlerindede kız çıkıyordu ama süpriz erkek oldu :) hayırlısı olsun sağlıklı olsun da
aybikekayra canım teşekkür ederim Rabbim sanada nasip etsin elinde testinde var çokmu silik çıktı bugun sen genede gün aşırı silkelet canım
kabilarda canım nasıl gidiyor hamilelik ne alemdesin ?
asbelove canımcım nasılsın kendini sıcak tut bitanem sancın geçer inşallah.
savascım sen nasılsın canım olumsuz düşünme Rabbim yengene şifalar versin evlatlarına bağışlasın
elifcim fözün aydın bebişin iyiymiş maşallah size
İnşallah canım inşallah bende bi anormallik var sonradan çıktı benim sancılar
Canım kendi Dr.unu ara bence randevunu da çekebildiğin kadar erkene çek cuma demişsin galiba muhtemelen nehara olduğu gibi progestan ver rapor verecek tabi kanama gerçekten varsa ki inşallah yoktur. Zaten olsa bile hç stres yapma progestan işe yarayacaktır
daha günün gelmeden gördüysen ikinci çizgiyi Allahımın izniyle hamişsin güzelim sevin artık kan testi ver bakalım kaç çıkacak
hadi yaaa hadi bugün al yap hadi bekliyorummmmmm
Canım sağolasınnnn
biz idare ediyoruz canım da merak ediyoruz sizin cinsiyet daha belli olmadı mı
Sağolasın canımmm Allah razı olsunnnnn
Canım çok geçmiş olsunnn inşallah bu son olur yeğeni kaç yaşında canım?
nasıl olim kızlar.. işte alısmaya çalısıyorum ..öle saf saf dolanıyorum evde yüzüm asık..
evde bütün isler duruyo geldim geleli bi zar zor yemek yapdım..
elim hiç iş yapmaya gitmiyo.. normalde bugünlerde yatıp sonuç öğrenme günlerimdi..
hiç bu kadar bosluğa düsmemisdim öncekilerde..
sanki yarım kalmıs gibi oldum.. son ki isleme giremeyincee..
sizler iyisinizdir insaAllah
öptummm hepınızı kızlarrrrr sımdılık cıkıyorumm yıne gelırımm..
asbeleove cnmm cvp yazdım sana görmussundrrr mucukkk
tatlım bır kıtap okuyorum sık ılıskıye gırmek kalıteyı dusurmez yazıyor aksıne yenılenmesıne yardımcı olur dıyor...unlulerın ve kralıyet ailesınn dogum kocu bu kıtabı yazan kadın..
şu silkeletme olayına tam anlamıyla anlamadım sekerım..
yanı sımdı bugun yaptıgım testte cızgı sılıkte ollsa cıktysa daha yumurta catlamamıstr degılmı cnm
Eki Görüntüle 675205 Amiinnnnn(
inşallaaaaaaaah hamiileyizdir hayırlı haberler inşallaaaaaaaaaaaaaaah
kızlar gunaydınnnn kımsecıkler yok sanrım savasss gunaydın cnm
feryalnur da hamıleymıs burayı her okudugumda bır hamıle haberı almak ne guzel yaaa:) Allah tez zamanda kucagına almayı nasıp etsın...
zeynebınde bebegı erkekmıs oğluşun gelıyo demek ...
scorpı cnm endıselenme hersey guzel olacakk kalbını ferah tut...
ablacım nerelerdeeesınnn..,
asbelovee cnm nasılsınnnn
neharrr bebısın nasıll gıttınmı dr a cuma dıodunn..
ragındaaa guzel anne nasılsınn..
mıssyaman tatlımm bebısın nasılll...
herkesı bir sorayım dedımm toplucaa :))))
kızlar nasılsınız?bu aralar çık giremiyorum okulda sorunlar var canım sıkkın eve gelince hemen uyuyorum.bulantılarım azaldı ama genede var ara ara kusmaya devam.yarın Rabbim izin verirse 16 haftalık olucaz ikili testlerde temiz çıktı.
savaş,asbelove,nahar nasılsınız?kabilarda,feryal nasılsınız?
