Kizlar bizim sipa zar zor gosterdi kendini.sipa kiz
zerbascım eşine çok geçmiş olsun.. Rabbim beterin den korusun.. Allahım eşlerimizi başımızdan eksik etmesin .. inşallah eskisinden daha sağlıklı şekilde ayağa kalkar..
Fatmaipek çok geçmiş olsun sana inşAllah haftasonuna kadar iyi olur kızına güzel bi parti yaparsın
zerbas okudum İnan çok kötü oldum Rabbim sana bağışladı eşini bebiş haberi alır bu zor günleri geride bırakırsınız inşAllah
mehlik sende içini rahat tut salıya kadar bekleme yone yaptır bakalım değer artacakmı anlamış oluruz
firarcan bebiş geldiiiiiiii (;
hayırla sağlıkla süslemeyi nasip etsin Rabbim canımmmEvet canim.benim hep kiz doguyordu icime aati.saglikla inşallah
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnncanlarım çok teşekkür ederim...İnş kızlar eskisinden çok daha iyi olur eşim öle dua ediyorum..
absem valla dediğin doğru belki bu hayat için bu kadar uğraşmaya değmez rabbimin mesajı belkide...
savaşcım teşekkür ederm inş gelip geçecek bu da imtihan dünyası işte...kendinize dikkat edin kızlar hele hamileler daha çok dikkat etsn..Allah bizleri eşimizi çolup çocuğumuzu ailemizi korusun..
selam kızlar, nasılsınız
selam kızlarrrrrrrr
ben geldım okulda arkadas hala nöbetcı ıkı snıffff benı mahwedıo yaaa )):
hoş geldin tatlımmselam kızlar, nasılsınız
az kaldı tatlım sabırselam kızlarrrrrrrr
ben geldım okulda arkadas hala nöbetcı ıkı snıffff benı mahwedıo yaaa )):
uzakta olmak kötü yaa ne kadar kızsak etsek de anne baba gibi olmuyor hiçbiri inşallah bir an önce ayağa kaldırır bu yeni antibiyotik canım çok geçmiş olsun çokkkkmerhaba kızlar dr. rapor verdi evdeyim biraz kendime geleyim hemen bişeyler yapıyorum.hadi biz neysede kız için çorba mutlaka lazım hergün dışardan yenmiyorki cnm bile istemiyor.
asbe annem burda olaydı bakardı ama ankaradalar.bugün dr. farklı bir antibiyotik verdi.düne göre boğazım farklı dedim adama bir baktı gerçekten dünkü gibi değil dedi bademcikler iltihaplanmış oyüzdenmiş ateşte.şimdide ateş basıyor hep dua ediyorum allahım iyilik ver diye gerçekten çok zor kızım gezmek ister oynamak ister ben ayağa kalkamıyorum.
selam canım iyilik bizden. sen nasılsın, daha iyisindir inşallah? Taşınma işi ne oldu karar verdiniz mi?
canım benimmm az kaldı bak kurtuluyosun ordan. tayinleriniz ne zaman açıklanıyo
deli yaaa (
yok doğurmıcazz hepimiz wakti gelınce alacagız bebeklerımızı
bu aralar en buyuk korkum erken doğum sende tam ustune bastınnn ((
buradakı herkes su ana kadar erken dogum yaptı en ıyısı 3 hafta once doğurdu bakalım bizim ki ne zmaan teşrif edecekkkk
senınde cınsıyete az kaldı hala erkek mı doguo içine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?