Canımmm çok geçmiş olsunnn iğne çok kötü yaa bende yedim ya yakın zamanda 2hafta çekmiştim ağrısını ama iyi olacaksan mecbur katlanıyorsun Rabbim bir an önce şifa nasip etsin dediğin gibi biz hatunlar hasta olunca çorba yaptırabilmek için annemizi çağırmamız gerekiyor mecbur bizimkiler bu konuda pek kıt bacımmmmerhaba kızlar...beni merak edenler olmuş.aslında ara ara girip okudum ama yazmadım.nerdeyse 2 haftadır gripden kurtaramadım bu sabahta kalktığımda sesim hiç çıkmıyordu.bizim tören 2 saat sürdü sonrada yemek yiyip o hasta halde avmye gittik kızım illa 23 nisan hediyesi istedi.eve kendimi zor attım titreme ağrı ne ararsan var ateşte tabi ilk defa hayatımda acile gittim iğne yaptılar kan aldılar ilaçlarımızı alıp geldik.ama iğne en fenasıydı ya ağrıdan ağladım vallahi neyseki şimdi biraz iyiyim yumoş günleri gelmeden iyileşirim inşallah ...
rımel doğum günün kutlu olsun cnm birdahaki doğumgününde bebişin kucağında olsun emi ...
canımmm kolay gelsinnnn maalesef dediğin gibi bizim tatil yapmamız biraz zorrrrKadınlara tatil mi war temizlik yapıyorummm maalesef yavaş yavaş evi topluyorum artık az kaldı gitmemize ben önce gideceğim o yüzden mutfak giysi falan koliliyorum
ah tatlım ahhhhh dikkat et kendine hamişsin şimdi sana neyin iyi gelip gelmediğini de bilmiyorum ki önerilerde bulunayımSelaam kızlar sabaha kadar şiddetli baş ağrısı(migren) ve kusma devam etti.Sanırım çok fena üşüttüm.Aksi gibi eşim de nöbetçiydi sabah 5e kadar dayandım,eşimi aradım ilçe devlet hastanesine gitmek zorunda kaldık.Orası da 3 ayı doldurmadan müdahale edemeyiz dediler.Eşimin nöbetinden dolayı ile de gidemedik,eve geldik,yarım saat boş boş öğürdüm, sağolsun eşim de evde kaldı.Nasıl uyudum o baş ağrısıyla bilmiyorum.Şuan da üzerimden kamyon geçmiş gibi.İnşallah bebeğim iyidir.
valla ben sağdaki resimde 2.çizgiyi gördüm sankiii hadi kan ver tatlımmmGelmedi canım benim kafam karıştı iyice. :26:
Canım sabah test yaptım ama bi şey anlamadım çok çok çok hafif ikinci çizgiyi gördüm gibi geldi ama emin değilim. Ben anlamadım ne olduğunu ya idrarda tortu hamilelik belirtisi midir? Ne diyosunuz? Kan testi yaptırsam diyorum sağlık ocağı yapar mı acaba bugün?
slm kızlar nasılsınız umarım her şey yolundadır..
eşim küçük bir kaza geçirdi..yolda düşüp bayıldı kafa tasında çatlak oluştu ödem oluştu bir haftadır hastanedeyz 2 gün oldu eve geleli..zor günler geçiriyorm..Allah'tan ödem geçmiş..oluşan çatlakta kendiliğinden geçebileck bir çatlakmış ama eşim bayağı hastanede çekti anlayacanız her an başındydım gelen giden derken bayağı yoruldm ama şükür eve geldk iyiyz..Allah kimsenin başına vermesin..kızlar dualarınızı bekliyorm..kısa zamanda inş eski sağlığımıza Allah'ın izniyle kavuşuruz..
nehar kuzum kendine dikkat et, üşütmüşün herhalde geçmişler olsun
absem nerdesn dün yazacm dedim anca vakit oldu da neti açtım..değerleriniz çok güzel kısa zamanda bebiş geleck inş..
