ay canım senin de üstüste gelmiş..Allah yardımcın olsunnn..
evet cnm toplam 3 saat yoldayım .in-bin yapıyorum 3 vasıta..yol çok yoruyor..servis olsa yat uyu ama bana imkansızzz:44:
scorpi işe yakın bir yerde otırsaydınızya cnm hergün hergün çok zor olur hamilelik geçici bir sürede olsa bebiş olcak sonrada ...
Canım seni okadar iyi anlıyorumki tam 12 sene 2-3 vesaitle ise gidip geldim.daha servise bineli 2 ay falan oldu.ondan in ona kostur arada yürüme yolları tıkış tıkış insanlarla dib dibe canım sana canı gönülden bu durumunun çözülmesini diliyorum.Rabbim yardımcin olsun güç kuvvet versin sana.
ah tatlım işte o imkansız..şu an annemle aramız 2 sokak..abimi kaybettiğimizden beri bize daha çok bağlandılar..benim de aklım hep onlarda..eskiden aynı sokaktaydık karşı karşıya..cadı ev sahibim yüzünde taşındık..ben buradan taşınsam kahrolurlar..
o yüzden ben bazı zorluklara katlanıcam artıkuzum..ne çare..Allah kuvvet veriyor çok şükür..bide eskiden sabah otobüste yerbulamazdım..şimdi nasıl oluyorsa birinin ineceği tutuyo hemen oturuyorum..akşamları da bi sonrakı otobüse biniyorum .bazen yaşlılar tip tip bakıyor..çünkü gerçekten yaşımdan çok küçük görünüyorum..e daha göbüş te belirsiz..ama imkan yok yer veremem artık..yılarca yer verdim napim imdi oturma sırası bendeee
cnm artık sana yer verecekler hele de yaz geldi anlaşılır göbüşün birkaç ay sonrada.bende özellikle yer arayan yaşlılara gıcık olurum hemen aradan sıyrılıverirp senden önce otururlarya.
canım benim inşallah size en dogru en hayırlı gelecek dr. da karar kılarsınız.. eger içine sindiyse 1 hafta uzun deil,once ya da sonra,naçizane fikrim.. rabbim seni her gün mutlu etsin ..
Kıyamam canım inşallah ben bu msja cevap yazana kadar barışmışsınızdırherkes bugun nasıl bakalım hıc guzel gecmeyen bır haftasonuuu..... kocişle küsüz....
canım stres en büyük düşman bizi bile ne hale getiriyor ki sizler çok hassas bşr dönemdesiniz. Ama işlerin rayına oturmasına çok sevindim inşallah bir daha böyle sıkıntılar yaşamazsınızbu hafta herhalde eşlerle kawga haftası cok şükür biz etmedik ama en sewdiklerim korkunc bi hafta sonu gecirdi..
bnde dun gece kardesım we eşi yüüznden hiç uyumadım sonrada sabah korkunc bı sancı ıle uyandım ..
sürekli kustum durdum..galıba gaz sancısı idi..şükür ki hersey yoluna girdi..
ama işte böyle şeyler olumusz etkiliyo insanı..
mmiissyyyy ne oldu canım. Benim eşim de sigarayı bırakıyo 2 gündür sürekli gergin, her lafıma kızıyor. Artık yalvarırım bırakma dedim yani. Az önce de sofrada ağır bi laf söyledi çıktı gitti,yemek sofrada öylece duruyo mide bulantısından ölüyorum. (salon-mutfak bir) kalkıp kalkdıramıorum da
Ah keşke anlayabilseler şunu ahhhhhhaybike bnm kardeşimde oleydı dun gece ınan kı hepimizi ağlattı..
ama bu anlar geçio bi güzellik yapıolar kalbımızı fethedıyorlar..
aslında kadınlar ne ister bilmiyoruz derler sadece bi çift güzel söz istiyoruz...
S a kızlar nasılsiniz ben çok şükür iyiyim cuma akşamı disardaydik ve anladimki eski enerji falan kalmamis bende halim yok hiç gezmeye tozmaya hep yatmak dinlenmek istiyorum.
Misim kardeşine üzüldüm canım inşallah yakında morali düzelir hepimiz yaşadık aileler karışınca çok zor olur iyi biliyorum.
