Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

canımmm inşallah yapıcam, kan testi yaptıryaım da bi.. ne kadar sevındırık olmuşum beeennnn.. hemen geldim yazdım , inşallah kan testi de normal çıkar :)
herşey yolunda gidecek aklına kötü şeyler getirme canım benimmm

Biliyorum canım işte ben maydanoz ve dereotuna dayanamayanlardanım bide yeni olunca gebelik herşeye pimpirikli yaklasıyorum napcam böle bilmiyorum ben

korkma canım abartmadığın sürece sorun yok bi kaç hafta yemesen de bişey olmaz sanırım ilk haftalar önemli çünkü

RİMELLLLLLLLLLLLLLLLLLLL CNM HAMILESINNNNNNNNNNNNNN CNM TEBRIK EDERIMMMM YAAA HAYIRLI EVLAT OLSUNNN..KAN TESTINDEE YUKSEK CIKICAKK MERAK ETMEEE :))

iskorpıt cnmmm ıyıyym cnm okula gıdıp gelıyorummm ınsss calısmalara baslıycazz artıkkk rabbım nasıp etsın ınss bu ayy..bebegım takmaa su cevrendekılerı ne kadar cok konusuyorlar öylee yaa ...sussunlar artıkk rahat vermıyorlar...cnm bnm sen nasılsın

asbelove cnm ıns gelecek ay aynı anda verecegız guzel haberler tatlımmm...

zeynepcımmm buyumuss bebısınnn Nazar lardn korusun Rabbim

bu arada bu ınsanları anlamak o kdr zorkı bı akrabamız hamıle ama bıze söylmemsler 2 aylık olmuss bebk..kıskanırız nazar değer dıye söylemedıklerını tahmın edıyoruz bıdee süreklı eşimlee beraberler...şok oldum duyuncaa (

amin canım aminnnn hiç takma valla bu insanları anlamak ne mümkünnnn:))))

amin canım aminnnn hiç takma valla bu insanları anlamak ne mümkünnnn:))))

kocişin canı sıkıldı bıraz bende takma dedım ama ınsan yınede üzüluyor....cnmm bu ay butun yolları deeneyecksn dımııı
:)))
bu arada firar naptıı acabaaa bence kesın hamıleee amaa bakalımmm...

aybikecim takma bu insaları niye kıskanasınki siz daha çiçeği burnunda evlisiniz bebiş için erken bile sayılcak dönem yani o yüzden hiç öyle düşünüp kafana takma canım.

bak mesela bende gebelik testiğini gördüğüm anda asbeyi aramadım neden kıskanır diye dermişim şaka bir yana şu insanları bu kadar takmayın Allah aşkına

bana eltim sen kırkını geçersinde doğuramazsın, zaten kv senin için kısır dedi,eşim içinde o çocuk istemiyorki demişti ben ne yaptım kadından öyle bir uzaklaştımki şimdi o uzaktan çatlasın yarılsın hatta hahahaha

"Rimelll güzel arkadasım bak zeynepte öle ıdı bebegı geldı..sakın Rabbımden ümidine kesmee
olacak o emınım sen bu dua halkasından ayrılma bnm ıcımdekı ses senın bıze güzel bi haber wereceğini sölüo bn hislerime güwenirimmmm ...
gitme sakın bi yeree..

18 mart 13 ("

rimelimmmmmmm güzel arkadasımmm bakkkkkkkkkkkkk nasılda gelırmişşş bebişşşşşşşşşşşş ((
hadı hadı sırada fırarcan rochak we mehlık war arkayııı dörtleyelım bayanlarrr

ayybiikkkkkeee senınde zamanın geldı merak etmeee gelecek bebegınn hiç bi sorunun yok sadece sen cok stres yaptın aynı bnm gıbısın war ya bende kendıme ettım durdum ne wardı yanı rahat olsaydım aylarca yok yere ağladım ..
bende bebiş haberi alınca üzülürdüm yalnız sen neden kıskanasın hanı bı problemın olsa yada cok uzun suredr bebegın olmasa yıne sacma am bı nebze anlarım

cnm ben takmıyorum ınan umrumda degıller evet bebek ıstıyoruz ama sankı hıc olmyckmıs gıbı sacma sapan davranıslar var...halbukı daha 1 sene olduu ... ınsanlarda öyle bır zıhnıyet varr evlenırsın bı kac ay gecerrr hemen bebegın yokmu dıye sorarlar

Selam kizlar
Kac Aydir anne olmayi bekliyoruz acaba? Dertleselim mi biraz? Ben beklemek ten yoruldum artik her ay husrana ugramaktan her ay moralim daha da cok bozuluyore;(((( benim gibi yasayanlat var mi Aranizda? Artik bebisleimiz gelsin biZi daha faZla bekletmesin... Vereceginiz tiyolar var mi bu konuyla ilgili?
Birbirimize moral man destek olalim lutfen....

sagol bıtanemm olacak bılıyorm ıcımden de hep ıkız olacak dıye gecıyorrr artık takmıyorum cnm yaa ovı testıde yapmıycccm insanları anlamak mumkun degıll kafalarrıı bu kadr calısıo ıstee rahat olmak tek cözüm..
cnmm 30 hafta olmusss masallahhhhh yavrucugunaaa....

Tam yerine geldin canım benim bu ay 1yıl doluyor sen ne kadardır bekliyorsun probleminiz var mı tedavi görüyormusunuz?

cok şükür geldık bu aylara Rabbım tamama erdırsın saglıkla gelsın bebeklerımız inşAllah..
içinden gecen olur inşAllahhhhhhhhhh cok da guzel olur bı ıkız rean wardı oda gelmıo ama su hamişlerden birinin ikiz bence bebeklerı içime öle doğuo (
bak test falan yapma gerilmicem takmıcam dıe de kendını daha cok kasma walla ben bebek oldugu ay yumurtlama gunumu de bıldıgım için söylüyorum acayıp gergın ilişkiye girdim hatta eşime yok şöle yap dur ole yapma dıe komut were were yaptım yıne oldu..diyeceğim o ki "O" ol derse oluo
sana da en kısa zamanda göndersın meleğini sende onlara söleme (
bn öle yaptım burdakı herkes 2 aylıkken öğrendı hatta okulda öğert arkadas şok olmuştu o da şu mide bulantıları yuzunden yoksa şişene kadar sölemicektım ahım wardı (

gelecegı zmanı cok ıyı bılıyor bencee melegımm zaten söylemeye nıyetımm yok cnmm kaynanama da söylemem ben gecen dıyor ben bızımkılere söylerım ...

rabbım o gunlere getırsınnnn de ıstersen beledıyeden ılan werırsın senın bileceğin işşşşşşşşşşşşşşşş (
hemen gelsın o gunlerrr amın kere amınnnnnnnn

firarrrrrr nerdesınn asbe cnm bnde merak ettım yaff ama bnce bır hamısımzz daha olacak...

kıyamam canımmm seni o kadar çok mu üzdüler kuzummmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…