[/FONT]
inş canım hayırlı haberlerle gelirsin
kızlar 9. günümde adet oldum dün ama çok şiddetli ağrım oldu öğlen acilde serum taktılar geçti gece tekrar başladı bütün geceyi hastanede geçirdim iğne serum şuan çok iyiyim ama adetim yok denecek kadar az ilk defa böyle bi ağrı yaşıyorum dr ilk beni gördüğünde sinir krizi geçiriyorum sanmış aşırı bi titreme kasılma vardı ALLAH kimsye yaşatmasın çok kötüydü
Nehar cnm cok sevindim bebegine odaklan artik cnmm ins ccok guzel olacakk.iyi yapmissin isi birakarak
[/FONT]
kızlar 9. günümde adet oldum dün ama çok şiddetli ağrım oldu öğlen acilde serum taktılar geçti gece tekrar başladı bütün geceyi hastanede geçirdim iğne serum şuan çok iyiyim ama adetim yok denecek kadar az ilk defa böyle bi ağrı yaşıyorum dr ilk beni gördüğünde sinir krizi geçiriyorum sanmış aşırı bi titreme kasılma vardı ALLAH kimsye yaşatmasın çok kötüydü
İnşallah kuzummm inşallahFatmaipek cnm dün 9.gunumdu yumurtladigimi anlamiyorum ki testte yapamadim bugun okuldaydim ..
Iskorpit cnm artik konusmuyorum esimle
Asbelove cnm ins olur bu ay..
Canım bildigim kadariyla regl bittikten hemen sonra çekiyorlar sana niye öyle yaptılar kiiii evet canim ben de yaptırmayı planlıyorum bir iyileseyim de bu sefer de enfeksiyon cikti başımamisyamanıma katılıyorum bi değerine tekrar baktır canım sen.. benım rahım fılmım yumurtlama gunune yakındı ondan sanırım bu denli canım yandı
ayy guldurdun kıss benii
canımcım demekki kerevizin içindeki bir madde yada viteamın demeliyim senın vucudunda çok azmıs yada hiç yokmus.. onu karşılamak için vucudun kerevizde demekki daha çok artık hangi vitameıne ihtiyacın varsa oyuzden yemıs olabilirsin..
benım kuzenımın karısıda soğandan nefret eder..soğanlı yemek yemez..soğan pişen eve girmez..ne oldu biliyomusun 2 hamılelğındede deli gibi soğan yedi.. yazın ortasında abime pırasa arattırdıolmadı çiğ çiğ yedi vucudu istedi bi şekilde yani..
bende ilk hamileliğimde balık ağzıma koymayan biriydim nefret ederdim ve balık pişen eve girmezdim.. hamileliğimde sürekli balık yedim ama durmadan elimde gelse çiğ çiğ yiycektim o derecekısaca vucut neyi istiyorsa ve biz onu vaktınde yemediysen hamişlikte misli misli yiyoruz
şimdi ben dengeli beslenıyorum yani tadını sevmesem bile sırf vitameını için yiyorum canım.. napayım başka ozaman vucudum yine hamişlikte böyle reaksiyonlar göstersın ıstemıyorum..hamişlikte balığın kokusu bana pasta börek pogaca gibi gelirdi sen düşün
oruç kama vurmus canımcımmmvalla bugunde mevsımlıklen terledikk ... ama dursun yaaaa ben yazlık picamaları çıkartcam..
senınkısı hamişlik psikolojısıne gırmıs canım benlee ilgilen dio gbi geldi bana..ascık olurmus erkeklerde böylee.. usteleme fazla... cabucak duzelsın aranızzz..
beeen gordummm
insallah canımmmm benımmm insallaahhhh
kıss feryaalll bunu 23 nisanda çalceeeemmmmm haberin olsunnnn
hatta bunu da
aybikem sen şimdi bebişe odaklan boşver kv onu bunu hayırlısıyla o bebiş göbişine konacak.. sen bi ara doktor takibine gidiyordun demi? yoksa o zeynepmiydi :44: sende bi dr. görün istersen
hayırlı haberlerini bekliyoruzzz kuzummmmm...
Canım çok geçmiş olsunnnnnn[/FONT]
Selammmmm biz geldiiiiiiiiiiikkkk. Hem deeeee çoookk güzel haberlerleÇok şükür minnağımız iyi teyzeleri 1.03 cm olmuş Kalbi de çok güzel atıyor Kanama alanımız da çok azıcık kalmışş Yatıp dinlenmeye devam, ufak ufak işlerini yapabilirsin fakat çok fazla eğilip kalkmak yok dedi, ilaçlara da devam..1 ay sonraya randevu verdi. İşten ayrıldım işe gitmeyi yasakladı
Allahıma binlerce şükür çok stresliydim ama güzel haberlerle geldim. İnşAllah her şey böyle güzel gider. Rabbim isteyen herkese nasib etsin.Bu arada doktorum da süper pozitif bir adam,her şeye mükemmel diyor; belim ağrıyo midem bulanmaya başladı çok kötü diyorum harika harika diyor
16:
Neharımmmm çok sevindimmmm hersey daha da güzel olacakkkk bebeğin büyüdükçe
darısı isteyen herkseeeeeee
neharım canım gözünaydınnn hadi başla isimdir alışveriştir düşünmeye sen şimdi
günaydınn kızlarr bende bugün doğum evine gittim ayrıntılı ultrason için 16 nisana gün verdiler
Selammmmm biz geldiiiiiiiiiiikkkk. Hem deeeee çoookk güzel haberlerleÇok şükür minnağımız iyi teyzeleri 1.03 cm olmuş Kalbi de çok güzel atıyor Kanama alanımız da çok azıcık kalmışş Yatıp dinlenmeye devam, ufak ufak işlerini yapabilirsin fakat çok fazla eğilip kalkmak yok dedi, ilaçlara da devam..1 ay sonraya randevu verdi. İşten ayrıldım işe gitmeyi yasakladı
Allahıma binlerce şükür çok stresliydim ama güzel haberlerle geldim. İnşAllah her şey böyle güzel gider. Rabbim isteyen herkese nasib etsin.Bu arada doktorum da süper pozitif bir adam,her şeye mükemmel diyor; belim ağrıyo midem bulanmaya başladı çok kötü diyorum harika harika diyor
16:
16:
16:
asbeeeee teyzesiiiiiiiii fasulye olduu artııııııkkk
asbeeeee teyzesiiiiiiiii fasulye olduu artııııııkkk
Günaydınn canlarımmmHepinize çoookk teşekkür ederiyorummm
Kaynana gitti şuan öyle mutluyum ki anlatamam
Scorpiiiii nerdeydin sen merak ettim. Gittin mi doktora
asbeeeeeemmm 5 altı olması gerekmez mi, hani öyle yazar ya 0-5 arası negatif diye ama bilmiyorum ki tam:44:
Ben o aptal doktor yüzünden 10 saat ağlayarak yol gittim eşimde kahroldu kendi kendinin doktoru olacaksın başka çare yok...ağlayarak gittim de işe mi yaradı yine 6 ay ağlattılar beni.. Ama tek sığınağım hepsi Allahtandı...
bugün misafirlerim wardı son kes ağrıladım artık ayrılacağız buradan hala inanamıyorum ((;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?