Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Tamamen negatif canım ikinci çizgiden eser yok şaşırdım ben de hayırlısı olsun ne diyim..

Sağol canım benim bekliyorum bakalım :44:

canım benim, büyükler hep öyle derler geciktiğinde rahim bebek arıo die.. ve inşallah sen kolayca hamiş kalacaksın die düşünorum :))

canım seninki belki daha güzel oldu, amelıyata gircektin ve şokk.. eminim eşin farklı bi şok ve sürpriz yaşamıştır.. tedaviyle beklerken Rabbim seninde meleğini göndermişti :) çok şükür O ' nun verdiklerine..

canım ben zaten hamiş olabileceim şüphesini yaşarken bile , böyle bişe olursa benim için büyük sürpriz olur diodum, kendi kendime, eğer ikiz olursa çok daha şaşırırırm.. tedavi olmadım bu ay.. geçen ay tedavi olurken bazı işlemleri dr. yarı da bırakmıştı, bi de myomum olunca , çok çok çok kötü olmustum, gunlerce evde yolda işte ağladım, "benim çocugum olmıcak mı",Rabbim iki evlat istiorum die.. sağlıklı olsun ya da olsunlarda 1'i 2'si kızı erkeği hiç fark etmiomuş.. inşallah canım hepimiz yuvamızda mutlu oluruz, ve Allah ta hepimize evlat werir, hayırlı sağlıklı ömürlü evlatlar..

:) inşallahhhh canım benim.. inşallah güzel gider.. bende senden çok umutluyum canım benim, maşallah eşine we sana,inşallah daha güzeli senin olsun bitanem..

adaşım sana yetiştim inşallah.. bebişin bebişimin ablası olcak :)

ikizmi bilmem adaşım ama kızım oğluna ablalaık yapacak bence.oğlun olacak galiba senin...Rabbim sağlıklı eli ayağı düzgün aklı zihni yerinde evlat nasip etsin cemil cümlemize...

selamlar.. günaydınlar.. nasılsınız bakim.. güzel bir hafta, mutlu günler dilerimm..

rimell.. cnm Rabbim kucağına alacağı günleri de nasip etsin insaAllah ..

nasıl olim cnm.. havalar da düzeldi, günes kendini iyice hissettirdi.. bu da insna sevinc oluyo..
sen nasılsın,

heyecanlı stresli canım bu hafta hem havalar güzel hemde benim için önemli bir hafta yumurtam çatlayacak Allah izin verirseeeeee
bahar geldi içimiz canlandı vallaa

günaydın kızlar.yeni bir haftaya daha merhaba...uzun bir aradan sonra işbaşı kızımda kalktığından beri okula gidelim diyor özlemiş arkadaşlarını.
bugün kızçemin doğum günü 4 yaiını bitirdi.doğum gününü dün yapacaktık ama hastalıklardan fırsat olmadı bizde haftaya erteleyelim dedik.bu sene kalabalık bir doğum günü olacak kızım arkadaşlı olsun istiyor arkadaşlar olunca tabi anne babalarda yoğun günler bizi bekliyor .çocuklara eğlence olsun diye pinyata da hazırlayacağım.
asbelove bugün 15.gün ama testte dünde silik çizgi vardı ama kasıklarım ağrıyor.bizim bebişlerde aynı zamanda gelse ne güzel olur dimi...gerçi bu ay bir sürü ilaç kullandık hem ben hem eşim yumoşlar etkilenirmi bilmiyorum.

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle.

