sağol tatlımmmm..scorpi gözün aydın cnm ya..zaman geçiyor ve bebişler büyüyor ne güzel...
aybike inşallah olur cnm .10 gün kala belirti verirmi bilmiyorum ama insan kendini dinleyip duruyor
feryal hayırlı haberlerini bekliyoruz.
az kalmış senin de kuzumm..ayyy çok heyecanlıııııSenin cevabına yetişemeden çıkmışım ben.Çok şükür yolunda herşey canım.
Bulantıları ağrıları saymıyorum onlar bu güzelliğin olmazları.
Sorunlar düzelir de inşallah senden de güzel haberler duyarız.
Oh hayırlı olsun scorpi.Biz de Cumaya gideceğiz pıtpıtları duymaya.
Maşallah kocaman olmuş,Neharın dediği bakkala göndersen gider.
amin tatlımm inşallahhh.
oyy elifim bu bulantılar demek bukadar uzun sürüyorrrr:26:
ben şimdiden sudan tiksindim yaaaaa
Canım ben hala zor içiyorum kışın ortasında biile dolaptan su içiyordum.çayı unutttum kahvaltı bile kuru kuru.sıcak ılık olan her şey mide bulantısı yapıyor bana.hele hele banyo yapmak işkence oldu.su buharı bulandırıyor.şampuan kokkussu iiii iğrenç.hiç bir kokuyu sevmiyorum 3 aydır parfüm sıkmadığım gibi eşim arabaya koydu parfümünü benim yüzüme.sıvı sabun filan iğrenç...
oyyy elifim bende henüz kokulardan bişey yok ama bulantı var u an..yaniböyle tüm gün aç kalsam iyi misaliii..zaten sabahları 1 simit alıyorum..gün içinde acıktıkça tırtıklıyorum onu..akşamları da haşlanmış patates yiyorum bu ara...
kız olursa simit erkek olursa patates koyucam adınıııı
oyyy elifim bende henüz kokulardan bişey yok ama bulantı var u an..yaniböyle tüm gün aç kalsam iyi misaliii..zaten sabahları 1 simit alıyorum..gün içinde acıktıkça tırtıklıyorum onu..akşamları da haşlanmış patates yiyorum bu ara...
kız olursa simit erkek olursa patates koyucam adınıııı
kuzummmmmmmmmmmmmmm
günaydın geçte olsa :)
cnm bende hemen çıktım akşam.kusura bakma..pazartesi gelse de iyi haberlerle gelsen..inş inş inş inş.çok dua ediyrm..bizede ne güzel umut olur hepimzn morali yükselir..
içimden bir ses ama çok güzel haberler alack asbe diyor..
nehar 35 günüm kalmış tırsıyorummmm
nehar 35 günüm kalmış tırsıyorummmm
günaydn cnm geçte olsa
nasılsın bebiş nası bakalım..
iyiyim canım bebişi göremedik daha haftaya inşallah :) sen nasılsın canım nasıl gidiyor ne alemlerdesin?
inş cnm bebişi de görmek nasip olur..sağlıklı sıhhatli kucağına almayı yüce mevla nasip eder sana..iyi olmaya çalışıyorm güzelim bu aralar sıkıntılarım var inş gelecek iyileşecğiz..öle dua ve umut ediyorm..
95 yazacaktır (bence .. Bizim az kaldı hemen yeni adaylar gelsinnnn asbe zerbas aybike kiraztepe rochak Fatma rainbow başka kim vardı herkes hepsi umuttttt (((;
95 yazacaktır (bence .. Bizim az kaldı hemen yeni adaylar gelsinnnn asbe zerbas aybike kiraztepe rochak Fatma rainbow başka kim vardı herkes hepsi umuttttt (((;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?