Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

cnm bi anlık gecıyo ınsanın aklından onu Allaha havale ettıgımı söyledım ona ... bakalım ne zamn bıtecek küslugumuz

ayrıca missim üzüldüm kardesıne ınsallah uzamaz bu konu bazen ınsanın aklına gelıyor söylenenler bir sürü şey söylemek gelıyor ama yutuyosun
bende kaynanam yuzunden kavga ettım...

bu kaynanalar neden rahat bırakmıyo ewlatlarınııı anlamıyorummm ben !!
madem öyle ewlendırmeseydın cocgunu birlikte yasasaydınızz !

kızlarrr hepinize merhaba:79::79:

scorpi ve feryall kontroller güzel geçmiş güzel haberlerle dönülmüş maş.

RAİNBOW canım bu sene imtihanlarınız ağır geçiyor mevlam yardımcınız olsun herşey yoluna girecek allahın izniyle dularımızdasın.Sakın kötü şelyler olursa gelmem deme biz ve eniştnacıyıda tatlıyıda bir arada yaşamayı öğrendik.hem kötü birşeyde olmayacak ablan annen ve enişten sağlıklarına kavuşacaklar

nerdsınızzzzzzzzz kızlarrrrrrrrrrrr
kımseler yokkk ıkı gundurrr....

Biz geldikk
2 ay once iki hafta ust uste misafirim vardi yatiya.soylrmesi ayip nevresim ve carsaflsri yikayamamistim ayirmisyim kenara sadece.bu hafta onlari yikamisyim bugunde utuyle gecti.kisliklari ayirdim yazliklari cikardim.nevresimleri utuledim ams utum daha bitnedi.yoruldum biraktim bende

S a kızlar nasılsiniz ben çok şükür iyiyim cuma akşamı disardaydik ve anladimki eski enerji falan kalmamis bende halim yok hiç gezmeye tozmaya hep yatmak dinlenmek istiyorum.

Misim kardeşine üzüldüm canım inşallah yakında morali düzelir hepimiz yaşadık aileler karışınca çok zor olur iyi biliyorum.

Aybikecim sende üzülme nasilsa barışacaksiniz öyle düşün boşuna kalbini sizlatma tatlim

Savaşcim sen detaylı ultrasona girecektin galiba o ne durumda oglusun nasıl sen nasilsin?

Feryalim oglum iyidir ins.diye umit ve dua ediyirum.oyle cokta tepikkeme yapmiyor acikcasi hergun hissedemiyorum.
Ayrintiliya sali sabahi girecegiz ins.bakalim guzel gecer ins.
Eski gucu hakikaten kalmiyor insanin dikjat et sende kendine.ben biraz fazla ayakta kakayim yada yuruyeyim hemen belim tutuluyot.birde sirt ustu yatamiyorum mesela illa saga yada sola yatacagim duz yatarsam cik sancili kalkabiliyirum

Hadi canim hayırlı haberlerle gel insallah.bende perşembe kalp atışları için gidicem insallah savaşcim

Hadi canim hayırlı haberlerle gel insallah.bende perşembe kalp atışları için gidicem insallah savaşcim

İns.sende guzel haberlerle geleceksin cnim.biz kalp atisini duydugumuzda 7.haftanin sonlarina dogruydu .mevlam saglikla kucagina almayida nasip eder ins.butun arkadaslarla birlikte.
Butun arkadaslarimizin dostlarimizin biran once gobuslerine kelebek konsun melek kinsun

sağol savaşcığımmmmm
nerdsınızzzzzzzzz kızlarrrrrrrrrrrr
kımseler yokkk ıkı gundurrr....
hava güzel.kızlar gezmelerdeeeeeeee
savaşım bu kadar yorma kendini yaaaa.bırak ütüsüz kalsınlar ..sen dinlen bebişte dinlensin annesiiiiiiiiii
feryall çok güzel bişey kalp atışını duymakkk..inşallah doktorunun ultrasonu sesi dışarı veriyordur..daha da heyecanlı oluyoooo

Inşallah scorpim ama biraz erken gidiyoruz belki daha duyamayabiliriz .sen nasılsin canım?

kızlar biz memleketteyiz çok şükür.mesajları okudum.ablam herşey çok güzel olacak hiç sıkma canını inş.
neharım feryalim scorpim iyi haberler bekliyoruz kızlar hep sizden
pıtpıtları duyacaksınız inş.

misssim sende fazla bunaltma kendini bak ben üzülsem bişeye hemen sancım oluyor aman dikkat cnmmm

selam canlarımmm.bugün doktordaydık çok şükür kalp atışlarımızı duyduk gümgüm gümgüm
1 cm olmuş bebişko ve sat la aynı gidiyor 7+1 olmuş.

