walla canım sen onu derken, bende yaşadıgım mide bulantılarının sebebi inşallah budur die dua ediodum.. canım :)))
değildir dimi.. biraz yuksek gibi geldi.. laboranta sordum dedım 2-3 gunluk gecıkmeye normal mi bu die? o da iki seçenek werdi
1. muhtemelen erken döllenme
2.bazen bazı kişilerde birden pik yapabılıo die
yine de korktum.. sağlıklıdır inşallah.. o zaman hamiş tablosu yapayım bende.. Rabbim hepimizi mutlu eder,bebişlerimizde sağlıklı olur inşallah..
Tam yerine geldin canım benim bu ay 1yıl doluyor sen ne kadardır bekliyorsun probleminiz var mı tedavi görüyormusunuz?
rımel yeni yılın ilk bebiş haberi senden geldi.cnm değer az olsa sıkıntı çok olsa sıkıntı.ama aralık topiğindede birinin öyleydi hiç birşey olmadı.aklınıza kötü şeyler getirmeyin yoksa iki kesemi var kız ondanda olabilir ama döllenmenin kalitesiyle alakalıda olabilir.sonuç güzel olsun yeter.
firar bir arkadaşın 3-4 gün geçtiği halde testleri negatifti ve kan verdi sonuç hamile değeri de 200 lü birşeydi.inşallah bu testte görürsün çift çizgiyi.
hamiş takvimini yirim seniiiiiiiiiinnnnn 2014ün ilk bebeği
Herkese günaydın güzel anneler taze anneler belki de anne olup daha haberi olmayanlar (
we anne olmayı heyecanla bekleyenler
herkese en güzel pazarlar yumoşçu anneler sizede tam 12'den hedefi wuruş diliyorum
we kahvaltıya geciyorum firarcan senden de çift çizgi resmini (;
daha oncede dedim benim okulda ki arkadasım tam 7 gün sonra gördü çift çizgiyi
rimelimmmm seninkiler ikiz bak bnm içimdeki ses yeni hamilelerden birinin ikiz olduğunu söylüyor demiştim galiba o sensin (((;
Canım benimmm az kaldı aksama heyecanla bekliyorum enistenin tepkisini bildir bize tamam mi tatlim test sonucunu da tabi kiiii
adaşım çok sevindim inan .sağlıkla sağlıklıca nasip etsin Rabbim inşallah sana da bana da isteyen herkese de....
RİMELLLLLLLLLLL kuzum hayırlı uğurlu olsun merak etme her şey güzel olacak Allah'ın izniyle...
firarcım belki geç döllenme olmuştur üzülme lütfen Allah'tan hayırlısını iste..bak benim başıma neler geldi..eşlerimiz sağlıklı olsun nasılsa bir türlü bebişlerimiz Allah'ın izniyle gelecek..
bu topikte gebe kalamayan kalmayacak canlarımmmmmmmmmmmm
rainbow ablam gelmiyo nasıl acaba??
canımm... yazılı hediye paketi deseni olan bi bebek zıbını aldım (aslında fenerıum da %50 anne %50 baba yazlı olandan alıcaktım ama kalmamıs) içine de bebekten babasında mektup yazdım,azcık alıntılı:) biraz bize uyarladım.. bi de testi yapıştırdım yemekten sonra werdim.. ohhgözleri doldu yutkundu.. çok mutlu oldu.. aksam aksam bi sürü hastane gezdık (devlette acil bakmıo artık,özel bulcaz die ) gık çıkarmadı, hep sırıtık wazıyetteydık.. çok sükür çok şükür deyip durdu.. Rabbim sana ve eşine de en kısa zamanda bunun alasını yaşatsın inşallahh. herşeyin en güzelini hak ediosun çünkü :) şimdi beni tek korkutan değerin biraz yuksek olması.. inşallah benim içinde güzel gider hersey..
rimelcimm hiç endişelenme bnm bı kac arkadasımda cıktı böyle yuksek deger oluo ole bazılarında..
kimininde cok düşük oluo biliosun..
firarcann bak bebek yoksa bile böyle ilk denemelerde adet gecikio rahim bebek arıo derler hatta..
yalnız tamamen negatif demi yani böle azda olsa bişi yok öle mi ??
iyi pazarlarrr kızlarrr....
firarcım cnm sıkma canını ıdrar testlerı pek guvenılır degıl saglık ocagında yarın test yaptır bakalım ınsss gönlundekı olur cnmmm
rımelllll cnm cok guzel bır süpriz olmussssss.. :))))
asbelove cnmm sıra bızdeee çalısmalara tam gaz devammmm
canımm misyamanın dediği gibi kendi evlatlarınkiyle değiştir kuzucum..İskorpit paylaştığın yazı harika; keşke atabilsek kötü olan, bizi üzen her şeyi...
