Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

umutcum iyiyim çok şükürü.yazlık kışlık ayırmaya giriştim dün 4 saat yazlıkları ütüledim,şimdi de kışlıklar yıkanıp kaldırılıyo. 2 ay sonra evde boya tadilat var o yüzden yarım yamalak temizlik yapıyorum o zamana kadın çağırcam
Bu arada kaygana gideli 2 hafta oldu

Son düzenleme:

cnm.. sadece haziran da ki kontrole gidene kadar koruncakmışız.. ondan sonrası daha sonra belil olucak..

çünkü bu ilacı arastırdım da. hamilelik olsa bile, düsük tehlikesi oluyormus..anladığım kadarıyla..yani tehlikesi var..
kk da fln biri de, tüpe gideceği zaman dr u bu ilacı vermis.. hatta bikaç dr a bile sormus.. onlarda kesin kullan demisler..
tüpe basladığımız zaman yumurta rezervim azdı , o ay 4 yumurtam çıkdı, hepsi di 1. kaliteydi.. 4. ü döllendiydi.. <<<<< tarzınad birsey yazmıs topikte.. o ay benel tedavide olanların bu ilac kullanmadığı için, yumurtaları iyi çıkmadıyıd demis..

bazen de kızıyorum.. madem böyle birşey vardı.. niye bana kullan demediler bunun öncesinde.. gititğimde aklıma takılan ne varsa sorucam.. belkide bu yaptıklarıl,. uyguyadıkları tedavi sekliyle, olur mu sandılar bilmiyom..
ha evt.. havuç kürü yapıyoruz.. keçiboynuznu bırakdık simdilik.. o duruyor ..
kabak çekirdeği bugünlerde yiyo, esim arada bnde yiyorum onla birlikte..
birde onrları yerse artık, adama vitamin küpü olacak yakında
şu selenyum, çinko E dediğini eczaneden im alıyorsunuz :26::26:

Son düzenleme:

Ohhhh kolay gelsin tatlım ağır işe girişmişsin bakıyorummmm

sevindim cnm.. zor günlerini atlattın sanırım :)

off bu halinle 4 saat ütü mü yaptın.. :26: valla benimde var yazlık/kışlık işi

birde taşınma işimizde var ya.. mayıs ayı bi gelsin bakıcak yani bakıcaz esimle.. istedğimiz gibi bi yer olursa, oraya gidicez temelli..

Son düzenleme:

Canım söylediklerim zaten çinko e vitamini selenyum içeriyor bunları yerse gerek yok ekstra kullanmaya ama benim eşim her gün yemediği için ben tablet almak zorunda kaldım eczaneden gnc shoplardan solgardan alabilirsin canım istersen hepsi satıyor istersen hepsini içeren bir multivitamin kullan istersen tek tek hap şeklinde nasıl istersen canım
Hadi o zaman gelsin bebişler diyoruz bakalım hayırlısıyla olacak herşey çok güzel olacak canım benimm

prensesin doğum günü kutlu olsun fatmaipek , nice sağlıklı mutlu yıllar yaşasın.. nasıl oldun daha iyi misin?

ohh canım süper yapmışsın,, dr. un eline raçetesine sağlık,hayırlara vesile olur inşallahhhhh

neharım nasıl oldun, bulantıların geçti mi.. maşallahh size 4 saat hemde, ben 1.5 saat ütü yaptım ama boğuldum sıcaktan resmen ,üsütne 1,5 saatte uyudum :)

selamlar.. günaydınlar.. nasılsınız bakim.. güzel bir hafta, mutlu günler dilerimm..

rimell.. cnm Rabbim kucağına alacağı günleri de nasip etsin insaAllah ..

sağol canım, Allahım isteyen herkese nasip eder inşallah.. o ilaç acaba dhea mı.. eğer oysa baya iyi bi beslenme desteği die biliorum, yumurta sayısı,kalitesi, fsh ye karşı savaş ve düşükleri önlemede (tedavi öncesi) kullanılıo die biliorum..

ikizmi bilmem adaşım ama kızım oğluna ablalaık yapacak bence.oğlun olacak galiba senin...Rabbim sağlıklı eli ayağı düzgün aklı zihni yerinde evlat nasip etsin cemil cümlemize...

