asbemm hoşgeldınn canım.. sen şimdi lohusasın yanı lohusa sayılırsın analarımız 40 gün ayagında mezarda derler fazla yorma kendını ve sıcak tut.. vucut olarak henüz alısamadı bu duruma kendini hamile sanıyor oyuzden senın bu hallerin ama şuda varki..düşen bebeğin bi ayagı rahımde kalır derler belkide hiç adet olmadan tekrar hamiş olacaksın canım..oyuzden ilaç filan içme olurmu.. bitkisel çaylarda içmee
feryalimmm tühh gitti körpee enginarlar.. çok pahalı len burda 3 tanesini 5 tlye satıyorlar.. diğer sebzelere göre pahalı yani..birde kereviz felan yeme düşük yapabilirmiş gecen gastede okumustum..hatta tüm hamişlerimize gitsin.. enginarda yime bence bi ara sen belki o da sakıncalıdır kımbılır hamişsin şimdi özelsinnnnnnn
savascım haydi hayırlısı bakalım şurda 2hafta zamanın var
CANIMMM annemde aynısını söylüyor çok dikkat etmem lazımmış ama ağrı kesici içmeden geçiremiyorum sancılarımı kiiiiiiii gerçi dr.um minoset iç sadece dediği ve ben zaten minosetten başka bişey içemediğimden onu kullanıyorum bi tek yok canım bu ay beklemedeyiz çalışma yapmıyoruz zaten benim halim hiç yok ki yatmaktan başka bişey yapmıyorum inan yemek bile yapmıyorum maalesef kociş açlıktan kilo veriyor zavallım sağlığıma kavuşmak istiyorum artık yaaaa
Önce evlendiğimizde hayatın daha iyi olacağına inandırırız kendimizi.
Evlendikten sonra, bir çocuğumuz doğduktan hatta ardından bir tane daha olduktan sonra hayatın daha iyi olacağına inandırırız kendimizi.
Sonra çocuklar yeterince büyük olmadıkları için kızar, onlar büyüyünce daha mutlu olacağımıza inanırız. Bundan sonra, ergenlik dönemlerinde çocuklarla uğraşmamız gerektiği için öfkeleniriz.
Kendimize, çocuklarımız bu dönemden çıkınca daha mutlu olacağımızı, yeni bir araba alınca, güzel bir tatile çıkınca, emekli olunca, yaşantımızın dört dörtlük olacağını söyleriz.
Gerçek ise şu andan daha iyi bir zaman olmadığıdır. Eğer şimdi değil ise ne zaman? Hayatınız her zaman mücadelelerle dolu olacaktır. En iyisi bunu kabul edip her ne olursa olsun mutlu olmaya karar vermektir. En sevdiğim sözlerden biri Alfred D. Souza' ya aittir. Der ki;
"Uzun zamandan beridir hayatın-gerçek hayatın-başlamak üzere olduğu izlenimine kapılmıştım. Fakat her zaman yolumun üzerinde bir engel, öncelikle erişilmesi gereken bir şey, bitmemiş bir iş, hizmet edilecek zaman, ödenecek bir borç oldu. Sonra hayat başlayacaktı. Sonunda anladım ki bu engeller benim hayatımdı."
Bu görüş açısı, mutluluğa giden bir yol olmadığını gösterdi. Mutluluk yoldur, öyleyse sahip olduğunuz her anın kıymetini bilin ve mutluluğu, vaktinizi harcayacak kadar özel biriyle paylaştığınız için, ona daha fazla değer verin. Unutmayın, zaman hiç kimse için beklemez. Öyleyse;
Unutmayın "YARIN KİMSEYE VAAD EDİLMEMİŞTİR."
