Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

yaklaşık 1 saat 20 dk once eczaneden aldıgım test çift çizgi gösterdi

gözün aydınnnnnnnnnnnnnnnnn canımmmm çok sevindim ya süper bir haber bu

günün geçtimi kan testi ne zaman yapıcaksın hamişşşşşşşşşşşşşşşşş rimelllllllllllllll

uğramaz oldun tatlımmm artık özledik seni valla ne olsun aynı uğraş dur
bebiş olayına takılmamak için girmiyorum hamiş topiklerine canım ama sizin güzel haberlerinizi okumak için geliyorumbende sizi çok özledim canım

bebiş olayına takılmamak için girmiyorum hamiş topiklerine canım ama sizin güzel haberlerinizi okumak için geliyorumbende sizi çok özledim canım

bak ne güzel bir haber üstüne geldin canımmm arasıra gel muhabbet edelim güzelim
hayde halayaaaa:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

yaklaşık 1 saat 20 dk once eczaneden aldıgım test çift çizgi gösterdi

gözünaydın cnm ya nasıl oldu en son çok umutsuz değilmiydin yanlışmı hatırlıyorum.tebrikederim allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

gözün aydınnnnnnnnnnnnnnnnn canımmmm çok sevindim ya süper bir haber bu

günün geçtimi kan testi ne zaman yapıcaksın hamişşşşşşşşşşşşşşşşş rimelllllllllllllll

canım 1 yada 2 gün geçti.. sabah eczaneden aliim dedim.. sonuç bu.. inşallah yalancı pozitif filan değildir.. yarın akşam eşime soylıcem yemekte.. onla acıle gıder ogrenırım inşallah sağlıklıdır canım yaa :) çok garip hallerdeyim :)) Rabbim herkeslere versin inşallah..

rimelim çok sevindim Allah kucağına almayıda nasip etsin eeeeeee aanlatsana neler yaptın darısı bizlerin başına

Aminnnnnnnnn...canım sağolasınn. Rabbim isteyen herkese öncelikle sizlere versin inşallah.. walla bu ay artık sallamıstım myomum war benım.. olmıcak cocuuum dıe gecen ay dr. un catlatma iğnesi yapmaması uzerıne cok ağlamıstım.. o yuzden artık bu çok sallamadım .. ama son günlerde kendımı garip hissediodum .. boyle canım benım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…