o firar buraya gelecekk :)) kesın ben cıkarım ondan sonra gelırrr :))
RİMELLLLLLLLLLLLLLLLLLLL CNM HAMILESINNNNNNNNNNNNNN CNM TEBRIK EDERIMMMM YAAA HAYIRLI EVLAT OLSUNNN..KAN TESTINDEE YUKSEK CIKICAKK MERAK ETMEEE :))
iskorpıt cnmmm ıyıyym cnm okula gıdıp gelıyorummm ınsss calısmalara baslıycazz artıkkk rabbım nasıp etsın ınss bu ayy..bebegım takmaa su cevrendekılerı ne kadar cok konusuyorlar öylee yaa ...sussunlar artıkk rahat vermıyorlar...cnm bnm sen nasılsın
asbelove cnm ıns gelecek ay aynı anda verecegız guzel haberler tatlımmm...
zeynepcımmm buyumuss bebısınnn Nazar lardn korusun Rabbim
bu arada bu ınsanları anlamak o kdr zorkı bı akrabamız hamıle ama bıze söylmemsler 2 aylık olmuss bebk..kıskanırız nazar değer dıye söylemedıklerını tahmın edıyoruz bıdee süreklı eşimlee beraberler...şok oldum duyuncaa(
canımm :) Rabbime şükürler olsun.. Allahım önce size sonra isteyen herkese naip etsin canım benim.. dışarıyı takma dicem ama 2 kulak tıkasak 3. yü takıoruz.. ama sallamamak çok daha iyi yapılabılırse, beklerken geçen günlere acımamak gerek.. ben bazı gunlerıme acıorum şimdi bakınca :)
"Rimelll güzel arkadasım bak zeynepte öle ıdı bebegı geldı..sakın Rabbımden ümidine kesmee
olacak o emınım sen bu dua halkasından ayrılma bnm ıcımdekı ses senın bıze güzel bi haber wereceğini sölüo bn hislerime güwenirimmmm ...
gitme sakın bi yeree..
18 mart 13 ("
rimelimmmmmmm güzel arkadasımmm bakkkkkkkkkkkkk nasılda gelırmişşş bebişşşşşşşşşşşş ((
hadı hadı sırada fırarcan rochak we mehlık war arkayııı dörtleyelım bayanlarrr
:)saol bitanem ,kan testını yaptıramadım henuz .. idrar testini işe gelince yapınca çıkamadım işten.. direk sizlere soyledım.. eşime yarın akşma yemekte söylicem.. o zaman acile gidip yaptırırız ..inşallah normal degerler çıkar..cnmm bosver artıkkkk bebısın geldıı artık Allah nazarlardan korusun.... kan testı yaptrdınmı...
ewet missyamancımm.. aynen söylemiştin bunları.. ama o zaman o psikolojiyle, o kadar umutsuz düşünüodumki.. kahroldum.. o fıkre alışmak ıstedıgımı soyledım .. çok şükür Rabbim emanetini gönderdi..inşallah hepimiz hamiş olcas bu topıkte :)
:)saol bitanem ,kan testını yaptıramadım henuz .. idrar testini işe gelince yapınca çıkamadım işten.. direk sizlere soyledım.. eşime yarın akşma yemekte söylicem.. o zaman acile gidip yaptırırız ..inşallah normal degerler çıkar..
:)saol bitanem ,kan testını yaptıramadım henuz .. idrar testini işe gelince yapınca çıkamadım işten.. direk sizlere soyledım.. eşime yarın akşma yemekte söylicem.. o zaman acile gidip yaptırırız ..inşallah normal degerler çıkar..
firarcım pazartesiye kadar bekleyip kanda baktır bence, stres yapma kuzumm
Ya deniyorum aslında oluruna bırakıyım diyorum ama pek beceremiyorum, belki de regl olucam boşuna ümitlendim
canım belirtin varmı
canım özel hastane varsa sabah ilk iş kan vermek olsun.okul diyosun ama ben olsam valla hiç bişe umurumda olmazdı,en geç pzrts sabah git
tülaaaaaaaaaaaayyy başım çatlıyo tülaaaaaaaaaaaayyy
son 4-5 gündür böyle, bu haftalrada normal diyolar ama
seni takipteyim kan değişimi için hastaneye yatacaktın bugün nolduu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?