Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

waaaoooowww takipçi sayımda artış görüyorum he vallaha sırıkım ben Allahıma şukur popoyu biraz erittik sıra göbekte 4 aylık gebe kadınlar gibiyim vermem lazım yazda geldi nede olsa göbeemii nerelere saklayım yaww
senin boyun kaç..bence sende uzunsun 175 filandın demi sende?

vayyyh hemşoooom çok sevindim memleket hasreti çekiyordum burda :):)

ayy bendee yaa çoookk özleddimmmm ama gitmiceemm milletin laf sokmalarından sıkıldım..annemi özlüyorum saolsun o da arasıra gelıyor yanıma ..
bide hamama gitmeyi çok özledim merkezdeyim ben seninde merkez mi? bide karda yürümeyi o ayaz soğuk havasını bilee..ahha ahh burnumda tütüyor resmen Allah kimseyi memleket hasreti çektirmesin çok zoorrr...

kabilardacım sen nasılsın?evde yemekler pişirmeye yeniden başladın mı?bulantıların geçtimi?

sorma canım başladı bulantılarda ev de yatmakmı o da ne her akşam eve 10 da gidiyorum afedersin eşşek gibi çalışıyorum

yeni hamişlerimiz gelsin benim pabucum damda kalsın hep valla hepimiz hamiş olcazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

takma kafana canım desinler kendilerine zarar Allah yukarda hiç belli olmaz o işler
hamam ya ferah hamamı vardır dimi :) bizde merkez carrefour anemon felan var ya orda oturuyoruz canım zaten gittim donup ta geldim :):)

canım benimmm ben de bi üşüttüm ama yavaş yavaş toparlanıyorum. sadece son bi kaç gündür vajenden yukarı doğru bi sancı hissediyorum, umarım üşütme değil bebeğin yerleşmesidir. evet teyzesi büyüdü 11 olduk, aslında 12 olmamız gerekirdi 10 gün geriden geliyoruz geç yumurtladığım için ama olsun sağlıklı olsun da. sen de iyi yapmışsın almak için.malum yaz geliyo ve ağırlaştıkça alışveriş yapman da zorlaşacak. ben bile cinsiyeti belli olsun başlayacam, çok bekeldim bu günleri

canımcım mide bulantılarıyla boğuşuyorum hala 1 gün iyi 3 gün kötüyüm sana da helal tek başına güzel gidiyosun

aynen öyle canım tahmin etttiğin gibi boyum.

bak ne dicem sen böyle kendine boşa eziyet ediyon milletin ağzından her çıkanı kafamıza taksak sokağada çıkmamamız lazım.

hiç kimse için kendi istediklerini erteleme heleki memleketin nasıl özlemişsin.

mahalle baskısınamı takılcan Allah aşkına yaaaa

neyse ben ne dersem diyim sen gene bildiğin gibi yapıcaksın ama şu kadar söylim milleti takarak bu ömrü ziyan etmeye hakkımız yok

abooo 10da mı giriyosun evee gerçekten çalışma şartların ağır canım iki canlısın sen .patron istisna yapmıyor mu ki? yada yapamaz mıki? bu aylar zorlanırsın da sonradan alışırsın sanırım bu tempoya

aminn canım benimm Allah isteyen herkese nasip etsin insallah

İyiyim kuşum çok şükür.Duramıyorum pişiriyorum canım.Bize birşey olmaz ama
oğluşu yemeksiz bırakamam.Zaten parmak kadar birşey yemek yemese canına minnet.
ama yok öyle yağma.Sağolsun eşim çok yardımcı oluyor.
Bulantılarım da çok az canım.Diğer topiğe bakıyorum da bazen kızlar yemeden içmeden kesiliyor.
Ben daha iyiyim şükür.
Bu arada ben de karda yürümeyi çok özledim.Buraya pek kar yağmıyor,havası ılık.
Bir de yemlik,madımak(bizim oralar has otlar) toplamayı yufkanın arasına dürüp yemeyi özledim.

bendede hala var o sancılardan büyüyomuş bebiş :) bende çok çektim valla grip baş ağrısı mide hastalığı böbrek sancısı anca kendime geldim benimde ilkinde geri geliyordu ikinci gidişimde bir anda büyüdü oyuzden 12 olabilir yinede ne zaman gidiceksin doktora ikili test yaptırıcakmısın ikili testtede cinsiyet belli oluyor diyorlar bende tuttu valla..aynen öyle canım şimdiden doğum çantası listesi bile yaptım her gece bir kere doğurup öyle yatıyorum bide ucuz ucuz ya bebek kıyafetleri onu al bunu al tutamıyorsun kendini ben civilden baya aldım çok uygun ayrıca joker ve ebebekte ucuzluk varmış internettende satın alınabiliniyor benden söylemesi

sağol canımmmm

inşallah canım inşallah o kadar çok istiyorum ki Rabbim nasip edecek inşallahhhh

öyle patron nerde gülüm varsa bize de yolla

herkese selam arkadaşlar umarım herkes iyidir.
Benim sorum olacak burası yerimi bilmiyorum ama hamilelikte beslenme çok önemli malum ama bazıları maydonoz ve dereotu yemeyin düşük yaparsınız diyorlar ama an fazla vitamin ve kalsiyum bu sebzelerde var bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?

geçmiş olsun kuzum sana da demek doğurup yatıyon haa canım haftaya perşembe kontrolümüz var muhtemelen o zaman 2li için gün verecek. erkekler erken gösteriyomuş çok heyecanlıyız valla. Aslında haftasını yakaladığını düşünüyorum inşallah tabi
her gün bakıyorum butikbebe,e-bebek ama joker varmı antalya da onu bilmiyorum,bi araştırayım. hepsini birden alınca ne aldığını bilmiyosun, tek tek hoşuna gittikçe almak mantıklı

canımmm inşallah yapıcam, kan testi yaptıryaım da bi.. ne kadar sevındırık olmuşum beeennnn.. hemen geldim yazdım , inşallah kan testi de normal çıkar :)