FATMAİPEK

fatmaipek:1130

asbelove:500

savaş5482:230

kabilarda:300

rimel_84:100

kiraztepe:100

KALAN 2084

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasib etsin inşallah.AMİNNNNNNNNN

heyecanlı stresli canım bu hafta hem havalar güzel hemde benim için önemli bir hafta yumurtam çatlayacak Allah izin verirseeeeee
bahar geldi içimiz canlandı vallaa

ayy çok sevindim cnm senin adına..
ben şuan ne halim var bilmiyorum benim baharım ne zaman gelcek onu hiç bilmiyorum

benim hani son ki tedavimden bana kalan, ates basmalarım vardı.. arada sırada epey, güniçersined sıkıntıya sokuyordu beni.. hele sabahları kahvalıt yapmak epey sıkıntı.. çay içip birseyler iki lokmay yemeğe baslayınca.. birden bi ates basması, yiyesim gelmiyordu..cam açıyom..esim diyo hasta olacan..ama napim, duramıyorum , zaten kısa kollu duruyorum evde..

tek korkum, menopoza girmesem

bunu tüp bebek hemsiremle konustum gçen gün.. o da dr la bi görüseyim dedi..

snar demis...

FSh yüksekliği nedeniyle, yumurtaların uyarılması gerekiyo..
yumurta rezervinin azlığı ve kalite sorunuyla alakalı, bi ilaca baslamam gerekiyormus..
O ilac bizim bi silahımız olararak kabul ediyoruz.. onla, yumurta rezervinin kalitesini arttırmak için kullanıcaz..dediler..
bu ilacı kullanırken de, koruncakmışız..yıllardır korunma nedir bilmedik.. simdi korunun diyolar bize.. hay Allahım dedim ..
artık ne olacaz bende bilmiyorum..
onu alacak bgün esim..hazıran adetinle oraya kontrole gidicem :26::26:

Son düzenleme:

Nice senelere tatlımmmm yorucu ama güzel bir doğum günü olacak desene
Canım çift çizgi çıktıktan 24-36saat içinde yumurta çatlarmış o yüzden her an çatlama olabilir kaçırmasaydınız bugünleri
bende cumartesi farklı bir dr.a gittim bi kaç tane yumurta gelişimi gördü ve iğne verdi 2tane iğnelerimi oldum
perşembe tekrar gideceğim duruma göre çatlatma iğnesi yapılabilir sonrası da Allah kerimmm inşallah bu ay güzel haberler veririz yaaaa

ne güzel bir haber bu canım inşallah herşey yolunda gidecek ve 5.deneme son deneme olacak eşin bu arada ilaç kullanıyormu peki canımcım güzel güzel haberler vereceksin sende bize gülümmmmmmmm
ailende erken menopoza giren yoksa korkma canımcım girmezsin Allahımın izniyle.....

yaa.. hani diyorum.. ilaç kullanıp kendi halime bırakılırsam, belik kendliğinden tutar.. keske böyle bisey olsa.. yoruldum iyice yaaa (

yine bile olmazsa.. artık istanbul 'a gelecez bu kez ..
geçende anlatmıstım hani , bndan snra neler yapılabilinir die..
yaa o ilaçtan net den alıcam dediydi.. henüz almadı neden bilmiyom, arada bir soruyom, birsey demiyor, öyle yüzüme bakıyo , ne düsünüyo bilmiyorum.. ama havuç suyu kürü var, onu yapıyoruz smdilik.. blki biliyorsundur.. bu da sprme iyi geliyormus..
bu havuç suyu kürü yapan kk da bir kisi, tüpe gidiceğimiz hafta hamile oldğmuu öğrendim, tek sırrım havuç suyum demis... !!!

ailemde, kendi ablam var kuzum, o da bekar.. suan 35 inde...bikaç senedir zorla, ilaçtı, bitkisel karısımları içmekle, zar zor adet görüyor.. :26:

Canım benim belli mi olur tüpten sonraki 6ay içinde ilaçlar etkilerini devam ettirdikleri için normal yoldan hamile kalan çok kişi var Rabbim yollar mucizeni kendiliğinden belki ama bu ilacı kullanırken korunmamız gerekmiş diyorsun o nasıl olacak anlamadım valla
Havuç kürünü yaparken keçiboynuzunu yapmayacaksın biliyorsun dimi canım eşine kabak çekirdeği incir-kayısı-ceviz vs.de yedir selenyum çinko e vitamini takviyesi alması lazım eşinin çünkü biz alıyoruz valla hemde hergün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…