Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

CANIMMM annemde aynısını söylüyor çok dikkat etmem lazımmış ama ağrı kesici içmeden geçiremiyorum sancılarımı kiiiiiiii gerçi dr.um minoset iç sadece dediği ve ben zaten minosetten başka bişey içemediğimden onu kullanıyorum bi tek yok canım bu ay beklemedeyiz çalışma yapmıyoruz zaten benim halim hiç yok ki yatmaktan başka bişey yapmıyorum inan yemek bile yapmıyorum maalesef kociş açlıktan kilo veriyor zavallım sağlığıma kavuşmak istiyorum artık yaaaa

Önce evlendiğimizde hayatın daha iyi olacağına inandırırız kendimizi.

Evlendikten sonra, bir çocuğumuz doğduktan hatta ardından bir tane daha olduktan sonra hayatın daha iyi olacağına inandırırız kendimizi.

Sonra çocuklar yeterince büyük olmadıkları için kızar, onlar büyüyünce daha mutlu olacağımıza inanırız. Bundan sonra, ergenlik dönemlerinde çocuklarla uğraşmamız gerektiği için öfkeleniriz.

Kendimize, çocuklarımız bu dönemden çıkınca daha mutlu olacağımızı, yeni bir araba alınca, güzel bir tatile çıkınca, emekli olunca, yaşantımızın dört dörtlük olacağını söyleriz.

Gerçek ise şu andan daha iyi bir zaman olmadığıdır. Eğer şimdi değil ise ne zaman?… Hayatınız her zaman mücadelelerle dolu olacaktır. En iyisi bunu kabul edip her ne olursa olsun mutlu olmaya karar vermektir. En sevdiğim sözlerden biri Alfred D. Souza' ya aittir. Der ki;

"Uzun zamandan beridir hayatın-gerçek hayatın-başlamak üzere olduğu izlenimine kapılmıştım. Fakat her zaman yolumun üzerinde bir engel, öncelikle erişilmesi gereken bir şey, bitmemiş bir iş, hizmet edilecek zaman, ödenecek bir borç oldu. Sonra hayat başlayacaktı. Sonunda anladım ki bu engeller benim hayatımdı."

Bu görüş açısı, mutluluğa giden bir yol olmadığını gösterdi. Mutluluk yoldur, öyleyse sahip olduğunuz her anın kıymetini bilin ve mutluluğu, vaktinizi harcayacak kadar özel biriyle paylaştığınız için, ona daha fazla değer verin. Unutmayın, zaman hiç kimse için beklemez. Öyleyse;

Unutmayın "YARIN KİMSEYE VAAD EDİLMEMİŞTİR."
~Murathan Mungan~
Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın. Resmin ismi: manzara.jpg Görüntüleme: 0 Büyüklüğü: 146.5 KB (Kilobyte) Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın. Resmin ismi: mutluluk.jpg Görüntüleme: 0 Büyüklüğü: 68.4 KB (Kilobyte)
Önce kendiniz için yaşayın mutlu olun sevin herşeyi bütün güzellikler bizim için yaratıldı bunun kıymetini bilelim ve şükredelim.Çünkü hayat herşeye rağmen çoook güzel.

kanaman devam ediyormu? canımcım rahmin yerine oturuyor toparlıyor kendını oyuzden bu sancıyı çekıyorsun sen.. inanki rahim filmi çektirdim ya sanki yeniden düşük yapmış gibi oldum ve 1 hafta yattım yani rahmındeki kasılmaları tahmın edebiliyorum hak verıyorum canım..ben yatarken eşim durmadan makarna yhaptı yedi şimdi makarnadan tiksio ascık neyse şu haftada gecsınde doktora randevun ne zaman ? bundan sonrada eger hasta olmazsan bence yavastan başlayın ,,tabi yine siz bilirsiniz...

çaldım gittiii çokkk beyendimmm

canımcım rahim filmi de çektirdim onda bi gün sancı çekmiştim ertesi gün normal hayatıma dönmüştüm senin çok sancılı geçmiş anlaşılan yok canım bitti çok şükür.. Dr.a gittim geçen cumartesi herşey yolunda ama bu sancıları ara ara çekeceksin dedi zaten o da.....doğru söylüyorsun canım inşallah bi an önce toplanır da kendine gelir artık içimde sallanıo sanki yaaaaa
bende çok beğendim sizlerle paylaşmak istedim canımcım hep erteliyoruz hayatı anımızı yaşamıyoruz hiç

lllleeeeeeeeeeeeeenn ben hamiş olduğum ay sürekli kereviz aşerdimmm, bilmiyodum hamiş olduğumu. hayvan gibi yedim de yedim,eşim böyle bakıyodu

Ben de demiştim bu kız nerede yaşıyor ki(izmir diye aklımda kalmış ama)
akşam bu kadar geç okunuyor demiştim.
Yurtdışında heralde diye düşündüm.
Bizde yorgan farketmiyor ben hep üşüyorum Allahtan eşim kalorifer gibi.

kızçeler sağolunn inş. herkes hayırlısıyla alır bebişlerini kucağına çalışma yapan arkadaşlarında canı gönülden duam bir an önce hayırlı neticeler alsınlar

evet feryalim bnm kendi dr.umda bir sıkıntı olmaz o dedi ama için rahat etsin madem dedi.o yüzdende özelde dünya kadar para verme devlette yaptır dedi.aklımda kalacağına emeğimde kalsınn

iskorpit senin o üşüme ya da terleme bendede var yawww yorgan kalın geliyor uyku seti ince bakalım ne olacak halimiz

asbeee yazın çok güzel akşam eşimle atıştık söylemesi ayıp g.. g.te yattık bütün gece bu saate kadarda ne o aradı ne ben ben aramam zatenyazıyı oluyunca biraz yumuşar gibi oldum ammaaaa aramayacağım onuuuu

kıyamam tatlımmmmm olur eşler arasında böyle şeyler geçer gider bu daaa
akşama yüzyüze gelince biter hepsi inşallahhhhhh

herkeseee iyi aksamlarrrrrrr
bız ewe yenı geldıkkkk
hawalar guzl artık bıze ew haram
sawass kawgayı önce bıtıtren sewabını alırrr..
asbecikk bende senın gıbı düşükten sonra zor toparladım kendımı hatta biliyorsunuz toparlyamadım bıle...
o yuzden herkese tawsıym böyle bi olay yaşayınca kan değerinin sıfırlanmasına bakınnn
bnmde en buyuk problemım wc )):
cunku klozet yok we artık oturmak cok zorluyooo
iskorpitttttimmm hadı artık baslasınnn bebeiş girsin göbüşeee bizde heyecanla gun sayalımmm (
neharımm baharımmmm war mı lekelenme basladı mı ??

doğru söylüyorsun canım ben o tarihten itibaren hiç test yapmadım bi daha sıfırlandı mı acaba diye yaptırsam mı ki bi test
kıyamam sana e alaturkada ilerleyen haftalarda nasıl yapacaksın şekercim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…