Canım benim belli mi olur tüpten sonraki 6ay içinde ilaçlar etkilerini devam ettirdikleri için normal yoldan hamile kalan çok kişi var Rabbim yollar mucizeni kendiliğinden belki ama bu ilacı kullanırken korunmamız gerekmiş diyorsun o nasıl olacak anlamadım valla
Havuç kürünü yaparken keçiboynuzunu yapmayacaksın biliyorsun dimi canım eşine kabak çekirdeği incir-kayısı-ceviz vs.de yedir selenyum çinko e vitamini takviyesi alması lazım eşinin çünkü biz alıyoruz valla hemde hergün
umutcum iyiyim çok şükürü.yazlık kışlık ayırmaya giriştim dün 4 saat yazlıkları ütüledim,şimdi de kışlıklar yıkanıp kaldırılıyo. 2 ay sonra evde boya tadilat var o yüzden yarım yamalak temizlik yapıyorum o zamana kadın çağırcam
Bu arada kaygana gideli 2 hafta oldu
umutcum iyiyim çok şükürü.yazlık kışlık ayırmaya giriştim dün 4 saat yazlıkları ütüledim,şimdi de kışlıklar yıkanıp kaldırılıyo. 2 ay sonra evde boya tadilat var o yüzden yarım yamalak temizlik yapıyorum o zamana kadın çağırcam
cnm.. sadece haziran da ki kontrole gidene kadar koruncakmışız.. ondan sonrası daha sonra belil olucak..
çünük bu ilacı arastırdım da. kk da fln biri de, tüpe gideceği zaman dr u bu ilacı vermis.. hatta bikaç dr a bile sormus.. onlarda kesin kullan demisler..
tüpe basladığımız zaman yumurta rezervim azdı , o ay 4 yumurtam çıkdı, hepsi di 1. kaliteydi.. 4. ü döllendiydi.. <<<<< tarzınad birsey yazmıs topikte.. o ay benel tedavide olanların bu ilac kullanmadığı için, yumurtaları iyi çıkmadıyıd demis..
bazen de kızıyorum.. madem böyle birvey vardı.. niye bana kullan demediler bunun öncesinde.. belkide bu yaptıklarıl,. uyguyadıkları tedavi sekliyle, olur mu sandılar bilmiyom..
ha evt.. havuç kürü yapıyoruz.. keçiboynuznu bırakdık simdilik.. o duruyor ..
kabak çekirdeği bugünlerde yiyo, esim arada bnde yiyorum onla birlikte.. birde onrları yerse artık, adama vitamin küpü olacak yakında
şu selenyum, çinko E dediğini eczaneden im alıyorsunuz :26::26:
günaydın kızlar.yeni bir haftaya daha merhaba...uzun bir aradan sonra işbaşı kızımda kalktığından beri okula gidelim diyor özlemiş arkadaşlarını.
bugün kızçemin doğum günü 4 yaiını bitirdi.doğum gününü dün yapacaktık ama hastalıklardan fırsat olmadı bizde haftaya erteleyelim dedik.bu sene kalabalık bir doğum günü olacak kızım arkadaşlı olsun istiyor arkadaşlar olunca tabi anne babalarda yoğun günler bizi bekliyor .çocuklara eğlence olsun diye pinyata da hazırlayacağım.
asbelove bugün 15.gün ama testte dünde silik çizgi vardı ama kasıklarım ağrıyor.bizim bebişlerde aynı zamanda gelse ne güzel olur dimi...gerçi bu ay bir sürü ilaç kullandık hem ben hem eşim yumoşlar etkilenirmi bilmiyorum.
