Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

düşüş hızı belli olmuyorki asbe bnım mesela önce 170den 100 sonra da 50 küsürlere düşüt doktor sıfırlanır dedı ama malesef hıc sıfırlanamıs.. düşün ilk mart ayında 170 çıkan değerim 6 ay sonra 1.2 cıktı ondan önce bende sanıyorum kı bnde bebek durmuo hep kımyasal doktor cok cok onemlı hele kı bızım alanımızdaaa...
kesınlıkle bı kanda baktır derım ben

missyyyy ben senin düşük yaşadığın zamanı hiç hatırlamıyorum kuzum, biz tanışmazdan evvelmiydi:44:

ewet canım gecen mart ayında yaşadım bende yazdım buraya uzunca bi hayat hıkayesıı (
şimdi şükür ki hersey gerıde kaldı

Fatmaipek cnm dün 9.gunumdu yumurtladigimi anlamiyorum ki testte yapamadim bugun okuldaydim ..
Iskorpit cnm artik konusmuyorum esimle

Asbelove cnm ins olur bu ay..

misyamanıma katılıyorum bi değerine tekrar baktır canım sen.. benım rahım fılmım yumurtlama gunune yakındı ondan sanırım bu denli canım yandı
lllleeeeeeeeeeeeeenn ben hamiş olduğum ay sürekli kereviz aşerdimmm, bilmiyodum hamiş olduğumu. hayvan gibi yedim de yedim,eşim böyle bakıyodu

ayy guldurdun kıss benii
canımcım demekki kerevizin içindeki bir madde yada viteamın demeliyim senın vucudunda çok azmıs yada hiç yokmus.. onu karşılamak için vucudun kerevizde demekki daha çok artık hangi vitameıne ihtiyacın varsa oyuzden yemıs olabilirsin..
benım kuzenımın karısıda soğandan nefret eder..soğanlı yemek yemez..soğan pişen eve girmez..ne oldu biliyomusun 2 hamılelğındede deli gibi soğan yedi.. yazın ortasında abime pırasa arattırdı olmadı çiğ çiğ yedi vucudu istedi bi şekilde yani..
bende ilk hamileliğimde balık ağzıma koymayan biriydim nefret ederdim ve balık pişen eve girmezdim.. hamileliğimde sürekli balık yedim ama durmadan elimde gelse çiğ çiğ yiycektim o derece kısaca vucut neyi istiyorsa ve biz onu vaktınde yemediysen hamişlikte misli misli yiyoruz

şimdi ben dengeli beslenıyorum yani tadını sevmesem bile sırf vitameını için yiyorum canım.. napayım başka ozaman vucudum yine hamişlikte böyle reaksiyonlar göstersın ıstemıyorum..hamişlikte balığın kokusu bana pasta börek pogaca gibi gelirdi sen düşün
oruç kama vurmus canımcımmm valla bugunde mevsımlıklen terledikk ... ama dursun yaaaa ben yazlık picamaları çıkartcam..

senınkısı hamişlik psikolojısıne gırmıs canım benlee ilgilen dio gbi geldi bana..ascık olurmus erkeklerde böylee.. usteleme fazla... cabucak duzelsın aranızzz..
avatarımı değiştirdim kimse de görmedi
beeen gordummm

insallah canımmmm benımmm insallaahhhh
bende seni canımın içi

neharım hoş geldin

ne mutlu türküm diyene

23 nisan da yaklaşıyor

kıss feryaalll bunu 23 nisanda çalceeeemmmmm haberin olsunnnn
deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hatta Ne mutlu Türküm diyene

hatta bunu da
Fatmaipek cnm dün 9.gunumdu yumurtladigimi anlamiyorum ki testte yapamadim bugun okuldaydim ..
Iskorpit cnm artik konusmuyorum esimle

Asbelove cnm ins olur bu ay..
aybikem sen şimdi bebişe odaklan boşver kv onu bunu hayırlısıyla o bebiş göbişine konacak.. sen bi ara doktor takibine gidiyordun demi? yoksa o zeynepmiydi :44: sende bi dr. görün istersen
Canlarımm yarın 13.30da randevumuz varr dualarınızı bekliyorummm

hayırlı haberlerini bekliyoruzzz kuzummmmm...

Kızlar biz çıkıyoruz şimdi doktora doğru. Bütün gece uyumadım, şuan gözlerim yanıyor. İnanılmaz stresliyim ve korkuyorum. İnşAllah güzel haberlerle gelirim. Dua edin bana neolur

[/FONT]
Kızlar biz çıkıyoruz şimdi doktora doğru. Bütün gece uyumadım, şuan gözlerim yanıyor. İnanılmaz stresliyim ve korkuyorum. İnşAllah güzel haberlerle gelirim. Dua edin bana neolur

inş canım hayırlı haberlerle gelirsin

kızlar 9. günümde adet oldum dün ama çok şiddetli ağrım oldu öğlen acilde serum taktılar geçti gece tekrar başladı bütün geceyi hastanede geçirdim iğne serum şuan çok iyiyim ama adetim yok denecek kadar az ilk defa böyle bi ağrı yaşıyorum dr ilk beni gördüğünde sinir krizi geçiriyorum sanmış aşırı bi titreme kasılma vardı ALLAH kimsye yaşatmasın çok kötüydü

Selammmmm biz geldiiiiiiiiiiikkkk. Hem deeeee çoookk güzel haberlerle Çok şükür minnağımız iyi teyzeleri 1.03 cm olmuş Kalbi de çok güzel atıyor Kanama alanımız da çok azıcık kalmışş Yatıp dinlenmeye devam, ufak ufak işlerini yapabilirsin fakat çok fazla eğilip kalkmak yok dedi, ilaçlara da devam..1 ay sonraya randevu verdi. İşten ayrıldım işe gitmeyi yasakladı
Allahıma binlerce şükür çok stresliydim ama güzel haberlerle geldim. İnşAllah her şey böyle güzel gider. Rabbim isteyen herkese nasib etsin.Bu arada doktorum da süper pozitif bir adam,her şeye mükemmel diyor; belim ağrıyo midem bulanmaya başladı çok kötü diyorum harika harika diyor

16:

Nehar cnm cok sevindim bebegine odaklan artik cnmm ins ccok guzel olacakk.iyi yapmissin isi birakarak

Iskorpit cnmm bende 2 ay once gittim sonra gitmedim dr bir sorun yok dedi esiminde testleri temiz cikmisti.o zamn klomen kullanmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…