Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Savascım çok gecmiş olsun bazı kadınlarda aşerme bulantıdı sonrakı aylar yeniden başlarmış öyledir belki ama benım de midem bazı günler kötü oluyo ..
raginda ne güzel kızına ciciler mi alıyorsun Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
çok kötüyüm moralim çok bozuk karşı komşum 37 haftalıktı bebeği bu aksam vefat etti bebeği Erzurum'a gittiler herseyi hazırdı bebeğînin ));
korktum ...

Rabbim emanetini hayırla sağlıkla kucağına almanı da nasip edecek canım benimmmm

inşallah bitanem hepimizin emanetleri kucagında koynunda evınde olcak, şirin şeyler :)

tatlım yarın akşam yemeğe kadar nasıl sabredeceksin bu akşam çıksaydınız ya yemeğe keşke

canım dün akşam, yumurtlamamak için zor tuttum kendımı,sonra dedim uykumda gelmiş zaten erkenden yattım,ama gece boyu ayaktaydım,uyku tutmadı bi türlü :)) şimdi de işe gitti,zaten telde söylemem ( biz evlenırken tam teklıf olmamıstı,hani yemeğe çıkılır yüzük alınıröyle değildi,ben annesıyle tanıstım, o babamla ve annemle sonra istediler nişan oldu hepsi 1.5 ay içinde 2 ay sonrada nıkah, koştur koştur...yani özeldi, heyecan wardı ama anlaşarak evlendık, bari bu konu güme gitmesin :)) ) bi de dün test yapmadan önce zaman gecsın die aramıştım, o zaman cmtsi için yemeğe çıkalım konusuldu.. sonradan değiştirirsem kuşkulanır.. dün aksam bööle göbeimi sevdi (hala adet olmadıgımı bilio) bende ona sarıldım "olmazsa üzülme ama tamam mı"dedim :)))) çaktırmıcam ya, ama akşam boyu, sakin kalmaya çalışmama ragmen arada kendımı sırıtırken buluodum :)

canım çok üzücü bişey, Allah sabır wersin komşuna.. ama noolur misscim, aklına kötü şeyler getirme.. hep güzel kelimeler kullan, hem senın bebişin tosun paşa :) haftası önde kilosu güzel.. herşeyinin maşallahı war canım.. güzel düşün güzel olsun, bebişinin kucaında annesini uyutmadan oburluk yapmak istediğini düşün,daha 6 aylıkken diş çıkarmaya başladıgını düşün..

canım benim çok teşekkür ederim

canım saol tatlım, Rabbim inşallah önce siz canım arkadaşlarıma sonra isteyen herkese emanetini göndersin..

allah sabır versin cnm geçen yılda bizim çok samimi bir arkadaşımızın başına gelmişti doğuma gittiği gün bebeğin öldüğünü anlamışlar biz doğum haberi beklerken ölüm haberi gelmişti ve hiç uyuyamamıştım ogece.yaşıyor olsaydı 8 mayısda doğum günü olacaktı.hep dua etmek lazım zaten sen duanı et gerisi allaha kalmış verende o alanda.karşı komşun olması seni daha çok etkilemiştir sürekli görünce aklına gelecektir ama ....

Allah razı olsun kızlar inanın uyumadım dün gece eşimde yoktu nöbette idi
ama biliyorum hersey Rabbimden ...
uzun bi yolculuk bu 9 ay bekledi kızı şimdî cennete gitti annesine şefaatçi olacak...
Rabbim hamile arkadaslarımıza hayırlı doğumlar nasip etsin isteyenlerde sağlıklı Salih evlat...
benimde elim hep karnımda tekmelerini dinliyorum korkudan..
inşAllah alayım kucağıma oğlumu ));

Canim benim Rabbimin verdiğine amenna ama bir kanda baktir derim ben p.tesiye kadar gelmezse belki gec dollenmedir bilemeyiz kirmizilar gelmedigu surece her daim devam edecek umidimiz
canım benim çok sağolll
gittim iğnemi vuruldum yatırmadılar sağolsunlar.
bir sıkıntı yok hamdolsun.
kuzum bundan sonra baş diş kasık Allah ne verdiyse hazır ol
Geçmiş olsun tatlım bunu da atlattin hayirlisiyla
kizlar cok kotuyum midem bulaniyor ama aserme bulantisi degil tuhaf bizey karmim midem cok kotuyum yaa
Cok gecmis olsun tatlım dr.una danissan mi acaba
Canım benimmm az kaldı aksama heyecanla bekliyorum enistenin tepkisini bildir bize tamam mi tatlim test sonucunu da tabi kiiii

Canimmmm cok uzucu bir durum Rabbim komşunun yar ve yardımcısı olsun sende aklına kotu şeyler getirme herşey yolunda gidecek ve pasani alacaksın kucağına

aminnn inşAllah...
senın durumlar nasıl şimdi sen kacıncı gunundesın bu ay denıyormusnuz

