neharımm baharımmmm war mı lekelenme basladı mı ??
yerim seni bennnnnnnnnnnn
Hayır kuzum yok. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.İnşAllah vücut tarafından emilmiştir.
bende seni canımın içi
neharım hoş geldin
ne mutlu türküm diyene
23 nisan da yaklaşıyor
sevin kuzum sevinn herşey yolunda Allahımın izniyle yarın kaçta senin randevun bakem
tatil yapacaklar belli oldu
yok kız nerde o günler bize tatil değil
bende seni canımın içi
neharım hoş geldin
ne mutlu türküm diyene
23 nisan da yaklaşıyor
13.30 asbeeeemmmmm:18::18::18::18::18::18::18::18:sevin kuzum sevinn herşey yolunda Allahımın izniyle yarın kaçta senin randevun bakem
:
düşüş hızı belli olmuyorki asbe bnım mesela önce 170den 100 sonra da 50 küsürlere düşüt doktor sıfırlanır dedı ama malesef hıc sıfırlanamıs.. düşün ilk mart ayında 170 çıkan değerim 6 ay sonra 1.2 cıktı ondan önce bende sanıyorum kı bnde bebek durmuo hep kımyasal doktor cok cok onemlı hele kı bızım alanımızdaaa...
kesınlıkle bı kanda baktır derım ben
misyamanıma katılıyorum bi değerine tekrar baktır canım sen.. benım rahım fılmım yumurtlama gunune yakındı ondan sanırım bu denli canım yandıcanımcım rahim filmi de çektirdim onda bi gün sancı çekmiştim ertesi gün normal hayatıma dönmüştüm senin çok sancılı geçmiş anlaşılan yok canım bitti çok şükür.. Dr.a gittim geçen cumartesi herşey yolunda ama bu sancıları ara ara çekeceksin dedi zaten o da.....doğru söylüyorsun canım inşallah bi an önce toplanır da kendine gelir artık içimde sallanıo sanki yaaaaa
bende çok beğendim sizlerle paylaşmak istedim canımcım hep erteliyoruz hayatı anımızı yaşamıyoruz hiç
lllleeeeeeeeeeeeeenn ben hamiş olduğum ay sürekli kereviz aşerdimmm, bilmiyodum hamiş olduğumu. hayvan gibi yedim de yedim,eşim böyle bakıyodu
oruç kama vurmus canımcımmmBen de demiştim bu kız nerede yaşıyor ki(izmir diye aklımda kalmış ama)
akşam bu kadar geç okunuyor demiştim.
Yurtdışında heralde diye düşündüm.
Bizde yorgan farketmiyor ben hep üşüyorum Allahtan eşim kalorifer gibi.
kızçeler sağolunn inş. herkes hayırlısıyla alır bebişlerini kucağına çalışma yapan arkadaşlarında canı gönülden duam bir an önce hayırlı neticeler alsınlar
evet feryalim bnm kendi dr.umda bir sıkıntı olmaz o dedi ama için rahat etsin madem dedi.o yüzdende özelde dünya kadar para verme devlette yaptır dedi.aklımda kalacağına emeğimde kalsınn
iskorpit senin o üşüme ya da terleme bendede var yawww yorgan kalın geliyor uyku seti ince bakalım ne olacak halimiz
asbeee yazın çok güzel akşam eşimle atıştık söylemesi ayıp g.. g.te yattık bütün gece bu saate kadarda ne o aradı ne ben ben aramam zatenyazıyı oluyunca biraz yumuşar gibi oldum ammaaaa aramayacağım onuuuu
beeen gordummmavatarımı değiştirdim kimse de görmedi
herkeseee iyi aksamlarrrrrrr
bız ewe yenı geldıkkkk
hawalar guzl artık bıze ew haram
sawass kawgayı önce bıtıtren sewabını alırrr..
asbecikk bende senın gıbı düşükten sonra zor toparladım kendımı hatta biliyorsunuz toparlyamadım bıle...
o yuzden herkese tawsıym böyle bi olay yaşayınca kan değerinin sıfırlanmasına bakınnn
bnmde en buyuk problemım wc )):
cunku klozet yok we artık oturmak cok zorluyooo
iskorpitttttimmm hadı artık baslasınnn bebeiş girsin göbüşeee bizde heyecanla gun sayalımmm (
neharımm baharımmmm war mı lekelenme basladı mı ??
bende seni canımın içi
neharım hoş geldin
ne mutlu türküm diyene
23 nisan da yaklaşıyor
deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hatta Ne mutlu Türküm diyene
aybikem sen şimdi bebişe odaklan boşver kv onu bunu hayırlısıyla o bebiş göbişine konacak.. sen bi ara doktor takibine gidiyordun demi? yoksa o zeynepmiydi :44: sende bi dr. görün istersenFatmaipek cnm dün 9.gunumdu yumurtladigimi anlamiyorum ki testte yapamadim bugun okuldaydim ..
Iskorpit cnm artik konusmuyorum esimle
Asbelove cnm ins olur bu ay..
Canlarımm yarın 13.30da randevumuz varr dualarınızı bekliyorummm
Kızlar biz çıkıyoruz şimdi doktora doğru. Bütün gece uyumadım, şuan gözlerim yanıyor. İnanılmaz stresliyim ve korkuyorum. İnşAllah güzel haberlerle gelirim. Dua edin bana neolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?