Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Canımmm çok geçmiş olsunnn iğne çok kötü yaa bende yedim ya yakın zamanda 2hafta çekmiştim ağrısını ama iyi olacaksan mecbur katlanıyorsun Rabbim bir an önce şifa nasip etsin dediğin gibi biz hatunlar hasta olunca çorba yaptırabilmek için annemizi çağırmamız gerekiyor mecbur bizimkiler bu konuda pek kıt bacımmm

Kadınlara tatil mi war temizlik yapıyorummm maalesef yavaş yavaş evi topluyorum artık az kaldı gitmemize ben önce gideceğim o yüzden mutfak giysi falan koliliyorum
canımmm kolay gelsinnnn maalesef dediğin gibi bizim tatil yapmamız biraz zorrrr
ah tatlım ahhhhh dikkat et kendine hamişsin şimdi sana neyin iyi gelip gelmediğini de bilmiyorum ki önerilerde bulunayım

valla ben sağdaki resimde 2.çizgiyi gördüm sankiii hadi kan ver tatlımmm

Canımmm çok geçmiş olsun Rabbim bununla geçmiş etsin inşallah
Allahtan çok ağır bir durum değilmiş geçecek Allahımın izniyle en kısa zamanda senden de bebiş haberini alacağız tatlımmmm

Canlarım spor yapıyorum ya vücudumun ağrımayan kası kalmadı sevinsem mi üzülsem mi bilemedimmm

oooohhh missss, heleki plates yapıyosan ve böyle her yerin ağrıyosa muhteşem bişey, ben de yaptığım dönemde parmaklarımdaki kaslar bile ağrıyodu bu demek oluyo ki her yerin çalışıyo,devam et

oooohhh missss, heleki plates yapıyosan ve böyle her yerin ağrıyosa muhteşem bişey, ben de yaptığım dönemde parmaklarımdaki kaslar bile ağrıyodu bu demek oluyo ki her yerin çalışıyo,devam et

Pes etmiyorum yapacağım şu kas ağrıları geçene kadar derdim zaten sonrası zaten gelir
Bi de ip atlıyorum acaba çalışmalar sırasında problem olur mu ki

canım bana kalırsa ip atlama derim.zaten plateste de ağır hareketlerden uzak dur

ok dir canımcım şimdi yapayım da haftaya çalışmalara başladıktan sonra hafif hareketler yaparım
sonra hamiş haberimi veririm size inşallah
bu arada ovulasyon testini nasıl kullanıyordun canım bir zaman dilimi falan var mı gebelik testinde sabah yapıyoruz ya hani onda da öyle bişey var mı 11.gün başlayayım diyorum bi de hangi aralıklarla yapmalıyım testi hergün mü gün aşırı mı bilemedim ya ay konusu olunca bile heyecan yaptım

ooooyyy hadi bakalımmm
canım ovu testini sabah ilk idrarla kesinlikle yapmıyosun.en uygun zaman akşam 19.30 ya da 22.00 ya da sabah 11.00. her gün yapacaksın, yapmadan 2-3 saat önce su içmeyi bırakacaksın artık, 11. gün ideal, tarihleri yaz resim çek biz de görlim

akşam benim için daha uygun olur evde rahat rahat yaparım canım o zaman haftaya salıdan itibaren başlıyorum
hepiciğinü sizinle paylaşcam bakalım inşallahhhh gebelik testini de öyle paylaşırım inşallahhhh

Ah gittin konserlere üşüttün demi inşAllah iyileşirsin bi an önce
firarcan bebişin seninle ben eminim
İnşallah canım ya hislerine sağlık
firarcığımmmm çok net değil resimler ama 2. resimde gördüm gibi sanki. ben senden çok umutluyum, yarın kanda baktır bi

İnşallah canım da sağlık ocağına sordum kan testi yapmıyolarmış bu hafta çok yoğunum hastaneye gitme durumum da yok cuma bi daha test yapıcam sadece. Hala gelen giden yok çok şükür

valla ben sağdaki resimde 2.çizgiyi gördüm sankiii hadi kan ver tatlımmm

Gerçekten gördün mü ya bana yok gibi geliyo cumaya tekrar yapıcam bakalım. İnşallah dediğin gibidir canım senin de haberlerini duyalım inşallah

zerbas canım çok geçmiş olsun eşine acil şifalar inş.

