Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

zaynep cnmmm paşanız hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ne güzel erkencecik öğrenmişsin darısı başımızaaaaaaaaaaaaa

sağol canımmm darısı başınıza :) gerçekten erdenden öğreniverdim çok güzel oldu kız beklediğim için 16 haftadan sonra anca belli olur diyordum ama süpriz oldu :)

Oğlun hayırlı olsun Zeynep Allah sağlıklı,sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

canım çok teşekkür ederim aminnnnn inşalllaaaahhhhhh :):)

evet canım öyleymiş :) seninlede hamişdaş olucaktık ne güzel hadi gel yalnız bırakma artık :)

evet canım ya şoklardayım bir tek sen erkek olabilir dedin :):) demekki ne tatlı turşu sol sağ farketmiyormuş :)

amin inşallahhh canım :) evet ya açıverdi bacağını sizde çikolata yiyip gidin resmen etkisi oluyor :) bende kız hissediyordum hemde söylediğim herkes de kız dedi çin rus takvimlerindede kız çıkıyordu ama süpriz erkek oldu :) hayırlısı olsun sağlıklı olsun da

evet cnmm oyle olacaktık ama olmadı hayırlısı bakalımmm ınsss tez zamanda olur bekletmez bızı ...

öptummm hepınızı kızlarrrrr sımdılık cıkıyorumm yıne gelırımm..
asbeleove cnmm cvp yazdım sana görmussundrrr mucukkk

İyiyim canım çok şükür,bulantılarla uğraşıyorum.
Bir de sürekli uyumak istiyorum.
Sen nasılsın alışabildin mi hamilelik fikrine?

inşallaaaaaaaah hamiileyizdir hayırlı haberler inşallaaaaaaaaaaaaaaah

İyiyiz canım çok şükür.Dursun işler yapma dinlen birazcık.
Ama kafanı dağıtacak birşeyler yaparsan senin için daha iyi olur canım.
Bilmiyorum benim gibi ailenden uzakta gurbette misin ama eğer yakınsan
onlara gidebilirsin.Ya da eşinle birkaç gün uzaklaşabilseniz ortamdan,
sizin için daha iyi olur gibi.
Allah yardımcın olsun umutcuğum,sabrını da versin inşallah.

Canımcım sık ilişkiye girmekten kasıt her gün değil diye biliyorum Dr.larında söylediği sık ilişkiye girmek misal haftada bir değil de 3-4 kez ilişkiye girmek inşallah işe yarar okuduklarında bu ay iyi haberler verirsin bizeeee
Silkeletme canım ilişkiden sonra kalçan havada kalacak şekilde eşin bacaklarını kaldırıp silkeliyor çamaşır silkelermiş gibi dene bak bu ay o şekilde 4hamişimiz varrrrr

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

inşallaaaaaaaah hamiileyizdir hayırlı haberler inşallaaaaaaaaaaaaaaah

Canım ne duruyorsun kan tahlili versene gidip bi hastaneye veya sağlık ocağına

Herkese günaydınnnnnnnnnnnnnn

kuzummm gittim ama kanama alanı devam ediyomuş dinleniyorum bol bol bu cuma tekrar gitcez:18:

Savaaaaaaaaaaşşşş Eliiiiiiiiiiiiiiiiffff nerdesiniz siz kızzzzzzzzzzzzz

kaç gündür yoktur, çamasırlar birikti iyice. bgün yeni elim değdi bi posta yıkattm beyazları..geride 2kez daha yıkancak var.. aha da hava bozdu.. dısarı da asamıycam..
kafa daıtcak smdi mtfaga gircem canım tatıl bisey istiyo, onu yapim bari simdilik.. elisilerim var.. onlara bi bakınıyım bide olmadı..
evt ailemizden biraz uzağız..yani biz küçük bi yerde oturuyoruz..esim ilçede, aileler bir sonra ki ilde oturuyor..benm kendim gitmem mümkün olmuyo, ancak esim götürüp otobüse bndrmesi lazım.. esim söyledi geçende, istersen seni sizinkilerin yanına gönderiyiim.. yok dedim smdi yüzümün bu asık halini kimseye gösteresim yok..hadi bizimkiler biliyor halimi de, bilmeyen biri gelir msfir halamlar fln..noldu buna derselr.. snra işin yoksa anlat dedim..ddim soran olursa anlatacak ne halim var, nede onlar anlar dedim..
hem sen yalnız kalacan evde dedim..ona da gönlüm razı olmadı..gündüz biseyler yapıp, uyurum, nebilim iki ağla,bi zırla.. yaparım biseyler deim,. sen aksama gelirsin dedim..
bu oturudğumuz yer de sıkıcı..insanları zaten 2görüste anlıyosun nasıl biri olduklarını..kçük yer deyip hani küçümsemek değil onları da, anladım ki, düsünce beyinleri küçük..anladıkça da 2-3 gititğim vardı başlarda, snar anladım ki gitmemem lazım..ve son zamanlarda gitmiyorum..
nyse smdilik yeni arastırmalar pesindeyiz esimle..
yeni bi savas için güçlü olup, toparlanmam lazım, yapcak bisey yok saolasın cnm Allah razı olsun hepinizden ..

Son düzenleme:

canım doktor bişey demedi.76 çıktı ama tahmini olan var mı?çikolata yiyip gitmiştim ha bire poposunu döndü bizim sıpa...olmadı göremedi doktor...1 ay sonraya bakalım...meraklandırıyor anne ile babayı

hepimize maşallah...

Herkese günaydınnnnnnnnnnnnnn

kuzummm gittim ama kanama alanı devam ediyomuş dinleniyorum bol bol bu cuma tekrar gitcez:18:

Savaaaaaaaaaaşşşş Eliiiiiiiiiiiiiiiiffff nerdesiniz siz kızzzzzzzzzzzzz

günaydın canım.okulda sorunlarım var ondan can sıkısına çok girmiyorum eve gidince uyuyorum.sen nasılsın?kanaman oldu mu?

umut yılmak yok Allahın izniyle ve dualarımızla...İçimden bi ses çok beklemeyeceğini söylüyor.
Canın bişe istemiyosa yapma kuzum, azıcık sal kendini bişey olmaz

Canım bu da geçecek inşallahhh yeni bir savaşa girişeceksiniz sen her zamanki gibi güçlü kişiliğini gösterdin canım benimmmm

silkeletmeyle 4 hamiş mi maşallah kimler hamile bakalım silkeletmeyle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…