oyyy maşallahhh suphanallah akrep hanımmmm artıkın seninkisi abi/abla oldu o zamann 1 cm ne demek 1 fasulye tanesi demek
kızlar kesemizi gördük çok şükür haftaya perşebede pıt pıt ları duymaya gidicez inşallah Rabbim sizlerede nasip etsin canlarımmmmmmmmmm
gözünaydınnn canımmmm...darısı pıtpıtlara inşallah aminn..aminn..amin..
bende lexi merak ediyorum kkyada gelmiyor artık iyidir umarım..en son tez yazıyordu belki onun için uğraşıyordur hala daha..
Canım herşeyde bir hayır vardır ama eşinde çoğu eş gibi erkekler malesef pek bir işe yaramıyor canım üzülmene değmez kısacası
feryalim artık herşey çok üstet üste geldi sabrım kalmadı eşime karşı..oruçluyken yaptıgı eziyeti biliyorsunuz.. ve sizlere anlatmadığım daha ne saçmalıkları var.. artık bende kredisi bitti... sinirlenmek şöyle dursun adam sinirimi oynattı en sonunda gerizekalı.. şimdide sürekli arıyor dedim arama sinirim geçmedi daha benim sana... niye aramıyormuşum bide onu soruyor allamyaa...

bende daha iyiyim zaman gectıkce sınırımde gecıyor haliyle ..bugun ilk sporumu yaptımmm canım çıktııı

asbem kuzum haklısın ,armut piş ağzıma düş hesabı için yaşamışlar evlendikten sonra farkındayım ancak arıza çıkartıyor benimkisi canım ..evde sürekli bir gerginlik bir tatışma öncesi bi asabiyet var.hiç bişey yoksada yokm efendim facede otu moku yazmayacakmısım tek yazdığım annemin yeni ev alması bu yani..yakında gram gram mokumuda hesaplar yazarmısım kısaca tartışmayıda kendi çıkartıyor ben bişey yapmıyorumki..yok efendim arkadasla konusmalarımda dedikodu saptamış.sana yemin ederim tek dediğim kendi öz ablam hakkında sevmiyorum dedim bu yani... sabır sabırda biyere kadar.. şımarık çocuklar gibi yapma etme dedikçe inadı yapar oldu..ben onun ne annesiyim nede kardeşi yaptığı şımarıklıklara gözyumayım..sorumsuzluklarına görmezden geleyim yok öyle.. karısıyım ben onun.. kendi sorumsuzluğunu örtbas etmek için hepten bana sardı benimle alakası olmayan durumlarda bile beni suçlar oldu.. şimdi değmiştir umarım bu yaptıklarına günde 10 kez arıyor 2 sini açıyorum kısa cvplar veripte tlfnu kapatıyorum... çok duygusuz konuşuyorsun dio bide...duygu kalmış mı acaba bırakmışmııı...salakyaaaa.....

asbecim doktorun sana adet sokturucu ilaç vermesi lazımdı..farlutal gibi bişey.. içtin mi..içmene ragmen mi adet olamıyorsun? kekik çayı iç hala kırmızılar gelmediyse nane çayı iç..bunlar adetini söktürür canım.
aybikecim sorumluluklarını öğrenecek mecburen zorla morla bilecek çaresi yok.. artık işi inada bindirdi çünkü

ahh canııımmm senın o sancılar varyaaa yumurta oluşumuna delalet olan sancılardı kuzum.. çalışma yapmışsındır umarım o zamanlarda

bende şey öğrendım bılınclatımız 5 yasındakı cocugun anlama kapaseitesınde oldugğundan sadece kısa kelimeler kullanmalıymışız .. yapacağım..başaracağım gibi.. yada 6 da uyancam dersek uyanıyoruzzzz bunu denemiştim ben paylaşım için sağol asbecimmm

oooo hadi gozunuz aydınnn kabilardaacımmm yaww bizz senle arkadasd değilmiymişiz yawww... neyse gari arkideş olduk 2li testınızde güzel gecer ınsallah haberlerını beklıyoruzzz..çokk optummm
hayırlısıyla hayırlı haberlerle gelmeni beklicesss anacımmmm... bebişşş geliceekkkkk insallahhhhh

umutcuğum canımmm inanki özellıkle bu tüp bebek işine girince asıl ozaman anlıyorsun dahası anlıyormus insan nasıl stresli bir sürec oldugunu.. bu süreçte 10 parçaya ayrıldığımız kesinnn.. kendimizden başka herşeyi ve herkesi düşünmek zorunda kalıyoruzzz ahh keşkeeee eşlerrrr daha anlayışlı olsalardıııı..en azından benım eşim.. ve çok hassas oluyoruz bize en yakın olan eşlerimiz bile bazen bizi anlamak istemiyor.. kasım ayından beri hastaneyi arşınladım artık eşim taş çatlasa en fazla 3 kez geldi malum randevular sabahtan oluyor..8.30da orda olmamız gerk diye beni sinir etti..neymiş bari 4.30da orda olsaymısızz..hatta geceden gidelim biz kaparlar sıramızı sonra falan demeler..diyorumki ben almadım doktor verdi sırayı..yok efendım hala daha bla bla bla konuşuyor ve benim sinirimle oynuyordu.. gereksiz saçma muhabbetler..bak ben kasım ayından beri 8de hatsanede olmak koşuluyla haftanın 3günü hastanedeydım gıkım çıkmadı ..beyfendi nasıl 8.30da gidermiş bakalım falan filan.. kısaca sorun olmayack şeylerde bile sorun yaratıyor yaw adam nasıl beceriyor anlamıyorum..ben incik cıncıkla uğraşsaydım ohhoo şimdiye bu zamanlarıma gelemezdim..

