aybike bnm kardeşimde oleydı dun gece ınan kı hepimizi ağlattı..
ama bu anlar geçio bi güzellik yapıolar kalbımızı fethedıyorlar..
aslında kadınlar ne ister bilmiyoruz derler sadece bi çift güzel söz istiyoruz...
Feryalim oglum iyidir ins.diye umit ve dua ediyirum.oyle cokta tepikkeme yapmiyor acikcasi hergun hissedemiyorum.
Ayrintiliya sali sabahi girecegiz ins.bakalim guzel gecer ins.
Eski gucu hakikaten kalmiyor insanin dikjat et sende kendine.ben biraz fazla ayakta kakayim yada yuruyeyim hemen belim tutuluyot.birde sirt ustu yatamiyorum mesela illa saga yada sola yatacagim duz yatarsam cik sancili kalkabiliyirum
Hadi canim hayırlı haberlerle gel insallah.bende perşembe kalp atışları için gidicem insallah savaşcim
sağol savaşcığımmmmmkızlarrr hepinize merhaba:79::79:
scorpi ve feryall kontroller güzel geçmiş güzel haberlerle dönülmüş maş.
RAİNBOW canım bu sene imtihanlarınız ağır geçiyor mevlam yardımcınız olsun herşey yoluna girecek allahın izniyle dularımızdasın.Sakın kötü şelyler olursa gelmem deme biz ve eniştnacıyıda tatlıyıda bir arada yaşamayı öğrendik.hem kötü birşeyde olmayacak ablan annen ve enişten sağlıklarına kavuşacaklar
hava güzel.kızlar gezmelerdeeeeeeeenerdsınızzzzzzzzz kızlarrrrrrrrrrrr
kımseler yokkk ıkı gundurrr....
savaşım bu kadar yorma kendini yaaaa.bırak ütüsüz kalsınlar ..sen dinlen bebişte dinlensin annesiiiiiiiiiiBiz geldikk
2 ay once iki hafta ust uste misafirim vardi yatiya.soylrmesi ayip nevresim ve carsaflsri yikayamamistim ayirmisyim kenara sadece.bu hafta onlari yikamisyim bugunde utuyle gecti.kisliklari ayirdim yazliklari cikardim.nevresimleri utuledim ams utum daha bitnedi.yoruldum biraktim bende
feryall çok güzel bişey kalp atışını duymakkk..inşallah doktorunun ultrasonu sesi dışarı veriyordur..daha da heyecanlı oluyooooHadi canim hayırlı haberlerle gel insallah.bende perşembe kalp atışları için gidicem insallah savaşcim
selam canlarımmm.bugün doktordaydık çok şükür kalp atışlarımızı duyduk gümgüm gümgüm
1 cm olmuş bebişko ve sat la aynı gidiyor 7+1 olmuş.
gözünaydınnn canımmmm...darısı pıtpıtlara inşallahkızlar kesemizi gördük çok şükür haftaya perşebede pıt pıt ları duymaya gidicez inşallah Rabbim sizlerede nasip etsin canlarımmmmmmmmmm
bende lexi merak ediyorum kkyada gelmiyor artıkSelam minnoşlarrr
Asbeeeemmm Fatmadan yedin azarıTembel asbe hiç ilgilenmiyon listeyle
Kız Fatma ben şahidim kimse yazmıyo satını batını valla bak hem insanlık hali haaaaaa: Asbem çalışkandır yoksa
Kızlar bu arada KİRAZTEPE, LEX ve ROCHAK yok ortada hatta RİMEL de
feryalim artık herşey çok üstet üste geldi sabrım kalmadı eşime karşı..oruçluyken yaptıgı eziyeti biliyorsunuz.. ve sizlere anlatmadığım daha ne saçmalıkları var.. artık bende kredisi bitti... sinirlenmek şöyle dursun adam sinirimi oynattı en sonunda gerizekalı.. şimdide sürekli arıyor dedim arama sinirim geçmedi daha benim sana... niye aramıyormuşum bide onu soruyor allamyaa...Canım herşeyde bir hayır vardır ama eşinde çoğu eş gibi erkekler malesef pek bir işe yaramıyor canım üzülmene değmez kısacası
asbem kuzum haklısın ,armut piş ağzıma düş hesabı için yaşamışlar evlendikten sonra farkındayımCanım sana kısa ve öz yoldan anlatacağım durumu Erkeklerden çok şey bekliyorsunnnnnnnnnn
Bütün randevularını ben alıyorum eşimin akşamları takviyeleri hatırlatmazsam yemiyor hepsi aynı yani seninkine özel bir durum değil bu tatlımmm
O yüzden takmayacaksın sinirlerinle oynamayacaksın canım benimmmmmm
Hadi inşallah bakalım güzel şeyler söylüyorsun ama ben hiç mi hiç umutlu değilim çünkü batım ne zaman onu bile bilmiyorum kısçemmmm
aybikecim sorumluluklarını öğrenecek mecburen zorla morla bilecek çaresi yok.. artık işi inada bindirdi çünkücnm benım sıkma canını esınde sorumluluklarını bılecektr ınsss hersey yoluna gırer esınde fark edecek senın ne kadr fedakarlık yaptıgını ..lutfen bu süre ıcınde uzulme ..
