Canim ben akdeniz sifada yaptirdim 46tl idi galiba yanlis hatirlqmiyorsam kusura bakma yeni gordum yazdigini telden giriyordum güncel lememiscanımm nasılsın kızın nasıllll
sana bişe sormak istiyodum.ikili taramayı nerde yaptırdın? ve fiyatı ne kadar?
kötü şeyler düşünmeyelimm o zaman Rabbım meleklerımıze kawuşmayı nasip etsin sağ sağlimmm aminnnn kere aminnnnnnnnn
kuzum buraları 30 dereceleri gostermeye başladı antalyada öyledir buyuk ihtimalkolay gelsin canım benim ev de leş ama yapamıyom temizliğin gözünü seveyim
iskorpit canım gerçekten ağır konuşmalar bunlar ama babana mana bulma canım oda halan babaannen ailesi napsın adamcağız ama sen kızısın seni kimbilir ne kadar seviyordur,heleki kimse için hatta onların söyledikleri için bile ailenden uzaklaşma.
keşke tutmadı demeseydin ama kavga ettiğinize daha az üzülürdü bence annen.Neyse canım ruhunu karartma bunlarla zamanla herşey düzelicek inş.
Deniyoruz tabikiiii bal-çörek otu-tarçın karışımımı da yiyorum ovulasyon testimi de aldım bu hafta çok yoğun geçecek bizim için çokaminnn inşAllah...
senın durumlar nasıl şimdi sen kacıncı gunundesın bu ay denıyormusnuz
İnşallah canım o günleri de görürüz inşallahhhhhhhh ikiz hee ne güzel şeyler söylüyorsunuz yaaa neharım da aynısını söyledi Rabbim nasip etsin bu ay inşallahhhhh dün görüştüm canım rainbow ablamızla eniştesinin kemoterapisi devam ediyormuş ablasının ameliyatı henüz olmamış haftaya olabilirmiş annesinde de ülser çıkmış kolonoskopide ise polip görülmüş ancak almışlar hepsini perşembe cuma sonuçları çıkacakmış dr. kötü değil büyük ihtimalle ama kontrol edelim demiş. Rabbim hayırlı haberlerle gelmeyi nasip etsin. Bu arada k.v yi taşımışlar bayağı yoğun geçiyor ablamızın günleri dua edelim bol bol inşallah herşey yoluna girer de tekrar aramıza döner ablamızewet öle etkileniyo insan ister istemez..
neharımm benım anam hep der kii benım cocuga nazarım degmez 5 cocuk bi okadar da sonlandırılan gebelık yaşamış..erken yaşta da rahmını aldırmak zorunda kaldı..
kişi ne düşünüyorsa karsındakını de öle görur..
bende yaşadım buna benzer seyler hepsi geride kaldı..
bu topikte herkes hamiş olana kadarrrr birlikteyizzzz sonra nazlı bebişlerin yorgun annelrı topiği açar asbecikk (
en yaramazda onun ıkızlerı olurr
rainbow neden gelmıo yoksa eniştesine kötü birşey mı oldu kı en azından arada uğrardı
canım dün mesaj attım ama cevap gelmedi olmazsa pazartesi ararım aertık. eniştesi iyiye gidiyodu en son.inşallah her şey de yolundadır.
aybikem öyle dengesizler var ki şu hayatta hepsini takarsak ohoooen iyisi ilişkinizi kesmek.
Kişi nasılsa karşısındakini de öyle bilir, bu laf çok doğru. Ben hamiş olduğum gün aradığım ilk insanlardan biri feryaldi, ki o daha hamile değildi(hamileydi ama haberi yoktu yani). neyse hiç düşünmedim üzülür diye. Çünkü aynı acıları çekiyoruz,insan nasıl böyle bişeyin kıskançlığını düşünür anlamıyorum.
Geçen yaz anlatmıştım size, arkadaşlarımız bize geldi eşimle ben resmen yerlerde süründük sevcez diye kiii hamileliğinin her safhasında eşinden çok ben ve eşim onun yanındaydık. bebek koştu ve yere düştü annesi bi atladı nazar deydi diye biz şok. nerdeyse ağlayacaktım.eşimle birbirimizin yüzüne ağlak ağlak baktığımız o anı ömür boyu unutmayacam.
