Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

bak ne güzel bir haber üstüne geldin canımmm arasıra gel muhabbet edelim güzelim
hayde halayaaaa:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

canım benim çok sağol duaların için çok çok sevindim senin adına

selam kızlar bende ailemin yanına eskişehire gitmiştim ne zamandır giremedim öncelikle herkeslere geçmişler olsun ayağımın tozuyla hamiş haberi aldım çok sevindim RİMELCİMMM çok tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun :):) darısı firarın başına inşallllllaaaahhhhh hepinizi çok öpüyorum

gözünaydın cnm ya nasıl oldu en son çok umutsuz değilmiydin yanlışmı hatırlıyorum.tebrikederim allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

ewet canım gecen ay bıterken çok kötüydum.. myom ve sebepsiz infertilitenin üstüne, bi de dr. korkup çatlatma iğnesi yapmayınca.. kahrolmustum.. ama çok şükür.. nasıl oldu anlamadım.. canımız istediğinde yaptık, hamama bile gittik o ara .. ama eşim 1-2 hafta sigarayı bıraktı.. belkı onun etkısı olmustur.. tabıı hersey nasip.. yaşamyınca anlayamıo ınsan.. inşallah rabbimin verdği sınavda kötü not almamısımdır.. birde inşallah yalancı pozitif deildir inşallah...

saol canım benim.. Allahım en olmıcak denen zamanda verdi.. çok şükür Rabbime..

saol canım benim.. Allahım en olmıcak denen zamanda verdi.. çok şükür Rabbime..

çok iyi anlıyorum seni benimde aynısı olmuştu demiştim sana yumurtalarım çatlamamıştı prolaktinim yüksekti ve ayrı zamanda pko da vardı ama nasip şimdi tosunpaşa geliyor inşallahhhh ilk anlarının tadını çıkar korkman çok normal bende inanamadım kan testine gittim ordada pozitif sonra belki boş gebeliktir dedim gördük yok kalbi atmaz dedim attı korkular bitmiyor yani kan testi yaptırsaydın emin olmak için : buarada Aamir khan amcamızın dediği gibi All izz welll :)

Canım kötü düşünme neden yalancı pozitif olsun tabikide sağlıklıdır Allah'ın izniyle. kız senin bebiş tam sürpriz aralıkta da doğabilir ocakta da.

Darısı tüm bekleyen arkadaşlara inşallah

Hamiş var dediler koştum geldim.
Yemekten önce gördüm mesajına da yemek saatiydi yazamadım.
Ben gelene kadar da vermişsin müjdeyi.
Hayırlı uğurlu olsun.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Ne kadar ümitsiz olduğunu hatırlıyorum bak şimdi halay çekiyoruz.:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

canım işten çıkamıorum, bugün cuma ya bi de epey zor.. zaten testi de işe gelınce yapabıldım.. oyuzden bıraz ters oldu.. ama sizlerle paylaşamadan duramadım :) ben o 3 idiot filmini izlemiştim, çok keyıflıydı.. sonra bu ay hep o parçayı dınledım, eğlenceli cunku :) kendımı de onların yanında hamile gibi hayal ettim hatta, çok komıkti :)

yaklaşık 1 saat 20 dk once eczaneden aldıgım test çift çizgi gösterdi

masallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh masallahhhhhh rımelcımmmmmmmmm cok guzel bır haber buuuuu allah hayırlıısyla kucagına almayı nasıp etsınnnnnnnn:119::119::119::119::119:

ewet canım.. dr gıdıncehangı haftada gunde belli olur ama.. tam zamanında olursa 2 ocak.. yok bızım aıledıkı cou kadındaki gibi olursa 26 aralık.. hayırlısı canım.. sağlıklı olsunda :)

yaklaşık 1 saat 20 dk once eczaneden aldıgım test çift çizgi gösterdi
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çığlık attım kız resmeeeeeeeeeeeennn aaaaaaaaaaaaaayyyy çooooooooookk sevindim vallaaa gözlerim doldu canım arkadaşııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ya 2dk da neler kaynatmışsınızzzz
hadi firardan da bugün güzel haber alacağız hayırlısıylaaa iki hamişimiz olacak bugünnn

rimeeeeeellllll çoookkk sevindimmmm sırf senin için geldim topişeee kıymetini bil normalde bebiş fikrinden uzxak kalmak için gelmiyordum ne zamandırr...

Rabbim tamamına erdirsinnnnn bu cuma vakti çok güzel müjdeli bir haber verdin bizlere.... kan testide 5ten ykaru çıkacak canım sen içini ferah tut.. kaygılanma...

bu ay firar..rochak..mehlik... bekliyoruzzz sizleridee... aybike naptın kısss

fatmacım çok gecmıs olsun..şimdi daha iyisin demi..?

zerbascım Allah acil şifalar versin eşine.. Allah bidaha göztermesin böyle kazalar.. çok uzuldum cnm

özlemcimm.. feryoşumm..misssiimm,,ragindamm.. asbeeemmm sizlerde iyisiniz insallah...kabilardaammm

bu arada rainbow ablam nasıl haberınız varmı yaa :44: sormadığım kaldıysa kusura bakmasın

girmişken hepinizi çıkartiimm dedim amaaa rimele çokkk sevındımmm..darısı isteyen burdaki tüm arkadaslarıma insallah..

walla canım, gözlerime inanmam çok zor oldu, test kagıdını yırtarken bile yoktur.. öylesine geçmiştir, pskolojik miden bulnıodur.. diodum ama resmen daha da kızarmassam ne olayım dedii. çok umutsuzdum,ewet, ama rabbim umudunu kesme benden dedi resmen..çok mutluyum, korkularım war (acaba o iyi mi die).. yemekten sonra bi daha test yapıcam..dogru pozıtıfıtr ınsallahh.. canım benım

Allah rızası için bana da bir dua cuma saatinde

BU TOPİK BAŞKA TOPİKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
Ben sizee taaaaaaaaa aylar önce söylemiştim, biz arap atı gibiyiz sonradan açılıyoruz, hamiş haberi gelmez gelmez bir gelir ikişer üçer Akşam da firardangüzel haber gelecek ahanda yazdım burayaaaaaaaaaaa

zeynoooooooooooooooomm nerdesin yavrucum sen yaaaa girip profiline bakıyrum hatta en son dün baktım taaa ayın 4ünde girmişsin özledim seni haaaa bak her gün gel bi selam ver cancaaazımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…