Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

ooyyy zilliye bak oynuo içerdee. özledim seni habibtemmmmmmmmm... benim alt kasığımda bi ağrı var canım kaç gündür normal mi acaba? yani iki kasığın tam ortasında afedersin sanki vajenden yukarı doğru bi ağrı? onun dışında mide bulantılarıyla yuvarlanıyoz. haftaya kontrol var cinsiyet söylermi ki aceeeeeeeeeeeeeeeeppp

firaaaaaaaarrr çok heyecanlı yaaa hadi yarın bi halay patlatalım ama dimiiiiiiiiiiiiiii

tatlımmmmmm adet gunlerıne yakın agrılar hıssedebılırsınnn normal canım benımmm korkmana gerek yok bebeısınnnn rahat ıcerdee annesıı soylemezzz canımmmmmm bırdahakıne ogrenırsınnnn artıkkkkkk saglıklı olsundaa ınemlı degıl bıtanemmmmmm

bende cok ozledımmmmmmmmmmm neharımmmmmmmmmmmm bu arada vajınaaa genıslıyorr bebegın kendıne yer acıyor annesı agrı normallllll

anaaaaaaaaaammm evde fazla test varsa yapsana kız şimdiiiiiiiiiiii
sen hamişsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn

Yok bacım bi tane testim var sabah ilk idrarla yapıyım diyorum şimdi halim de yok hiç yatmak üzereyim yavaş yavaş..
İnşallah sen haklı çıkarsın hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum bu kadar geciktikten sonra.
Canım benim iyi geceler kendine bebişine iyi bak

hadi kuzum güzel haberler ver bize bugün cumalar hürmetine Rabbim kabul eylesin dualarımızı şöyle de coşsun topiğimiz

herkese hayırlı cumalar....
rımel ne oldu kız asbe biliyor biz niye bilmiyoruz haydi söyle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…