waaaoooowww takipçi sayımda artış görüyorumvay vay topiğimiz şenlenmiş valla
kız ispik:)(nehardan çaldım) bende seni takip ediyom boyun 1.83 müş maşallah kız sulak yerde büyümüşsün bacım bende kendimi uzun zannederdim
asbe o bebiş önümüzdeki ay gelsin arkadaş lazım benim bebeğe.
vayyyh hemşoooom çok sevindim memleket hasreti çekiyordum burda :):)
kıssss feryoşummm tazecık annişimmm nasılsın nasıl gidio hamişlikgari pabucun dama atıldı biliyon demiii
seninde bulantıların başlamıştır sanırım? bolbol yat dinlen evde bugunlerinin kıymetini bil..
waaaoooowww takipçi sayımda artış görüyorumhe vallaha sırıkım ben Allahıma şukur popoyu biraz erittik sıra göbekte 4 aylık gebe kadınlar gibiyim vermem lazım yazda geldi nede olsa göbeemii nerelere saklayım yaww
senin boyun kaç..bence sende uzunsun 175 filandın demi sende?
ayy bendee yaa çoookk özleddimmmm ama gitmiceemmmilletin laf sokmalarından sıkıldım..annemi özlüyorum saolsun o da arasıra gelıyor yanıma ..
bide hamama gitmeyi çok özledimmerkezdeyim ben seninde merkez mi? bide karda yürümeyi o ayaz soğuk havasını bilee..ahha ahh burnumda tütüyor resmen Allah kimseyi memleket hasreti çektirmesin çok zoorrr...
kabilardacım sen nasılsın?evde yemekler pişirmeye yeniden başladın mı?bulantıların geçtimi?
canım benim ya bende çok özledim ailemin yanındaydım biraz alışveriş yaptık çok güzel şeyler aldık aslında erken almak için ama annem burda olmadığı için almak istedihamiş haberini bekliyormuşum demekki gelmek için seninde maaşşallah 11 oluvermiş eğer erkekse cinsiyeti yakında öğrenirsin inşallahhh ben 13 de öğrenmiştim buarada dikkat et kendine hastalıklar valla kol geziyor ben böbrek sancısı bile çektim çok şükür bir haftadır iyiyim
demek beni okuyan varmış
kendi kendime zayıflamaya uğraşıyom kıssss napeeemçok zor oluyor..yirkeennneee iyiyidimm cipsleri hamburleri pizzaları löp löp götürüyodum
sen nasılsın kuzummmbulantıların geçtimi ? şimdi daha iyisin demi
waaaoooowww takipçi sayımda artış görüyorumhe vallaha sırıkım ben Allahıma şukur popoyu biraz erittik sıra göbekte 4 aylık gebe kadınlar gibiyim vermem lazım yazda geldi nede olsa göbeemii nerelere saklayım yaww
ayy bendee yaa çoookk özleddimmmm ama gitmiceemmmilletin laf sokmalarından sıkıldım..annemi özlüyorum saolsun o da arasıra gelıyor yanıma ..
bide hamama gitmeyi çok özledimmerkezdeyim ben seninde merkez mi? bide karda yürümeyi o ayaz soğuk havasını bilee..ahha ahh burnumda tütüyor resmen Allah kimseyi memleket hasreti çektirmesin çok zoorrr...
kabilardacım sen nasılsın?evde yemekler pişirmeye yeniden başladın mı?bulantıların geçtimi?
sorma canım başladı bulantılarda ev de yatmakmı o dane her akşam eve 10 da gidiyorum afedersin eşşek gibi çalışıyorum
yeni hamişlerimiz gelsin benim pabucum damda kalsın hep valla hepimiz hamiş olcazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
canım benimmm ben de bi üşüttüm ama yavaş yavaş toparlanıyorum. sadece son bi kaç gündür vajenden yukarı doğru bi sancı hissediyorum, umarım üşütme değil bebeğin yerleşmesidir. evet teyzesi büyüdü 11 olduk, aslında 12 olmamız gerekirdi 10 gün geriden geliyoruz geç yumurtladığım için ama olsun sağlıklı olsun da. sen de iyi yapmışsın almak için.malum yaz geliyo ve ağırlaştıkça alışveriş yapman da zorlaşacak. ben bile cinsiyeti belli olsun başlayacam, çok bekeldim bu günleri
canımcım mide bulantılarıyla boğuşuyorum hala 1 gün iyi 3 gün kötüyümsana da helal tek başına güzel gidiyosun
sağol canımmmmcanım hep dualarımdasınız
alppinnn nasılsınn? kızçenle nasıl geçiyor günlerinnkiraztepem sende bidahaki ay umutluyum mrzeynepçim bende eskişehirliyim hemşo çıktık baksana bi avazda Rabbim kurtarsın senide Rabbim
haydiii takvimmm yaaapppppp
inşallah canım inşallah o kadar çok istiyorum ki Rabbim nasip edecek inşallahhhhvay vay topiğimiz şenlenmiş valla
kız ispik:)(nehardan çaldım) bende seni takip ediyom boyun 1.83 müş maşallah kız sulak yerde büyümüşsün bacım bende kendimi uzun zannederdim
asbe o bebiş önümüzdeki ay gelsin arkadaş lazım benim bebeğe.