Aybikecim sende üzülme nasilsa barışacaksiniz öyle düşün boşuna kalbini sizlatma tatlim
Savaşcim sen detaylı ultrasona girecektin galiba o ne durumda oglusun nasıl sen nasilsin?
kızlar biz memleketteyiz çok şükür.mesajları okudum.ablam herşey çok güzel olacak hiç sıkma canını inş.
neharım feryalim scorpim iyi haberler bekliyoruz kızlar hep sizden
pıtpıtları duyacaksınız inş.
misssim sende fazla bunaltma kendini bak ben üzülsem bişeye hemen sancım oluyor aman dikkat cnmmm
oyyy maşallahhh suphanallah akrep hanımmmmartıkın seninkisi abi/abla oldu o zamann 1 cm ne demek 1 fasulye tanesi demek
gözünaydınnn canımmmm...darısı pıtpıtlara inşallahaminn..aminn..amin..
bende lexi merak ediyorum kkyada gelmiyor artıkiyidir umarım..en son tez yazıyordu belki onun için uğraşıyordur hala daha..
feryalim artık herşey çok üstet üste geldi sabrım kalmadı eşime karşı..oruçluyken yaptıgı eziyeti biliyorsunuz.. ve sizlere anlatmadığım daha ne saçmalıkları var.. artık bende kredisi bitti... sinirlenmek şöyle dursun adam sinirimi oynattı en sonunda gerizekalı.. şimdide sürekli arıyor dedim arama sinirim geçmedi daha benim sana... niye aramıyormuşum bide onu soruyor allamyaa...
bende daha iyiyim zaman gectıkce sınırımde gecıyor haliyle ..bugun ilk sporumu yaptımmm canım çıktııı
asbem kuzum haklısın ,armut piş ağzıma düş hesabı için yaşamışlar evlendikten sonra farkındayımancak arıza çıkartıyor benimkisi canım ..evde sürekli bir gerginlik bir tatışma öncesi bi asabiyet var.hiç bişey yoksada yokm efendim facede otu moku yazmayacakmısım tek yazdığım annemin yeni ev alması bu yani..yakında gram gram mokumuda hesaplar yazarmısım kısaca tartışmayıda kendi çıkartıyor ben bişey yapmıyorumki..yok efendim arkadasla konusmalarımda dedikodu saptamış.sana yemin ederim tek dediğim kendi öz ablam hakkında sevmiyorum dedim bu yani... sabır sabırda biyere kadar.. şımarık çocuklar gibi yapma etme dedikçe inadı yapar oldu..ben onun ne annesiyim nede kardeşi yaptığı şımarıklıklara gözyumayım..sorumsuzluklarına görmezden geleyim yok öyle.. karısıyım ben onun.. kendi sorumsuzluğunu örtbas etmek için hepten bana sardı benimle alakası olmayan durumlarda bile beni suçlar oldu.. şimdi değmiştir umarım bu yaptıklarına günde 10 kez arıyor 2 sini açıyorum kısa cvplar veripte tlfnu kapatıyorum... çok duygusuz konuşuyorsun dio bide...duygu kalmış mı acaba bırakmışmııı...salakyaaaa.....
asbecim doktorun sana adet sokturucu ilaç vermesi lazımdı..farlutal gibi bişey.. içtin mi..içmene ragmen mi adet olamıyorsun? kekik çayı iç hala kırmızılar gelmediysenane çayı iç..bunlar adetini söktürür canım.
