Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

FATMAİPEK canım geçmiş olsun dikkat et kendie inş. kızının doğum gününe kadar toparlanırsın

NEHAR kuzummm sen artık yüklüsün ne işin var konserdeee (iyi eğlendin mi bari )ama hareketlerine falan dikkat etmen lazım canım artık

FİRARPEREST sanki sağdaki resimde bende 2.çizgi gördüm bebiş yolda sanırsam hadi bakalım inş.

ZERBAS canımm çok geçmiş olsun mevlam beterinden korusun.sizide birbirinize bağışlasın inş.

ROCHAK ne yaptı acaba oda aşıla olmuştu yaa :26::26:

Kizlar bizim sipa zar zor gosterdi kendini.sipa kiz

canımmm gözün aydın bir kızçe daha geliyor heeemevlam hayırlı uzun ömürlü güzel ahlaklı kılsın inş. yavrunu

zerbascım eşine çok geçmiş olsun.. Rabbim beterin den korusun.. Allahım eşlerimizi başımızdan eksik etmesin .. inşallah eskisinden daha sağlıklı şekilde ayağa kalkar..

canlarım çok teşekkür ederim...İnş kızlar eskisinden çok daha iyi olur eşim öle dua ediyorum..
absem valla dediğin doğru belki bu hayat için bu kadar uğraşmaya değmez rabbimin mesajı belkide...
savaşcım teşekkür ederm inş gelip geçecek bu da imtihan dünyası işte...kendinize dikkat edin kızlar hele hamileler daha çok dikkat etsn..Allah bizleri eşimizi çolup çocuğumuzu ailemizi korusun..

Evet canim.benim hep kiz doguyordu icime aati.saglikla inşallah
hayırla sağlıkla süslemeyi nasip etsin Rabbim canımmm

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

selam kızlarrrrrrrr
ben geldım okulda arkadas hala nöbetcı ıkı snıffff benı mahwedıo yaaa )):

merhaba kızlar dr. rapor verdi evdeyim biraz kendime geleyim hemen bişeyler yapıyorum.hadi biz neysede kız için çorba mutlaka lazım hergün dışardan yenmiyorki cnm bile istemiyor.
asbe annem burda olaydı bakardı ama ankaradalar.bugün dr. farklı bir antibiyotik verdi.düne göre boğazım farklı dedim adama bir baktı gerçekten dünkü gibi değil dedi bademcikler iltihaplanmış oyüzdenmiş ateşte.şimdide ateş basıyor hep dua ediyorum allahım iyilik ver diye gerçekten çok zor kızım gezmek ister oynamak ister ben ayağa kalkamıyorum.

selam kızlar, nasılsınız

selam canım iyilik bizden. sen nasılsın, daha iyisindir inşallah? Taşınma işi ne oldu karar verdiniz mi?

selam kızlarrrrrrrr

canım benimmm az kaldı bak kurtuluyosun ordan. tayinleriniz ne zaman açıklanıyo

selam kızlar, nasılsınız
hoş geldin tatlımm

selam kızlarrrrrrrr

az kaldı tatlım sabır
uzakta olmak kötü yaa ne kadar kızsak etsek de anne baba gibi olmuyor hiçbiri inşallah bir an önce ayağa kaldırır bu yeni antibiyotik canım çok geçmiş olsun çokkkk

selam canım iyilik bizden. sen nasılsın, daha iyisindir inşallah? Taşınma işi ne oldu karar verdiniz mi?

