Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

canımm nasılsın kızın nasıllll
sana bişe sormak istiyodum.ikili taramayı nerde yaptırdın? ve fiyatı ne kadar?
Canim ben akdeniz sifada yaptirdim 46tl idi galiba yanlis hatirlqmiyorsam kusura bakma yeni gordum yazdigini telden giriyordum güncel lememis
kötü şeyler düşünmeyelimm o zaman Rabbım meleklerımıze kawuşmayı nasip etsin sağ sağlimmm aminnnn kere aminnnnnnnnn

Canim bebek ned2n olmus

kolay gelsin canım benim ev de leş ama yapamıyom temizliğin gözünü seveyim
kuzum buraları 30 dereceleri gostermeye başladı antalyada öyledir buyuk ihtimal evlerimiz yakın olaydı gelirdim kıss sana ne olacak.. bundan önceki tayın yerımızde hamiş arkadaslarıma yemek olsun tem,izlik olsun yardımlarına koştum hiçte gucunmadım yine olsa yine yaparım çünküü erkeklerinnn yaptığııı temizlik olsun yemek olsunnnn bişee benzemiooo hasta masta olayım biliyom benım heriften

canımcım inanki böyle dediğim daha iyi oldu annemde artık aramasın arkasını bide halamdan ötürü dedim piss manyak karıı..öyle bilsin istedim.. hee olurda yeniden bebiş dusunursem zaten kımseye demıcem..annem zırt pırt arıo ee noldu ne gitti ben sinirlenıyorum ozaman ve soylecemee pişman ettiriyorlar resmen adamı oyle diyim yani...

aminnn inşAllah...
senın durumlar nasıl şimdi sen kacıncı gunundesın bu ay denıyormusnuz
Deniyoruz tabikiiii bal-çörek otu-tarçın karışımımı da yiyorum ovulasyon testimi de aldım bu hafta çok yoğun geçecek bizim için çok
İnşallah canım o günleri de görürüz inşallahhhhhhhh ikiz hee ne güzel şeyler söylüyorsunuz yaaa neharım da aynısını söyledi Rabbim nasip etsin bu ay inşallahhhhh dün görüştüm canım rainbow ablamızla eniştesinin kemoterapisi devam ediyormuş ablasının ameliyatı henüz olmamış haftaya olabilirmiş annesinde de ülser çıkmış kolonoskopide ise polip görülmüş ancak almışlar hepsini perşembe cuma sonuçları çıkacakmış dr. kötü değil büyük ihtimalle ama kontrol edelim demiş. Rabbim hayırlı haberlerle gelmeyi nasip etsin. Bu arada k.v yi taşımışlar bayağı yoğun geçiyor ablamızın günleri dua edelim bol bol inşallah herşey yoluna girer de tekrar aramıza döner ablamız

canım dün mesaj attım ama cevap gelmedi olmazsa pazartesi ararım aertık. eniştesi iyiye gidiyodu en son.inşallah her şey de yolundadır.

Canım ablam gördüm msjı ama yoğunluktan dönemedim dedi çok çok selamı var ablamızın kızlarrrrrrr