aybikecim sorumluluklarını öğrenecek mecburen zorla morla bilecek çaresi yok.. artık işi inada bindirdi çünkü
ahh canııımmm senın o sancılar varyaaa yumurta oluşumuna delalet olan sancılardı kuzum.. çalışma yapmışsındır umarım o zamanlarda
bende şey öğrendım bılınclatımız 5 yasındakı cocugun anlama kapaseitesınde oldugğundan sadece kısa kelimeler kullanmalıymışız .. yapacağım..başaracağım gibi.. yada 6 da uyancam dersek uyanıyoruzzzz bunu denemiştim benpaylaşım için sağol asbecimmm
oooo hadi gozunuz aydınnn kabilardaacımmm yaww bizz senle arkadasd değilmiymişiz yawww... neyse gari arkideş olduk2li testınızde güzel gecer ınsallah haberlerını beklıyoruzzz..çokk optummm
hayırlısıyla hayırlı haberlerle gelmeni beklicesss anacımmmm... bebişşş geliceekkkkk insallahhhhh
umutcuğum canımmm inanki özellıkle bu tüp bebek işine girince asıl ozaman anlıyorsun dahası anlıyormus insan nasıl stresli bir sürec oldugunu.. bu süreçte 10 parçaya ayrıldığımız kesinnn.. kendimizden başka herşeyi ve herkesi düşünmek zorunda kalıyoruzzz ahh keşkeeee eşlerrrr daha anlayışlı olsalardıııı..en azından benım eşim.. ve çok hassas oluyoruz bize en yakın olan eşlerimiz bile bazen bizi anlamak istemiyor.. kasım ayından beri hastaneyi arşınladım artık eşim taş çatlasa en fazla 3 kez geldi malum randevular sabahtan oluyor..8.30da orda olmamız gerk diye beni sinir etti..neymiş bari 4.30da orda olsaymısızz..hatta geceden gidelim biz kaparlar sıramızı sonra falan demeler..diyorumki ben almadım doktor verdi sırayı..yok efendım hala daha bla bla bla konuşuyor ve benim sinirimle oynuyordu.. gereksiz saçma muhabbetler..bak ben kasım ayından beri 8de hatsanede olmak koşuluyla haftanın 3günü hastanedeydım gıkım çıkmadı ..beyfendi nasıl 8.30da gidermiş bakalım falan filan.. kısaca sorun olmayack şeylerde bile sorun yaratıyor yaw adam nasıl beceriyor anlamıyorum..ben incik cıncıkla uğraşsaydım ohhoo şimdiye bu zamanlarıma gelemezdim..
umutcuğum birde 2 ay dedim senin için çünkü toparlanma süreci verdim.. ama Rabbim gönlünden geçenleri sana nasip etsin tez zamanda inşallah .. inşallah bu tedavilere gerek kalmadan normal yolla evlat sahibi olursunuz canım..
benimde genim bozuk olduğu için pgtli tüp bebek yaptırcazz.. ben mesela normal yolla bebek sahibi olabiliyorum ancak kızım olursa taşıyıcı,oğlum olursa hastalığın sahibi oluyor yani doğuştan azospermli oluyor.. mesela normal yolla olan kızımın da oğlu olursa oda azospermli olacak..yani ben mecburum pgt yaptırmaya.. zaten normal yolla erkek bebeklerim benim hep düşecek (1 düşüğüm var cinsiyetide erkek) düşmezse de azospermli doğacak ,genetikçi doktor öyle söylemişti.. görüyorsun canım hepimizde türlü türlü dertler işte.. Yaradana sığınmaktan başka çaremiz yok ,Allah herşeyin hayırlısını versin inşallah..herbirimize..
umutcummm sana üzülme demiyeceğim çünkü şurda eşim testlerini yaptırmıyor gün almıyor diye deliye döndümmmmm ,sinirlerimmm oynadııı... tüp bebeği erteledik diyede çok ağladım üzüldümmmmm.. oyuzden senin durumunu bile düşünemiyorumanladığım içine atıyorsun...bak böyle yapma allah korusun basına bi hal gelir sonraaa... ağla bi rahatla içindeki hüzün zehrini akıt.. olmadı gel burda yaz... şiir yaz gunluk tut hikayeler yaz ama içinde tutma olurmu...
bende şimdi kendimi spora verdim iyi oldu...bütün sinirimmmm üzüntümü sporla birlikte rahatlıyorum..rahatlatıyorum kendimi...
çok geçmişş olsun ablacımmm Rabbim şifalarını tez zamanda versin insallah... ama ne olur sende kendine dikkat et olurmu.. bu yıl Rabbim sizi sınıyor türlü türlü dertler vererekhayırlara aydınlıklara çıkarsınız insallah..
hadi bakalım güzeeelll haberlerini bekliycess canımmm..kendinize oğlşuna iyi bakisim düşündünüz mü yoksa daha erken mi?
