herkese merhaba, geçen ay hatırlarsınız hsg çektirmiştim, adet olunca 2. gün gel demişlerdi dün adet oldum bugün gittim birsürü üğne ilaç, inşallah bu ay aşılama olacak, çarşamba kontrole gidecem benden bu kadar hepinizi öpüyorum
canımmmmmmm bebişler geliyorrrrrrr
Hadi hayırlı uğurlu olsun minik melekler olarak dönsün sana bu uğraşlar inşallahhhhh
inşallah canım,Allah ım herkesin gönlüne göre verir inşallah
geçmişi okumadım umarım herkes iyidir..
bizim tüp bebek işi kaldı.. eşim göreve gitti .. buraya kadar normal heh benım moralim bozuldu illaki 2-3gun zırladım kendımı hırpaladım yıprattım geçti..
eşime tahlıl gunu gececek bir tlf et dedim.. ee nosumu varki dedi.. tmm dedim hastanenin santralinden androloji lab.nosunu buldum msj attım ara başka zaman gelceğini söyle sana gun versınler zaten yine 1.5ay sonraya randevu veriyorlar oyuzden hemen ara lütfen dedim.. 2gün geçti ara ara msj atıyorum ytada tlfda konustugumuzda söylüyorum aradın mı? her seferinde ; arıycam yaaa dur bakam.. aramadım ama arıycaamm.. ararızzzz.... sonra şey demeye başladı arasam ne farkedecekaramaya gerek yokkiii.... ben askerim bana öncelik tanıyacaklardır demeye başladı...sanki askeri hastanede yaptırıcaz tüp bebeği
ciddi anlamda eşime çok kırıldım.. sorumluluklarını yerine getirmiyor.. haa ben arayamazmıyım ,ararım hastaneyı ancak sorumluluklarını yerine getirsin istiyorum ve bunca zaman neyi farkettim biliyormusunuz..onun yapacağı işleride ben yapmışım farkında bile olmadan şimdi alıştı belkide bilmiyorum ama artık benimde bir sabrım var.. koyverdim gitti kısaca... ne zaman sorumluluklarını yerine getirmeye karar verirse ozaman çocuk sahibi oluruz bizde ne yapalım..hiç kasmıcam kendimi.. sinire strese girmicemm ,sonuçta tek taraflı istemekle,istetmekle olmaz bu bebek işi..
hatta dedimki özele gidelim senin tahlılın için onada uuu kimbilir ne kadar para ödüycez dedi
şuan kendimi başka uğraşlar bulmalıyım kitap okurum belki spor yaparım vsvs.. adam okadar rahatki ben hırsımdan sinirimden çatt diye ortadan 2ye aayrılsam umru olmaz yani.. beni deli ediyorrr delirtiyorr yaaaa...
şuan bile halen içim fokur fokur sinirdensakinleşince geçmişide okuycammm bakam ne ettinizz ne yaptınızz
ben bu ay zerbaş,asbe,aybike ve fatmamdan umutluyummm...
1ay sonra firarımmm..rochakcığım..
2ay sonrada umutcuyum güzel haberler verecek insallahumutçuğummm geç olsunda güç olmasın canım benim tamam mı?
bakalım sıralamalarım tutacak mı
Kabus gibi bir yil geciriyorumm
Annemin tarama testlerinde risk cikti elim ayagim buz kestiiii nefes alamiyorummm
Noluurrrr bisey cikmasinnnn Allahimmmmmm nolurrrr dua edinnnn nolurrrrrrrrrrrr yalvariyorummmm 1001 Ayetel kursii abilirrr
Annemin tarama testlerinde risk cikti elim ayagim buz kestiiii nefes alamiyorummm
Noluurrrr bisey cikmasinnnn Allahimmmmmm nolurrrr dua edinnnn nolurrrrrrrrrrrr yalvariyorummmm 1001 Ayetel kursii abilirrr
neharımmm hadi gelde güzel haberler ver bizeeee
herkese merhaba, geçen ay hatırlarsınız hsg çektirmiştim, adet olunca 2. gün gel demişlerdi dün adet oldum bugün gittim birsürü üğne ilaç, inşallah bu ay aşılama olacak, çarşamba kontrole gidecem benden bu kadar hepinizi öpüyorum
bugün evde islerim vardı, kaç gündür tam bi giremedim zaten de,.. 2-3 gündür sağ kürek kemiğimde bi ağrı kemiğimin içi acıyıo sanki.. soğuk um girdi, ceyranda mı kaldım bilmiyorum..canım çok yandı yatarkende, kalkarkende.. bazı hareketlerde.. artık ağrı sağ koluma ve kolumun kaslarını sıkıştırmya basladı..kolumu güçsüzlestirdi.. ilaç varıd onu içiyorum 2gündür..tam bi düzelemedi henüz..vicks böyle zamanlarımda iyi geliyor die aksam al gel dedim esime.. saolsun getirmis.. sürdükk ettik fln.. bgün biraz daha iyiyim ama, arka kemiğim sanik üzerine birsey gelmiset ezilmis gibi dokununca halen acıyor.. insanın canı canının yandığı yerde.. 30 yaşını devirdik.. artık ağrılar sızılar bir yerlerden biseler çıkıyor..rabbim daha büyüğünden esirgesin yinede..
sizlerden yazıpta göremediğim, cvp veremediğim varsa ksrma bakmayın..
Cumanız mürabek olsun yinede, biraz geç oldu ama..
herkesler iyidir umarım..
rainbowumm Rabbım yardımcınız olsunnnn gercekten zor bı yıl gecırıyorusunuzzz..
benımde bugun canım cok sıkkınnnnn.....
keske bu gunu başa sarsakkk ))):
Kiraztepeeeeeeeeeeeeeeeee nerdesin seeeeeeeennnn yoksun ortadaaaaaa bıraktın gittin bizi
burdayıııııım canıııım biyere gitmedim aslında, kendimi sınıfın tembel öğrencisi gibi hissediyorum onun için birşey yazmak gelmedi içimden
aaaa olur mu canım öyle şeeyy aşkolsunnnnneler yaptın son durum nedirrrr canımm
benım problemım ailevi arkadaslar..duadan baska care yok..
duanızı beklıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?