canım benım , birine tavsiye etmiştim.. elinde war mı sorum ister misin?
kızlar herkese merhaba..
eşim çok şükür her geçen gün daha iyi oluyor..artık evde dolaşıyor balkona çıkıyo yemek yemek için masaya geliyo abdest alıp kılamadığı namazlarını kaza yapıyor..1 hafta da bayağı bir gelişme geçirdik:naza:şükür mevlaya bu günümüze bu saatimize her şey yolunda
bense canlar çok yoruldm hem hastane hem ev hem gelen giden ayrıca psikolojimde bozuldu...
günüm geçti ve regl hala olmadım gerçi olurum diye tahmin ediyorm malum tedavimiz vardı ve yarım kaldı 2 mayısta kontrole gidecktik ama eşim iyi olsun yeter bana..bayağı şeyler yaşadım regl şaşması normal olmadı haftaya dr gidcm bide regl düzensizliğiyle uğraşamam..bende durumlar böle kızlar...
rimel cnm tekar tebrikler değerin maşallah çok güzel..sağlıcakla kucağına almayı mevla nasip eder inş..
asbem nerelerdes nasısın??
kızlar herkese merhaba..
eşim çok şükür her geçen gün daha iyi oluyor..artık evde dolaşıyor balkona çıkıyo yemek yemek için masaya geliyo abdest alıp kılamadığı namazlarını kaza yapıyor..1 hafta da bayağı bir gelişme geçirdik:naza:şükür mevlaya bu günümüze bu saatimize her şey yolunda
bense canlar çok yoruldm hem hastane hem ev hem gelen giden ayrıca psikolojimde bozuldu...
günüm geçti ve regl hala olmadım gerçi olurum diye tahmin ediyorm malum tedavimiz vardı ve yarım kaldı 2 mayısta kontrole gidecktik ama eşim iyi olsun yeter bana..bayağı şeyler yaşadım regl şaşması normal olmadı haftaya dr gidcm bide regl düzensizliğiyle uğraşamam..bende durumlar böle kızlar...
rimel cnm tekar tebrikler değerin maşallah çok güzel..sağlıcakla kucağına almayı mevla nasip eder inş..
Merhaba kızlar nasılsınız?
Okuldan geldim ben de cam silcem şimdi, selamlar herkese...
kuzum senin kırmızılar geldi mi nolduuu
Ya firarcan bi kanda baktır daaaaaaaaaa
kızlar herkese merhaba..
şafak 4
kızlar epeydir giremiyorum, kayın peder ameliyat oldu , onunla ilgileniyoruz pansuman enj. falan benden bu kadar
prensesin doğum günü kutlu olsun fatmaipek , nice sağlıklı mutlu yıllar yaşasın.. nasıl oldun daha iyi misin?
Kana baktir artik be canim sağlık ocağı yapmiyor mu burda yapiyorlar canim ertesi gun veriyor sadece sonucuYok yav gelmedi bekliyorum öyle. Ne regl olacak gibi hissediyorum kendimi ne de hamile... :26:
Kizlarrr nasilsnzzz
Sayfalar ilerlemissss firarcim baktirsaydin neharin dedigi gibi catladikk meraktn devltte yaparlar ama..
Asbelove haydii insss olucak bu ay seninn ben hic birsey yapmadim ne dr a gittim ne test yaptimm biraktim herseyi oluruna ...
Fatmacim fistigin dogum gunu kutlu olsun hayirli yaslar...guzel bir ömrü olsn..
Nehar yorma kendini fazlaaa.
Öluyorum yorgunluktannn ...kac saattir elbise bakiyorum kiz kardesin dugunu icin
Küçük hanımın doğum günü kutlu olsun.Allah hayırlı,sağlıklı, sıhhatli nice seneler nasip etsin inşallahgünaydın kızlar.yeni bir haftaya daha merhaba...uzun bir aradan sonra işbaşı kızımda kalktığından beri okula gidelim diyor özlemiş arkadaşlarını.
bugün kızçemin doğum günü 4 yaiını bitirdi.doğum gününü dün yapacaktık ama hastalıklardan fırsat olmadı bizde haftaya erteleyelim dedik.bu sene kalabalık bir doğum günü olacak kızım arkadaşlı olsun istiyor arkadaşlar olunca tabi anne babalarda yoğun günler bizi bekliyor .çocuklara eğlence olsun diye pinyata da hazırlayacağım.
asbelove bugün 15.gün ama testte dünde silik çizgi vardı ama kasıklarım ağrıyor.bizim bebişlerde aynı zamanda gelse ne güzel olur dimi...gerçi bu ay bir sürü ilaç kullandık hem ben hem eşim yumoşlar etkilenirmi bilmiyorum.
şafak 4
kızlar epeydir giremiyorum, kayın peder ameliyat oldu , onunla ilgileniyoruz pansuman enj. falan benden bu kadar
kızlar herkese merhaba..
zerbasım mrb...
cnm esine noldu.. ben bilmiyorum.. :26:geçmis olsun.. insaAllah daha sağlılıklı günler nasip etsin Mevlam..
Rabbim can sağlığı versin önce.. bebislerimiz de birgün gelir insaAllahh ... öpüyorum senii
herkeseee musmutlu bi hafta diliyorumm
bende okuldakı son gunlerımı yaşıyorum inşAllah hayırlısı ile ızne son 10 gun
annem babam gelecek benı almaya küçük bi dogu turu da yapacagızz
Rabbım hepimizin hanesıne huzur göbeğinede bebiş wersin
aminnnnn kere amin..
zerbasımmm bu sıkıntılı gunler sana yoksa bebek mı getrdı ??
Kuzummmmm bebiş mi geliyor yoksa olur mu olur valla hazır stresi de yokken
Eniştenin iyi olmasına sevindim çok şükür canım maaşallah subhanallahh
Ben yumurtalar gelişsin diye iğne oldum haftasonu canımcım şimdi perşembe günü tekrar gideceğim duruma göre çatlatma iğnesi olcam
Sonra da mevlama dua etcem bol bol
canım yeniden geçmiş olsun eşine, sağlıktan ötesi yok, insan sağlıklı olunca herşey güzel olablio isterse,Allah bi daha yaşatmasın canım.. güzel dileklerin için çok sağol canım benim..
saol tatlım mevlam kimsenin başına vermesin..değerlerin güzel cnm korkmana gerek yok..sen stres yapma ki bebişte etkilenmesin..mevlaya dua et inan atlasanda patlasanda mevla istemedikçe hiç bir şey olmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?