rimel sen napıosuınnn bu ay nasıl gitti çalışmlarr
Doğru söylüyorsun canım bakalım cumartesi gideceğim inşallah sorun çıkmaz herşey yolundadır. Kuzenimin dr.u aslında ama ben biraz detaycıyım dr.um karşımda cevapsız kalmamalı sorularımı geçiştirmemeli diye düşündüğümden midir nedendir pek tatmin olduğum söylenemez
Allahtan şu seyir(görev)çıktıda biraz olsun kafa dinledimIskorpitimmm
Canım senin ve eşinin sakinliğe ihtiyacıniz var bence bir durun ya hep böyle didismeye canmi dayanır söyle bir süre senle uğraşmasin az çenesini tutsun ya korkmasın bişeycik olmaz.benimkide bazen çok konusuyor kafam hiç çekmiyor ya hani erkekler şikayet ederye dirdirci karilarindan hakları var yani
Canım benim seninki de bir acaipmiş yaf.... Feryalinde dediği gibi biraz dinlenmeye ihtiyacınız var sizin sakinliğe
Dr. bana sonrasında hiç ilaç vermedi canım hatırlarsan vermesi gereken antibiyotiği bile vermediği için enfeksiyon kaptım. Bakalım cumartesi günü farklı bir dr.dan randevu aldım inşallah bu işe yarar ve herşey yolunda der benimde içim rahat eder yolumuza bakarız hayırlısıyla:18:
Şu eşimin test sonuçları iyi çıksın da hayırlısıyla
iskorpitim biz isim olarak eymen asaf düşünüyoruz şuan ama bakalım kısmet ne olur
canım biz pek çalışmadık, yani oldu da, çalışma die olmadı, çok sıkılmışım.. yani çalışıoruz maaşlarımızı alıoruz dimi, karşılığı war.. o yuzden çalışma kelımesını çıkardım :) hayır için yapıorum:) gönüllü :) dolayısıyla karşılıgını beklemediğim için keyfim yerimde.. bi de benim myom meselem wardı.. halen warda.. yurt dışında henüz deneme aşamasında olan bi çalışma olmuş.. bi vitamın 3 haftada myomu küçültüomuş.. zararı yok die başaladım.. işe yararsa bütün myomlu hatunlara söölicem.. bıçak altına yatmaktan kurtuluruz.. bende gelişmeler böyle canım.. bebeişin maşallah büyümüş artık kiloluk bi bebek o :) inşallah vaktinde sağlıkla alırısın bebişini kucaına canımm..
:) aynı fikirdeyim, geçen gece eşimle konuşuoduk, bu ay karnım biraz büyük gibi duruo die..
elif: acaba dedım myom mu büyüdü
eşi :ne zaman kontrol ettrıceksın
elif:2 hafta içinde dedim..
eşi:ümit e mi gitceksin?
elif:yok dedim, şimdi ödlek ümiti çekemicem, 4üz olur böööö die taklitini yapıorum
eş: sanki kendı yapıcak dio :)
walla hepimiz derdimize derman olcak dr istioruz da .. onlar daha farklı ,garip değişik,işe yarayan ,yaramayan, tonlarca war.. Allah yardımcımız olsun.. inşallah senin gibi cici bi doktordur canım ve inşallah sizin mutluluğunuza sebep olur :)
Allahtan şu seyir(görev)çıktıda biraz olsun kafa dinledimben kavganın alasınıda yaparım ama bak san yemine diyorum sırf eşimin ailesine fırsat vermemek için sustum sabrettim ama biyere kadar... hani hatırlarsan bi ocak ayınca çirkin bi oyun oynamışlardı eşimin ailesi..bu da onun uzantısı.. alttan alttan körüklüyorlar ateşi bilerek sebesiz yere ve çok saçma konularla üzerime salıyorlar kocamı.. hala daha açık olarak hazmedemedik diyorlar kısaca..benim kardeşimin yanına gitmemi.benim bu hal ve hareketlerim gözlerine batıyor işte..annemin ev alması.. benim varyaa senınle facedeki konuşmalarımız bile olay olduuu... sana papanını ver yanına gelıcem bulusalım filan dedim yaa bunların üstüne bin katılarak eşime aktarılmışş.. benim facede her yaptığım bir olay olmuşşş.. !! kayınpederim taa babamı arayıp demiş senın kızın nette tanımadığımız ınsanlarla bulusacak nasıl evlat yetıstırmısnız diye!!! (ne görümcem ne k.pederim bende kayıtlı değil ancak eşimin kuzenleri ve karıları bende kayıtlı ..o karılar varyaa benle canları elticilk oynamak istemıs demekki neyseee böyle adiilerrrr işte canımmm keşke iş kocamla bitseydi...
