nasıl yapmam gerekir senden mi kopyalayım .bende 830 okudum şimdilik.
herkese hayırlı aksamlarrrrrrrr kıslarrrrrrrrrrrrrrrrr
ben bugun eşimle hınısa gıttım market alışwerısı yaptımm
sonrada yemek yedık parkta oturdukk cok guzel bi gun gecırdıkk
aslında sabah kawga ettık bnde okuldan aradım dedım ben cok gergınım askım biliyorsun durumumu sinirliyim falan dedım oda bana ne dese "unutmadan söyliyeyim hayatım Allah benı yaratırken banada sinir koymuş tek sende yok yanı dedi"
dedım gel sana yeemk ısmarlayayım affet benı dedimm
Rabbım herkesın yuwasına huzur wersınnnnnnnnnn
bizleri korusunnn
herkese muradını wersınnnn...
Rabbım bebek bekleyenlerı bi an önce bebeişlerine kavuştursun göbüşlerini coştursunnnnnnnnnnnnnnnnnn
eweettt en guzelı huzur..
ewdekı kawga gurultu baska bışeye benzemıo gercekten....insan hayattan tad almıoo ):
kızlar dün gece bir rüya gördüm anlatayım size yorumlar varsa alabilirim.annemler ablamlar bizde annem bizdeki anakucağını (araba koltuğu olandan) ablamın küçük kızına veriyor.işin ilginci ipeğin ki kırmızıydı rüyamdaki mavi birde ablamın kızı 2 yaşını bitirdi ona zaten sığmaz.nasıl üzülüyorum annem veriyor diye annem hiç birşeyime karışmaz ama rüyamda tersi oluyordu.
yavruş benden hızlı çıktınn :)) ben 2 saat dur sunuda yazem bunuda yazem derken
he valla sen dünde kaldın kuzum ben bugune merhaba diyorum :)
wayyjjjjjttttt 1 - 0 fark attın yaniiii
aklıma gelmişken enginarı yaptınmı? biyendinmi? yoksa töbee bidaa yemem mi diosunn
kızçeler öğlen oldu ama ben ancak başımı kaldırabildim işlerden ki daha bi sürü iş var beni yaaaaa ve hiç halim yok
kolay gelsin bitanem çok yorulma olurmu sıkı giyin mucksssssssssss
günaydınn kızlarr bende bugün doğum evine gittim ayrıntılı ultrason için 16 nisana gün verdiler
günaydınn kızlarr bende bugün doğum evine gittim ayrıntılı ultrason için 16 nisana gün verdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?