Merhabalar canım,ilk aylar yemek biraz sakıncalı canım ama hiç yememek de değil, sadece fazlası zarar. Vitamin ve kalsiyum alabileceğin bunların dışında da pek çok sebze ve meyve var

sorma valla şimdiden doğum korkusu sardı nefes antremanı yapıyorum çikolata yiyip git mutlaka valla benim bir hareketliydiki hemen gösterdi bide ikili testte 50 altı erkek üstü kız diyorlar benim 38 çıkmıştı göstermezse öyle bakarız :):)
valla hiç öyle olmuyor okadar güzel şeyler varki dayanamıyorsun o battaniyeler o tulumlar çorap bile aldık biz ne diyosun alıncak okadar çok şey varki valla al al bitmiyor zaten eşim kızdı beraberde bakalım herşeyi alma diyede anca öyle tuttum kendimi ay ne güzel duygular bunlar rabbim en kısa zamanda isteyen herkese verir

Merhabalar canım,ilk aylar yemek biraz sakıncalı canım ama hiç yememek de değil, sadece fazlası zarar. Vitamin ve kalsiyum alabileceğin bunların dışında da pek çok sebze ve meyve var

Biliyorum canım işte ben maydanoz ve dereotuna dayanamayanlardanım bide yeni olunca gebelik herşeye pimpirikli yaklasıyorum napcam böle bilmiyorum ben

çok şükür bu zamanlarına diyim ozaman yavaş yavaş hafiflemeye başlamış mide koku hassasiyetin
sağol canım benim insallah en azından 68 kg olsam veee inceltsem şu vucudumu daa ne isteemmm

haklısın da canım inanki mesela gidiyorum dayımın eşleri başlıyor yok kaçak gelmişim (yani ben kocamla kavga etmişim ve evden kaçmışım demek istiyorlar) ..ben çok muyluyıum gülüyorum mesela diğeri der haydi seninde bebeğin olsun ..ölmeden görecez mi..menepoza mı girdinde bebegin yok falan filan..anında yuzun dusuyor moralim bozuluyor gıcık oluyorum..takmayım haklısında olmuyor canım.. ahh keşke gülüp geçsem dediklerine ama maalesef başaramıyorum sonra kendimede kızıyorum çünkü böyle yaparak onları mutlu ediyorum ve yüz buluyorlar sürekli aynı şeyleri soylemekten nasıl bıkmadılar şaşıyorum..

tüp bebeği annem halam ve ablam biliyordu.. sonra eşimle olanlardan sonra annem üzülmesin diye tutmadı dedim yalan söledim yani..annemde halama demiş..halamda tühhh okadarda para verdilerrr 8000tl az uzz değilll ..ne olacak simdi o giden paraya demiş (yani bebeğe üzülen yok giden paranın derdine düşmüş halam! sanki yiycek ekmeğimi o veriyodu ) zaten halama ilk dediğimde halam bana dediği uuu çokkk paralar gidecek eminmisin? herkesin kaderi farklı işte..zorlamaya ne gerek demişti yaa bu kadın benım süt annem aynı zamanda yazıklar olsun daha bişey demiyorum , ben kocamla boşansam ilk kına yakalacaklardan biridir yani,kaynanam tarafı halt etsin...zaten düşmanı uzakta değil yakınına bak demişler .

hadi gizli saklı gittim diyelim imkansızzzz..babam hemen yetiştirir benim orda olduğumu halama ,babanneme..ziyarete gitmeyıncede babam çok sinirleiyor ve kavga ediyıruz evde..huzur olmayıncada malummm uzak olayım daa iyi diyorum böyle babam evden uzak olduğu bi zaman gidicem sanırım memlekete
bu arada babam hiç benım tarafımda değilmiş geçen anladımki başkalarını buna iyi desin diye bizi çok rahat harcayacak bi adammış..

iyi olmana sevindim canım yaaa zorr valla kadın olmak ana olmak.. boşuna dememişler cennet anaların ayakları altındadır diye.
iki canlısın bide diğer yavrunu düşünmek zorundasın kocan var ev hali..üstüne çalışıyorsun Allah yardımcın olsun canım

ayy madımakk annem topluyodu..evet yufkanın arasına iyi gidiyor..yemli belki isim olarak biz farklı biliyoruzdur.. hakikaten memleket gibisi yokk yaaa... bu sene izmire hiç kar yağmadı yağsaydı elime alsam ayaz soğuk ve temiz havasını çeksemm belki bir nebze aramazdım eskisşehiri

sonra görüşürz kızlar...

evi temizlemem mutfak halısını silmem gerekiyor..belki buzdolabın içinide silerim ruh halime bağlı

hepinizi öpüyorummmm

bol hamişli güzel müjdeli haftalara dileyip ortadan kayboluyorum spor gunluğee devam

kolay gelsin canım benim ev de leş ama yapamıyom temizliğin gözünü seveyim

iskorpit canım gerçekten ağır konuşmalar bunlar ama babana mana bulma canım oda halan babaannen ailesi napsın adamcağız ama sen kızısın seni kimbilir ne kadar seviyordur,heleki kimse için hatta onların söyledikleri için bile ailenden uzaklaşma.

keşke tutmadı demeseydin ama kavga ettiğinize daha az üzülürdü bence annen.Neyse canım ruhunu karartma bunlarla zamanla herşey düzelicek inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…