~Murathan Mungan~
Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın. Resmin ismi: manzara.jpg Görüntüleme: 0 Büyüklüğü: 146.5 KB (Kilobyte) Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın. Resmin ismi: mutluluk.jpg Görüntüleme: 0 Büyüklüğü: 68.4 KB (Kilobyte)
Önce kendiniz için yaşayın mutlu olun sevin herşeyi bütün güzellikler bizim için yaratıldı bunun kıymetini bilelim ve şükredelim.Çünkü hayat herşeye rağmen çoook güzel.
kanaman devam ediyormu? canımcım rahmin yerine oturuyor toparlıyor kendını oyuzden bu sancıyı çekıyorsun sen.. inanki rahim filmi çektirdim ya sanki yeniden düşük yapmış gibi oldum ve 1 hafta yattımyani rahmındeki kasılmaları tahmın edebiliyorum hak verıyorum canım..ben yatarken eşim durmadan makarna yhaptı yedi şimdi makarnadan tiksio ascık neyse şu haftada gecsınde doktora randevun ne zaman ? bundan sonrada eger hasta olmazsan bence yavastan başlayın ,,tabi yine siz bilirsiniz...
çaldım gittiiiçokkk beyendimmm
20.48 diiiiiiillll 19.48 olcaktı yannıssss yazmısımmm... demek bana okadar gec gelioo
günaydınnlarrrrr...
bizde kışlık yorganı kaldırmıstık (8 kg yün yorgan) bahar geldi diye.. yazlık yorgana gectık (yün yorgan ama ince) yinee üşüdükşimdi mevsimlik bi yün vardı 4kg kadar onu kullanmaya karar verdık hayırr ne örtüncemizi sasırdık yawww... havalar bi iyi bi kötüü... mesela burda deli gibi fırtına var acayıp yagmurlu
hadi yaa çok şükür ucuz kurtardık desene tatlımmmmlllleeeeeeeeeeeeeenn ben hamiş olduğum ay sürekli kereviz aşerdimmm, bilmiyodum hamiş olduğumu. hayvan gibi yedim de yedim,eşim böyle bakıyodu
asbe çok beğendiim canım ya keşke bu anı yaşabilsek hep
kızçeler sağolunn inş. herkes hayırlısıyla alır bebişlerini kucağına çalışma yapan arkadaşlarında canı gönülden duam bir an önce hayırlı neticeler alsınlar
evet feryalim bnm kendi dr.umda bir sıkıntı olmaz o dedi ama için rahat etsin madem dedi.o yüzdende özelde dünya kadar para verme devlette yaptır dedi.aklımda kalacağına emeğimde kalsınn
iskorpit senin o üşüme ya da terleme bendede var yawww yorgan kalın geliyor uyku seti ince bakalım ne olacak halimiz
asbeee yazın çok güzel akşam eşimle atıştık söylemesi ayıp g.. g.te yattık bütün gece bu saate kadarda ne o aradı ne ben ben aramam zatenyazıyı oluyunca biraz yumuşar gibi oldum ammaaaa aramayacağım onuuuu
kızlar nasılsınız ?? keyifler yerindedir inş..
sağol kuzum sen nerdesin asıl msj kutunu boşalttttttttt
ne olsun fıstık iyi olmaya çalışıyorum..mesaj kutum dolmuş haberim yok sildim cnm..
herkeseee iyi aksamlarrrrrrr
bız ewe yenı geldıkkkk
hawalar guzl artık bıze ew haram
sawass kawgayı önce bıtıtren sewabını alırrr..
asbecikk bende senın gıbı düşükten sonra zor toparladım kendımı hatta biliyorsunuz toparlyamadım bıle...
o yuzden herkese tawsıym böyle bi olay yaşayınca kan değerinin sıfırlanmasına bakınnn
bnmde en buyuk problemım wc )):
cunku klozet yok we artık oturmak cok zorluyooo
iskorpitttttimmm hadı artık baslasınnn bebeiş girsin göbüşeee bizde heyecanla gun sayalımmm (
neharımm baharımmmm war mı lekelenme basladı mı ??
avatarımı değiştirdim kimse de görmedi
çok güzel olmuş ben beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?