Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Kabus gibi bir yil geciriyorumm
Annemin tarama testlerinde risk cikti elim ayagim buz kestiiii nefes alamiyorummm
Noluurrrr bisey cikmasinnnn Allahimmmmmm nolurrrr dua edinnnn nolurrrrrrrrrrrr yalvariyorummmm 1001 Ayetel kursii abilirrr

Ablacımmm çok geçmiş olsunnn kötü düşünme geçecek Allahımın izniyle hepsi anneciğininde herşeyi temiz çıkacak dualarımız seninleeeee

Canım benimmmmm az kaldı geçecek bitanemmmm sabırrr

benım problemım ailevi arkadaslar..duadan baska care yok..
duanızı beklıyorum....

tatlımmm sorun ne bilmiyorum ama Rabbim feraha çıkarsın inşallah siziiiiii

Canlarım ablamız ayetel kürsi istemiş bizden destek olalım isterim sizlerin yardımlarıyla tabiiii

Son düzenleme:
Dilekleriniz icin cok tesekkurler arkadaslar Allah razi olsunn
asbecigim saol bitanem zahmet edip liste tutma cnm saolsun bir arkadasimiz ozelime yazip 1001 ayetel kursi okuuacagini soyledi Rabbim gonlune gore versin ins.
Sali ablamin ameliyati annemin dr.randevusu derkennm epeyce yogun olacagim.Guzel haberler olmadigi surece gelip sizin caninizi sikmaninda anlami yok
guzel gunlerde gorismek dilegiyleee

Öyle şey olur mu ablacım gel anlat dualarımızla senin yanında olalım. Seni biz çok özledikkkkk
Rabbimin izniyle herşey çok güzel olacak

Rainbow tatlım çok geçmiş olsun.anneciğinde bişey çıkmayacak inşallah.ablan da hayırlısıyla atlatacak.dualarımız sizinle cnm.ben de ya şafi çekeceğim.annen ablan ve enişten için.Allah yardımcınız olsun canım.zor günler..inşallah hepsi yakın zamanda geçecek feraha ulaşacaksınız

Kabus gibi bir yil geciriyorumm
Annemin tarama testlerinde risk cikti elim ayagim buz kestiiii nefes alamiyorummm
Noluurrrr bisey cikmasinnnn Allahimmmmmm nolurrrr dua edinnnn nolurrrrrrrrrrrr yalvariyorummmm 1001 Ayetel kursii abilirrr

rainbow ablam.. Rabbim inşallah ablana da anneciğine de acil şifa verir.. bende dua ederim..

rainbowumm Rabbım yardımcınız olsunnnn gercekten zor bı yıl gecırıyorusunuzzz..
benımde bugun canım cok sıkkınnnnn.....
keske bu gunu başa sarsakkk ))):

missyamanım inşallah çözümü olan, geçici bişedir, sıkma canını, bebişin üzülmesin..

canım benim inşallah size en dogru en hayırlı gelecek dr. da karar kılarsınız.. eger içine sindiyse 1 hafta uzun deil,once ya da sonra,naçizane fikrim.. rabbim seni her gün mutlu etsin ..

herkes bugun nasıl bakalım hıc guzel gecmeyen bır haftasonuuu..... kocişle küsüz....

bu hafta herhalde eşlerle kawga haftası cok şükür biz etmedik ama en sewdiklerim korkunc bi hafta sonu gecirdi..
bnde dun gece kardesım we eşi yüüznden hiç uyumadım sonrada sabah korkunc bı sancı ıle uyandım ..
sürekli kustum durdum..galıba gaz sancısı idi..şükür ki hersey yoluna girdi..
ama işte böyle şeyler olumusz etkiliyo insanı..

cnm uzulme bılıyorsun butun uzuntulerın bebısınıde etkılıo oda uzuluo...Allah yardımcn olsun
bu sefer benım konusmaya nıyetım yok cunku cok kırıcı cumleler kullandı kalbımı cok kırdı tamır etmeye bıle calısmıyo..dün bırakıp gıtmek ıstedım...

mmiissyyyy ne oldu canım. Benim eşim de sigarayı bırakıyo 2 gündür sürekli gergin, her lafıma kızıyor. Artık yalvarırım bırakma dedim yani. Az önce de sofrada ağır bi laf söyledi çıktı gitti,yemek sofrada öylece duruyo mide bulantısından ölüyorum. (salon-mutfak bir) kalkıp kalkdıramıorum da

ya gercekten anlam weremıyorum ben bu eşlerın zıhnıyetıne bı bakıosun öyle agır laflar söyluyorlar kı
sabredip ALLAH hawale etmek lazım..
ama işte kawgayı önce bitiren hem burda hem ahırette kazanır..
küslüğü sen bitir...

bnm kardeşimde kaynanası yüüznden kawga etti eşi ile...ama aileler araya girdi işler büyüdü..bi felaket atlattık..hersey tatalıya baglandı ama kardeşimin kalp kırıklığı geçmio..

cnm aslında dayanamıyorum küs kalmaya ama bu sfer cok agır seyler söyledı bosanmak bıle gecıyor ınsanın aklından anlık dusunceler ama cok uzuldum cok agladııımmmm dün gece

neharım şimdi sen daha hassassın..eşim bana derdi ki önceden dediğim alınmadıgın kelımlere şimdi alınıyorsun sana ne söyleyeceğimi şaşırdım diyordu..hormon falan bi tarafa da bazen gercekten öküz oluolar işte

aybike bnm kardeşimde oleydı dun gece ınan kı hepimizi ağlattı..
ama bu anlar geçio bi güzellik yapıolar kalbımızı fethedıyorlar..
aslında kadınlar ne ister bilmiyoruz derler sadece bi çift güzel söz istiyoruz...

tatlım sıkma canını eşin sigarayı bırakmıssa bir süre dayanıcaksın o da hatasını anları hamıle karısını kırdıgını üzülmekı bebısde uzulmesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…