Bakıyorum ama insanlık hali gözden kaçırmış da olabilirim bu ara kendi derdime düştüm biliyorsunbatını yazan olduda senmi değiştirmedin işte .zaten 5-10 kişiyi geçmiyor en fazla ne yapalım bizde birbirimizin batını bekleriz yada listede kimsenin batı kalmasın herkes hamiş olsun dimi
bende sabah 8 de kalktım evin kapılarını sildim evi makineye çektim birde balkonu sildim yoruldum ya birazdanda hazırlanıp çıkarız kızçemle...
sen nasıl oldun ....
amin tatlımm inşallahhh.
oyy elifim bu bulantılar demek bukadar uzun sürüyorrrr:26:
ben şimdiden sudan tiksindim yaaaaa
Canım ben hala zor içiyorum kışın ortasında biile dolaptan su içiyordum.çayı unutttum kahvaltı bile kuru kuru.sıcak ılık olan her şey mide bulantısı yapıyor bana.hele hele banyo yapmak işkence oldu.su buharı bulandırıyor.şampuan kokkussu iiii iğrenç.hiç bir kokuyu sevmiyorum 3 aydır parfüm sıkmadığım gibi eşim arabaya koydu parfümünü benim yüzüme.sıvı sabun filan iğrenç...
Canım benimm Rabbim yardımcın olsun bir an önce düzelirsin inşallahhhhh
kızlar kesemizi gördük çok şükür haftaya perşebede pıt pıt ları duymaya gidicez inşallah Rabbim sizlerede nasip etsin canlarımmmmmmmmmm
Maaşallah subhanallahhhh balımmmmmmmmmmmmmmmm
Selam minnoşlarrr
Asbeeeemmm Fatmadan yedin azarıTembel asbe hiç ilgilenmiyon listeyle
Kız Fatma ben şahidim kimse yazmıyo satını batını valla bak hem insanlık hali haaaaaa: Asbem çalışkandır yoksa
Kızlar bu arada KİRAZTEPE, LEX ve ROCHAK yok ortada hatta RİMEL de
Selam minnoşlarrr
Asbeeeemmm Fatmadan yedin azarıTembel asbe hiç ilgilenmiyon listeyle
Kız Fatma ben şahidim kimse yazmıyo satını batını valla bak hem insanlık hali haaaaaa: Asbem çalışkandır yoksa
Kızlar bu arada KİRAZTEPE, LEX ve ROCHAK yok ortada hatta RİMEL de
kızlar nasılsnz bakalım asbecım napıyorsunn cnm bır uyumusum kocıs 9da gıttı sonra uyumusum uyandm saat 11:30 öğlen olmus :) bu arada gelemeyesıce batım tahmınen 19 nısan fatmayı kızldırmayalım:))))))
Şimdi ben dr.umdan memnun değilim. Başka bir dr. arayışına girdik bir dr. da bulduk şükür gerçi iki dr. arasında çok kararsız kaldık ama birine karar kıldık şükür. Önceki dr.dan sonra acaip korkuyorum:18: Bu dr.un cumartesi randevuları doluymuş ancak haftaya cumartesi alabiliyorum randevuyu lakin geçen ay düşük yaşadığımdan ne zaman adet olacağımı bilmiyorum 14 martta düşük yaptım şimdi başka bir dr.a bu hafta cumartesi gününe mi randevu alsam yoksa haftaya cumartesi gününü beklesem mi ne diyorsunuz kafam allak bullakkkk
İnşallah gelmez canım inşallahhhh toplanmaya çalışıyorum nolsun sen nasılsın tatlım
kızlar nasılsnz bakalım asbecım napıyorsunn cnm bır uyumusum kocıs 9da gıttı sonra uyumusum uyandm saat 11:30 öğlen olmus :) bu arada gelemeyesıce batım tahmınen 19 nısan fatmayı kızldırmayalım:))))))
korktun mu kızzzzzzzzzzzhemen yazmış batını gelmeyecek o sen üzme kendini
asbeeeemm listeden çıkacak çok isim var benceeeeeeeeee
Canım şimdi ben enfeksiyon kapmışım ya düşükten sonra onun durumunu öğrenmek istiyorum zaten ben emre beye gideceğim birazcık mali durumu toparladıktan sonra ancak şimdi durumum ne normale döndük mü diye kontrol olmam lazım sanırım ondan panikliyorumhaftaya cumartesiyi bekle bence. hatta bir defa adet ol az daha bekle derim ama sen bilirsin kuşum
inş.. cnm ne toplanması cnm ben kacırmısım?? nolsun cnm evdeyım kendımı dınlemek ıstemesemde olmuyor...ayrıcaaa su dr meselesıne gelınce eger acıl degılse tek dr la bu sürece basla sımdı bu hafta sonu bır dra gıdceksn sonra dıger dr a yınede sen bılırsın cnm eger bır sorun yoksa bekle derım ben adet omadın degılmı dha
korktun mu kızzzzzzzzzzzhemen yazmış batını gelmeyecek o sen üzme kendini
asbeeeemm listeden çıkacak çok isim var benceeeeeeeeee
merhaba arkadaşlar tüm anne adaylarını ve anne olmak isteyenlere selamlar... topic ismi çok güzel tamda benlki olmuş. heyecanımı burada paylaşmak istiyorum yer varmı aranızdaallah bebişlerimizi hayırlısı ve sağlıklı bi şekilde almayı nasip etsin anne olmak isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin inşallah
hosgeldın cnmmm..
asbeme kızmısss fatmacımmm :))))))ınssss neharım gelmesınnnn tatlım senın belırtılerın nelerdı
kuzu benim adetle aynıydı. hatta hamile olduğumu öğrendiğim gün okulda her tenefüs wc ye gittim adet oldum diye. adetle birebirdi. sadece şunlar var; ben normalde gaz sıkıntısı çeken bi insanım hep sancım olur. ama gebeliği öğrenmeden 3-5 gün önce afedersin sancım olmadığı halde sürekli gazım vardı. bi de acayip kereviz yedim. yoksa öyle kasık batması vs hiçççç olmadı. aynı adet olcam gibi sivilcelerim felan çıkmıştı, memişlerim aynı şekilde ağrıyo. bak şunu unutma herkesin gebeliği farklıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?