Nice senelere tatlımmmm yorucu ama güzel bir doğum günü olacak desene
Canım çift çizgi çıktıktan 24-36saat içinde yumurta çatlarmış o yüzden her an çatlama olabilir kaçırmasaydınız bugünleri
bende cumartesi farklı bir dr.a gittim bi kaç tane yumurta gelişimi gördü ve iğne verdi 2tane iğnelerimi oldum
perşembe tekrar gideceğim duruma göre çatlatma iğnesi yapılabilir sonrası da Allah kerimmm inşallah bu ay güzel haberler veririz yaaaa
selamlar.. günaydınlar.. nasılsınız bakim.. güzel bir hafta, mutlu günler dilerimm..
rimell.. cnm Rabbim kucağına alacağı günleri de nasip etsin insaAllah ..
ikizmi bilmem adaşım ama kızım oğluna ablalaık yapacak bence.oğlun olacak galiba senin...Rabbim sağlıklı eli ayağı düzgün aklı zihni yerinde evlat nasip etsin cemil cümlemize...
ohh canım süper yapmışsın,, dr. un eline raçetesine sağlık,hayırlara vesile olur inşallahhhhh
şafak 4
kızlar epeydir giremiyorum, kayın peder ameliyat oldu , onunla ilgileniyoruz pansuman enj. falan benden bu kadar
sağol canım, Allahım isteyen herkese nasip eder inşallah.. o ilaç acaba dhea mı.. eğer oysa baya iyi bi beslenme desteği die biliorum, yumurta sayısı,kalitesi, fsh ye karşı savaş ve düşükleri önlemede (tedavi öncesi) kullanılıo die biliorum..
yaa rimelim.. esim burda ki eczanelere bakmıs.. elimizde yok bi bakalım depoya çevre yerlere fln demis..
demisler ki..
bu ilaç üretilmiyo, piyasada yok demisler.. bu nasıl iş yaaaa
niye hersey bnde sorun olarak çıkıyor karsıma yaaa
evt cnm.. nerden biliyorsun
Biosteran DHEA .. diye ismi ..
ayy insaAllah faydası gelecek, Rabbim nasip etsin yeter ki..
demin net de bakarken, DHEA ya.. şu alta ekledğim yazıyı buldum :))
DHEA Hormonu Nedir DHEA (Gençlik) Hormonu Yüksekliği Faydaları 1
genclik hormonu DHEA
Strese fazla girmeyen kişilerin saçları daha geç kırlaşır, cildi daha az kırışmalara maruz kalır ve fiziğinin bozulması oldukça ileri yaşlarda ortaya çıkabilen bir durumdur. Bunun nedenleri araştırıldığında elbette yaşanılan çevre ve vücudun strese karşı koruma sağlamış olması, bağışıklık sisteminin güçlü olması, doğal ortamda yaşamak, sağlıklı yiyeceklerle beslenmek gibi bir çok etken sayılabilir. Ancak bu etkenler arasında bir tanesi var ki gerçekten büyük bir etkiye sahip. Bu etkenin adı, vücudun salgıladığı gençlik hormonudur. DHEA (dehidropiyandrosteron) adı verilen bu hormon bedenimizin gençlik hormonudur. Özellikle strese karşı en kesin ve doğal çözümdür. Strese karşı vücutta doğal bağışıklık oluşturur ve vücudun genç kalmasını sağlar.
DHEA hormonun bağışıklık ve savunma sistemiyle direkt olarak bağlantısı vardır. Sağlıklı bir insanda bu hormonun beyindeki konsantrasyonu, kandakine oranla 10 kat fazla etkilediği ortaya çıkmıştır.
Stres anında kortizon salgılanır. Kortizonun görevi, stresi tolere edebilir hale getirmektir. Stresin ağırlığı ve devamlılığı artarsa, kortizon salgısı da artar. Aşırı ve uzun süreli salgılanması, vücudumuza büyük zarar verir. Bağışıklık istemini bloke ederek vücut direncini düşürür. Bu durumda DHEA devreye girerek, kortizon salgısını azaltır ve stresin etkisini yumuşatır. Yaş ilerledikçe DHEA hormonu azalır, buna karşılık kortizon salgısı çoğalarak yaşlanmamıza hız kazandırır.
