Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

hamiş takvimini yirim seniiiiiiiiiinnnnn 2014ün ilk bebeği

Herkese günaydın güzel anneler taze anneler belki de anne olup daha haberi olmayanlar (
we anne olmayı heyecanla bekleyenler
herkese en güzel pazarlar yumoşçu anneler sizede tam 12'den hedefi wuruş diliyorum
we kahvaltıya geciyorum firarcan senden de çift çizgi resmini (;
daha oncede dedim benim okulda ki arkadasım tam 7 gün sonra gördü çift çizgiyi
rimelimmmm seninkiler ikiz bak bnm içimdeki ses yeni hamilelerden birinin ikiz olduğunu söylüyor demiştim galiba o sensin (((;

Tam yerine geldin canım benim bu ay 1yıl doluyor sen ne kadardır bekliyorsun probleminiz var mı tedavi görüyormusunuz?

Birbirimizi bulduk desene.. 3 ay sonra bir yil olacak bu arada bi dusuk yasasin 4 ay once ve hala tik Yok henuz doktira gitmedik malum bir yil bekle gel diyorlar ama anlatmadigin arkadaslarim spiral cikariuorlar obur ay hamileler biz bekliyoruz hala ama her ay husrana ugramak cok yikici;((

bilmiorum ki canım yumurtlama döneminde kendımı pek dinlememiştim o yuzden 1 mi 2 mi yumurtladım bilmıorum.. sağlıklı olsun (yada olsunlar) da hiç fark etmiomuş.. inşallah kalitesindendir kötü bişe olmasında.. gün de 2 gün önce yada 2gun sonra olabılır.. bakalım yaa, çok mutlu bi o kadarda diken üstündeyim.. cmtsi ye randevum war.. inşallah yolundadır. herşey :18::18:

hamiş takvimini yirim seniiiiiiiiiinnnnn 2014ün ilk bebeği

:) canımmm, teyzesi büyüsünde ısır onu ye :) bakalım feryalnurun da dediği gibi benim tarıh şaibeli.. 2 gün önce 2 gün sonra olabılır.. yılbaşı sofrasında hastaneye de uçabılırım :) şuan tek düşündüğüm herşeyin güzel ve sağlıklı ilerlemesi..

canımmm.. senin içine doğanlar oluo :) sevineyim mi bilemedim.. bi de kendine sorsana canım yaa.. benim için yolunda mı hersey.. cmtsi kadar tırsarak sevınmeye dewam mı edeyım ?

Canım benimmm az kaldı aksama heyecanla bekliyorum enistenin tepkisini bildir bize tamam mi tatlim test sonucunu da tabi kiiii

canımm... yazılı hediye paketi deseni olan bi bebek zıbını aldım (aslında fenerıum da %50 anne %50 baba yazlı olandan alıcaktım ama kalmamıs) içine de bebekten babasında mektup yazdım,azcık alıntılı:) biraz bize uyarladım.. bi de testi yapıştırdım yemekten sonra werdim.. ohhgözleri doldu yutkundu.. çok mutlu oldu.. aksam aksam bi sürü hastane gezdık (devlette acil bakmıo artık,özel bulcaz die ) gık çıkarmadı, hep sırıtık wazıyetteydık.. çok sükür çok şükür deyip durdu.. Rabbim sana ve eşine de en kısa zamanda bunun alasını yaşatsın inşallahh. herşeyin en güzelini hak ediosun çünkü :) şimdi beni tek korkutan değerin biraz yuksek olması.. inşallah benim içinde güzel gider hersey..

sağol bitanem.. inşallah hepimiz yuvalarımızda çok mutlu oluruz.. Rabbim en hayırlı zamanda da bu mutluluklarımızı bebişler taçlandırır.. eşin nasıl oldu canım? inşallah daha iyidir..

sıcak bir pazar gününden herkese merhaba...
rımel ne güzel yapmışsın....

Günaydın kızlar hayırlı pazarlar...
Rimelcim hamileliğini sağlıkla geçir inşallah Çok güzel söylemişsin eşine

Kızlar bugün de negatif beklemeye devam :26:

rimelcimm hiç endişelenme bnm bı kac arkadasımda cıktı böyle yuksek deger oluo ole bazılarında..
kimininde cok düşük oluo biliosun..
firarcann bak bebek yoksa bile böyle ilk denemelerde adet gecikio rahim bebek arıo derler hatta..
yalnız tamamen negatif demi yani böle azda olsa bişi yok öle mi ??

