Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

CNm gecmis olsunn dikkat et kendine

Canım çok geçmiş olsun neden olmuş peki:44:

Neharımmmm çok sevindimmmm hersey daha da güzel olacakkkk bebeğin büyüdükçe
darısı isteyen herkseeeeeee

Fatmaipek cnm dün 9.gunumdu yumurtladigimi anlamiyorum ki testte yapamadim bugun okuldaydim ..
Iskorpit cnm artik konusmuyorum esimle

Asbelove cnm ins olur bu ay..
İnşallah kuzummm inşallah

Canım bildigim kadariyla regl bittikten hemen sonra çekiyorlar sana niye öyle yaptılar kiiii evet canim ben de yaptırmayı planlıyorum bir iyileseyim de bu sefer de enfeksiyon cikti başıma

Canım çok geçmiş olsunnnnnn

MAŞALLAH subhanallah harika bir haber bu canımmmmmm bulansin bulansin bu düşük riskinin azaldığını gösterir nohut büyümüş he simdi ne koycaz kuzum adını melegimizin

neharım canım gözünaydınnn hadi başla isimdir alışveriştir düşünmeye sen şimdi

günaydınn kızlarr bende bugün doğum evine gittim ayrıntılı ultrason için 16 nisana gün verdiler

Savascım bizim randevuda 17 nisan.iyi haberlerle gelirsin inşallah

Neharcım çok güzel bir haber bu.Çok sevindim canım maşallah nazar değmesin

cnm benim çok şükür Rabbime bebeşin iyi

yatıp dinlenmeye devam..hiç bir şeyi kafana takma eşini kaynananı.bebişini düşün..o azcık kanamada elbette geçecek hiç bir şeyin kalmayacak inş..inş rahat bir hamilelik geçirirsn kusma felan olmaz çok kötü oluyo insan..arkadaşlardn biliyorm..

Canimmm cok sevindimmmm
Artik stres yapma annesii.bol bol dinlen.eger hala sendeyse kv de biraz sabret sonra yolla gitsin.keyfine bak anacim.buyut fasulyeniii

Günaydınn canlarımmm Hepinize çoookk teşekkür ederiyorummm

Kaynana gitti şuan öyle mutluyum ki anlatamam

Scorpiiiii nerdeydin sen merak ettim. Gittin mi doktora

asbeeeee teyzesiiiiiiiii fasulye olduu artııııııkkk

Günaydınn canlarımmm Hepinize çoookk teşekkür ederiyorummm

Kaynana gitti şuan öyle mutluyum ki anlatamam

Scorpiiiii nerdeydin sen merak ettim. Gittin mi doktora

o fasulyeyi yerim ben yerimmmmm
Canım iş yapmayı düşünmüyorsun ama dimi bol bol dinlen azalmışken bitmesine izin vermelisin sakın bi iş yapma tamam mı kuzummmmmm

Canlarım bugün hcg me baktırdım ve sonuç 9,17 çıktı artık bitti sanırım artık yumurtam çatlar dimiiiiiiii

asbeeeeeemmm 5 altı olması gerekmez mi, hani öyle yazar ya 0-5 arası negatif diye ama bilmiyorum ki tam:44:

asbeeeeeemmm 5 altı olması gerekmez mi, hani öyle yazar ya 0-5 arası negatif diye ama bilmiyorum ki tam:44:

Neharımmmm düşüş 20-40 gün arasında tamamlanırmış bizim daha 20gün oldu 550den 9'a indiyse 0'a da düşer sanırım 1-2 güne öyle tahmin ediyorum herşey normal şu anda hayret ediyorum yaa dr.ların bunların takibini yapması gerekirken ben araştırıp buldum ve testi tekrarladım missyamanım sağolsunnnn
bana ilk düşük yaptığımda da antibiyotik vermesi gerekiyormuş ama unutmuş dün gittiğimde antibiyotiğini bitirdin mi diye sordu bende yazmadınız deyince şaşırdı
enfeksiyon kapmamın sebebi de büyük ihtimal buymuş ben öyle yorumladım şimdi bi de iğne yemek zorundayım ne biçim bu insanlar yaaaa bi de dr. olacaklar

Son düzenleme:
Ben o aptal doktor yüzünden 10 saat ağlayarak yol gittim eşimde kahroldu kendi kendinin doktoru olacaksın başka çare yok...ağlayarak gittim de işe mi yaradı yine 6 ay ağlattılar beni.. Ama tek sığınağım hepsi Allahtandı...
bugün misafirlerim wardı son kes ağrıladım artık ayrılacağız buradan hala inanamıyorum ((;

evet çok doğru söylüyorsun canım biz uğraşacağız başka çaremiz yok valla araştırıp öğreneceğiz herşeyi....
Rabbim yar ve yardımcımız olsun
Tatlım ben neyi kaçırdım nereye gidiyorsunuz tayin mi çıktı yoksa kusuruma bakma nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…