Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

canım benim çok çok sağol.. rabbim isteyen herkese enönce sizlere, en hayırlısından versin inşallah..inşallah canım kan testı de normal cıkar rahatlarım :) nasıl hissettiğimi anlayamıorum şuan, çok şaşkın ve mutluyum..

rimel in haberi süpriz oldu bize
rainbowdan da süpriz haber alacakmışız gibi bir his var içimde, inşallah doğru çıkar

ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ınsallahhhhhhhhhh bızde tek cıkmazz ya ıkı ya uccc ınsallah daha fazlası olacakkkkk bu topıkte herkessss hamıss kalacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk haydı halayaaa

:92::92::92::92::92::92::92::122::122::122::122::122::122::122::122::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119:

habıbtemmmmm ınsallahhhh en kısa zamandaa senınde ıyı haberlerını alırızzz allah sanadaaaa saglıklı bır evlat nasıp etsınnnnnnn canım benımmmmmmmmmmmmmmm:26::26::26::26::26:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çığlık attım kız resmeeeeeeeeeeeennn aaaaaaaaaaaaaayyyy çooooooooookk sevindim vallaaa gözlerim doldu canım arkadaşııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

:) bende öyleyim neharımmmm,, çığlık atasım geldi test yaptıgımda tuvaletteyken, erkeklerın bol oldugu bi yerde çalışıorum, dier bayanlar yaşlı hatunlar.. ayyy ne garibim:) Allahım inşallah sağlıklıdır.. çok şükür Allahıma bugünleri de gördüm :)

habıbtemmmmm ınsallahhhh en kısa zamandaa senınde ıyı haberlerını alırızzz allah sanadaaaa saglıklı bır evlat nasıp etsınnnnnnn canım benımmmmmmmmmmmmmmm:26::26::26::26::26:

İnşallahhhhhh, o da olucak, o kadar kalbi temiz ki, rabbim ona onun gibi dünya iyisi,sağlıklı,neşeli,umutlu,çalışkan , hayırlı,ömürlü bi ewlat wersin..

canım benimmmmm Allah razı olsunn şimdi rimelin sağlıklı firarın mehlik ve rochakın güzel haberlerini alalım bir daha ki aya da aybikeyle ben geleceğiz Allahımın izniyleee bir de fatma ve kiraz tabisiiiiiiiiiii

Son düzenleme:
İnşallahhhhhh, o da olucak, o kadar kalbi temiz ki, rabbim ona onun gibi dünya iyisi,sağlıklı,neşeli,umutlu,çalışkan , hayırlı,ömürlü bi ewlat wersin..

Canım benimmmmm Allah razı olsun sizin bu dualarınız güzel güzel yürekleriniz olmasa ben nasıl ayağa kalkardımmm:2:
Sizi çok seviyorummmmm

Allah rızası için bana da bir dua cuma saatinde
canım hep dualarımdasınız

alppinnn nasılsınn? kızçenle nasıl geçiyor günlerinn kiraztepem sende bidahaki ay umutluyum mrzeynepçim bende eskişehirliyim hemşo çıktık baksana bi avazda Rabbim kurtarsın senide Rabbim

haydiii takvimmm yaaapppppp

zeynoooooooooooooooomm nerdesin yavrucum sen yaaaa girip profiline bakıyrum hatta en son dün baktım taaa ayın 4ünde girmişsin özledim seni haaaa bak her gün gel bi selam ver cancaaazımmm

canım benim ya bende çok özledim ailemin yanındaydım biraz alışveriş yaptık çok güzel şeyler aldık aslında erken almak için ama annem burda olmadığı için almak istedi hamiş haberini bekliyormuşum demekki gelmek için seninde maaşşallah 11 oluvermiş eğer erkekse cinsiyeti yakında öğrenirsin inşallahhh ben 13 de öğrenmiştim buarada dikkat et kendine hastalıklar valla kol geziyor ben böbrek sancısı bile çektim çok şükür bir haftadır iyiyim

kız ispikkk napıyon seni takip ediyom spor günlüğünden

demek beni okuyan varmış

kendi kendime zayıflamaya uğraşıyom kıssss napeeem çok zor oluyor..yirkeennneee iyiyidimm cipsleri hamburleri pizzaları löp löp götürüyodum

sen nasılsın kuzummm bulantıların geçtimi ? şimdi daha iyisin demi

vay vay topiğimiz şenlenmiş valla

kız ispik:)(nehardan çaldım) bende seni takip ediyom boyun 1.83 müş maşallah kız sulak yerde büyümüşsün bacım bende kendimi uzun zannederdim

asbe o bebiş önümüzdeki ay gelsin arkadaş lazım benim bebeğe.

vayyyh hemşoooom çok sevindim memleket hasreti çekiyordum burda :):)

kıssss feryoşummm tazecık annişimmm nasılsın nasıl gidio hamişlik gari pabucun dama atıldı biliyon demiii

seninde bulantıların başlamıştır sanırım? bolbol yat dinlen evde bugunlerinin kıymetini bil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…