Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

sağol tatlımmmm..
az kalmış senin de kuzumm..ayyy çok heyecanlııııı
hee valla 1 cnm bakkala göndersem giderrrrrrrrrrrr

ben simitte yiyemiyorum susam kokuyor.patateste sonradan midemi ekşitiyor.kız olusa susam;erkek olursa kumpir koy daha sosyetik olur

Son düzenleme:
Günaydınnn canlarımmm Sabahın nurunda uyandım ben 5te aklıma ne geldi; raginda missyaman ve yehan 3 ay sonra doğuracak yavvv ne çabuk geçti zaman

kuzummmmmmmmmmmmmmm

cnm bende hemen çıktım akşam.kusura bakma..pazartesi gelse de iyi haberlerle gelsen..inş inş inş inş.çok dua ediyrm..bizede ne güzel umut olur hepimzn morali yükselir..
içimden bir ses ama çok güzel haberler alack asbe diyor..

İnşallah canım benim inşallahhhh
İçimdeki şu huzursuzluğu bi atabilsem muhteşem olacak

iyiyim canım bebişi göremedik daha haftaya inşallah :) sen nasılsın canım nasıl gidiyor ne alemlerdesin?

inş cnm bebişi de görmek nasip olur..sağlıklı sıhhatli kucağına almayı yüce mevla nasip eder sana..iyi olmaya çalışıyorm güzelim bu aralar sıkıntılarım var inş gelecek iyileşecğiz..öle dua ve umut ediyorm..

Rabbim yardımcınız olsun canım sıkıntılarınız çözülür inşallah en yakın zamanda.Rabbim sanada nasip etsin canım benim

95 yazacaktır ( bence .. Bizim az kaldı hemen yeni adaylar gelsinnnn asbe zerbas aybike kiraztepe rochak Fatma rainbow başka kim vardı herkes hepsi umuttttt (((;

95 yazacaktım kızzzz Allah mı yazdırdı nee erken mi doğurucam yoksaa Allah korusunnn

Allahım hepimize sağlıklı hayırlı hamilelikler nasip etsin canlarımmmmm bir bakmışız doğmuş kucağımızdalar inş.

ablam nerelerde haberi olan var mı?

feryal çok giren olmuyor ondanda ilerlemiyor.bir hamile haberi patlatsak ozaman herkes toplanıyor.

95 yazacaktır ( bence .. Bizim az kaldı hemen yeni adaylar gelsinnnn asbe zerbas aybike kiraztepe rochak Fatma rainbow başka kim vardı herkes hepsi umuttttt (((;

Cnm saol inssss sira bizdedir bakalim bu ay kimler guzel haberler verecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…