ınsss olur cnm benımmm bu ay tutturdkmu bılmıyorum ama 1 hafta var bata sımdılık pek bır degısıklık yokkk 2-3 gun once sancılr oluyordu sımdılık duragan umudum azalıyor ..
1- Bilinçaltınızda her sorunun cevabı vardır.Uykuya dalmadan önce bilinçaltına " Sabah altıda kalkacağım" emrini verirseniz sizi tam saatinde uyandıracaktır.
2- Her gece yatarken kendi kendinize söylediğiniz olumlu ifadeler sağlığınızın ve yaşantınızın kusursuz olması yönünde olsun; bilinçaltınız Bu ifadeyi buyruk olarak algılayıp buyruğunuzu yerine getirecektir.
3- Bir kitap ya da harika bir tiyatro eseri yazmak, fevkalâde bir konuşma yapmak istiyorsanız, bu fikri sevgiyle hissederek bilinçaltınıza iletin;o da size istediğiniz karşılığı verecektir.
4- Asla "bunu yapamam" ya da "şunun olması imkânsız" gibi sözler söylemeyin. Bilinçaltınız bunu yalın anlamlarıyla alacak ve bu düşüncelerden dolayı yapmak istediğiniz şey için yeteneğiniz olmadığını kabul edecektir.
5- Size zarar verecek ya da canınızı yakacak şeyler düşünmeyin. Çünkü neye inanırsanız onunla karşılaşacaksınız.
6- En doğru şekilde düşünüp hissetmeye başlarsanız huzurlu bir zihne sahip olmanız kaçınılmaz olur. Bilinçaltınız, zihninizden geçirip doğru olduğunu iddia ettiğiniz her şeyi kabul edecek ve size bunu yaşatacaktır.
7- Bilinciniz kapıdaki bekçidir. En önemli işlevi bilinçaltını, yanlış izlenimlerden korumaktır. İyi şeylerin olabileceğini ve şu anda olmakta olduğunu düşünmeyi her zaman tercih edin.
(Alıntı)
Eki Görüntüle 683728
oooo hadi gozunuz aydınnn kabilardaacımmm yaww bizz senle arkadasd değilmiymişiz yawww... neyse gari arkideş oldukKızlar hepinize merhaba.
Bugün bizim kontrol günümüzdü.Kalp atışlarını duyduk çok şükür.
Yalnız idrar yollarında enfeksiyon çıktı bende.İdrarda lökosit varmış.
Bebeğe zararı olmayan bir antibiyotik yazdı mutlaka kullanmalısın dedi.
Bir de bol su içmemi söyledi.
Bugün oğlum için de dişe randevu almıştık.O da yanımızdaydı,ben daha sonraki aylarda
bizimle götürmeyi düşünüyordum.Baktım merak ediyor onu da aldık yanımıza.
Babasınını kucağında kardeşini görmeye çalışıyordu,hep beraber dinledik kalp atışlarını.
Çok güzeldi oğlumun gözlerinde o şaşkın bakışları görmek ve tabii ki gümgümleri duymak.
Mayısın 2.haftası için de randevu verdi doktor 2'li test için.
Bizden bu kadar,hepinizi çok öptüm.
hayırlısıyla hayırlı haberlerle gelmeni beklicesss anacımmmm... bebişşş geliceekkkkk insallahhhhhherkese merhaba, geçen ay hatırlarsınız hsg çektirmiştim, adet olunca 2. gün gel demişlerdi dün adet oldum bugün gittim birsürü üğne ilaç, inşallah bu ay aşılama olacak, çarşamba kontrole gidecem benden bu kadar hepinizi öpüyorum
iskorpit.. cnm geçmis olsun.. bu erkekler hep mi böyle yarabbim.. benim ki de biraz öyle.. ben biseyin hemen yapılması taraftarı olsamda, O tmm yaparız.. dur bi bakalım..
daha dur bi bakalımı mı kalmıs.. hem benim, hem onun yaşlar da artık bir yere gidiyor..