canım benimmm az kaldı bak kurtuluyosun ordan. tayinleriniz ne zaman açıklanıyo

ehh biraz daha iyiyim.. sükür ..
tasınma işi beklemedeyiz şuan için ..
ve geçen cmrtsi büyük görümce ve beyi eniste bey fln geldiler.. yemekti çaydı derken.. işte nasıl gidip gelcen.. hergün 1-2saat yollarad fln.. ha dedim sus umut.. birsey dersem inan ki patlıyacaktım..esim de birsey demedi.. sessiz kaldık.. sanki akıl vermeye gelmisler gibi.. bizim aklımız kesmiyordu sanki.. ama evin içinde neler olup bittiğiin anlamazlar.. hele tüp işlerini hiç anlamazlar..
benim hallerimi birtek esim görüyo.. tüpte neler olup bitiyo, ben ne hallere giriyorum.. ne sekil yıprandığım bilmezler.. uzaktan beri ahkam keserler ..
kendilerine, görümceye fln.. buraya gelin değimde.. işte şu isimiz, bu isimiz var deyip, geçistiriyolar beni.. snradan duyuyorum.. izmitlere. antalyalara gidiliyor..bunu duyduğumda ise, küçük bi söz söyleyip, farkındayım yaptığınızın der gibi..
buradagezilcek yer yok..siz gezilcek yerlede denize gidiyorsunuz.. diyorum.. gülümseyerek susuyolar ..geçistirmeye çalısıyolar..
birde buraya sadece, ramazanda iftara geliyolar, ve eniste beyler çocuk gibi.. hadi gidelim demeey baslıyolar.. kızıyorum bende.. kendileri geldkleri gibi gitmenin bahanelerini ararken, benim burda durduğumun düsünseler birde..
inanın çok doluyum..yıllardır susuyorum, görmezden geliyorum bazı seyleri ama.. artık iyice doldum..
yeri zamanı gelsin bir bir dicem bunları.. o anı bekliyorum sadece...
ve pazar günü esimle konusurken, ikimizin de bu tasınam konusunad moraller 0.. dedi napcaz.. bned doldum iyice ağladım fln..
yani gititğimiz her yer göçebe gibi.. bundan sonar gititğimiz yerde tam duralım.. bunca yıldır dr paraları yüzünden ne bi ev alabildik. nede bi birikim yapabildik..yani tüpe giderekn bile, kredi çekio esim ..snrnada bunu ödüyo.. yani bu işlerin ince ayrıntısını bilmeyen görümce ve ekibi diyeyim ben..
görümceye dedim, 8 yıla çıkmıs bizim tayin işi, bi 5yıl daha ben burada nasıl durayım, dedim de..
---tasınma kolay mı oluyo, onun için çıkartmıslardır diyo.. bide gülüyo biraz..
dedim içimden..senined evlatların var..onlar evlenince sehrin göbeğinde mi oturcaklar bakim ?!!

görmce hanım benide aramadı tedavi süreci boyunca..esime soruyomus.. beni nasıl oldu diye..
yaw..bi kerde beni ara ? dimi ..sen bi bayansın, benim halimi en iyi sen anlarsın..ama yok erkek kardesine yani esime sormayı tercih ediyo nedense.olup olucağı bi gelinim, insan yakın durur dimi.. ama o da yok ..
esim diyodur... smid randevumuz var.. iste iğneleri değsti.. yok iğnesi arttı.. gittik geldik yumurtalar tamam oldu denildi.. snra toplmay gidildi fln... hepsi bu anlatım kadar kolay geçmiyo insanın basından.. ama onlar işin içined olmadıkları için.. ha tmm deyip geçiyolar karsıya..
esim smdi ki halinle, bi 5 yıl daha durup öyle tayin isteyebiliyo..ama bu geçen 5 yıl üzerinede ne değisir onada güvencemiz yok.. 4+4+4+ lar çıkdı bi.. ama kanun çıkartıp bu tayin insanları noluyo denilmiyo..?!!
bakanlık, kendileri küçük yerde oturmanın sıkıntısını bilmedeklir için.. halden ne anlarlar ?
ama dilerim ki onlrda bska türlü sıkınıt çeksin !
o yüzden baska türlü tayin isteyecek..bikaç haftaya kadar belil olurmus yeni yerler.. artık bakıcaz nereler bize uygun düser ..
ama yine bile memleketi istemiyorum ..
yıllar önce " ANNEM " varken isterdim..o zamanlar küçüktüm.. 20 li yaşyarımda.. annem yakınımda yanımad olsun diyodum, annem de burayagelsinler artık diye istiyodu, ağlıyodu kadın :'((( Annemle, daha çok vakit geçirebilmek içindi o zaman hersey.... ama artık o yok.. o yüzden istemem (

Son düzenleme:
Nöbetçi yazmışım raporlu
tayinin açıklanmasına 1.5 ay kaldı inşAllah bakalım güzel bi okulaşehire gidelim aminnn