Merhaba kızlar nasılsınız?herkes iyidir inşallah

rimelcim hamileliğin hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin inşallah.İçini karartma sakın güzel düşün,belkide ikiz gelir

iyi pazarlarrr kızlarrr....
firarcım cnm sıkma canını ıdrar testlerı pek guvenılır degıl saglık ocagında yarın test yaptır bakalım ınsss gönlundekı olur cnmmm
rımelllll cnm cok guzel bır süpriz olmussssss.. :))))
asbelove cnmm sıra bızdeee çalısmalara tam gaz devammmm

Tamamen negatif canım ikinci çizgiden eser yok şaşırdım ben de hayırlısı olsun ne diyim..

Sağol canım benim bekliyorum bakalım :44:

miss arkadaşının allah yardımcısı olsun mevlam sabrınıda versin inş. çok zor bir durum olsa gerek mevlam kimseye yaşatmasın.herkese sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inş.

benim mide bulantım dün sabahta sürdü bugün geçti şükür ya üşüttüm ya da arada olacak demekki

rimel canım çok güzel söylemişsi eşine bana sürpriz yapmak nasip olmadı ameliyat olunca işin içinde farklı bir sürpriz oldu
bugün hava çok güzel sabahtan pikniğe gittik yeni geldim eve çok sıcak dinleneceğim şimdi biraz

İskorpit paylaştığın yazı harika; keşke atabilsek kötü olan, bizi üzen her şeyi...
Ben herhalde çocukluğumu top yekün atardım, bir de 8 Aralık 2012'de yaşadıklarımı...
canımm misyamanın dediği gibi kendi evlatlarınkiyle değiştir kuzucum..
ben attım bahar temizliğini bundan 10 gün önce yaptım kafamda ne var ne yok yallah saldım gitti..koyverdimmm gitti

merhaba inci senınkısı hamişlik psikolojisidir bide ailenide özlemişsin iyice.. annenler yakında gelseler yanına yada sen gitsen mumkunse.. biraz mekan hava değişikliği iyi gelecekler.. o kaynana vakası inan herkeste var boşver takmaaaa... hamiliğinin tadını çıkart canım
kızlarrr... eşim çok sevindi.. yarıntıları yarın anlatırım.. ama bişe sormam gerek bilenlere özellikle.. değerım 2320 çıktı normal mi?:44::44:
rimeeellll ben ikizzzz olabileceginden şüpheleniyorum..

kızlarrr... eşim çok sevindi.. yarıntıları yarın anlatırım.. ama bişe sormam gerek bilenlere özellikle.. değerım 2320 çıktı normal mi?:44::44:
Canim hersey yolunda gidecek hic korkma melegini de ya da meleklerini de bosu boşuna strese sokmaaaa
Bizim problemimiz belli sayi hareket morfoloji sorunumuz vardi ancak son testlerimiz cok iyi çıktı inşallah bu ay çok güzel haberler vrrecegiz inşallah cok umutluyum bu ay
Canim gözlerim doldu okurken Rabbim saglikla hayirla kucaginiza almayi da nasip edecek herşey yolunda gidecek hic korkma
Günaydın kızlar hayırlı pazarlar...
Rimelcim hamileliğini sağlıkla geçir inşallah Çok güzel söylemişsin eşine

Kızlar bugün de negatif beklemeye devam :26:
Canim yarin nolur nolmaz kan versen belli mi olur ama olmasa da durmak yok yola devam

İnşallah canim inşallah bu hafta bizim için çok önemli bakalim ovu testi de yapacagim inşallah hersey yolunda giderde guzel haber veririz biz de

Son düzenleme:
Merhaba kızlar nasılsınız?herkes iyidir inşallah

rimelcim hamileliğin hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin inşallah.İçini karartma sakın güzel düşün,belkide ikiz gelir

sağol canım :) inşallah hepimizin hamişliği sağlıkla onları kucaımıza alana dek güzel ilerler..ve inşallah bizim topiğin hepsi yaza hamiş girer :)

canım.. güzel oldu sanırım evde olsa belki daha büyük coşku gösterirdi,ama evlendğimiz yerde verdim bu hediyeyi de farklı oldu.. darısı sana inşallah.. içindeki umutlu yanını çok sevıorum senın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…