şu 4. tüp e bile zor ikna ettim.. yaptık ettik olan oldu zatende, islem yarıda kaldı o da ayrı bi mesele..
hayırlısı olsun kuzum.. Rabbim güçlestirmeden sağlıklan nasip eder insaAllah..
birde.. ben senin sıralamanı yerim .. 2 ay olsun yeter ki.. suan zaten vücudum tam bi kendine gelemedi.. insaAllah Rabbim bu saatden sonra ne olacaksa, hayırlısınla nasip eder insaAllah Allah'ımm insaAAlahh.. artık ne dayancak gücüm, nede sabrım..hiçbiseyim kalmadı, hem gönlüm yorgun hem bedenim..Rabbim can sağlığı versinde, bebisler sağ sağlim gelseler keske.. dedim ya, yüreğim, yorgun bitkin, ben halen bebis diyorumm
umutcummm sana üzülme demiyeceğim çünkü şurda eşim testlerini yaptırmıyor gün almıyor diye deliye döndümmmmm ,sinirlerimmm oynadııı... tüp bebeği erteledik diyede çok ağladım üzüldümmmmm.. oyuzden senin durumunu bile düşünemiyorumbugün evde islerim vardı, kaç gündür tam bi giremedim zaten de,.. 2-3 gündür sağ kürek kemiğimde bi ağrı kemiğimin içi acıyıo sanki.. soğuk um girdi, ceyranda mı kaldım bilmiyorum..canım çok yandı yatarkende, kalkarkende.. bazı hareketlerde.. artık ağrı sağ koluma ve kolumun kaslarını sıkıştırmya basladı..kolumu güçsüzlestirdi.. ilaç varıd onu içiyorum 2gündür..tam bi düzelemedi henüz..vicks böyle zamanlarımda iyi geliyor die aksam al gel dedim esime.. saolsun getirmis.. sürdükk ettik fln.. bgün biraz daha iyiyim ama, arka kemiğim sanik üzerine birsey gelmiset ezilmis gibi dokununca halen acıyor.. insanın canı canının yandığı yerde.. 30 yaşını devirdik.. artık ağrılar sızılar bir yerlerden biseler çıkıyor..rabbim daha büyüğünden esirgesin yinede..
sizlerden yazıpta göremediğim, cvp veremediğim varsa ksrma bakmayın..
Cumanız mürabek olsun yinede, biraz geç oldu ama..
herkesler iyidir umarım..
Kabus gibi bir yil geciriyorumm
Annemin tarama testlerinde risk cikti elim ayagim buz kestiiii nefes alamiyorummm
Noluurrrr bisey cikmasinnnn Allahimmmmmm nolurrrr dua edinnnn nolurrrrrrrrrrrr yalvariyorummmm 1001 Ayetel kursii abilirrr
Feryalim oglum iyidir ins.diye umit ve dua ediyirum.oyle cokta tepikkeme yapmiyor acikcasi hergun hissedemiyorum.
Ayrintiliya sali sabahi girecegiz ins.bakalim guzel gecer ins.
Eski gucu hakikaten kalmiyor insanin dikjat et sende kendine.ben biraz fazla ayakta kakayim yada yuruyeyim hemen belim tutuluyot.birde sirt ustu yatamiyorum mesela illa saga yada sola yatacagim duz yatarsam cik sancili kalkabiliyirum
Inşallah scorpim ama biraz erken gidiyoruz belki daha duyamayabiliriz .sen nasılsin canım?
S a kızlar nasılsiniz ben çok şükür iyiyim cuma akşamı disardaydik ve anladimki eski enerji falan kalmamis bende halim yok hiç gezmeye tozmaya hep yatmak dinlenmek istiyorum.
Misim kardeşine üzüldüm canım inşallah yakında morali düzelir hepimiz yaşadık aileler karışınca çok zor olur iyi biliyorum.
Aybikecim sende üzülme nasilsa barışacaksiniz öyle düşün boşuna kalbini sizlatma tatlim
Savaşcim sen detaylı ultrasona girecektin galiba o ne durumda oglusun nasıl sen nasilsin?
duyarsıznız tatlım herlade..ben 7+1 de duymuştum..6 dan sonra duyulur diyolar..yada ultrasonda kalp böyle göz kırpar gibi hareketli oluyor onu görürsünüz..
ben de ıyıyım cnm ..halsizlik başa bela..haftasonu yayıldım ama hafta içi yine işte sürünme beni bekliyooo
Canim sorma bu hafta yardımcılarimdan biri işten çıktı diğeri düğün iznine iş başa düştü ve mesai ye kalmadan yetişmesi çok zor Rabbim yardımcimiz olsun.seninde gidis gelişin zordu dimi canım asıl insan yolda yoruluyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?