Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

hasaaslık ılk aylar daha cok oluo sonra herhalde wucud bu olaya alışıo

missyy ve raginda kaç kilo aldınız?
ben hala kilo almamışım ama giydiğim hiç bişe olmuyo,ne üst ne alt, göğüslerim 2 beden büyüdü

firarperest naptı acaba:44: gelse de bi halay çeksek

kızzz asbeee sen 25 kilo alcan ahanda yazdım burayaaaa çünkü ikiz gelcekkkk bi kız bi erkeeeeeeeeekkk

asbemmmmmmm ben diğer topikte rainbow acmıştı hanı demıstım kı kür kullanıyorum çörek otu bal tarcın 2 kılo aldım
sonrada demıstım kıııı ben 9 ay 10 kesıntısız kılo almaya razıyımmmmmm ( dua waktıne geldı herhaldee ama şimdi kılolar aldı basını gidio )):
neharım ben 9 kılo aldım )):
we asıl kılo alma ayları yenı basladıııı )):
ama hemen bel kalınlaşıo neharımm ben biliosun 4,5 ay hıc kılo almadımm o yuzden sanslıyım aslında bnmle aynı haftada olup 15 kılo alan cok warrr

canım evet belim hemen kalınlaştı kendimi dana gibi hissettim ki belim incedir yine kilon çok iyi, son 2 ay daha fazla alınıyomuş ben de yeni öğrendim. olsun sağlıklı olsunlar da verilir onlar

Selamün Aleyküm, hepinize iyi akşamlar diliyorum
nasılsınız
rainbowdan haberi olan var mı, merak ediyorum hastaları nasıl, kendisi nasıl:44:

Şimdi de ben yapıyorum aynı kürü canımmm ve şu anda diyorum ki Allahım 9ay 10gün kilo almaya razıyım hayırlısıyla sağlıkla gelsin meleğimiz yeter kiii
canlarım kaynatmışsınız ben hala işteyim çok yoğunum kızlar özledim sizi

Canım benimmmm kıyamam Allah yardımcın olsun tam da dönemi yaniiiii

canlarım kaynatmışsınız ben hala işteyim çok yoğunum kızlar özledim sizi
ne çektin be yavrummmm, hamiş hamiş bu saatte

Selamün Aleyküm, hepinize iyi akşamlar diliyorum
nasılsınız
rainbowdan haberi olan var mı, merak ediyorum hastaları nasıl, kendisi nasıl:44:

aleyküm selam canım.sen nasılsın? rainbow ablam aklımda yarın mesaj atcam bi inşallah her şey yolundadır.

saolasın misyamanımm Allah razı olsun..Rabbim siz doğum yapacaklara da güç, kuvvet versin insaAllah ..

nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz habıbtelerımmmmmmmmmm herkessss ıyımıııııııııııııııı bakalımmmmmmmm

ne çektin be yavrummmm, hamiş hamiş bu saatte

aleyküm selam canım.sen nasılsın? rainbow ablam aklımda yarın mesaj atcam bi inşallah her şey yolundadır.

iyiyim canım ya neredeyse iki haftadır çocuğun performans ödevleriyle uğraşıyorum dün bitirdik çok şükür
ben hala kırmızıları bekliyorum,

saolasın cnm Allah razı olsun..maaleesf öyle anlamazlar..birde üstüne yorum yaparlar..ama Mevla görüyor değil mi ?

nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz habıbtelerımmmmmmmmmm herkessss ıyımıııııııııııııııı bakalımmmmmmmm
habibteeeeeeee hayın gacııııı nerdesin sen topik topik geziyon hayırsıııııııııııııııııızzzz fıstığın nasıl yerim ben onuuuuu

iyiyim canım ya neredeyse iki haftadır çocuğun performans ödevleriyle uğraşıyorum dün bitirdik çok şükür
ben hala kırmızıları bekliyorum,
oyyy o ödevler yok muuu üniversitede yapmadık o kadar bat ne zamaaannn

saolasın cnm Allah razı olsun..maaleesf öyle anlamazlar..birde üstüne yorum yaparlar..ama Mevla görüyor değil mi ?

Görmez olur mu canım. sen güzel kafanı bu tür insanlar için yorma

neharrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr eylul topıgındeyımmmmmmm buraya gelıyorum kımsecıkler yokkkkkk kımınle sohbet edecemmmmmm gacıııııııııııııııııı nasılsınnnnn nasıl gısdıyor hamılelıkkk kızım ıyı ok sukur kıpır kıpır ıcımdeee durmuyor teyzesııııı sende hıssetmene bıraz var bambaska bır duygu allah ısteyen herkese nasıp etsınnnnnn:26::26::26::26:

elfıdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn habıbtemmmmmm

İyi geceler kızlar bugün geldim okudum ama yazamadım bir şey...
Bugün okulumuzun şiir dinletisi vardı ben de sunucuydum bugün böyle koşturmacayla geçti.
Veee hala kırmızılar gelmedi Yarın okula gitmeden test yaparım ama ancak akşama yazabilirim size..
Beni soranlara, hamilesin diye umut verenlere, hepinize selam olsun canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…