öyle patron nerde gülüm varsa bize de yollaabooo 10da mı giriyosun eveegerçekten çalışma şartların ağır canım iki canlısın sen .patron istisna yapmıyor mu ki? yada yapamaz mıki? bu aylar zorlanırsın da sonradan alışırsın sanırım bu tempoya
aminn canım benimm Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
bendede hala var o sancılardan büyüyomuş bebiş :) bende çok çektim valla grip baş ağrısı mide hastalığı böbrek sancısı anca kendime geldimbenimde ilkinde geri geliyordu ikinci gidişimde bir anda büyüdü oyuzden 12 olabilir yinede ne zaman gidiceksin doktora ikili test yaptırıcakmısın ikili testtede cinsiyet belli oluyor diyorlar bende tuttu valla..aynen öyle canım şimdiden doğum çantası listesi bile yaptım her gece bir kere doğurup öyle yatıyorum bide ucuz ucuz ya bebek kıyafetleri onu al bunu al tutamıyorsun kendini ben civilden baya aldım çok uygun ayrıca joker ve ebebekte ucuzluk varmış internettende satın alınabiliniyor benden söylemesi
canım hep dualarımdasınız
alppinnn nasılsınn? kızçenle nasıl geçiyor günlerinnkiraztepem sende bidahaki ay umutluyum mrzeynepçim bende eskişehirliyim hemşo çıktık baksana bi avazda Rabbim kurtarsın senide Rabbim
haydiii takvimmm yaaapppppp
herkese selam arkadaşlar umarım herkes iyidir.
Benim sorum olacak burası yerimi bilmiyorum ama hamilelikte beslenme çok önemli malum ama bazıları maydonoz ve dereotu yemeyin düşük yaparsınız diyorlar ama an fazla vitamin ve kalsiyum bu sebzelerde var bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?
geçmiş olsun kuzum sana da demek doğurup yatıyon haacanım haftaya perşembe kontrolümüz var muhtemelen o zaman 2li için gün verecek. erkekler erken gösteriyomuş çok heyecanlıyız valla. Aslında haftasını yakaladığını düşünüyorum inşallah tabi
her gün bakıyorum butikbebe,e-bebek ama joker varmı antalya da onu bilmiyorum,bi araştırayım. hepsini birden alınca ne aldığını bilmiyosun, tek tek hoşuna gittikçe almak mantıklı
Merhabalar canım,ilk aylar yemek biraz sakıncalı canım ama hiç yememek de değil, sadece fazlası zarar. Vitamin ve kalsiyum alabileceğin bunların dışında da pek çok sebze ve meyve var
çok şükür bu zamanlarına diyim ozamancanım benimmm ben de bi üşüttüm ama yavaş yavaş toparlanıyorum. sadece son bi kaç gündür vajenden yukarı doğru bi sancı hissediyorum, umarım üşütme değil bebeğin yerleşmesidir. evet teyzesi büyüdü 11 olduk, aslında 12 olmamız gerekirdi 10 gün geriden geliyoruz geç yumurtladığım için ama olsun sağlıklı olsun da. sen de iyi yapmışsın almak için.malum yaz geliyo ve ağırlaştıkça alışveriş yapman da zorlaşacak. ben bile cinsiyeti belli olsun başlayacam, çok bekeldim bu günleri
canımcım mide bulantılarıyla boğuşuyorum hala 1 gün iyi 3 gün kötüyümsana da helal tek başına güzel gidiyosun
haklısın da canım inanki mesela gidiyorum dayımın eşleri başlıyor yok kaçak gelmişim (yani ben kocamla kavga etmişim ve evden kaçmışım demek istiyorlar) ..ben çok muyluyıum gülüyorum mesela diğeri der haydi seninde bebeğin olsun ..ölmeden görecez mi..menepoza mı girdinde bebegin yok falan filan..anında yuzun dusuyor moralim bozuluyor gıcık oluyorum..takmayım haklısında olmuyor canım.. ahh keşke gülüp geçsem dediklerine ama maalesef başaramıyorumaynen öyle canım tahmin etttiğin gibi boyum.
bak ne dicem sen böyle kendine boşa eziyet ediyon milletin ağzından her çıkanı kafamıza taksak sokağada çıkmamamız lazım.
hiç kimse için kendi istediklerini erteleme heleki memleketin nasıl özlemişsin.
mahalle baskısınamı takılcan Allah aşkına yaaaa
neyse ben ne dersem diyim sen gene bildiğin gibi yapıcaksın ama şu kadar söylim milleti takarak bu ömrü ziyan etmeye hakkımız yok
İyiyim kuşum çok şükür.Duramıyorum pişiriyorum canım.Bize birşey olmaz ama
oğluşu yemeksiz bırakamam.Zaten parmak kadar birşey yemek yemese canına minnet.
ama yok öyle yağma.Sağolsun eşim çok yardımcı oluyor.
Bulantılarım da çok az canım.Diğer topiğe bakıyorum da bazen kızlar yemeden içmeden kesiliyor.
Ben daha iyiyim şükür.
Bu arada ben de karda yürümeyi çok özledim.Buraya pek kar yağmıyor,havası ılık.
Bir de yemlik,madımak(bizim oralar has otlar) toplamayı yufkanın arasına dürüp yemeyi özledim.
sonra görüşürz kızlar...
evi temizlemem mutfak halısını silmem gerekiyor..belki buzdolabın içinide silerim ruh halime bağlı
hepinizi öpüyorummmm
bol hamişli güzel müjdeli haftalara dileyip ortadan kayboluyorumspor gunluğee devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?