Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Bakıyorum ama insanlık hali gözden kaçırmış da olabilirim bu ara kendi derdime düştüm biliyorsun
Maaşallah maaşallah iyi iş halletmişsin valla tebrik ederim daha iyiym canı ilaçlarım bitti çok şükür iltihabı da akıntıyla atıyorum sanırım cumartesi dr.a gideceğim bakalım inşallah iyi haberler alırım da rahatlarım.
Zaten topiğe giren sayısı azaldı tatlım gelenler de hamişlerimiz sağolsunlar bizi yalnız bırakmıyorlar onlarla mutlu oluyoruz bizde

kızlar kesemizi gördük çok şükür haftaya perşebede pıt pıt ları duymaya gidicez inşallah Rabbim sizlerede nasip etsin canlarımmmmmmmmmm

Selam minnoşlarrr
Asbeeeemmm Fatmadan yedin azarı Tembel asbe hiç ilgilenmiyon listeyle
Kız Fatma ben şahidim kimse yazmıyo satını batını valla bak hem insanlık hali haaaaaa: Asbem çalışkandır yoksa
Kızlar bu arada KİRAZTEPE, LEX ve ROCHAK yok ortada hatta RİMEL de

aynen ya dün akşam rimel geldi aklıma hiç gelmedi uzun zamandır rochakta 1 haftayı geçti lex uzun zamandır yok

evet yaaa okulda sandım kendimi
Canım benimmmm
Rimelin bazı sıkıntıları varmış canlarım biraz toparlayınca gelecek inşallahhhh
Ama lexi bende merak ediyorum rochak da gelmiyor bat yüzünden mi yoksa başka bişey mi var acep

kızlar nasılsnz bakalım asbecım napıyorsunn cnm bır uyumusum kocıs 9da gıttı sonra uyumusum uyandm saat 11:30 öğlen olmus :) bu arada gelemeyesıce batım tahmınen 19 nısan fatmayı kızldırmayalım:))))))

Şimdi ben dr.umdan memnun değilim. Başka bir dr. arayışına girdik bir dr. da bulduk şükür gerçi iki dr. arasında çok kararsız kaldık ama birine karar kıldık şükür. Önceki dr.dan sonra acaip korkuyorum:18: Bu dr.un cumartesi randevuları doluymuş ancak haftaya cumartesi alabiliyorum randevuyu lakin geçen ay düşük yaşadığımdan ne zaman adet olacağımı bilmiyorum 14 martta düşük yaptım şimdi başka bir dr.a bu hafta cumartesi gününe mi randevu alsam yoksa haftaya cumartesi gününü beklesem mi ne diyorsunuz kafam allak bullakkkk

İnşallah gelmez canım inşallahhhh toplanmaya çalışıyorum nolsun sen nasılsın tatlım

haftaya cumartesiyi bekle bence. hatta bir defa adet ol az daha bekle derim ama sen bilirsin kuşum

İnşallah gelmez canım inşallahhhh toplanmaya çalışıyorum nolsun sen nasılsın tatlım

inş.. cnm ne toplanması cnm ben kacırmısım?? nolsun cnm evdeyım kendımı dınlemek ıstemesemde olmuyor...ayrıcaaa su dr meselesıne gelınce eger acıl degılse tek dr la bu sürece basla sımdı bu hafta sonu bır dra gıdceksn sonra dıger dr a yınede sen bılırsın cnm eger bır sorun yoksa bekle derım ben adet omadın degılmı dha

korktun mu kızzzzzzzzzzz hemen yazmış batını gelmeyecek o sen üzme kendini

asbeeeemm listeden çıkacak çok isim var benceeeeeeeeee

asbeme kızmısss fatmacımmm :)))))) ınssss neharım gelmesınnnn tatlım senın belırtılerın nelerdı

haftaya cumartesiyi bekle bence. hatta bir defa adet ol az daha bekle derim ama sen bilirsin kuşum
Canım şimdi ben enfeksiyon kapmışım ya düşükten sonra onun durumunu öğrenmek istiyorum zaten ben emre beye gideceğim birazcık mali durumu toparladıktan sonra ancak şimdi durumum ne normale döndük mü diye kontrol olmam lazım sanırım ondan panikliyorum

bişey kaçırmadın tatlım yaa enfeksiyondan sonra kendime gelmeye çalışıyorum işte delik deşik olmuş durumdayım da iğnelerden ötürü

canım bence de çok kişi var da kıyamıyorum belki gelirler diye bekliyorum ama gelecekleri de yok sanki kendi kendimi avutuyorum galibaa

merhaba arkadaşlar tüm anne adaylarını ve anne olmak isteyenlere selamlar... topic ismi çok güzel tamda benlki olmuş. heyecanımı burada paylaşmak istiyorum yer varmı aranızda allah bebişlerimizi hayırlısı ve sağlıklı bi şekilde almayı nasip etsin anne olmak isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin inşallah

hosgeldın cnmmm..

asbeme kızmısss fatmacımmm :)))))) ınssss neharım gelmesınnnn tatlım senın belırtılerın nelerdı

kuzu benim adetle aynıydı. hatta hamile olduğumu öğrendiğim gün okulda her tenefüs wc ye gittim adet oldum diye. adetle birebirdi. sadece şunlar var; ben normalde gaz sıkıntısı çeken bi insanım hep sancım olur. ama gebeliği öğrenmeden 3-5 gün önce afedersin sancım olmadığı halde sürekli gazım vardı. bi de acayip kereviz yedim. yoksa öyle kasık batması vs hiçççç olmadı. aynı adet olcam gibi sivilcelerim felan çıkmıştı, memişlerim aynı şekilde ağrıyo. bak şunu unutma herkesin gebeliği farklıdır.

tatlım kendımı fazlaca dınlemeye basladım sanırım ama kasıklarımda bır hareketlenme varmısss gıbı acaba abartıyormuyum bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…