Rabbim emanetini hayırla sağlıkla kucağına almanı da nasip edecek canım benimmmm
tatlım yarın akşam yemeğe kadar nasıl sabredeceksinbu akşam çıksaydınız ya yemeğe keşke
Savascım çok gecmiş olsun bazı kadınlarda aşerme bulantıdı sonrakı aylar yeniden başlarmış öyledir belki ama benım de midem bazı günler kötü oluyo ..
raginda ne güzel kızına ciciler mi alıyorsun Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
çok kötüyüm moralim çok bozuk karşı komşum 37 haftalıktı bebeği bu aksam vefat etti bebeği Erzurum'a gittiler herseyi hazırdı bebeğînin ));
korktum ...
rimellcimm cnm gözünaydınn ne güzel habere geldim.Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş.
kızlar pek giremiyorum bu aralar.alışveriş ıvır zıvır işler öldüm valla darısı size :))
tüm hamişlerimiz iyidir inş.bende bacak arası ağrısı dışında sorun yok şuanlık hamdolsun
ablamı merak ediyorum,nasıl haberi olan yazarsa sevinirim.
tülaaaaaaaayysen nasıl oldun kuzum iyisin değil mi?
Kızlar Allah razı olsun hepinizden beni beklemişsiniz ya okuldan 16.30 da çıktım bugün kursum vardı. Gelir gelmez yemek yaptım o arada habersiz bir şekilde bir öğrencimin velisi geldi. Sora sora bulmuş evimizi yaşlıca bir teyze oturdu biraz sıkıntılarını anlattı o gitti yemek yedik derken ancak geldim. Geçmişi okudum.
Rimelcim çok sevindim Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin maşallah sana ve bebeğine
Benden güzel haber beklemişsiniz ama yok ne yazık ki... Sabah test yaptım ikinci çizginin zerresi bile yoktu. Hala da kırmızılar gelmedi. Hiç bu kadar gecikmemişti (düşük yaptığım zaman dışında). Çok canım sıkıldı bu yüzden kötü bir gün geçirdim. Böyle işte kızlar
canımm :) saol tatlım Rabbim gönderdi meleğimi, çok mutlu oldum.. inşallah bu topik hamiş çorbası olacak :)rimelll canim tebrik ediyorummm mevlam tamamina.erdirsin ins.darisi butun arkadaslarin basina
Savascım çok gecmiş olsun bazı kadınlarda aşerme bulantıdı sonrakı aylar yeniden başlarmış öyledir belki ama benım de midem bazı günler kötü oluyo ..
raginda ne güzel kızına ciciler mi alıyorsun Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
çok kötüyüm moralim çok bozuk karşı komşum 37 haftalıktı bebeği bu aksam vefat etti bebeği Erzurum'a gittiler herseyi hazırdı bebeğînin ));
korktum ...
Canim benim Rabbimin verdiğine amenna ama bir kanda baktir derim ben p.tesiye kadar gelmezse belki gec dollenmedir bilemeyiz kirmizilar gelmedigu surece her daim devam edecek umidimizKızlar Allah razı olsun hepinizden beni beklemişsiniz ya okuldan 16.30 da çıktım bugün kursum vardı. Gelir gelmez yemek yaptım o arada habersiz bir şekilde bir öğrencimin velisi geldi. Sora sora bulmuş evimizi yaşlıca bir teyze oturdu biraz sıkıntılarını anlattı o gitti yemek yedik derken ancak geldim. Geçmişi okudum.
Rimelcim çok sevindim Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin maşallah sana ve bebeğine
Benden güzel haber beklemişsiniz ama yok ne yazık ki... Sabah test yaptım ikinci çizginin zerresi bile yoktu. Hala da kırmızılar gelmedi. Hiç bu kadar gecikmemişti (düşük yaptığım zaman dışında). Çok canım sıkıldı bu yüzden kötü bir gün geçirdim. Böyle işte kızlar
Geçmiş olsun tatlım bunu da atlattin hayirlisiylacanım benim çok sağolll
gittim iğnemi vuruldum yatırmadılar sağolsunlar.
bir sıkıntı yok hamdolsun.
kuzum bundan sonra baş diş kasık Allah ne verdiyse hazır ol
Cok gecmis olsun tatlım dr.una danissan mi acabakizlar cok kotuyum midem bulaniyor ama aserme bulantisi degil tuhaf bizey karmim midem cok kotuyum yaa
Canım benimmm az kaldı aksama heyecanla bekliyorum enistenin tepkisini bildir bize tamam mi tatlim test sonucunu da tabi kiiiiinşallah bitanem hepimizin emanetleri kucagında koynunda evınde olcak, şirin şeyler :)
canım dün akşam, yumurtlamamak için zor tuttum kendımı,sonra dedim uykumda gelmiş zaten erkenden yattım,ama gece boyu ayaktaydım,uyku tutmadı bi türlü :)) şimdi de işe gitti,zaten telde söylemem ( biz evlenırken tam teklıf olmamıstı,hani yemeğe çıkılır yüzük alınıröyle değildi,ben annesıyle tanıstım, o babamla ve annemle sonra istediler nişan oldu hepsi 1.5 ay içinde 2 ay sonrada nıkah, koştur koştur...yani özeldi, heyecan wardı ama anlaşarak evlendık, bari bu konu güme gitmesin :)) ) bi de dün test yapmadan önce zaman gecsın die aramıştım, o zaman cmtsi için yemeğe çıkalım konusuldu.. sonradan değiştirirsem kuşkulanır.. dün aksam bööle göbeimi sevdi (hala adet olmadıgımı bilio) bende ona sarıldım "olmazsa üzülme ama tamam mı"dedim :)))) çaktırmıcam ya, ama akşam boyu, sakin kalmaya çalışmama ragmen arada kendımı sırıtırken buluodum :)
korktum ...
ewet öle etkileniyo insan ister istemez..
neharımm benım anam hep der kii benım cocuga nazarım degmez 5 cocuk bi okadar da sonlandırılan gebelık yaşamış..erken yaşta da rahmını aldırmak zorunda kaldı..
kişi ne düşünüyorsa karsındakını de öle görur..
bende yaşadım buna benzer seyler hepsi geride kaldı..
bu topikte herkes hamiş olana kadarrrr birlikteyizzzz sonra nazlı bebişlerin yorgun annelrı topiği açar asbecikk (
en yaramazda onun ıkızlerı olurr
rainbow neden gelmıo yoksa eniştesine kötü birşey mı oldu kı en azından arada uğrardı
korktum ...
kizlar cok kotuyum midem bulaniyor ama aserme bulantisi degil tuhaf bizey karmim midem cok kotuyum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?