abammmmmmmm ben hangı manada söledıgını anladım hassasss kuşum bennnnnimmmmmmmm
oyyy yaaa yenı annecıkkıı uzdum mu yoksammmmmmmmmm
bak bende ağlarımmmmmmmmmm
hasaaslık ılk aylar daha cok oluo sonra herhalde wucud bu olaya alışıo
asbemmmmmmm ben diğer topikte rainbow acmıştı hanı demıstım kı kür kullanıyorum çörek otu bal tarcın 2 kılo aldım
sonrada demıstım kıııı ben 9 ay 10 kesıntısız kılo almaya razıyımmmmmm (dua waktıne geldı herhaldee ama şimdi kılolar aldı basını gidio )):
neharım ben 9 kılo aldım )):
we asıl kılo alma ayları yenı basladıııı )):
ama hemen bel kalınlaşıo neharımm ben biliosun 4,5 ay hıc kılo almadımm o yuzden sanslıyım aslında bnmle aynı haftada olup 15 kılo alan cok warrr
Şimdi de ben yapıyorum aynı kürü canımmm ve şu anda diyorum ki Allahım 9ay 10gün kilo almaya razıyım hayırlısıyla sağlıkla gelsin meleğimiz yeter kiiiasbemmmmmmm ben diğer topikte rainbow acmıştı hanı demıstım kı kür kullanıyorum çörek otu bal tarcın 2 kılo aldım
sonrada demıstım kıııı ben 9 ay 10 kesıntısız kılo almaya razıyımmmmmm (dua waktıne geldı herhaldee ama şimdi kılolar aldı basını gidio )):
neharım ben 9 kılo aldım )):
we asıl kılo alma ayları yenı basladıııı )):
ama hemen bel kalınlaşıo neharımm ben biliosun 4,5 ay hıc kılo almadımm o yuzden sanslıyım aslında bnmle aynı haftada olup 15 kılo alan cok warrr
canlarım kaynatmışsınız ben hala işteyim çok yoğunum kızlar özledim sizi
ne çektin be yavrummmm, hamiş hamiş bu saattecanlarım kaynatmışsınız ben hala işteyim çok yoğunum kızlar özledim sizi
Selamün Aleyküm, hepinize iyi akşamlar diliyorum
nasılsınız
rainbowdan haberi olan var mı, merak ediyorum hastaları nasıl, kendisi nasıl:44:
UMUDUMMMM ya sabırrr..
imtihan ustune ımtıhan cok sewıo Rabbım senı..
Rabbım sana hayırlı salıh ewlatlar wersın unut etrafını ınsanlarını dedıklerını..
ailenle sonsuza dek mutlu yaşa..
amın kere amınnnnnnnnn
ne çektin be yavrummmm, hamiş hamiş bu saatte
aleyküm selam canım.sen nasılsın? rainbow ablam aklımda yarın mesaj atcam bi inşallah her şey yolundadır.
Canım ben o görümceye kaynanaya ne diyim bilmiyorum..İnan beddua etmemek ahh etmemek için kendimi zor tutuyorum. Allah onları bildiği gibi yapsın.Kimse kimsenin halinden anlamaz canım kimseeeee.. Benim ailem yurt dışında ve ben annemi babamı ancak 2-3 senede bir görüyorum. Tek gelinleriyim görümcem 1 defa dahi aramadı beni, üstelik yiğeni yolda. Hadi mutlu zamanı geçtim maddi imkansızlıklarımız olduğu zamanlarda bile bi telefon beklerdim. Kayınvalidem arıyo inan o kadar salakça şeyler konuşuyoki, etraftan komşularından bahsediyo, demiyo ki nasılsın... Ahh ahh...
Neyse sen o çok bilmiş kendine müslüman görümcek ekibini salla gitsin.Gönlün nasıl istiyosa,nerde keyif alıyosan git orda yaşa,ister ıssız adada ister şehrin göbeğinde. Kocan razıysa onlara laf düşmez canımm, hiiiiiiiiiiiçççç takma.
Tayin meselesini çok iyi anlıyorum. İnan 5 senelik evliliğimde 6. evim. Sözde Antalyadayım ama inan köyde yaşıyoruz. Geçen gece sabaha kadar kusup migren krizi geçirdim,eşim nöbette, ilçe ile il arasında tam ortadayız ama ilçeye bağlıyız. Eşimi nöbetten çağırdım dedim dayanamıyorum sabaha karşı 4.30. çıktı geldi ve beni ilçe devlet hastanesine götürmek zorunda kaldı, doktor tam bi pislik ateş tansiyon salladı bizi. Çünkü kadın doğumcu yok bişe yapamayız dediler. İl merkezine bile gidemedik düşün. Sinirden stresten bi hal oldum. Neymiş kendi görev alanını terk edemezmiş. Ya hangi bi zorluğunu anlatayım bu asker ailesi olmanın. Çoookk böyle yataklarda süründüm de eşim eli kolu bağlı çaresiz kalıp, konu komşu götürmüştür hastanelere.
Maddiyatı da çok takma,düzelir,Allah sağlık sıhhat kocana güçç versin hepsi hallolur. Sen güzel kafanı bi de bunlarla yorma. Derdinmi yok da görmüceyi, parayı bilmem neyi takıyosun, salla gitsiiiiiiiiiiiiiiiinnn, hiç bişey senden kıymetli değillllll
habibteeeeeeee hayın gacııııı nerdesin sen topik topik geziyon hayırsıııııııııııııııııızzzznasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz habıbtelerımmmmmmmmmm herkessss ıyımıııııııııııııııı bakalımmmmmmmm
oyyy o ödevler yok muuu üniversitede yapmadık o kadariyiyim canım ya neredeyse iki haftadır çocuğun performans ödevleriyle uğraşıyorum dün bitirdik çok şükür
ben hala kırmızıları bekliyorum,
saolasın cnm Allah razı olsun..maaleesf öyle anlamazlar..birde üstüne yorum yaparlar..ama Mevla görüyor değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?