rimeeeeeellllllçoookkk sevindimmmm sırf senin için geldim topişeee kıymetini bil normalde bebiş fikrinden uzxak kalmak için gelmiyordum ne zamandırr...
Rabbim tamamına erdirsinnnnnbu cuma vakti çok güzel müjdeli bir haber verdin bizlere.... kan testide 5ten ykaru çıkacak canım sen içini ferah tut.. kaygılanma...
bu ay firar..rochak..mehlik... bekliyoruzzz sizleridee...aybike naptın kısss
fatmacım çok gecmıs olsun..şimdi daha iyisin demi..?
zerbascım Allah acil şifalar versin eşine.. Allah bidaha göztermesin böyle kazalar.. çok uzuldum cnm
özlemcimm.. feryoşumm..misssiimm,,ragindamm.. asbeeemmm sizlerde iyisiniz insallah...kabilardaammm
bu arada rainbow ablam nasıl haberınız varmı yaa :44:sormadığım kaldıysa kusura bakmasın
girmişken hepinizi çıkartiimm dedimamaaa rimele çokkk sevındımmm ..darısı isteyen burdaki tüm arkadaslarıma insallah..
BU TOPİK BAŞKA TOPİKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
Ben sizee taaaaaaaaa aylar önce söylemiştim, biz arap atı gibiyiz sonradan açılıyoruz, hamiş haberi gelmez gelmez bir gelir ikişer üçerAkşam da firardangüzel haber gelecek ahanda yazdım burayaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çığlık attım kız resmeeeeeeeeeeeennn aaaaaaaaaaaaaayyyy çooooooooookk sevindim vallaaa gözlerim doldu canım arkadaşııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
habıbtemmmmm ınsallahhhh en kısa zamandaa senınde ıyı haberlerını alırızzz allah sanadaaaa saglıklı bır evlat nasıp etsınnnnnnn canım benımmmmmmmmmmmmmmm:26::26::26::26::26:
habıbtemmmmm ınsallahhhh en kısa zamandaa senınde ıyı haberlerını alırızzz allah sanadaaaa saglıklı bır evlat nasıp etsınnnnnnn canım benımmmmmmmmmmmmmmm:26::26::26::26::26:
Allah rızası için bana da bir dua cuma saatinde
İnşallahhhhhh, o da olucak, o kadar kalbi temiz ki, rabbim ona onun gibi dünya iyisi,sağlıklı,neşeli,umutlu,çalışkan , hayırlı,ömürlü bi ewlat wersin..
ediyorum canıım hepimiz için,
inşallah mayıs ayının hamişleri biz olacağız
Canım benimmmmm Allah razı olsun sizin bu dualarınız güzel güzel yürekleriniz olmasa ben nasıl ayağa kalkardımmm:2:
Sizi çok seviyorummmmm
canım hep dualarımdasınızAllah rızası için bana da bir dua cuma saatinde
:) bende öyleyim neharımmmm,, çığlık atasım geldi test yaptıgımda tuvaletteyken, erkeklerın bol oldugu bi yerde çalışıorum, dier bayanlar yaşlı hatunlar.. ayyy ne garibim:) Allahım inşallah sağlıklıdır.. çok şükür Allahıma bugünleri de gördüm :)
zeynoooooooooooooooomm nerdesin yavrucum sen yaaaa girip profiline bakıyrum hatta en son dün baktım taaa ayın 4ünde girmişsin özledim seni haaaabak her gün gel bi selam ver cancaaazımmm
kız ispikkk napıyonseni takip ediyom spor günlüğünden
canım hep dualarımdasınız
alppinnn nasılsınn? kızçenle nasıl geçiyor günlerinnkiraztepem sende bidahaki ay umutluyum mrzeynepçim bende eskişehirliyim hemşo çıktık baksana bi avazda Rabbim kurtarsın senide Rabbim
haydiii takvimmm yaaapppppp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?