Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

herkese hayırlı aksamlarrrrrrrr kıslarrrrrrrrrrrrrrrrr
ben bugun eşimle hınısa gıttım market alışwerısı yaptımm
sonrada yemek yedık parkta oturdukk cok guzel bi gun gecırdıkk
aslında sabah kawga ettık bnde okuldan aradım dedım ben cok gergınım askım biliyorsun durumumu sinirliyim falan dedım oda bana ne dese "unutmadan söyliyeyim hayatım Allah benı yaratırken banada sinir koymuş tek sende yok yanı dedi"
dedım gel sana yeemk ısmarlayayım affet benı dedimm
Rabbım herkesın yuwasına huzur wersınnnnnnnnnn
bizleri korusunnn
herkese muradını wersınnnn...
Rabbım bebek bekleyenlerı bi an önce bebeişlerine kavuştursun göbüşlerini coştursunnnnnnnnnnnnnnnnnn

missyamancım en iyisini yapmışsın cnm evdeki huzur herşeyden önemli.bu öğlen eşimde beni sinir etti ama ben okul çıkışına gelince çok normal davrandım .normald olsa yüzümü asar burnundan getirirdim.

Canım ne güzel yapmışsınız Allahım huzurunuzu mutluluğunuzu bozmasınnnnnnnnnnnn

eweettt en guzelı huzur..
ewdekı kawga gurultu baska bışeye benzemıo gercekten....insan hayattan tad almıoo ):

fatmam sanırım senden giden ana kucağı sana geri gelecek ve insallah erkek olucak..benim yorumum bu cnmmm

20.48 diiiiiiillll 19.48 olcaktı yannıssss yazmısımmm ... demek bana okadar gec gelioo

günaydınnlarrrrr...

bizde kışlık yorganı kaldırmıstık (8 kg yün yorgan) bahar geldi diye.. yazlık yorgana gectık (yün yorgan ama ince) yinee üşüdük şimdi mevsimlik bi yün vardı 4kg kadar onu kullanmaya karar verdık hayırr ne örtüncemizi sasırdık yawww... havalar bi iyi bi kötüü... mesela burda deli gibi fırtına var acayıp yagmurlu

kızçeler öğlen oldu ama ben ancak başımı kaldırabildim işlerden ki daha bi sürü iş var beni yaaaaa ve hiç halim yok

günaydınn kızlarr bende bugün doğum evine gittim ayrıntılı ultrason için 16 nisana gün verdiler

günaydınn kızlarr bende bugün doğum evine gittim ayrıntılı ultrason için 16 nisana gün verdiler

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.geçen biyerlerde okudum rontgen den dolayı endişelisin ya canım ilk dönemlerde bir zararının olmıyacağnı yazmış bir uzman ki seninki belki döllenmemişti bile sıkıntı yapıp bebişide kendinide üzme canım benim

asbemm hoşgeldınn canım.. sen şimdi lohusasın yanı lohusa sayılırsın analarımız 40 gün ayagında mezarda derler fazla yorma kendını ve sıcak tut.. vucut olarak henüz alısamadı bu duruma kendini hamile sanıyor oyuzden senın bu hallerin ama şuda varki..düşen bebeğin bi ayagı rahımde kalır derler belkide hiç adet olmadan tekrar hamiş olacaksın canım..oyuzden ilaç filan içme olurmu.. bitkisel çaylarda içmee

feryalimmm tühh gitti körpee enginarlar.. çok pahalı len burda 3 tanesini 5 tlye satıyorlar.. diğer sebzelere göre pahalı yani..birde kereviz felan yeme düşük yapabilirmiş gecen gastede okumustum..hatta tüm hamişlerimize gitsin.. enginarda yime bence bi ara sen belki o da sakıncalıdır kımbılır hamişsin şimdi özelsinnnnnnn

savascım haydi hayırlısı bakalım şurda 2hafta zamanın var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…