Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

asbeeeeeeeeemmm benim yaşım 25 artıkınnnn listede değiştir balım kocaman oldum artık ben

gamyoncuuuuuuuuuuuuuuuu nerdesin sen vefasııııııııııııııııızzz insafsıııııııııııııııııııızzzzz

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle.

ASBELOVE

asbelove:2820

kabilarda:144

xNeharx:30

rochak:100

8scorpions:100

kiraztepe:250

zerbaş:250

rmzeynep:250

beeebeyim:450

savas5482:50

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasib etsin inşallah.AMİNNNNNNNNN

Herkese günaydınnnnnnnnnnnnnn

kuzummm gittim ama kanama alanı devam ediyomuş dinleniyorum bol bol bu cuma tekrar gitcez:18:

Savaaaaaaaaaaşşşş Eliiiiiiiiiiiiiiiiffff nerdesiniz siz kızzzzzzzzzzzzz

ben burdayım sen nerdesinnnn

ELİF 50 ve üstünü kız diyorlar tatlımmm.benimki mesela 26 çıkmıştı erkek dedi dr.

cnmm ıns bu ay olacak sılkeleme olayı mantıklıdaa kocişee yapıtrabıleckmıym accaba pek sanmıyorum sırtımın altına yastık koymama bile onunla alakası yok olursa olur dıyor...şu silkelemeyle ilgili başlıkta bir üye kendısı sılkeledıgını yazmıss duvara yaslanarak sımdı hamıs mıs dr 3 kese görmus ultrasonda :))

nehar cnmm Allah korusun yavrucugunuu Rabbımın ıznıyle hıcbırsey olmayacak

gamyoncu canım hosgeldın bende bugun listeye bakarken gamyoncu nerede acaba hıc ugramıyor dıye gecırdım ıcımden :)) nasılsınnn

iyi aksamlar kızlarr... nasılsınız... ne zaman olmasam topık alıp basını gidio olmaz kii bölee kardesımm aaaa

bende orucumun 2.gunundeyim burda ezan ascık gec okunuyor 20.48te.. haliyle aksamları bi hayli bitkin kalıyorum olsun hersey bebıs için sloganım bu yönde

ayaklarımada kına yaktım ne bilim canım istedi kokusunu özlemişimmm bayadırda.. eşimde hiç sevmez .. bende ayaklarıma yakayım dedim evdede aradım taradım bi tane kuzenin kına gecesınden kalma paket kınalardan oluryaa onlardan buldum 2 ayagımada yettırdım

asbemm kuzucumm sağolasın..annemle pay ettik ayeteli yarıyarıya okucaz az kaldı zaten..

rochakcım canım masallah dıyorum sana 2.gün konsere gittin demek.. bende 1 hafta acıdan sızıdan öldüm öldüm dirildim yaww

kimin ne yasdını unuttum bi gecmıse ucayım

ayyy sizin bu hamilik muhabbetlerinizden bende etkilendim tabekiiii nolsunnn gece rüyamda kızım varmıs adına emel miş ama bebek daha sarı kabak bişi hayır ailede emel yok bide nerden icap etti o isim bilemedim

canııımmm hayırlı olsunnn..bir oğluşumuz daha mı oldu,Rabbim tamamına erdirsin.. masallah suphanallahh
şekerimmm az kalmıss azzzz sık dişiniii bakıyımmm takmaa kafanaaa.. bak ne dicemmm yotubeden ses telkın muzıklerı dınle rahatlarsın.. böyle panık atak için olanlarıda var.. rahatla gevse sıkma kendını bakayımm .. sana laf sokma girimi olugu zaman içinde sarkı mırıldan bebegınle konusss tınlama yaniii onuuuu... bibtirik gidecek zatennn sallaaa yawrummm değmezzzz yazık sanaa
çok gecmıs olsun kuzucummmm... ya 3.bi doktotra git yada kendı doktoruna kanamam var lekelenmem var de.. randevuyu one aldrt.. insallah yoktur hersey yolundadır bıtanemm .. bizi haberdar et emii
oyyy yısınler cicilerini... masallah canımmm

canım ikili testının temiz çıkmasına sevındım.. cinsiyetını saklıyoırmu sımdı ascık utangac cıktı sanırsam yığenimiz
çok gecmı olsun canım Allah acil şifalar versınnn... benım bütün teyzelerim rahım kanserıne yakalandılar ve hepsıde aldırdı rahımlerını .. eğer yengenın çocugu kız ise oda rahım ağzı kanserını onleyıcı aşı yaptırtsın 3 doz halınde oluyor bu aşı canım.. ben yaptırtmıstım banada gecebilir irsidir belki diye..
sorumluluk olayına gelınce... varya rahım fılmı cetırdım kalkamıyorum yatakta.. manyak adam mutfak almıs basını gıtmıss tek yapacagı kendı yıdıgı tabagı makınaya koyacak bu yani.. yada tencereyı neyse.. bazen bu adamları anlamakkk imkansızz canımmm..haklısın yan,i.

canımmm sen aslında çok guclusun ama farkında değilsin.. senın yerınde bi baskası olsa çok daha kötü durumda olabilirdi.. oyuzden sana masallah dıyorum.. nikin gibi umudunu yıtırtme hiç bi zaman Allah buyıktur senınde imtihanın bu yondeymıs işte.. hepimizin farklı farklı.. ama sonuçumuz bir SABIR ETMEK..

bende bebegımı kaybettğimde senın gibiydim canım sonra kendımı evde oyalamak adına hergun dipkose temızlık yaptım.. evime gelen eşime 5-6 çesit yemek yaptım vs. yanı her daakmı doldurdum..eşimde sandıkı ben iyileştim.. ama daha kötü oldum tabıkı.. panık oldum.. oyuzden sen içine atma gel burda bızımle yada baska arkadaslarında dertleş ama sakın içine atmaa..erteleme içinden gecenleri olurmu..

bazen ''hayırlısı'' kelimesine sığınmaktan başka çaremiz kalmıyor işte..

aybikeee aklıma gelmısken eşinin ailesini annesini kötüleyip durmaa bak daha çok eşin senden uzaklasır..sakınnn sakınn yapmaa... hem ne dıcennn ne dıye onu konusuyonda esınle guzel gunlerınızı mahvedıyonn..bosverr..sen daha degerlısın.. vaktınden daha degerlii kaynanaı konusarak kırletme vaktını.. guzel gunlerını harcama.

Canım hadi inşallah güzel haberler verirsin bize bu ay..... Ne demek yastıkla alakası yok bunu Dr.lar öneriyor tatlımmmm hadi ya nasıl becermiş acaba tek başına onu tebrik ediyorum maaşallah suphanallah hemde 3kese heee vardır bunda da bi hayır

cnm silik çizgide olmuyor cnm ikiside aynı koyulukta yada daha koyu oluyor.kaçıncı günün bugün?

cnm bende tefriciye okutmak istiyorum yoksa tek başıma bitiremeyeceğim sanırım

kızlar dün gece bir rüya gördüm anlatayım size yorumlar varsa alabilirim.annemler ablamlar bizde annem bizdeki anakucağını (araba koltuğu olandan) ablamın küçük kızına veriyor.işin ilginci ipeğin ki kırmızıydı rüyamdaki mavi birde ablamın kızı 2 yaşını bitirdi ona zaten sığmaz.nasıl üzülüyorum annem veriyor diye annem hiç birşeyime karışmaz ama rüyamda tersi oluyordu.

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle.

FATMAİPEK

fatmaipek:830

asbelove:100

KALAN 3514

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasib etsin inşallah.AMİNNNNNNNNN

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…