Bahar Temizliği ♥
“Yazmayan kalemleri.
Sayfası bitmiş defterleri.
Kulpu kırık fincanları.
‘Zayıflayınca giyerim’ kotunu.
Son 5 aydır giymediğiniz kıyafetleri.
Arka balkona tıkıştırdığınız, bir gün yüzünü yenilerim pırıl pırıl olur dediğiniz o
sandalyeyi.
Dibi kararmış tencereyi.
Taşındığınız hangi evden kaldığı, hangi kapıyı açtığı artık meçhul olan o anahtarları.
Sırf genç ve güzel çıkmışsınız diye yanınızda o hiç sevmediğiniz tiple poz verdiğiniz
fotoğrafı.
Çekmecenin dibindeki müzik kasetlerini (kaset mi kaldı allah aşkına)
Atın.
Ohh bir ferahlayın bakalım. Tamam mı?
Şimdi ihtimalleri atın.
‘Olacaktı, son anda olmadı’ları atın, olmamış işte.
Takılıp kaldığınız o günü.
Düşünüp durduğunuz o lafı.
Atın.
Küstüğünüz için uzun zamandır görmediklerinizin aklınızda kalan son görüntüsünü.
Alındıklarınızın, gücendiklerinizin hiç umurunda olmayan o ‘olayı’
Atın.
O hiç beceremediğiniz yemeğin tarifini
Kestiğiniz eski gazete küpürünü
İçinizi kemiren o ukteyi
Atın.
Zamanı gelince yiyeceğiniz soğuk intikam yemeğini de dökün.
Soğuk yemeğin hiç tadı olmaz, dışarıdan bir döner söyleyin daha iyi.
Buzdolabının üzerindeki diyet listesini (faturaların altında duruyor)
Depodaki koşu bandını.
Atın.
Cevabı olmayan soruları
Kaçırdığınız fırsatları
Atıldığınız işleri
Beceremediğiniz ilişkileri
Kişisel gelişim kitaplarını
Atın.
Arkanızdan konuşanları.
Önünüzü kapayanları.
Alamadığınız terfiyi
Oturamadığınız evi
‘Şimdiki aklım olsa’ları
Aldığınız en kötü karneyi.
Hatta en iyi karneyi.
Çalışmayan saatleri.
İşe yaramayan fikirleri.
Kaçan trenleri.
Zamansız yaşlandıran dertleri.
‘O gün’ olanları.
Halının altına süpürdüklerinizi.
Dolabın dibine iteklediklerinizi.
Atın.
Bakın, ne güzel güneş çıktı. “
ALINTI....

İskorpit paylaştığın yazı harika; keşke atabilsek kötü olan, bizi üzen her şeyi...
Ben herhalde çocukluğumu top yekün atardım, bir de 8 Aralık 2012'de yaşadıklarımı...

EVet cnm sacma sapan bir dusunce bu ne egoymus sanki dunyada birtek onlarin bebekleri oluyor.neysee arayip sormuyoruz bile kocis te aramalari azaltti zaten neharim cnm sagol sen bnm umut melegimsin mucuksss

RImelim ne güzel bir heyecan cnm cok mutlu olun bebisinizle Allah kucagina saglikla almayi nasip etsin cnm yazdiklarini okuyunca bende gülümsedim:)

Canim ben akdeniz sifada yaptirdim 46tl idi galiba yanlis hatirlqmiyorsam kusura bakma yeni gordum yazdigini telden giriyordum güncel lememis

Canim bebek ned2n olmus
daha bilmiyoruz aradık bugun acmadılar haklılarda belkı cenaze işleri ile ugrasıolar )):
İskorpit paylaştığın yazı harika; keşke atabilsek kötü olan, bizi üzen her şeyi...
Ben herhalde çocukluğumu top yekün atardım, bir de 8 Aralık 2012'de yaşadıklarımı...

canım benımm cocukluğunu atma yenısı ile değiştir kendı cocugun ile yenıden büyü...

Keşke bunu başarabilsem...

Ev o kadar kötü ki saldım gitti...

kocamda balığa gitti. Onun gidesi yoktu ama ben git hava al dedim arkadaşlarıyla. Gelir 1 saate.

Bu aralar morallerim sıfır.... duygusallık hadsafhada..

Ailemi özlüyorum....Gurbet beni yedi bitirdi.. Bebişim ben ve eşim başka kimse yok canımdan can...

K.v. filan annem gibi olamaz ki sağolsun iyiliği çoktur. Ama ben annemi çok özledimm. Kardeşlerimi, babamı

Komşu desen yok.. Arkadaş yok.. Çalışmıyorum bide evdeyim kocamın işyeri dibimde. Çok şükür..

Ama başımda o kadar dert var kiiii... birgün herşey biticek güzel günler göreceğiz yavrumuzla..

Geriye bakıp güleceğiz..

Antalya ya geldiğimden beri yaklaşık 2 yıldır sıkıntı sıkıntı..

Kusura bakmayın çok doldum..

Konuşacak birileri yok içimi dökmek istedim..

