Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

canımmmmmmm bebişler geliyorrrrrrr
Hadi hayırlı uğurlu olsun minik melekler olarak dönsün sana bu uğraşlar inşallahhhhh

iskorpit.. cnm geçmis olsun.. bu erkekler hep mi böyle yarabbim.. benim ki de biraz öyle.. ben biseyin hemen yapılması taraftarı olsamda, O tmm yaparız.. dur bi bakalım..
daha dur bi bakalımı mı kalmıs.. hem benim, hem onun yaşlar da artık bir yere gidiyor..

şu 4. tüp e bile zor ikna ettim.. yaptık ettik olan oldu zatende, islem yarıda kaldı o da ayrı bi mesele..

hayırlısı olsun kuzum.. Rabbim güçlestirmeden sağlıklan nasip eder insaAllah..

birde.. ben senin sıralamanı yerim .. 2 ay olsun yeter ki.. suan zaten vücudum tam bi kendine gelemedi.. insaAllah Rabbim bu saatden sonra ne olacaksa, hayırlısınla nasip eder insaAllah Allah'ımm insaAAlahh.. artık ne dayancak gücüm, nede sabrım..hiçbiseyim kalmadı, hem gönlüm yorgun hem bedenim..Rabbim can sağlığı versinde, bebisler sağ sağlim gelseler keske.. dedim ya, yüreğim, yorgun bitkin, ben halen bebis diyorumm

bugün evde islerim vardı, kaç gündür tam bi giremedim zaten de,.. 2-3 gündür sağ kürek kemiğimde bi ağrı kemiğimin içi acıyıo sanki.. soğuk um girdi, ceyranda mı kaldım bilmiyorum..canım çok yandı yatarkende, kalkarkende.. bazı hareketlerde.. artık ağrı sağ koluma ve kolumun kaslarını sıkıştırmya basladı..kolumu güçsüzlestirdi.. ilaç varıd onu içiyorum 2gündür..tam bi düzelemedi henüz..vicks böyle zamanlarımda iyi geliyor die aksam al gel dedim esime.. saolsun getirmis.. sürdükk ettik fln.. bgün biraz daha iyiyim ama, arka kemiğim sanik üzerine birsey gelmiset ezilmis gibi dokununca halen acıyor.. insanın canı canının yandığı yerde.. 30 yaşını devirdik.. artık ağrılar sızılar bir yerlerden biseler çıkıyor..rabbim daha büyüğünden esirgesin yinede..

sizlerden yazıpta göremediğim, cvp veremediğim varsa ksrma bakmayın..
Cumanız mürabek olsun yinede, biraz geç oldu ama..
herkesler iyidir umarım..

Son düzenleme:
Kabus gibi bir yil geciriyorumm
Annemin tarama testlerinde risk cikti elim ayagim buz kestiiii nefes alamiyorummm
Noluurrrr bisey cikmasinnnn Allahimmmmmm nolurrrr dua edinnnn nolurrrrrrrrrrrr yalvariyorummmm 1001 Ayetel kursii abilirrr

Annemin tarama testlerinde risk cikti elim ayagim buz kestiiii nefes alamiyorummm
Noluurrrr bisey cikmasinnnn Allahimmmmmm nolurrrr dua edinnnn nolurrrrrrrrrrrr yalvariyorummmm 1001 Ayetel kursii abilirrr

Abla inş.birşey çıkmaz çok üzüldüm

rainbowumm Rabbım yardımcınız olsunnnn gercekten zor bı yıl gecırıyorusunuzzz..
benımde bugun canım cok sıkkınnnnn.....
keske bu gunu başa sarsakkk ))):

Cnm Allah yardimcin olsun butun zor gunler gececek ins guzel gunler gelecek ablam benim tez zamanda bitsin sıkıntılarin..

Bugun benimde canim sikkın hemde cok

cnm allah yardımcın olsun inşallah bişey çıkmaz.

neharımmm hadi gelde güzel haberler ver bizeeee

ölüyorum asbemmm mide bulantısı bel ağrısı gözümü açamıyorum uykusuzluktan

rochaaaaaaaaaakkk hadi hayırlısı kuzum gelmiyosun artık, özledik seni

umutçuğum kendini böyle yıpratma bak stresten üzüntüden koluna vurmuş ağrı. yaşa bakmaz bu işler, Rabbim onu yazdıysa zamanın bi önemi yok.

ablammmmmm yapma böyleeee Allahım korusun bişeycik olmaz inşAllah dualarımız seninle.

rainbowumm Rabbım yardımcınız olsunnnn gercekten zor bı yıl gecırıyorusunuzzz..
benımde bugun canım cok sıkkınnnnn.....
keske bu gunu başa sarsakkk ))):

noldu miiissssyyyyyy

Kiraztepeeeeeeeeeeeeeeeee nerdesin seeeeeeeennnn yoksun ortadaaaaaa bıraktın gittin bizi

Rainbowcum canım inşallah hayırlısıyla tez zamanda atlatırsınız bu zor günleri
anneninde bir şeyi çıkmaz inşallah

benım problemım ailevi arkadaslar..duadan baska care yok..
duanızı beklıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…