feryalnur, nehar, fatmaipek, absem çok teşekkür ederim canlarım...Allahtan ucuz atlattk herkes verilmiş sadakanız vardı diyo..düşünce eşim kulağından kan geldi buda olası beyin kanamasını önlemiş Allah korusun felç kalabilirdi..şuan iyiyiz kalkıp evin içinde yürüyo yavaş yavaş..namazlarını kılıyo oturarak..yemek masasına geliyo yemek yiyo..şükür Rabbime!!!!!!!!!!
inş en kısa zamanda sağlığına kavuşur öle dua ediyorum..
absem bebiş işi zor bu aralar benim için eşim iyi olsun gerisi hiç önemli değil..o olmazsa hayatın anlamı yokki..
ovulasyon testi mi kullanacn ben kullandım cnm..birşey sormk istersn sölerim..
nehar sen konsere mi gittin kuzum ne işin var konserde kızma bana ama yat dinlen bebiş için..maalesef erkekler kadınlr olmazsa bir hiçler eşinde ayıp ediyo yardm etsn sana ya acayip kıl oldm ona şimdi..perşembe günü çok güzel haberlerle gelesin inş..
böle kızlar bir imtihandan daha geçtik galiba fatmaipek'in dediği gibi kimseyi Allah hastanelere dşürmesin..doğum hariç:)))

kızlar ben 9 gün önce çaylatma iğnesi vuruldum.doktor 1 hafta gün aşırı ilişki önerdi bizde yaptık silkeletme yönteminide denedik aradan 8 gün geçti yani dün kan testi verdim ve değerim 8.04 çıktı biz nasıl sevindik anlatamam ama daha sonra bu iğnenin içinde BHCG hormonu olduğunu öğrendik bu iğneyi vurulunca 14 gün sonra test yapılmalıymış yani salı günü tekrar test yaptırıcam dua edin ne olur çok endişeliyim inş umutlarım yerle bir olmaz hamile olmayı çok istiyorum inanın haberi aldığımda ağladım 1 senedir uğraşıyorum yıprandım ama değdi demiştim şimdi tekrar hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum kızlar aranızda böyle benim gibi bir şey yaşayan var mı arkadaşlar

Fatmaipek çok geçmiş olsun sana inşAllah haftasonuna kadar iyi olur kızına güzel bi parti yaparsın
zerbas okudum İnan çok kötü oldum Rabbim sana bağışladı eşini bebiş haberi alır bu zor günleri geride bırakırsınız inşAllah
mehlik sende içini rahat tut salıya kadar bekleme yone yaptır bakalım değer artacakmı anlamış oluruz
firarcan bebiş geldiiiiiiii (;

fatmaipekcim, geçmiş olsun canım.. feci şifayı kapmışsın, keşke dinlenme fırsatın olabilse, o zaman daha hızlı atlatırdın, bi de limon yesene acaip enerji verio.. teşekkür ederim canım benim, hepimizin armağanları tez vakitte, sağlıklı ömürlü hayırlı şekilde gelir inşallah canım benim..

zerbascım eşine çok geçmiş olsun.. Rabbim beterin den korusun.. Allahım eşlerimizi başımızdan eksik etmesin .. inşallah eskisinden daha sağlıklı şekilde ayağa kalkar..

Kizlar bizim sipa zar zor gosterdi kendini.sipa kiz

oyyy yerim ben o zilliyiiiii

mehlikcim sakin ol inşallah gelecek bebeto

yaa o kadar uzun yazmıştım hepsi silindi netim gidince yaaa
zerbaşım bunu Rabbimin bir mesajı olarak algıladım nedense ben Rabbim kendini bu kadar yıprattığına değmez dedi gibi sankim
elifimmm bi prenses daha geliyor topiğe deseneeeee
mehlikcim kendini strese sokma lütfen bence yarın bir kere daha yaptır bebişin seninleyse değerin artmış olacaktır zaten hayırlısıyla da meleğin seninle içimden bir ses öyle diyor
firarım bebiş geliyor bebişşş yarın sabah testin fotosunu çekip koyacaksın bana öyle geliyor

tebrik ederim adaşım.. kızın sağlıkla mutlulukla hayırla doğsun inşallah,kucaına aldıgında benım yerıme de öpesin :)
Saol adasim.operim opmez miyim o gunleri goreyim de. Demin korkuttu saglik ocwginda kontrolum vardi ebe kalp atisini duyamadi korktum sonunda duydu da rahatladim.allah im sana da nasip eder inşallah. L

oyyy yerim ben o zilliyiiiii
Bakalim senin ne olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…