Tamamen negatif canım ikinci çizgiden eser yok şaşırdım ben de hayırlısı olsun ne diyim..
Sağol canım benim bekliyorum bakalım :44:
miss arkadaşının allah yardımcısı olsun mevlam sabrınıda versin inş. çok zor bir durum olsa gerek mevlam kimseye yaşatmasın.herkese sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inş.
benim mide bulantım dün sabahta sürdü bugün geçti şükür ya üşüttüm ya da arada olacak demekki
rimel canım çok güzel söylemişsi eşine bana sürpriz yapmak nasip olmadı ameliyat olunca işin içindefarklı bir sürpriz oldu
bugün hava çok güzel sabahtan pikniğe gittik yeni geldim eve çok sıcak dinleneceğim şimdi biraz
canımm misyamanın dediği gibi kendi evlatlarınkiyle değiştir kuzucum..
ben attım bahar temizliğini bundan 10 gün önce yaptım kafamda ne var ne yok yallah saldım gitti..koyverdimmm gitti
merhaba inci senınkısı hamişlik psikolojisidirbide ailenide özlemişsin iyice.. annenler yakında gelseler yanına yada sen gitsen mumkunse.. biraz mekan hava değişikliği iyi gelecekler.. o kaynana vakası inan herkeste var boşver takmaaaa... hamiliğinin tadını çıkart canım
rimeeellll ben ikizzzz olabileceginden şüpheleniyorum..
Canim hersey yolunda gidecek hic korkma melegini de ya da meleklerini de bosu boşuna strese sokmaaaa
Bizim problemimiz belli sayi hareket morfoloji sorunumuz vardi ancak son testlerimiz cok iyi çıktı inşallah bu ay çok güzel haberler vrrecegiz inşallah cok umutluyum bu ay
Canim gözlerim doldu okurken Rabbim saglikla hayirla kucaginiza almayi da nasip edecek herşey yolunda gidecek hic korkma
Canim yarin nolur nolmaz kan versen belli mi olur ama olmasa da durmak yok yola devam
İnşallah canim inşallah bu hafta bizim için çok önemli bakalim ovu testi de yapacagim inşallah hersey yolunda giderde guzel haber veririz biz de
adaşım sana yetiştim inşallah.. bebişin bebişimin ablası olcak :)
:) inşallahhhh canım benim.. inşallah güzel gider.. bende senden çok umutluyum canım benim, maşallah eşine we sana,inşallah daha güzeli senin olsun bitanem..
selamlar.. günaydınlar.. nasılsınız bakim.. güzel bir hafta, mutlu günler dilerimm..
rimell.. cnm Rabbim kucağına alacağı günleri de nasip etsin insaAllah ..
günaydın canımmmm nasılsınnn
nasıl olim cnm.. havalar da düzeldi, günes kendini iyice hissettirdi.. bu da insna sevinc oluyo..
sen nasılsın,
heyecanlı stresli canım bu hafta hem havalar güzel hemde benim için önemli bir hafta yumurtam çatlayacak Allah izin verirseeeeee
bahar geldi içimiz canlandı vallaa
günaydın kızlar.yeni bir haftaya daha merhaba...uzun bir aradan sonra işbaşı kızımda kalktığından beri okula gidelim diyor özlemiş arkadaşlarını.
bugün kızçemin doğum günü 4 yaiını bitirdi.doğum gününü dün yapacaktık ama hastalıklardan fırsat olmadı bizde haftaya erteleyelim dedik.bu sene kalabalık bir doğum günü olacak kızım arkadaşlı olsun istiyor arkadaşlar olunca tabi anne babalarda yoğun günler bizi bekliyor .çocuklara eğlence olsun diye pinyata da hazırlayacağım.
asbelove bugün 15.gün ama testte dünde silik çizgi vardı ama kasıklarım ağrıyor.bizim bebişlerde aynı zamanda gelse ne güzel olur dimi...gerçi bu ay bir sürü ilaç kullandık hem ben hem eşim yumoşlar etkilenirmi bilmiyorum.
günaydın canlarrrrrrrr
ayy çok sevindim cnm senin adına..
ben şuan ne halim var bilmiyorumbenim baharım ne zaman gelcek onu hiç bilmiyorum
benim hani son ki tedavimden bana kalan, ates basmalarım vardı.. arada sırada epey, güniçersined sıkıntıya sokuyordu beni.. hele sabahları kahvalıt yapmak epey sıkıntı.. çay içip birseyler iki lokmay yemeğe baslayınca.. birden bi ates basması, yiyesim gelmiyordu..cam açıyom..esim diyo hasta olacan..ama napim, duramıyorum , zaten kısa kollu duruyorum evde..
tek korkum, menopoza girmesem
bunu tüp bebek hemsiremle konustum gçen gün.. o da dr la bi görüseyim dedi..
snar demis...
FSh yüksekliği nedeniyle, yumurtaların uyarılması gerekiyo..
yumurta rezervinin azlığı ve kalite sorunuyla alakalı, bi ilaca baslamam gerekiyormus..
O ilac bizim bi silahımız olararak kabul ediyoruz.. onla, yumurta rezervinin kalitesini arttırmak için kullanıcaz..dediler..
bu ilacı kullanırken de, koruncakmışız..yıllardır korunma nedir bilmedik.. simdi korunun diyolar bize.. hay Allahım dedim ..
artık ne olacaz bende bilmiyorum..
onu alacak bgün esim..hazıran adetinle oraya kontrole gidicem :26::26:
ne güzel bir haber bu canım inşallah herşey yolunda gidecek ve 5.deneme son deneme olacak eşin bu arada ilaç kullanıyormu peki canımcım güzel güzel haberler vereceksin sende bize gülümmmmmmmm
ailende erken menopoza giren yoksa korkma canımcım girmezsin Allahımın izniyle.....
yaa.. hani diyorum.. ilaç kullanıp kendi halime bırakılırsam, belik kendliğinden tutar.. keske böyle bisey olsa.. yoruldum iyice yaaa(
yine bile olmazsa.. artık istanbul 'a gelecez bu kez ..
geçende anlatmıstım hani , bndan snra neler yapılabilinir die..
yaa o ilaçtan net den alıcam dediydi.. henüz almadı neden bilmiyom, arada bir soruyom, birsey demiyor, öyle yüzüme bakıyo , ne düsünüyo bilmiyorum.. ama havuç suyu kürü var, onu yapıyoruz smdilik.. blki biliyorsundur.. bu da sprme iyi geliyormus..
bu havuç suyu kürü yapan kk da bir kisi, tüpe gidiceğimiz hafta hamile oldğmuu öğrendim, tek sırrım havuç suyum demis... !!!
ailemde, kendi ablam var kuzum, o da bekar.. suan 35 inde...bikaç senedir zorla, ilaçtı, bitkisel karısımları içmekle, zar zor adet görüyor.. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?