Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

canımm :) Rabbime şükürler olsun.. Allahım önce size sonra isteyen herkese naip etsin canım benim.. dışarıyı takma dicem ama 2 kulak tıkasak 3. yü takıoruz.. ama sallamamak çok daha iyi yapılabılırse, beklerken geçen günlere acımamak gerek.. ben bazı gunlerıme acıorum şimdi bakınca :)

cnmm bosver artıkkkk bebısın geldıı artık Allah nazarlardan korusun.... kan testı yaptrdınmı...

ewet missyamancımm.. aynen söylemiştin bunları.. ama o zaman o psikolojiyle, o kadar umutsuz düşünüodumki.. kahroldum.. o fıkre alışmak ıstedıgımı soyledım .. çok şükür Rabbim emanetini gönderdi..inşallah hepimiz hamiş olcas bu topıkte :)

cnmm bosver artıkkkk bebısın geldıı artık Allah nazarlardan korusun.... kan testı yaptrdınmı...
:)saol bitanem ,kan testını yaptıramadım henuz .. idrar testini işe gelince yapınca çıkamadım işten.. direk sizlere soyledım.. eşime yarın akşma yemekte söylicem.. o zaman acile gidip yaptırırız ..inşallah normal degerler çıkar..

Rabbim emanetini hayırla sağlıkla kucağına almanı da nasip edecek canım benimmmm

cnmm cıkacakkk hersey yolundaa gıdecek merak etmee.

tatlım yarın akşam yemeğe kadar nasıl sabredeceksin bu akşam çıksaydınız ya yemeğe keşke

rimellcimm cnm gözünaydınn ne güzel habere geldim.Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş.

kızlar pek giremiyorum bu aralar.alışveriş ıvır zıvır işler öldüm valla darısı size :))

tüm hamişlerimiz iyidir inş.bende bacak arası ağrısı dışında sorun yok şuanlık hamdolsun

ablamı merak ediyorum,nasıl haberi olan yazarsa sevinirim.

tülaaaaaaaayy sen nasıl oldun kuzum iyisin değil mi?

tülaaaaaaaaaaaayyy başım çatlıyo tülaaaaaaaaaaaayyy
son 4-5 gündür böyle, bu haftalrada normal diyolar ama
seni takipteyim kan değişimi için hastaneye yatacaktın bugün nolduu canım

Kızlar Allah razı olsun hepinizden beni beklemişsiniz ya okuldan 16.30 da çıktım bugün kursum vardı. Gelir gelmez yemek yaptım o arada habersiz bir şekilde bir öğrencimin velisi geldi. Sora sora bulmuş evimizi yaşlıca bir teyze oturdu biraz sıkıntılarını anlattı o gitti yemek yedik derken ancak geldim. Geçmişi okudum.

Rimelcim çok sevindim Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin maşallah sana ve bebeğine

Benden güzel haber beklemişsiniz ama yok ne yazık ki... Sabah test yaptım ikinci çizginin zerresi bile yoktu. Hala da kırmızılar gelmedi. Hiç bu kadar gecikmemişti (düşük yaptığım zaman dışında). Çok canım sıkıldı bu yüzden kötü bir gün geçirdim. Böyle işte kızlar

canım belirtin varmı

Var canım ya ben uydurmuyosam var yani.
Bi ara su gibi akıntım vardı adete yakın kesildi. Kasık batması, baş dönmesi, mide yanması, mide bulantısı, idrar rengi koyuluğu, idrarda tortu, bel ağrısı falan. Bunlar son bir haftadır ya da 10 gündür yaşadıklarım diyebilirim. Bi de halsizlik...

canım özel hastane varsa sabah ilk iş kan vermek olsun.okul diyosun ama ben olsam valla hiç bişe umurumda olmazdı,en geç pzrts sabah git

canım özel hastane varsa sabah ilk iş kan vermek olsun.okul diyosun ama ben olsam valla hiç bişe umurumda olmazdı,en geç pzrts sabah git

Haklısın canım ilkinden sonra bi garip oldum ben heveslenmiyim diyorum duramıyorum falan pazartesiye kalırsam kesin giderim zaten de haftasonu da bakalım gidebilirsek gidicez.

tülaaaaaaaaaaaayyy başım çatlıyo tülaaaaaaaaaaaayyy
son 4-5 gündür böyle, bu haftalrada normal diyolar ama
seni takipteyim kan değişimi için hastaneye yatacaktın bugün nolduu canım

canım benim çok sağolll
gittim iğnemi vuruldum yatırmadılar sağolsunlar.
bir sıkıntı yok hamdolsun.
kuzum bundan sonra baş diş kasık Allah ne verdiyse hazır ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…