silkeletmeyle 4 hamiş mimaşallah kimler hamile bakalım silkeletmeyle?
çok sevindim canlarım darısı bizlerin başına inşallahhemen söyliyim kuzuuu nehar, scorpi, feryal, kabilarda canımmmmmmm
çok sevindim canlarım darısı bizlerin başına inşallahsadece silkeletmeyle mi hamiş kaldılar?
asbeeeeeeeeemmm benim yaşım 25 artıkınnnn listede değiştir balım kocaman oldum artık ben
Herkese günaydınnnnnnnnnnnnnn
kuzummm gittim ama kanama alanı devam ediyomuş dinleniyorum bol bol bu cuma tekrar gitcez:18:
Savaaaaaaaaaaşşşş Eliiiiiiiiiiiiiiiiffff nerdesiniz siz kızzzzzzzzzzzzz
Canımcım sık ilişkiye girmekten kasıt her gün değil diye biliyorum Dr.larında söylediği sık ilişkiye girmek misal haftada bir değil de 3-4 kez ilişkiye girmek inşallah işe yarar okuduklarında bu ay iyi haberler verirsin bizeeee
Silkeletme canım ilişkiden sonra kalçan havada kalacak şekilde eşin bacaklarını kaldırıp silkeliyor çamaşır silkelermiş gibi dene bak bu ay o şekilde 4hamişimiz varrrrr
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Canım ne duruyorsun kan tahlili versene gidip bi hastaneye veya sağlık ocağına
canııımmm hayırlı olsunnn..bir oğluşumuz daha mı oldu,Rabbim tamamına erdirsin..selam kızlarrrrrrr bugün doktora gittik nihayet kalp atışından sonra 5 haftadır bekliyordum çikolata yiyip girdim maaşşallahhhhh öyle bir hareketliki eşimle şaştık kaldık kahkaha attık resmen çok komik şeyler yapıyor ve 12+5 olmuşuz daha ultrasonda gördüğümüz gibi açtı bacaklarını bizim uşakçok baktık resmen erkek oluyo şaştım kaldım okadar kıza şartlamışımki şok oldum resmen savaş haklıymışsın canım bu duygu gerçekten inanılmazmış eşimle gitmemde çok güzel oldu nekadar anlatsamda bu duyguları yaşayamıcaktı rabbime çok şükürler olsun
şekerimmm az kalmıss azzzz sık dişiniii bakıyımmm takmaa kafanaaa.. bak ne dicemmm yotubeden ses telkın muzıklerı dınle rahatlarsın.. böyle panık atak için olanlarıda var.. rahatla gevse sıkma kendını bakayımm .. sana laf sokma girimi olugu zaman içinde sarkı mırıldan bebegınle konusss tınlama yaniii onuuuu... bibtirik gidecek zatennn sallaaa yawrummm değmezzzz yazık sanaaKızlar ben hiç iyi değilim. Gece 3 gibi uyandım panik atak gibi aldığım nefes yetmedi, kalbim hızlı hızlı attı, kalktım olmadı yattım olmadı 1 saat böyleydi. Bugün de hala öyleyim nefesim yetmiyo. Kaynana beni deli ediyor, eşim de sürekli niye sinirlisin diyip duruyo ikisinin de kafasına bişe fırlatcam az kaldı. Kimse beni anlamıyor, midem de bi tuhaf. Şikayet değil şükür bu günlerime ama eşime iyiden iyiye gıcık oldum. Vücudum inanlımaz bi şekilde oyunlar oynuyo. Progestan beni mahfetti.
Az önce doktorumu aradım. Progesteron hormonu yaparmış böyle şeyler, anormal bir durum yok ama devam ederse gel dedi. Tek dileğim cuma günü iyi şeyler duymak ve şu kaynana bozuntusunu yollamak.
Beni bilirsiniz kızlar öyle şikayetçi olmadım şimdiye kadar. Çok bekledin şimdi yakınıyosun demeyin sakın. İnanın dünyam şaştıHepsi şu kaynana yüzünden, sabah bana neler dedi duysanız
çok gecmıs olsun kuzucummmm... ya 3.bi doktotra git yada kendı doktoruna kanamam var lekelenmem var de.. randevuyu one aldrt.. insallah yoktur hersey yolundadır bıtanemm .. bizi haberdar et emiicanlarım hamileliğin etkileri bende iyiden iyiye başladı
henüz kusmuyorum ama bulantılar arttı..gözüm yemek görmek istemiyor..işte uyumamak için direniyorum.performansım da düştü..ama elimden bişey gelmiyor..bide malesef yazsaatine geçtik çıkışlar 18 oldu istanbul trafiğinde 1.5 saat yol beni bitiriyo..
bugün devlete tahlil için gittim..doktor ultrasona aldı kesem büyümüş..içinde minnacık 4 mm lik bi nokta var..sanırım bebişim o.
ama doktor kafamı bulandırdı kesenin yanında hafifbikanama görür gibiyim dedi 10 gün sonra yine gel dedi..zaten haftaya kendi doktoruma gidicem ama bana 1 hafta stres olucak of offf..
