merhaba arkadaşlar tüm anne adaylarını ve anne olmak isteyenlere selamlar... topic ismi çok güzel tamda benlki olmuş. heyecanımı burada paylaşmak istiyorum yer varmı aranızdaallah bebişlerimizi hayırlısı ve sağlıklı bi şekilde almayı nasip etsin anne olmak isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin inşallah
hoşgeldin aramıza canım
çok teşekkürler arkadaşım
anlat bakalım bebiş kız mı erkek mi neler yaparsın kaç yaşındasın vs
bebişin cinsiyeti belli değil göstermiyo pozisyonunu tutturamıyoruz 23 yaşındayım ne yaparım evdeyim artık evlendikte sonra çalışma haytım bitti böylee evde nasıl geçerse hayat aynı devam ediyoklasik türk kadınıyım.. sen kaç yaşındasın bebiş varmı
canım ben 29yaşındayım maalesef ve hala bebiş yok geçen ay bi düşük yaptım onun sonrasında oluşan enfeksiyondan kurtulmaya çalışıyorum işte
Çalışıyorum ben bi firmada muhasebeye bakıyorum şu dönemde sınırlarımı zorluyorum
allah yardımcın olsun canım sabır versin allah ve inş en kısa zamanda tekrar nasip eder geçmiş olsun buarada en kısa zamanda onuda atlatırsın inş. hep bişeylerden sınav oluyoruz sabretmek gerek inş mutluluga ulasıcaz öyle ümit ediyorum bende
İnşallah inşallah sınavımızı yüzümüzün akıyla verip Rabbimin karşısına çıkabilmeyi nasip etsin Allahım
amiin inşallah ya sabır sabır etmek cok baska bişey çokta zor bi durum herkese nasip olmuyo sabretmek. allah sabredenlerden eylesin inş. bizleri
tatlım kendımı fazlaca dınlemeye basladım sanırım ama kasıklarımda bır hareketlenme varmısss gıbı acaba abartıyormuyum bılmıyorum
kızlar kesemizi gördük çok şükür haftaya perşebede pıt pıt ları duymaya gidicez inşallah Rabbim sizlerede nasip etsin canlarımmmmmmmmmm
Selam minnoşlarrr
Asbeeeemmm Fatmadan yedin azarıTembel asbe hiç ilgilenmiyon listeyle
Kız Fatma ben şahidim kimse yazmıyo satını batını valla bak hem insanlık hali haaaaaa: Asbem çalışkandır yoksa
Kızlar bu arada KİRAZTEPE, LEX ve ROCHAK yok ortada hatta RİMEL de
kız ben asbeye bişey demedimki üyeler yazmazsa o ne yapsın zorla peşlerinden koşup batınımı istesin yani.rımel bir süre takılmaycağını söylemişti sanırım sıkıldı heralde bebişle uğraşmaktan düşünmekten.bende raochakı merak ediyorum 12 si batı birde rahim filminden sonra hamile kalan oluyormuşya inşallah olurda aşılaya gerek kalmaz.
asbemmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kızlar Su an hastanedeyim kan verdim sonuç bekliyorum bay 5 nisandi dua edin ne olur hamisler
kızlar kesemizi gördük çok şükür haftaya perşebede pıt pıt ları duymaya gidicez inşallah Rabbim sizlerede nasip etsin canlarımmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?