Selam kızlar.
Missyciğim canımm çok üzüldüm. Kasım topiğinde de sürekli düşükle sonuçlanan gebelikler oldu,resmen hasta oldum ben bunlardan. İnsanın aklına binbir türlü şey geliyor.Ama başkalarına oldu bizde de olacak diye bi kural yok.Sen kendini ve miniğini sakın sakın üzme. onu kucağında hayal et ooyyyy miss gibi kokusunu düşün. Çok tatlı bi bebek o, hem de tosun tosun şişko şişko elleri ayakları olacak yer teyzesi onuuuuuuuuu
Savaşcığım canım geçmiş olsun, mide bulantısı hamileliğin her safhasında olabiliyor aslında, birden büyüdüyse o sebeple de olabilir. Ama çok aşırıysa doktoruna danışmanda fayda var

aybikem öyle dengesizler var ki şu hayatta hepsini takarsak ohooo en iyisi ilişkinizi kesmek.
Kişi nasılsa karşısındakini de öyle bilir, bu laf çok doğru. Ben hamiş olduğum gün aradığım ilk insanlardan biri feryaldi, ki o daha hamile değildi(hamileydi ama haberi yoktu yani). neyse hiç düşünmedim üzülür diye. Çünkü aynı acıları çekiyoruz,insan nasıl böyle bişeyin kıskançlığını düşünür anlamıyorum.
Geçen yaz anlatmıştım size, arkadaşlarımız bize geldi eşimle ben resmen yerlerde süründük sevcez diye kiii hamileliğinin her safhasında eşinden çok ben ve eşim onun yanındaydık. bebek koştu ve yere düştü annesi bi atladı nazar deydi diye biz şok. nerdeyse ağlayacaktım.eşimle birbirimizin yüzüne ağlak ağlak baktığımız o anı ömür boyu unutmayacam.
Sen sakın üzme kendini senin bebeğin geliyo ben biliyorummmm

canımm nasılsın kızın nasıllll
sana bişe sormak istiyodum.ikili taramayı nerde yaptırdın? ve fiyatı ne kadar?

ewet öle etkileniyo insan ister istemez..
neharımm benım anam hep der kii benım cocuga nazarım degmez 5 cocuk bi okadar da sonlandırılan gebelık yaşamış..erken yaşta da rahmını aldırmak zorunda kaldı..
kişi ne düşünüyorsa karsındakını de öle görur..
bende yaşadım buna benzer seyler hepsi geride kaldı..
bu topikte herkes hamiş olana kadarrrr birlikteyizzzz sonra nazlı bebişlerin yorgun annelrı topiği açar asbecikk (
en yaramazda onun ıkızlerı olurr
rainbow neden gelmıo yoksa eniştesine kötü birşey mı oldu kı en azından arada uğrardı

canım dün mesaj attım ama cevap gelmedi olmazsa pazartesi ararım aertık. eniştesi iyiye gidiyodu en son.inşallah her şey de yolundadır.

canım çok zor Allah sabır versın arkadaşına.okuyunca gözlerim doldu kendi yaşadıklarım geldi aklıma inan çok zor.bizim kan pıhtılaşması topiğindede bir arkadaşın 32 bır arkadaşın 39.haftada ölmüş.benim 27 haftalıktı.o kzımda elm hiç bir şeye gitmiyordu alırım bişe olur zülürüm diye hamileyken babamıda kaybetmiştim ya ama bunda şimdiden başladım alışverişe kötü düşünmeyecem ve kötüyü çağırmayacam diye.benim meleğimde doğum yaptığım güne göre 19 aylık vakitli doğsa 16 aylık olacaktı.Rabbim bunu sağlıkla sağlıklıca eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde nasip eder inşallah cemil cümlemize....

kizlar cok kotuyum midem bulaniyor ama aserme bulantisi degil tuhaf bizey karmim midem cok kotuyum yaa

canım belki mideni üşütmüşsündür bir doktora git istersen...

slm kızlar....
savaş acaba zehirlendinmi cnm ya dr.a gitsene.bende hamileyken sudan zehirlenmiştim ve kusma karın ağrıısı ishal herşey vardı.zehirlenme kusması farklı oluyor ama .

missyaman rainbow buraya gelip sizleride dertlerimle üzmeyim diyordu ondan gelmiyordur.

adaşım çok sevindim inan .sağlıkla sağlıklıca nasip etsin Rabbim inşallah sana da bana da isteyen herkese de....

kötü şeyler düşünmeyelimm o zaman Rabbım meleklerımıze kawuşmayı nasip etsin sağ sağlimmm aminnnn kere aminnnnnnnnn

RİMELLLLLLLLLLL kuzum hayırlı uğurlu olsun merak etme her şey güzel olacak Allah'ın izniyle...

firarcım belki geç döllenme olmuştur üzülme lütfen Allah'tan hayırlısını iste..bak benim başıma neler geldi..eşlerimiz sağlıklı olsun nasılsa bir türlü bebişlerimiz Allah'ın izniyle gelecek..

bu topikte gebe kalamayan kalmayacak canlarımmmmmmmmmmmm

rainbow ablam gelmiyo nasıl acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…