UMUDUMMMM ya sabırrr..
imtihan ustune ımtıhan cok sewıo Rabbım senı..
Rabbım sana hayırlı salıh ewlatlar wersın unut etrafını ınsanlarını dedıklerını..
ailenle sonsuza dek mutlu yaşa..
amın kere amınnnnnnnnn

Canım ben o görümceye kaynanaya ne diyim bilmiyorum..İnan beddua etmemek ahh etmemek için kendimi zor tutuyorum. Allah onları bildiği gibi yapsın.Kimse kimsenin halinden anlamaz canım kimseeeee.. Benim ailem yurt dışında ve ben annemi babamı ancak 2-3 senede bir görüyorum. Tek gelinleriyim görümcem 1 defa dahi aramadı beni, üstelik yiğeni yolda. Hadi mutlu zamanı geçtim maddi imkansızlıklarımız olduğu zamanlarda bile bi telefon beklerdim. Kayınvalidem arıyo inan o kadar salakça şeyler konuşuyoki, etraftan komşularından bahsediyo, demiyo ki nasılsın... Ahh ahh...
Neyse sen o çok bilmiş kendine müslüman görümcek ekibini salla gitsin.Gönlün nasıl istiyosa,nerde keyif alıyosan git orda yaşa,ister ıssız adada ister şehrin göbeğinde. Kocan razıysa onlara laf düşmez canımm, hiiiiiiiiiiiçççç takma.
Tayin meselesini çok iyi anlıyorum. İnan 5 senelik evliliğimde 6. evim. Sözde Antalyadayım ama inan köyde yaşıyoruz. Geçen gece sabaha kadar kusup migren krizi geçirdim,eşim nöbette, ilçe ile il arasında tam ortadayız ama ilçeye bağlıyız. Eşimi nöbetten çağırdım dedim dayanamıyorum sabaha karşı 4.30. çıktı geldi ve beni ilçe devlet hastanesine götürmek zorunda kaldı, doktor tam bi pislik ateş tansiyon salladı bizi. Çünkü kadın doğumcu yok bişe yapamayız dediler. İl merkezine bile gidemedik düşün. Sinirden stresten bi hal oldum. Neymiş kendi görev alanını terk edemezmiş. Ya hangi bi zorluğunu anlatayım bu asker ailesi olmanın. Çoookk böyle yataklarda süründüm de eşim eli kolu bağlı çaresiz kalıp, konu komşu götürmüştür hastanelere.
Maddiyatı da çok takma,düzelir,Allah sağlık sıhhat kocana güçç versin hepsi hallolur. Sen güzel kafanı bi de bunlarla yorma. Derdinmi yok da görmüceyi, parayı bilmem neyi takıyosun, salla gitsiiiiiiiiiiiiiiiinnn, hiç bişey senden kıymetli değillllll

deli yaaa (
yok doğurmıcazz hepimiz wakti gelınce alacagız bebeklerımızı
bu aralar en buyuk korkum erken doğum sende tam ustune bastınnn ((
buradakı herkes su ana kadar erken dogum yaptı en ıyısı 3 hafta once doğurdu bakalım bizim ki ne zmaan teşrif edecekkkk
senınde cınsıyete az kaldı hala erkek mı doguo içine..

Canlarım noldu size böyle kasvet havası sarmış ortalığı
kıyamam kısçelerim benim bırakın geçmişi geçmişte kalsın şimdi önünüzde güzel aydınlık yollar var Rabbim birini seçmenize yardım edecek hiç üzülmeyinnnnn herşey düzelecekkk hiççç takmayın k.valideymiş görümceymiş tınlamayın bile bırakın onlar kendi kuyularında boğulsunlarrrr

Ayyy hayırrr erken doğum manasında söylemedim aşk olsun sadece az kalmış demek istedim yanlış anladın, inşallah vakti zamanı gelince alırsın kucağına.
Ben bilmiyom yaa kıza dönüyo gibiyim, çok merak ediyorum 2 mayısta randevumuz var söyler mi acaba, gerçi çok erken ama..Hayırlı sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun kız erkek ikisi de olur

abammmmmmmm ben hangı manada söledıgını anladım hassasss kuşum bennnnnimmmmmmmm
oyyy yaaa yenı annecıkkıı uzdum mu yoksammmmmmmmmm

bak bende ağlarımmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…