umutcuğum birde 2 ay dedim senin için çünkü toparlanma süreci verdim.. ama Rabbim gönlünden geçenleri sana nasip etsin tez zamanda inşallah .. inşallah bu tedavilere gerek kalmadan normal yolla evlat sahibi olursunuz canım..

benimde genim bozuk olduğu için pgtli tüp bebek yaptırcazz.. ben mesela normal yolla bebek sahibi olabiliyorum ancak kızım olursa taşıyıcı,oğlum olursa hastalığın sahibi oluyor yani doğuştan azospermli oluyor.. mesela normal yolla olan kızımın da oğlu olursa oda azospermli olacak..yani ben mecburum pgt yaptırmaya.. zaten normal yolla erkek bebeklerim benim hep düşecek (1 düşüğüm var cinsiyetide erkek) düşmezse de azospermli doğacak ,genetikçi doktor öyle söylemişti.. görüyorsun canım hepimizde türlü türlü dertler işte.. Yaradana sığınmaktan başka çaremiz yok ,Allah herşeyin hayırlısını versin inşallah..herbirimize..

umutcummm sana üzülme demiyeceğim çünkü şurda eşim testlerini yaptırmıyor gün almıyor diye deliye döndümmmmm ,sinirlerimmm oynadııı... tüp bebeği erteledik diyede çok ağladım üzüldümmmmm.. oyuzden senin durumunu bile düşünemiyorum anladığım içine atıyorsun...bak böyle yapma allah korusun basına bi hal gelir sonraaa... ağla bi rahatla içindeki hüzün zehrini akıt.. olmadı gel burda yaz... şiir yaz gunluk tut hikayeler yaz ama içinde tutma olurmu...

bende şimdi kendimi spora verdim iyi oldu...bütün sinirimmmm üzüntümü sporla birlikte rahatlıyorum..rahatlatıyorum kendimi...

Kabus gibi bir yil geciriyorumm
Annemin tarama testlerinde risk cikti elim ayagim buz kestiiii nefes alamiyorummm
Noluurrrr bisey cikmasinnnn Allahimmmmmm nolurrrr dua edinnnn nolurrrrrrrrrrrr yalvariyorummmm 1001 Ayetel kursii abilirrr

çok geçmişş olsun ablacımmm Rabbim şifalarını tez zamanda versin insallah... ama ne olur sende kendine dikkat et olurmu.. bu yıl Rabbim sizi sınıyor türlü türlü dertler vererek hayırlara aydınlıklara çıkarsınız insallah..

hadi bakalım güzeeelll haberlerini bekliycess canımmm..kendinize oğlşuna iyi bak isim düşündünüz mü yoksa daha erken mi?

Inşallah scorpim ama biraz erken gidiyoruz belki daha duyamayabiliriz .sen nasılsin canım?

duyarsıznız tatlım herlade..ben 7+1 de duymuştum..6 dan sonra duyulur diyolar..yada ultrasonda kalp böyle göz kırpar gibi hareketli oluyor onu görürsünüz..
ben de ıyıyım cnm ..halsizlik başa bela..haftasonu yayıldım ama hafta içi yine işte sürünme beni bekliyooo

iskorpıt cnm sancılarım vardı ama akıntım hc yoktuu yumurtm ctlayınca daha keskın bır agrı oluyordu bu sfer azar azar oluyordu cnm o günleri degerlendırmedık ztn

sagol bitanem barıstık... missimmm senın tavsıyenı uyup barısmak ıstedıgımı söyledım...

Canim sorma bu hafta yardımcılarimdan biri işten çıktı diğeri düğün iznine iş başa düştü ve mesai ye kalmadan yetişmesi çok zor Rabbim yardımcimiz olsun.seninde gidis gelişin zordu dimi canım asıl insan yolda yoruluyor zaten

ay canım senin de üstüste gelmiş..Allah yardımcın olsunnn..
evet cnm toplam 3 saat yoldayım .in-bin yapıyorum 3 vasıta..yol çok yoruyor..servis olsa yat uyu ama bana imkansızzz:44:

Iskorpitimmm

Canım senin ve eşinin sakinliğe ihtiyacıniz var bence bir durun ya hep böyle didismeye canmi dayanır söyle bir süre senle uğraşmasin az çenesini tutsun ya korkmasın bişeycik olmaz.benimkide bazen çok konusuyor kafam hiç çekmiyor ya hani erkekler şikayet ederye dirdirci karilarindan hakları var yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…