bak ne güzel bir haber üstüne geldin canımmm arasıra gel muhabbet edelim güzelim
hayde halayaaaa:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
canım benim çok sağol duaların için çok çok sevindim senin adınaAminnnnnnnnn...canım sağolasınn. Rabbim isteyen herkese öncelikle sizlere versin inşallah.. walla bu ay artık sallamıstım myomum war benım.. olmıcak cocuuum dıe gecen ay dr. un catlatma iğnesi yapmaması uzerıne cok ağlamıstım.. o yuzden artık bu çok sallamadım .. ama son günlerde kendımı garip hissediodum .. boyle canım benım :)
gözünaydın cnm ya nasıl oldu en son çok umutsuz değilmiydin yanlışmı hatırlıyorum.tebrikederim allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
selam kızlar bende ailemin yanına eskişehire gitmiştim ne zamandır giremedim öncelikle herkeslere geçmişler olsun ayağımın tozuyla hamiş haberi aldım çok sevindim RİMELCİMMM çok tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun :):) darısı firarın başına inşallllllaaaahhhhh hepinizi çok öpüyorum
saol canım benim.. Allahım en olmıcak denen zamanda verdi.. çok şükür Rabbime..
canım 1 yada 2 gün geçti.. sabah eczaneden aliim dedim.. sonuç bu.. inşallah yalancı pozitif filan değildir.. yarın akşam eşime soylıcem yemekte.. onla acıle gıder ogrenırım inşallah sağlıklıdır canım yaa :) çok garip hallerdeyim :)) Rabbim herkeslere versin inşallah..
çok iyi anlıyorum seni benimde aynısı olmuştu demiştim sana yumurtalarım çatlamamıştı prolaktinim yüksekti ve ayrı zamanda pko da vardı ama nasip şimdi tosunpaşa geliyor inşallahhhh ilk anlarının tadını çıkar korkman çok normal bende inanamadım kan testine gittim ordada pozitif sonra belki boş gebeliktir dedim gördük yok kalbi atmaz dedim attı korkular bitmiyor yani kan testi yaptırsaydın emin olmak için: buarada Aamir khan amcamızın dediği gibi All izz welll :)
yaklaşık 1 saat 20 dk once eczaneden aldıgım test çift çizgi gösterdi
Canım kötü düşünme neden yalancı pozitif olsun tabikide sağlıklıdır Allah'ın izniyle. kız senin bebiş tam sürpriz aralıkta da doğabilir ocakta da.
Darısı tüm bekleyen arkadaşlara inşallah
masallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh masallahhhhhh rımelcımmmmmmmmm cok guzel bır haber buuuuu allah hayırlıısyla kucagına almayı nasıp etsınnnnnnnn:119::119::119::119::119:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çığlık attım kız resmeeeeeeeeeeeennn aaaaaaaaaaaaaayyyy çooooooooookk sevindim vallaaa gözlerim doldu canım arkadaşııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmyaklaşık 1 saat 20 dk once eczaneden aldıgım test çift çizgi gösterdi
Hamiş var dediler koştum geldim.
Yemekten önce gördüm mesajına da yemek saatiydi yazamadım.
Ben gelene kadar da vermişsin müjdeyi.
Hayırlı uğurlu olsun.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Ne kadar ümitsiz olduğunu hatırlıyorum bak şimdi halay çekiyoruz.:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
Allah rızası için bana da bir dua cuma saatinderimeeeeeellllllçoookkk sevindimmmm sırf senin için geldim topişeee kıymetini bil normalde bebiş fikrinden uzxak kalmak için gelmiyordum ne zamandırr...
Rabbim tamamına erdirsinnnnnbu cuma vakti çok güzel müjdeli bir haber verdin bizlere.... kan testide 5ten ykaru çıkacak canım sen içini ferah tut.. kaygılanma...
bu ay firar..rochak..mehlik... bekliyoruzzz sizleridee...aybike naptın kısss
fatmacım çok gecmıs olsun..şimdi daha iyisin demi..?
zerbascım Allah acil şifalar versin eşine.. Allah bidaha göztermesin böyle kazalar.. çok uzuldum cnm
özlemcimm.. feryoşumm..misssiimm,,ragindamm.. asbeeemmm sizlerde iyisiniz insallah...kabilardaammm
bu arada rainbow ablam nasıl haberınız varmı yaa :44:sormadığım kaldıysa kusura bakmasın
girmişken hepinizi çıkartiimm dedimamaaa rimele çokkk sevındımmm ..darısı isteyen burdaki tüm arkadaslarıma insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?