Sen sakın üzme kendini senin bebeğin geliyo ben biliyorummmm
inşallah bitanem hepimizin emanetleri kucagında koynunda evınde olcak, şirin şeyler :)
canım dün akşam, yumurtlamamak için zor tuttum kendımı,sonra dedim uykumda gelmiş zaten erkenden yattım,ama gece boyu ayaktaydım,uyku tutmadı bi türlü :)) şimdi de işe gitti,zaten telde söylemem ( biz evlenırken tam teklıf olmamıstı,hani yemeğe çıkılır yüzük alınıröyle değildi,ben annesıyle tanıstım, o babamla ve annemle sonra istediler nişan oldu hepsi 1.5 ay içinde 2 ay sonrada nıkah, koştur koştur...yani özeldi, heyecan wardı ama anlaşarak evlendık, bari bu konu güme gitmesin :)) ) bi de dün test yapmadan önce zaman gecsın die aramıştım, o zaman cmtsi için yemeğe çıkalım konusuldu.. sonradan değiştirirsem kuşkulanır.. dün aksam bööle göbeimi sevdi (hala adet olmadıgımı bilio) bende ona sarıldım "olmazsa üzülme ama tamam mı"dedim :)))) çaktırmıcam ya, ama akşam boyu, sakin kalmaya çalışmama ragmen arada kendımı sırıtırken buluodum :)
daha bilmiyoruz aradık bugun acmadılar haklılarda belkı cenaze işleri ile ugrasıolar )):Canim ben akdeniz sifada yaptirdim 46tl idi galiba yanlis hatirlqmiyorsam kusura bakma yeni gordum yazdigini telden giriyordum güncel lememis
Canim bebek ned2n olmus
İskorpit paylaştığın yazı harika; keşke atabilsek kötü olan, bizi üzen her şeyi...
Ben herhalde çocukluğumu top yekün atardım, bir de 8 Aralık 2012'de yaşadıklarımı...
Bahar Temizliği ♥
Yazmayan kalemleri.
Sayfası bitmiş defterleri.
Kulpu kırık fincanları.
Zayıflayınca giyerim kotunu.
Son 5 aydır giymediğiniz kıyafetleri.
Arka balkona tıkıştırdığınız, bir gün yüzünü yenilerim pırıl pırıl olur dediğiniz o
sandalyeyi.
Dibi kararmış tencereyi.
Taşındığınız hangi evden kaldığı, hangi kapıyı açtığı artık meçhul olan o anahtarları.
Sırf genç ve güzel çıkmışsınız diye yanınızda o hiç sevmediğiniz tiple poz verdiğiniz
fotoğrafı.
Çekmecenin dibindeki müzik kasetlerini (kaset mi kaldı allah aşkına)
Atın.
Ohh bir ferahlayın bakalım. Tamam mı?
Şimdi ihtimalleri atın.
Olacaktı, son anda olmadıları atın, olmamış işte.
Takılıp kaldığınız o günü.
Düşünüp durduğunuz o lafı.
Atın.
Küstüğünüz için uzun zamandır görmediklerinizin aklınızda kalan son görüntüsünü.
Alındıklarınızın, gücendiklerinizin hiç umurunda olmayan o olayı
Atın.
O hiç beceremediğiniz yemeğin tarifini
Kestiğiniz eski gazete küpürünü
İçinizi kemiren o ukteyi
Atın.
Zamanı gelince yiyeceğiniz soğuk intikam yemeğini de dökün.
Soğuk yemeğin hiç tadı olmaz, dışarıdan bir döner söyleyin daha iyi.
Buzdolabının üzerindeki diyet listesini (faturaların altında duruyor)
Depodaki koşu bandını.
Atın.
Cevabı olmayan soruları
Kaçırdığınız fırsatları
Atıldığınız işleri
Beceremediğiniz ilişkileri
Kişisel gelişim kitaplarını
Atın.
Arkanızdan konuşanları.
Önünüzü kapayanları.
Alamadığınız terfiyi
Oturamadığınız evi
Şimdiki aklım olsaları
Aldığınız en kötü karneyi.
Hatta en iyi karneyi.
Çalışmayan saatleri.
İşe yaramayan fikirleri.
Kaçan trenleri.
Zamansız yaşlandıran dertleri.
O gün olanları.
Halının altına süpürdüklerinizi.
Dolabın dibine iteklediklerinizi.
Atın.
Bakın, ne güzel güneş çıktı.
ALINTI....
canım sen de mi antalyadasın?
Ben de aynen gurbetteyim doğru düzgün bi arkadaşım yok, eşim çok yoğun
Firarcan bence kan testi yaptir cnm bnm
canım benımm cocukluğunu atma yenısı ile değiştir kendı cocugun ile yenıden büyü...
kızlarrr... eşim çok sevindi.. yarıntıları yarın anlatırım.. ama bişe sormam gerek bilenlere özellikle.. değerım 2320 çıktı normal mi?:44::44:
rimel doğum günüyle ilgili sana ne demiştimmmmmmmmmmmmm
vuhuuuuuuuuuuuuu süpeeeeeeeeeerrrrr
hayır kuzum mol dış mış değiiiiiilllll gönlünü ferah tut. keseyi de görürsün pazartesi gitsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?