Canlarım spor yapıyorum ya vücudumun ağrımayan kası kalmadı sevinsem mi üzülsem mi bilemedimmm
oooohhh missss, heleki plates yapıyosan ve böyle her yerin ağrıyosa muhteşem bişey, ben de yaptığım dönemde parmaklarımdaki kaslar bile ağrıyodu bu demek oluyo ki her yerin çalışıyo,devam et
Pes etmiyorum yapacağım şu kas ağrıları geçene kadar derdim zaten sonrası zaten gelir
Bi de ip atlıyorum acaba çalışmalar sırasında problem olur mu ki
canım bana kalırsa ip atlama derim.zaten plateste de ağır hareketlerden uzak dur
ok dir canımcım şimdi yapayım da haftaya çalışmalara başladıktan sonra hafif hareketler yaparım
sonra hamiş haberimi veririm size inşallah
bu arada ovulasyon testini nasıl kullanıyordun canım bir zaman dilimi falan var mı gebelik testinde sabah yapıyoruz ya hani onda da öyle bişey var mı 11.gün başlayayım diyorum bi de hangi aralıklarla yapmalıyım testi hergün mü gün aşırı mı bilemedim yaay konusu olunca bile heyecan yaptım
ooooyyy hadi bakalımmm
canım ovu testini sabah ilk idrarla kesinlikle yapmıyosun.en uygun zaman akşam 19.30 ya da 22.00 ya da sabah 11.00. her gün yapacaksın, yapmadan 2-3 saat önce su içmeyi bırakacaksın artık, 11. gün ideal, tarihleri yaz resim çek biz de görlim
İnşallah canım ya hislerine sağlıkAh gittin konserlere üşüttün demi inşAllah iyileşirsin bi an önce
firarcan bebişin seninle ben eminim
firarcığımmmm çok net değil resimler ama 2. resimde gördüm gibi sanki. ben senden çok umutluyum, yarın kanda baktır bi
valla ben sağdaki resimde 2.çizgiyi gördüm sankiii hadi kan ver tatlımmm
zerbas canım çok geçmiş olsun eşine acil şifalar inş.
canım benimm yaaa çok üzüldüm çookk. Allahım korumuş gelmiş geçmiş olsun. Çok şükür ki hemen toparlamış. İnşallah bi hastalığı felan yoktur bayılmasına neden olan. Dualarımız seninle canımcım. Ama sakın habersiz bıraakma bizi kuzum.
Ben de biraz üşüttüm sanırım allahın izniyle haftaya perşembe randevumuz.
merhaba kızlar...beni merak edenler olmuş.aslında ara ara girip okudum ama yazmadım.nerdeyse 2 haftadır gripden kurtaramadım bu sabahta kalktığımda sesim hiç çıkmıyordu.bizim tören 2 saat sürdü sonrada yemek yiyip o hasta halde avmye gittik kızım illa 23 nisan hediyesi istedi.eve kendimi zor attım titreme ağrı ne ararsan var ateşte tabi ilk defa hayatımda acile gittim iğne yaptılar kan aldılar ilaçlarımızı alıp geldik.ama iğne en fenasıydı ya ağrıdan ağladım vallahi neyseki şimdi biraz iyiyim yumoş günleri gelmeden iyileşirim inşallah ...
rımel doğum günün kutlu olsun cnm birdahaki doğumgününde bebişin kucağında olsun emi ...
zerbascım eşine çok geçmiş olsun.. Rabbim beterin den korusun.. Allahım eşlerimizi başımızdan eksik etmesin .. inşallah eskisinden daha sağlıklı şekilde ayağa kalkar..slm kızlar nasılsınız umarım her şey yolundadır..
eşim küçük bir kaza geçirdi..yolda düşüp bayıldı kafa tasında çatlak oluştu ödem oluştu bir haftadır hastanedeyz 2 gün oldu eve geleli..zor günler geçiriyorm..Allah'tan ödem geçmiş..oluşan çatlakta kendiliğinden geçebileck bir çatlakmış ama eşim bayağı hastanede çekti anlayacanız her an başındydım gelen giden derken bayağı yoruldm ama şükür eve geldk iyiyz..Allah kimsenin başına vermesin..kızlar dualarınızı bekliyorm..kısa zamanda inş eski sağlığımıza Allah'ın izniyle kavuşuruz..
nehar kuzum kendine dikkat et, üşütmüşün herhalde geçmişler olsun
absem nerdesn dün yazacm dedim anca vakit oldu da neti açtım..değerleriniz çok güzel kısa zamanda bebiş geleck inş..
Kizlar bizim sipa zar zor gosterdi kendini.sipa kiz
Kizlar bizim sipa zar zor gosterdi kendini.sipa kiz
kızlar ben 9 gün önce çaylatma iğnesi vuruldum.doktor 1 hafta gün aşırı ilişki önerdi bizde yaptık silkeletme yönteminide denedik aradan 8 gün geçti yani dün kan testi verdim ve değerim 8.04 çıktı biz nasıl sevindik anlatamam ama daha sonra bu iğnenin içinde BHCG hormonu olduğunu öğrendik bu iğneyi vurulunca 14 gün sonra test yapılmalıymış yani salı günü tekrar test yaptırıcam dua edin ne olur çok endişeliyim inş umutlarım yerle bir olmaz hamile olmayı çok istiyorum inanın haberi aldığımda ağladım 1 senedir uğraşıyorum yıprandım ama değdi demiştim şimdi tekrar hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum kızlar aranızda böyle benim gibi bir şey yaşayan var mı arkadaşlar
Saol adasim.operim opmez miyim o gunleri goreyim de. Demin korkuttu saglik ocwginda kontrolum vardi ebe kalp atisini duyamadi korktum sonunda duydu da rahatladim.allah im sana da nasip eder inşallah. Ltebrik ederim adaşım.. kızın sağlıkla mutlulukla hayırla doğsun inşallah,kucaına aldıgında benım yerıme de öpesin :)
Bakalim senin ne olacak...oyyy yerim ben o zilliyiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?