öptüm hepinizi canlarımmm
oyyy yısınler cicilerini... masallah canımmmIyim canım çok şükür arada kalça ve bacak ağrılarım oluyor onun dışında iyim.hareketlerini geçen haftadan beri hissediyorum.zaman çok çabuk geçiyor gerçekten.şimdi isim araştırıyoruz:)bebis için sadece 3 tane badi aldık başka birşey almadık.erken diye birşey almamistik ama artık başlarız almaya.sizin yolculugunuzda hayırla sonuçlanır inşallah.öyle çok istiyorumki burdaki tüm arkadaşlarimin bebek sahibi olmasını.
.
canım ikili testının temiz çıkmasına sevındım.. cinsiyetını saklıyoırmu sımdıkızlar nasılsınız?bu aralar çık giremiyorum okulda sorunlar var canım sıkkın eve gelince hemen uyuyorum.bulantılarım azaldı ama genede var ara ara kusmaya devam.yarın Rabbim izin verirse 16 haftalık olucaz ikili testlerde temiz çıktı.
savaş,asbelove,nahar nasılsınız?kabilarda,feryal nasılsınız?
scorpi üzülüp stres yapma hemen dinlenerek gecer orda kanama varsa kendi doktorunu ara söyle böyle böyle oldu diye erkene çek randevunu
çok gecmı olsun canım Allah acil şifalar versınnn... benım bütün teyzelerim rahım kanserıne yakalandılar ve hepsıde aldırdı rahımlerını .. eğer yengenın çocugu kız ise oda rahım ağzı kanserını onleyıcı aşı yaptırtsın 3 doz halınde oluyor bu aşı canım.. ben yaptırtmıstım banada gecebilir irsidir belki diye..ayaklarım şişiyor canım yaa korkutuyor beni bütün günde sandalyede ya da ayakta geçiyor dr.onunda etkisi var ama dikat et kendine diyor.
eşimle problem yaşıyorum o canımı çok sıkıyor
birde rahmetli abimin eşi 1 senede 3.ye bugün kadın hastalıklarından kürtaj olacak.annesi engem 17 yaşındayken rahim kanserinden gitmiş
ablası 5 sene önce ayı hastalıktan vefat etti.insan ister istemez stres yapıyor.ee zaten başlarında bir erkek yok.diyorum mevlam annesini bari çocuk kendini kurtarana kadar bağışlasın
öyle yanii bakalım allahtan herşeyin hayırlısı
kaç gündür yoktur, çamasırlar birikti iyice. bgün yeni elim değdi bi posta yıkattm beyazları..geride 2kez daha yıkancak var.. aha da hava bozdu.. dısarı da asamıycam..
kafa daıtcak smdi mtfaga gircem canım tatıl bisey istiyo, onu yapim bari simdilik.. elisilerim var.. onlara bi bakınıyım bide olmadı..
evt ailemizden biraz uzağız..yani biz küçük bi yerde oturuyoruz..esim ilçede, aileler bir sonra ki ilde oturuyor..benm kendim gitmem mümkün olmuyo, ancak esim götürüp otobüse bndrmesi lazım.. esim söyledi geçende, istersen seni sizinkilerin yanına gönderiyiim.. yok dedim smdi yüzümün bu asık halini kimseye gösteresim yok..hadi bizimkiler biliyor halimi de, bilmeyen biri gelir msfir halamlar fln..noldu buna derselr.. snra işin yoksa anlat dedim..ddim soran olursa anlatacak ne halim var, nede onlar anlar dedim..
hem sen yalnız kalacan evde dedim..ona da gönlüm razı olmadı..gündüz biseyler yapıp, uyurum, nebilim iki ağla,bi zırla.. yaparım biseyler deim,. sen aksama gelirsin dedim..
bu oturudğumuz yer de sıkıcı..insanları zaten 2görüste anlıyosun nasıl biri olduklarını..kçük yer deyip hani küçümsemek değil onları da, anladım ki, düsünce beyinleri küçük..anladıkça da 2-3 gititğim vardı başlarda, snar anladım ki gitmemem lazım..ve son zamanlarda gitmiyorum..
nyse smdilik yeni arastırmalar pesindeyiz esimle..
yeni bi savas için güçlü olup, toparlanmam lazım, yapcak bisey yoksaolasın cnm Allah razı olsun hepinizden ..
cnmm ıns bu ay olacak sılkeleme olayı mantıklıdaa kocişee yapıtrabıleckmıym accaba pek sanmıyorum sırtımın altına yastık koymama bile onunla alakası yok olursa olur dıyor...şu silkelemeyle ilgili başlıkta bir üye kendısı sılkeledıgını yazmıss duvara yaslanarak sımdı hamıs mıs dr 3 kese görmus ultrasonda :))
umut cnm nasılsın nasıl oldun..
fatma ıpek cnm sımdı ovı testı yaptım cızgı sılık cıktı.yumurtlamıssam yınede bu sılık cızgı cıkıyormu ...
asbelove cnm bnm duruma ne dıyorsun erken adet oldum bat ımı hesaplayamıyorm ovıy ı neye göre hesaplaycm 28 gunemı...bırde hergun oluyo eşımleee öyle karar verdıkk gunumu kacırmayalım dıye..bırde sen ve mıssyaman rahım aranıyor dıyınce ıcımı bır umut kapladı
cnm bende tefriciye okutmak istiyorum yoksa tek başıma bitiremeyeceğim sanırım
Canım bende teklif edecektim seni bekliyordum iyi ki yazdın hemen başlayalım tatlım
sen takip edebilecek misin peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?