Ben herhalde çocukluğumu top yekün atardım, bir de 8 Aralık 2012'de yaşadıklarımı...
Keşke bunu başarabilsem...
Ev o kadar kötü ki saldım gitti...
kocamda balığa gitti. Onun gidesi yoktu ama ben git hava al dedim arkadaşlarıyla. Gelir 1 saate.
Bu aralar morallerim sıfır.... duygusallık hadsafhada..
Ailemi özlüyorum....Gurbet beni yedi bitirdi.. Bebişim ben ve eşim başka kimse yok canımdan can...
K.v. filan annem gibi olamaz kisağolsun iyiliği çoktur. Ama ben annemi çok özledimm. Kardeşlerimi, babamı
Komşu desen yok.. Arkadaş yok.. Çalışmıyorum bide evdeyim kocamın işyeri dibimde. Çok şükür..
Ama başımda o kadar dert var kiiii... birgün herşey biticek güzel günler göreceğiz yavrumuzla..
Geriye bakıp güleceğiz..
Antalya ya geldiğimden beri yaklaşık 2 yıldır sıkıntı sıkıntı..
Kusura bakmayın çok doldum..
Konuşacak birileri yok içimi dökmek istedim..
Bebişi olmayanların biran evvel olur inşallah.
Olanlarda sağlıkla kucagına alırlar..
rimeeellll ben ikizzzz olabileceginden şüpheleniyorum..kızlarrr... eşim çok sevindi.. yarıntıları yarın anlatırım.. ama bişe sormam gerek bilenlere özellikle.. değerım 2320 çıktı normal mi?:44::44:
Canim hersey yolunda gidecek hic korkma melegini de ya da meleklerini de bosu boşuna strese sokmaaaakızlarrr... eşim çok sevindi.. yarıntıları yarın anlatırım.. ama bişe sormam gerek bilenlere özellikle.. değerım 2320 çıktı normal mi?:44::44:
Bizim problemimiz belli sayi hareket morfoloji sorunumuz vardi ancak son testlerimiz cok iyi çıktı inşallah bu ay çok güzel haberler vrrecegiz inşallah cok umutluyum bu ayBirbirimizi bulduk desene.. 3 ay sonra bir yil olacak bu arada bi dusuk yasasin 4 ay once ve hala tik Yok henuz doktira gitmedik malum bir yil bekle gel diyorlar ama anlatmadigin arkadaslarim spiral cikariuorlar obur ay hamileler biz bekliyoruz hala ama her ay husrana ugramak cok yikici;((
Canim gözlerim doldu okurken Rabbim saglikla hayirla kucaginiza almayi da nasip edecek herşey yolunda gidecek hic korkmacanımm... yazılı hediye paketi deseni olan bi bebek zıbını aldım (aslında fenerıum da %50 anne %50 baba yazlı olandan alıcaktım ama kalmamıs) içine de bebekten babasında mektup yazdım,azcık alıntılı:) biraz bize uyarladım.. bi de testi yapıştırdım yemekten sonra werdim.. ohhgözleri doldu yutkundu.. çok mutlu oldu.. aksam aksam bi sürü hastane gezdık (devlette acil bakmıo artık,özel bulcaz die ) gık çıkarmadı, hep sırıtık wazıyetteydık.. çok sükür çok şükür deyip durdu.. Rabbim sana ve eşine de en kısa zamanda bunun alasını yaşatsın inşallahh. herşeyin en güzelini hak ediosun çünkü :) şimdi beni tek korkutan değerin biraz yuksek olması.. inşallah benim içinde güzel gider hersey..
Canim yarin nolur nolmaz kan versen belli mi olur ama olmasa da durmak yok yola devamGünaydın kızlar hayırlı pazarlar...
Rimelcim hamileliğini sağlıkla geçir inşallahÇok güzel söylemişsin eşine
Kızlar bugün de negatif beklemeye devam :26:
firarcım cnm sıkma canını ıdrar testlerı pek guvenılır degıl saglık ocagında yarın test yaptır bakalım ınsss gönlundekı olur cnmmm
Merhaba kızlar nasılsınız?herkes iyidir inşallah
rimelcim hamileliğin hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin inşallah.İçini karartma sakın güzel düşün,belkide ikiz gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?