DHEA hormonu, böbrek üstü bezi tarafından salgılanır. Cinsel hormonların başıdır. Kadınlarda kadınlık hormonuna, erkeklerde erkeklik hormonuna veya stres hormonu olarak bilinen kortizona dönüşebilir.
Bu hormonu dışarıdan tablet şeklinde almak için, mutlaka önce doktora danışmak gerekir. Ancak bu pek çok yiyecekte de mevcuttur.
Doğal yollardan hormon salgılarını artırmak için:
Her çeşit stres DHEA üretimini azaltır çünkü stres esnasında salgılanan kortizon, DHEA’nın karşıtı bir hormondur.
Stresi azaltmak ve DHEA salgısını azaltmak için egzersiz yapılmalıdır. Açık havada yürüyüş, yüzme ve benzeri egzersizler faydalıları arasındadır. Egzersiz en iyi meditasyondur ve sizi stresten arındırır.
Sağlıklı ve dengeli beslenmek, tüm hormonların yapımı için önkoşuldur. Özellikle balık, yağsız et-tavuk ve peynir gibi protein kaynakları ihmal edilmemelidir.
Bu hormonun yapımı için gerekli ana maddeyi içeren patlıcan, zeytin, zeytinyağı, peynir, deniz balıkları, avokado gibi yiyecek maddeleri, yeterli miktarda tüketilmelidir.
Vücutta bu maddenin üretimi için yeterli krom yoksa, birkaç ay boyunca ağız yoluyla krom tablet almak faydalıdır.
Yapılan araştırmalar, bu hormonun yaşlılara dışarıdan verilmesiyle zihinsel performansın arttığını, belleğin ve bağışıklık sisteminin güçlendiğini göstermiştir.
DHEA hormonu, yağın vücutta dağılımını ve yakılıp enerjiye dönüşmesini sağlayarak, kilo almayı da engeller.
gençlik hormonu alıp, gençlesem galiba
yaa rimelim.. esim burda ki eczanelere bakmıs.. elimizde yok bi bakalım depoya çevre yerlere fln demis..
demisler ki..
bu ilaç üretilmiyo, piyasada yok demisler.. bu nasıl iş yaaaa
niye hersey bnde sorun olarak çıkıyor karsıma yaaa
daha önce acaba yumurtalarım mı kalitesiz de olmuo acaba die düşünürken, netten bulmuştum, abd ' de bi kadın kariyer derdinde çocuğu 43 yaşına kadar ertelio.. sonra tüp tedavisine başlıo ilk zaman onca ilaçla 1 tane yumurta oluşuo..sonra ara verio dr 2 ay ,o arada kadın tamamen gençleşmek için dhea kullanıo.. 3. ay dr. tedavi uyguladıgında bi kaç tane embrio oluşuo, donduruolar.. boyle 2 ay ara 1 ay tedavi şeklinde ilerliolar sanırım 1 sene kadar.. we her seferınde daha fazla embrio oluşmaya dewam edio.. dr. şaşırıo.. bu bayanda dhea kullanımının buna yardımcı olup olmıcaanı soruo.. bu şekilde tesadüfi bi şekilde çıkıo ortaya.. tr' de bi bayan menapoz oncesi bununla hamile kalıo.. israile bi araştırmada tekrarlayan tüp başarıszlığı yaşamış kadınları 20 - 20 ayırıolar..dhea kullanan grup da 4 gebelık elde edılırken, kullanmayan grupta 1 gebelik elde edilio.. yani faydalı olabılır canım :) ama asbelove un dediği gibi eşinin ilaçlarını da ihmal etme.. e vitamini selenyum çinko..hepsi beraber 100 filan tutar dhea ile.. o da alsın ilaçlarını , ya da eczaneye yazdır bunları, eşinede soyle eczanede sipraişleim war die gelirken aldır onları, içiri içiri wer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?