kocamın kuzenın eşi yok bu ayrı hesap actı kendı kendıne konusuyor bizi kandırıyor yoksa bu kızla kım arkadaslık kurar demiş..diğeride yokyok kesin sevgilisini kız ismiyle kaydettirdi bize kız arkadaşmış diye yutturmaya çalışıyor,bizim oğlanıda böyle kandırıyor demiş... bunları eşimden duyunca ben hangi birine sinirleneyim söylesene! eşimemi..onlara mı k.pederimemi..babamı bunlara inanıp benı kırdığı için.. eşime mi onlara itimat ettiği için kime ..hangisine... lan kocam ney kıymetliymiş..alsın başlarına çalsınlar turşusunu kursunlar... bu evlilik bitti deyincede kocam etrafımda pervane oluyor .. olmaz bırakamazsın bıetemez bu evlilik ben snı sevıyorum dıyro.. mart ayım böyle çalkantılıydı nisanda da patladım zaten.. eşim şimdi dört dönüyor ... ben varya eşimin ailesine üzülüyorum niye biliyormusun böyle böyle yaparak kendilerinden uzaklaştırıyorlar çocuklarını..ama yine şey diyorlar gelin aramızı bozdu..Allahtan korkun bee Allahtan...amann neyseeee...
okadar bunaldımki asbecim..artık tahammül sınırım vs kalmadı..adam gibi yaşamak istiyorsa bu evlilik sürecek yoksa herkes kendi yoluna.. bu dediklerimi onada söyledim.. facede yazdıklarım milletin gözüne batıyorsa benı engellsinler ,arkadas listesınden çıkartsınlar dedim ama senın gözüne batıyorsa benı engelle facenden arkadas lisetenden çıkart dedim haa istersen hayatından çıkart dedim böyle yapmaya devam edersen umrumda olmazsın dedim.. facede istediğimi yazar çizerim kimene yaa dedim..kkdan bi kaç arkadaşım kayıtlı facemde onlarla konusyorum ara sıra o konuştuklarım bile olay olmuş canım..bırbırımıze geliriz gideriz muhabbetleri yapmıstık onlarda bile yok kendı kendıme hesap açmısım ,,deliymişim,,psikolojık sorıunlarım varmıs oyuzden bunlarla anlaşamıyormusum(eşimin aielsiyle) yok görüştüğüm sevgilimmiş(!) eşimi kandırmak için kız ismiyle kaydetmişim blabla.. bana kim ne nasıl iftira attıysa misli misli kendilerinden çıksın insallah cnm.Allah büyük tek diyeceğim bu yani.
eşimin şu 1haftalık görevi bana çok iyi geldi..kafamı dinledim azbazı şeyler inada bindi.. mesela k.validemin üstüne ev yaptırmıştık o evi istemıyordum onlarla uğraşmamak adına ama şimdi o evi söke söke alıcamm.. ossura ossura üstlerinden oturcam hadi bakalım hodri meydan..kapıyıda kitlicem kimse giremicek benım aldığım eşyaları kimse kullanamıcak.. haa o evde oturmazsam harcadımız paralara acımam cektıgımız kredileri hiçe sayar evin içini dışını yıkar enkaz olarak veririm onlara.. gözleri aydın olsun!
içine sinen doktor olması şart canım..umarım istediğin gibi bir doktor bulursun... maydanoz suyu iç iltihaba birebiriç çamasırlarınızı 60ta yıkayın ve ütüleyin.. oturacagın yer klozetse evde dahi olsan oturacgın yere 4kez sil..bunlarda iltihabı-mantarı çabuk atlatmanı sağlayacaktır..denendi test edildi.. ben renkli menkli hepsını 60a atıyorum allahtan renkleri solmuo ..ama artık solsada bişee farketmez durumuna gelmiştim bi ara...
eşin içinde insallah istediğin sonuçları alırsınız canım..
oyy masallahhh canımmm emınım bebişinde şimdiden çok sevınmıstır.. ismim bile hazır diye...hayırlısıyla Rabbim bir avazda kurtarsın insallah seni canımm
Asbelove cnm baristik tabiki yine ben konustum...
canım kimseye düşmez senin evliliğini yargılamak ama sana bi kardeş bi arkadaş olarak da fikrimi söylemiştim, uzun uzun sohbet ettiğimizde. Bence evliliğini yoluna koymadann bebek işine girişme.Sonuçta aileler,eltiler kuzenler vs ve senin eşin bunlara tamah ediyor.Aşılmayıbekleyen çok engeliniz var gibi.Sen onun tüm sülalesini değiştiremezsin ama kendini,bakış açını değiştirebilirsin. taktik değiştirmekten bahsediyorum yani.Sakın yanlış anlama sadece dışardan bir göz olarak yorumum bu.
yani her zaman alttan alması gereken biziz çünkü
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin canımmm
Kesinlikle katılıyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?