:) canım içine öyle mi doğdu.. sağlıklı hayırlı evlatlar olsun da hiç farketmez.. ne güzel dua etmişsin.. aminnnn :))))

şafak 4
kızlar epeydir giremiyorum, kayın peder ameliyat oldu , onunla ilgileniyoruz pansuman enj. falan benden bu kadar

evt cnm.. nerden biliyorsun

Biosteran DHEA .. diye ismi ..
ayy insaAllah faydası gelecek, Rabbim nasip etsin yeter ki..

demin net de bakarken, DHEA ya.. şu alta ekledğim yazıyı buldum :))

DHEA Hormonu Nedir DHEA (Gençlik) Hormonu Yüksekliği Faydaları 1
genclik hormonu DHEA
Strese fazla girmeyen kişilerin saçları daha geç kırlaşır, cildi daha az kırışmalara maruz kalır ve fiziğinin bozulması oldukça ileri yaşlarda ortaya çıkabilen bir durumdur. Bunun nedenleri araştırıldığında elbette yaşanılan çevre ve vücudun strese karşı koruma sağlamış olması, bağışıklık sisteminin güçlü olması, doğal ortamda yaşamak, sağlıklı yiyeceklerle beslenmek gibi bir çok etken sayılabilir. Ancak bu etkenler arasında bir tanesi var ki gerçekten büyük bir etkiye sahip. Bu etkenin adı, vücudun salgıladığı gençlik hormonudur. DHEA (dehidropiyandrosteron) adı verilen bu hormon bedenimizin gençlik hormonudur. Özellikle strese karşı en kesin ve doğal çözümdür. Strese karşı vücutta doğal bağışıklık oluşturur ve vücudun genç kalmasını sağlar.
DHEA hormonun bağışıklık ve savunma sistemiyle direkt olarak bağlantısı vardır. Sağlıklı bir insanda bu hormonun beyindeki konsantrasyonu, kandakine oranla 10 kat fazla etkilediği ortaya çıkmıştır.
Stres anında kortizon salgılanır. Kortizonun görevi, stresi tolere edebilir hale getirmektir. Stresin ağırlığı ve devamlılığı artarsa, kortizon salgısı da artar. Aşırı ve uzun süreli salgılanması, vücudumuza büyük zarar verir. Bağışıklık istemini bloke ederek vücut direncini düşürür. Bu durumda DHEA devreye girerek, kortizon salgısını azaltır ve stresin etkisini yumuşatır. Yaş ilerledikçe DHEA hormonu azalır, buna karşılık kortizon salgısı çoğalarak yaşlanmamıza hız kazandırır.
DHEA hormonu, böbrek üstü bezi tarafından salgılanır. Cinsel hormonların başıdır. Kadınlarda kadınlık hormonuna, erkeklerde erkeklik hormonuna veya stres hormonu olarak bilinen kortizona dönüşebilir.
Bu hormonu dışarıdan tablet şeklinde almak için, mutlaka önce doktora danışmak gerekir. Ancak bu pek çok yiyecekte de mevcuttur.
Doğal yollardan hormon salgılarını artırmak için:

Her çeşit stres DHEA üretimini azaltır çünkü stres esnasında salgılanan kortizon, DHEA’nın karşıtı bir hormondur.
Stresi azaltmak ve DHEA salgısını azaltmak için egzersiz yapılmalıdır. Açık havada yürüyüş, yüzme ve benzeri egzersizler faydalıları arasındadır. Egzersiz en iyi meditasyondur ve sizi stresten arındırır.
Sağlıklı ve dengeli beslenmek, tüm hormonların yapımı için önkoşuldur. Özellikle balık, yağsız et-tavuk ve peynir gibi protein kaynakları ihmal edilmemelidir.
Bu hormonun yapımı için gerekli ana maddeyi içeren patlıcan, zeytin, zeytinyağı, peynir, deniz balıkları, avokado gibi yiyecek maddeleri, yeterli miktarda tüketilmelidir.
Vücutta bu maddenin üretimi için yeterli krom yoksa, birkaç ay boyunca ağız yoluyla krom tablet almak faydalıdır.
Yapılan araştırmalar, bu hormonun yaşlılara dışarıdan verilmesiyle zihinsel performansın arttığını, belleğin ve bağışıklık sisteminin güçlendiğini göstermiştir.
DHEA hormonu, yağın vücutta dağılımını ve yakılıp enerjiye dönüşmesini sağlayarak, kilo almayı da engeller.

