Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Cnm tez zamanda kucagina alirsin ins cogu bitmis bile

hadi hayırlısıııı
Ablamızın haftaya salı ablası ameliyat olacak koşturmacadan giremiyordur. Bir de enişte de kemoterapi görüyor ya eve yatmaya gidiyorum diyordu

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle.

FATMAİPEK

fatmaipek:1130

asbelove:300

savaş5482:150

kabilarda:200

KALAN 2664

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasib etsin inşallah.AMİNNNNNNNNN

geçmişi okumadım umarım herkes iyidir..

bizim tüp bebek işi kaldı.. eşim göreve gitti .. buraya kadar normal heh benım moralim bozuldu illaki 2-3gun zırladım kendımı hırpaladım yıprattım geçti..

eşime tahlıl gunu gececek bir tlf et dedim.. ee nosumu varki dedi.. tmm dedim hastanenin santralinden androloji lab.nosunu buldum msj attım ara başka zaman gelceğini söyle sana gun versınler zaten yine 1.5ay sonraya randevu veriyorlar oyuzden hemen ara lütfen dedim.. 2gün geçti ara ara msj atıyorum ytada tlfda konustugumuzda söylüyorum aradın mı? her seferinde ; arıycam yaaa dur bakam.. aramadım ama arıycaamm.. ararızzzz.... sonra şey demeye başladı arasam ne farkedecek aramaya gerek yokkiii.... ben askerim bana öncelik tanıyacaklardır demeye başladı...sanki askeri hastanede yaptırıcaz tüp bebeği

ciddi anlamda eşime çok kırıldım.. sorumluluklarını yerine getirmiyor.. haa ben arayamazmıyım ,ararım hastaneyı ancak sorumluluklarını yerine getirsin istiyorum ve bunca zaman neyi farkettim biliyormusunuz..onun yapacağı işleride ben yapmışım farkında bile olmadan şimdi alıştı belkide bilmiyorum ama artık benimde bir sabrım var.. koyverdim gitti kısaca... ne zaman sorumluluklarını yerine getirmeye karar verirse ozaman çocuk sahibi oluruz bizde ne yapalım..hiç kasmıcam kendimi.. sinire strese girmicemm ,sonuçta tek taraflı istemekle,istetmekle olmaz bu bebek işi..

hatta dedimki özele gidelim senin tahlılın için onada uuu kimbilir ne kadar para ödüycez dedi

şuan kendimi başka uğraşlar bulmalıyım kitap okurum belki spor yaparım vsvs.. adam okadar rahatki ben hırsımdan sinirimden çatt diye ortadan 2ye aayrılsam umru olmaz yani.. beni deli ediyorrr delirtiyorr yaaaa...

şuan bile halen içim fokur fokur sinirden sakinleşince geçmişide okuycammm bakam ne ettinizz ne yaptınızz

ben bu ay zerbaş,asbe,aybike ve fatmamdan umutluyummm...
1ay sonra firarımmm..rochakcığım..
2ay sonrada umutcuyum güzel haberler verecek insallah umutçuğummm geç olsunda güç olmasın canım benim tamam mı?

bakalım sıralamalarım tutacak mı

Canım herşeyde bir hayır vardır ama eşinde çoğu eş gibi erkekler malesef pek bir işe yaramıyor canım üzülmene değmez kısacası

Canım sana kısa ve öz yoldan anlatacağım durumu Erkeklerden çok şey bekliyorsunnnnnnnnnn
Bütün randevularını ben alıyorum eşimin akşamları takviyeleri hatırlatmazsam yemiyor hepsi aynı yani seninkine özel bir durum değil bu tatlımmm
O yüzden takmayacaksın sinirlerinle oynamayacaksın canım benimmmmmm
Hadi inşallah bakalım güzel şeyler söylüyorsun ama ben hiç mi hiç umutlu değilim çünkü batım ne zaman onu bile bilmiyorum kısçemmmm

1- Bilinçaltınızda her sorunun cevabı vardır.Uykuya dalmadan önce bilinçaltına " Sabah altıda kalkacağım" emrini verirseniz sizi tam saatinde uyandıracaktır.