Bebişi olmayanların biran evvel olur inşallah.

Olanlarda sağlıkla kucagına alırlar..

artık pek gelemiyorum canlarım hepinizi çok özledim..ama hiç vaktim olmuyor.sanırım yoğunluğum 1 hafta daha sürecek...işyerinde çok yoğunuz bu ara..oturarark çalışıyorum ama bi,raz zorlanıyorum bel ağrılarım başladı..evde de işlerim var bitirmem gereken..onlarla da uğraşınca akşama anca yatmak kalıyo bana..
yardıma gelen ablam da umreye gitti.Allah kabuletsin..ama ben çok boşta kaldım ütüler birikti yaz geldi camlar leş gibi..ayyy bi fenalardayım ki sormayın..
çok şükür minnakım büyüyor sanırım..salı günü doktorumuz var..bakalım ne kadar büyümüş..
bulantılarım azaldı ama iştahsızlığım devamediyor tabii..ama son iki haftam..3. aydan sonra benden beslenecek minnakım..işte ozaman iyi yemem sağlıklı yemem gerekecek..
bende haberler böyle kuzularım..sizler nasılsınız..herkes iyidir herşey yolundadır inşallahhh..güzel haberler varmı acep geçmişe de bakamıyorum artıkkkk:26:
çok öpüyorum hepiniiiiiiiiziiiiiiiiiiiiiiiii

canım sen de mi antalyadasın?
Ben de aynen gurbetteyim doğru düzgün bi arkadaşım yok, eşim çok yoğun

canım sen de mi antalyadasın?
Ben de aynen gurbetteyim doğru düzgün bi arkadaşım yok, eşim çok yoğun

evet canım antalyadayım. Korkutelindeyim. Eşim antalyalı. Ben trabzonlu. Zor gurbet gerçekten. Yaşayan bilir.

İnşallah bigün görüşürüz. Çok sevindim. Merkeze sıklıkla geliyoruz. burası epeyy sıkıcı .

kızlarrr... eşim çok sevindi.. yarıntıları yarın anlatırım.. ama bişe sormam gerek bilenlere özellikle.. değerım 2320 çıktı normal mi?:44::44:

kızlarrr... eşim çok sevindi.. yarıntıları yarın anlatırım.. ama bişe sormam gerek bilenlere özellikle.. değerım 2320 çıktı normal mi?:44::44:

vuhuuuuuuuuuuuuu süpeeeeeeeeeerrrrr
hayır kuzum mol dış mış değiiiiiilllll gönlünü ferah tut. keseyi de görürsün pazartesi gitsen

rimel doğum günüyle ilgili sana ne demiştimmmmmmmmmmmmm

walla canım sen onu derken, bende yaşadıgım mide bulantılarının sebebi inşallah budur die dua ediodum.. canım :)))

vuhuuuuuuuuuuuuu süpeeeeeeeeeerrrrr
hayır kuzum mol dış mış değiiiiiilllll gönlünü ferah tut. keseyi de görürsün pazartesi gitsen

değildir dimi.. biraz yuksek gibi geldi.. laboranta sordum dedım 2-3 gunluk gecıkmeye normal mi bu die? o da iki seçenek werdi
1. muhtemelen erken döllenme
2.bazen bazı kişilerde birden pik yapabılıo die

yine de korktum.. sağlıklıdır inşallah.. o zaman hamiş tablosu yapayım bende.. Rabbim hepimizi mutlu eder,bebişlerimizde sağlıklı olur inşallah..

rımel yeni yılın ilk bebiş haberi senden geldi.cnm değer az olsa sıkıntı çok olsa sıkıntı.ama aralık topiğindede birinin öyleydi hiç birşey olmadı.aklınıza kötü şeyler getirmeyin yoksa iki kesemi var kız ondanda olabilir ama döllenmenin kalitesiyle alakalıda olabilir.sonuç güzel olsun yeter.

firar bir arkadaşın 3-4 gün geçtiği halde testleri negatifti ve kan verdi sonuç hamile değeri de 200 lü birşeydi.inşallah bu testte görürsün çift çizgiyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…