Kabus gibi bir yil geciriyorumm
Annemin tarama testlerinde risk cikti elim ayagim buz kestiiii nefes alamiyorummm
Noluurrrr bisey cikmasinnnn Allahimmmmmm nolurrrr dua edinnnn nolurrrrrrrrrrrr yalvariyorummmm 1001 Ayetel kursii abilirrr
ölüyorum asbemmm mide bulantısı bel ağrısı gözümü açamıyorum uykusuzluktan
rochaaaaaaaaaakkk hadi hayırlısı kuzum gelmiyosun artık, özledik seni
umutçuğum kendini böyle yıpratma bak stresten üzüntüden koluna vurmuş ağrı. yaşa bakmaz bu işler, Rabbim onu yazdıysa zamanın bi önemi yok.
ablammmmmm yapma böyleeee Allahım korusun bişeycik olmaz inşAllah dualarımız seninle.
noldu miiissssyyyyyy
benım problemım ailevi arkadaslar..duadan baska care yok..
duanızı beklıyorum....
Dilekleriniz icin cok tesekkurler arkadaslar Allah razi olsunn
asbecigim saol bitanem zahmet edip liste tutma cnm saolsun bir arkadasimiz ozelime yazip 1001 ayetel kursi okuuacagini soyledi Rabbim gonlune gore versin ins.
Sali ablamin ameliyati annemin dr.randevusu derkennm epeyce yogun olacagim.Guzel haberler olmadigi surece gelip sizin caninizi sikmaninda anlami yok
guzel gunlerde gorismek dilegiyleee
Dilekleriniz icin cok tesekkurler arkadaslar Allah razi olsunn
asbecigim saol bitanem zahmet edip liste tutma cnm saolsun bir arkadasimiz ozelime yazip 1001 ayetel kursi okuuacagini soyledi Rabbim gonlune gore versin ins.
Sali ablamin ameliyati annemin dr.randevusu derkennm epeyce yogun olacagim.Guzel haberler olmadigi surece gelip sizin caninizi sikmaninda anlami yok
guzel gunlerde gorismek dilegiyleee
Kabus gibi bir yil geciriyorumm
Annemin tarama testlerinde risk cikti elim ayagim buz kestiiii nefes alamiyorummm
Noluurrrr bisey cikmasinnnn Allahimmmmmm nolurrrr dua edinnnn nolurrrrrrrrrrrr yalvariyorummmm 1001 Ayetel kursii abilirrr
rainbowumm Rabbım yardımcınız olsunnnn gercekten zor bı yıl gecırıyorusunuzzz..
benımde bugun canım cok sıkkınnnnn.....
keske bu gunu başa sarsakkk ))):
Şimdi ben dr.umdan memnun değilim. Başka bir dr. arayışına girdik bir dr. da bulduk şükür gerçi iki dr. arasında çok kararsız kaldık ama birine karar kıldık şükür. Önceki dr.dan sonra acaip korkuyorum:18: Bu dr.un cumartesi randevuları doluymuş ancak haftaya cumartesi alabiliyorum randevuyu lakin geçen ay düşük yaşadığımdan ne zaman adet olacağımı bilmiyorum 14 martta düşük yaptım şimdi başka bir dr.a bu hafta cumartesi gününe mi randevu alsam yoksa haftaya cumartesi gününü beklesem mi ne diyorsunuz kafam allak bullakkkk
bu hafta herhalde eşlerle kawga haftası cok şükür biz etmedik ama en sewdiklerim korkunc bi hafta sonu gecirdi..
bnde dun gece kardesım we eşi yüüznden hiç uyumadım sonrada sabah korkunc bı sancı ıle uyandım ..
sürekli kustum durdum..galıba gaz sancısı idi..şükür ki hersey yoluna girdi..
ama işte böyle şeyler olumusz etkiliyo insanı..
ya gercekten anlam weremıyorum ben bu eşlerın zıhnıyetıne bı bakıosun öyle agır laflar söyluyorlar kı
sabredip ALLAH hawale etmek lazım..
ama işte kawgayı önce bitiren hem burda hem ahırette kazanır..
küslüğü sen bitir...
mmiissyyyy ne oldu canım. Benim eşim de sigarayı bırakıyo 2 gündür sürekli gergin, her lafıma kızıyor. Artık yalvarırım bırakma dedim yani. Az önce de sofrada ağır bi laf söyledi çıktı gitti,yemek sofrada öylece duruyo mide bulantısından ölüyorum. (salon-mutfak bir) kalkıp kalkdıramıorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?