scorpi üzülüp stres yapma hemen dinlenerek gecer orda kanama varsa kendi doktorunu ara söyle böyle böyle oldu diye erkene çek randevunu
aybike sanada günaydın canımm
zeyneppp paşan hayırlı olsun ben sana demiştim erkek olabilir diye
bir erkek daha geliyor heeemevlam hayırlı sağlıklı uzun ömürlü ve güzel ahlaklı yapsın inş. bebişini
elfida canım bende burda normal doğum evinden randevu aldım yarın gideceğim inş. ayrıntılı isteyeceğim ama yollar mı bilmiyorum:26::26::26:inş. yollar da uğraştırmaz beni.bende şeyden ötürü istiyorum ameliyat olacağım diye akciğer filmi çektirmiştim ya korku giriyor işte içime .gerçi benim dr.um o zamanda daha döllenme olmamıştır bile ben bir problem görmüyorum ama senin için rahat olsun madem git dedi.o da dedi özelde 200 lira falan tutar boşu boşuna verme git doğum evindde yaptırt orda görüntü vermezler sadece rapor verirler ama ayrıntılı güzel bakarlar dedi bakalım ne olacak
ASBEEEE canımm benim içinde 50 yaz okudum okudukça yine söylerim.bitirmedenrum söylemek istemiyorum çünkü şu ara biraz karışık gidiyor işler üstümde hak kalıncada rahat edemiyorum
İyiyiz canım çok şükür.Dursun işler yapma dinlen birazcık.
Ama kafanı dağıtacak birşeyler yaparsan senin için daha iyi olur canım.
Bilmiyorum benim gibi ailenden uzakta gurbette misin ama eğer yakınsan
onlara gidebilirsin.Ya da eşinle birkaç gün uzaklaşabilseniz ortamdan,
sizin için daha iyi olur gibi.
Allah yardımcın olsun umutcuğum,sabrını da versin inşallah.
günaydın kızlar....
savaşcım yengene acil şifalar cnm allah iyilik sağlık versin.allah onu çocuğuna bağışlasın inşallah...
aybike yumurtlamaya göre değişebiliyor cnm kötü düşünme ...
kabilarda allah kolaylık versin cnm oğluş olunca mecbur yapıcan bişeyler artık maske taksan belki biraz faydası olurmu :26:
elif 2li teste göre anlıyorlardıya cinsiyeti senin nasıl bir tahmin varmı
aybikekayra canım teşekkür ederim Rabbim sanada nasip etsin elinde testinde var çokmu silik çıktı bugun sen genede gün aşırı silkelet canım
kabilarda canım nasıl gidiyor hamilelik ne alemdesin ?
asbelove canımcım nasılsın kendini sıcak tut bitanem sancın geçer inşallah.
savascım sen nasılsın canım olumsuz düşünme Rabbim yengene şifalar versin evlatlarına bağışlasın
elifcim fözün aydın bebişin iyiymiş maşallah size
Herkese günaydınnnnnnnnnnnnnn
kuzummm gittim ama kanama alanı devam ediyomuş dinleniyorum bol bol bu cuma tekrar gitcez:18:
Savaaaaaaaaaaşşşş Eliiiiiiiiiiiiiiiiffff nerdesiniz siz kızzzzzzzzzzzzz
kaç gündür yoktur, çamasırlar birikti iyice. bgün yeni elim değdi bi posta yıkattm beyazları..geride 2kez daha yıkancak var.. aha da hava bozdu.. dısarı da asamıycam..
kafa daıtcak smdi mtfaga gircem canım tatıl bisey istiyo, onu yapim bari simdilik.. elisilerim var.. onlara bi bakınıyım bide olmadı..
evt ailemizden biraz uzağız..yani biz küçük bi yerde oturuyoruz..esim ilçede, aileler bir sonra ki ilde oturuyor..benm kendim gitmem mümkün olmuyo, ancak esim götürüp otobüse bndrmesi lazım.. esim söyledi geçende, istersen seni sizinkilerin yanına gönderiyiim.. yok dedim smdi yüzümün bu asık halini kimseye gösteresim yok..hadi bizimkiler biliyor halimi de, bilmeyen biri gelir msfir halamlar fln..noldu buna derselr.. snra işin yoksa anlat dedim..ddim soran olursa anlatacak ne halim var, nede onlar anlar dedim..
hem sen yalnız kalacan evde dedim..ona da gönlüm razı olmadı..gündüz biseyler yapıp, uyurum, nebilim iki ağla,bi zırla.. yaparım biseyler deim,. sen aksama gelirsin dedim..
bu oturudğumuz yer de sıkıcı..insanları zaten 2görüste anlıyosun nasıl biri olduklarını..kçük yer deyip hani küçümsemek değil onları da, anladım ki, düsünce beyinleri küçük..anladıkça da 2-3 gititğim vardı başlarda, snar anladım ki gitmemem lazım..ve son zamanlarda gitmiyorum..
nyse smdilik yeni arastırmalar pesindeyiz esimle..
yeni bi savas için güçlü olup, toparlanmam lazım, yapcak bisey yoksaolasın cnm Allah razı olsun hepinizden ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?