gençlik hormonu alıp, gençlesem galiba

yaa rimelim.. esim burda ki eczanelere bakmıs.. elimizde yok bi bakalım depoya çevre yerlere fln demis..

demisler ki..

bu ilaç üretilmiyo, piyasada yok demisler.. bu nasıl iş yaaaa

niye hersey bnde sorun olarak çıkıyor karsıma yaaa

demin bunu hemsiremle konustum da..

Ankara'da olması lazım.. bi yakınınız fln varsa bi baksın bi kaç eczaneye, olmazsa yine bize söyleyin, biz dr hanımla görüslim dediler :26::26:

daha önce acaba yumurtalarım mı kalitesiz de olmuo acaba die düşünürken, netten bulmuştum, abd ' de bi kadın kariyer derdinde çocuğu 43 yaşına kadar ertelio.. sonra tüp tedavisine başlıo ilk zaman onca ilaçla 1 tane yumurta oluşuo..sonra ara verio dr 2 ay ,o arada kadın tamamen gençleşmek için dhea kullanıo.. 3. ay dr. tedavi uyguladıgında bi kaç tane embrio oluşuo, donduruolar.. boyle 2 ay ara 1 ay tedavi şeklinde ilerliolar sanırım 1 sene kadar.. we her seferınde daha fazla embrio oluşmaya dewam edio.. dr. şaşırıo.. bu bayanda dhea kullanımının buna yardımcı olup olmıcaanı soruo.. bu şekilde tesadüfi bi şekilde çıkıo ortaya.. tr' de bi bayan menapoz oncesi bununla hamile kalıo.. israile bi araştırmada tekrarlayan tüp başarıszlığı yaşamış kadınları 20 - 20 ayırıolar..dhea kullanan grup da 4 gebelık elde edılırken, kullanmayan grupta 1 gebelik elde edilio.. yani faydalı olabılır canım :) ama asbelove un dediği gibi eşinin ilaçlarını da ihmal etme.. e vitamini selenyum çinko..hepsi beraber 100 filan tutar dhea ile.. o da alsın ilaçlarını , ya da eczaneye yazdır bunları, eşinede soyle eczanede sipraişleim war die gelirken aldır onları, içiri içiri wer..

canım benım , birine tavsiye etmiştim.. elinde war mı sorum ister misin?

kızlar herkese merhaba..
eşim çok şükür her geçen gün daha iyi oluyor..artık evde dolaşıyor balkona çıkıyo yemek yemek için masaya geliyo abdest alıp kılamadığı namazlarını kaza yapıyor..1 hafta da bayağı bir gelişme geçirdik:naza: şükür mevlaya bu günümüze bu saatimize her şey yolunda
bense canlar çok yoruldm hem hastane hem ev hem gelen giden ayrıca psikolojimde bozuldu...
günüm geçti ve regl hala olmadım gerçi olurum diye tahmin ediyorm malum tedavimiz vardı ve yarım kaldı 2 mayısta kontrole gidecktik ama eşim iyi olsun yeter bana..bayağı şeyler yaşadım regl şaşması normal olmadı haftaya dr gidcm bide regl düzensizliğiyle uğraşamam..bende durumlar böle kızlar...
rimel cnm tekar tebrikler değerin maşallah çok güzel..sağlıcakla kucağına almayı mevla nasip eder inş..
asbem nerelerdes nasısın??

ayy.. canım saolasın.. çok güzel bir bilgi bulmuşsun net den .. saolasın paylastığın için .. :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…