2- Her gece yatarken kendi kendinize söylediğiniz olumlu ifadeler sağlığınızın ve yaşantınızın kusursuz olması yönünde olsun; bilinçaltınız Bu ifadeyi buyruk olarak algılayıp buyruğunuzu yerine getirecektir.

3- Bir kitap ya da harika bir tiyatro eseri yazmak, fevkalâde bir konuşma yapmak istiyorsanız, bu fikri sevgiyle hissederek bilinçaltınıza iletin;o da size istediğiniz karşılığı verecektir.

4- Asla "bunu yapamam" ya da "şunun olması imkânsız" gibi sözler söylemeyin. Bilinçaltınız bunu yalın anlamlarıyla alacak ve bu düşüncelerden dolayı yapmak istediğiniz şey için yeteneğiniz olmadığını kabul edecektir.

5- Size zarar verecek ya da canınızı yakacak şeyler düşünmeyin. Çünkü neye inanırsanız onunla karşılaşacaksınız.

6- En doğru şekilde düşünüp hissetmeye başlarsanız huzurlu bir zihne sahip olmanız kaçınılmaz olur. Bilinçaltınız, zihninizden geçirip doğru olduğunu iddia ettiğiniz her şeyi kabul edecek ve size bunu yaşatacaktır.

7- Bilinciniz kapıdaki bekçidir. En önemli işlevi bilinçaltını, yanlış izlenimlerden korumaktır. İyi şeylerin olabileceğini ve şu anda olmakta olduğunu düşünmeyi her zaman tercih edin.

(Alıntı)

Eki Görüntüle 683728

Son düzenleme:

kaç senedir dilimde tüy bitti anlatamadım sen güzel anlattın asbeeemmmmmmmmmmmmmmmm

hayırlı cumalar canlarım..Allah bütün dualarınız kabul eyler inş..göbüşleriniz dolar tez zamanda inş

cnm benım sıkma canını esınde sorumluluklarını bılecektr ınsss hersey yoluna gırer esınde fark edecek senın ne kadr fedakarlık yaptıgını ..lutfen bu süre ıcınde uzulme ..
ınsss olur cnm benımmm bu ay tutturdkmu bılmıyorum ama 1 hafta var bata sımdılık pek bır degısıklık yokkk 2-3 gun once sancılr oluyordu sımdılık duragan umudum azalıyor ..

Kızlar hepinize merhaba.
Bugün bizim kontrol günümüzdü.Kalp atışlarını duyduk çok şükür.
Yalnız idrar yollarında enfeksiyon çıktı bende.İdrarda lökosit varmış.
Bebeğe zararı olmayan bir antibiyotik yazdı mutlaka kullanmalısın dedi.
Bir de bol su içmemi söyledi.

Bugün oğlum için de dişe randevu almıştık.O da yanımızdaydı,ben daha sonraki aylarda
bizimle götürmeyi düşünüyordum.Baktım merak ediyor onu da aldık yanımıza.
Babasınını kucağında kardeşini görmeye çalışıyordu,hep beraber dinledik kalp atışlarını.
Çok güzeldi oğlumun gözlerinde o şaşkın bakışları görmek ve tabii ki gümgümleri duymak.
Mayısın 2.haftası için de randevu verdi doktor 2'li test için.
Bizden bu kadar,hepinizi çok öptüm.

cnmm Allah sana ve bebısıne saglık versınnn...

Maaşallah subhanallah Rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin canımmmmmm
Bu güzel haberler bize çok iyi geliyorr
Merak etme o enfeksiyonda puf olup gidecekkkkk

Son düzenleme:
herkese merhaba, geçen ay hatırlarsınız hsg çektirmiştim, adet olunca 2. gün gel demişlerdi dün adet oldum bugün gittim birsürü üğne ilaç, inşallah bu ay aşılama olacak, çarşamba kontrole gidecem benden bu kadar hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…