Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

zerbasım mrb...

cnm esine noldu.. ben bilmiyorum.. :26:geçmis olsun.. insaAllah daha sağlılıklı günler nasip etsin Mevlam..
Rabbim can sağlığı versin önce.. bebislerimiz de birgün gelir insaAllahh ... öpüyorum senii

herkeseee musmutlu bi hafta diliyorumm
bende okuldakı son gunlerımı yaşıyorum inşAllah hayırlısı ile ızne son 10 gun
annem babam gelecek benı almaya küçük bi dogu turu da yapacagızz
Rabbım hepimizin hanesıne huzur göbeğinede bebiş wersin
aminnnnn kere amin..
zerbasımmm bu sıkıntılı gunler sana yoksa bebek mı getrdı ??

Merhaba kızlar nasılsınız?
Okuldan geldim ben de cam silcem şimdi, selamlar herkese...

Kuzummmmm bebiş mi geliyor yoksa olur mu olur valla hazır stresi de yokken
Eniştenin iyi olmasına sevindim çok şükür canım maaşallah subhanallahh
Ben yumurtalar gelişsin diye iğne oldum haftasonu canımcım şimdi perşembe günü tekrar gideceğim duruma göre çatlatma iğnesi olcam
Sonra da mevlama dua etcem bol bol

canım yeniden geçmiş olsun eşine, sağlıktan ötesi yok, insan sağlıklı olunca herşey güzel olablio isterse,Allah bi daha yaşatmasın canım.. güzel dileklerin için çok sağol canım benim..

prensesin doğum günü kutlu olsun fatmaipek , nice sağlıklı mutlu yıllar yaşasın.. nasıl oldun daha iyi misin?

teşekkürederiz teyzesi.iyileştim cnm insan hasta olunca sağlığının kıymetini daha iyi anlıyor.

firar çatlattın bizi heeee, sanki sağlık ocağından başka yer yok, gitsene bi devlet hastanesine

Kizlarrr nasilsnzzz
Sayfalar ilerlemissss firarcim baktirsaydin neharin dedigi gibi catladikk meraktn devltte yaparlar ama..
Asbelove haydii insss olucak bu ay seninn ben hic birsey yapmadim ne dr a gittim ne test yaptimm biraktim herseyi oluruna ...
Fatmacim fistigin dogum gunu kutlu olsun hayirli yaslar...guzel bir ömrü olsn..
Nehar yorma kendini fazlaaa.
Öluyorum yorgunluktannn ...kac saattir elbise bakiyorum kiz kardesin dugunu icin

Devlete gidip bi muayene olsan sonrada yaptırırsın kan testi
aybikkkeee bende kardeşimin nişanı için birşeyler bakacam ama doguma 2 hafta kala ne giyilir ki resimlerde hiç güzel olmıcam

Yok yav gelmedi bekliyorum öyle. Ne regl olacak gibi hissediyorum kendimi ne de hamile... :26:
Kana baktir artik be canim sağlık ocağı yapmiyor mu burda yapiyorlar canim ertesi gun veriyor sadece sonucu

İnşallah canim inşallah yaaaa

kızlarrr.. 3 gündür sizi bezdirmemişimdir umarım :) 48 saat sonra ikinic kan verdik.. 4155 çıktı.. aşırı artmamış,sanırım mol gebelik değil :) sizce nasıl? 2320-4155 ?

Küçük hanımın doğum günü kutlu olsun.Allah hayırlı,sağlıklı, sıhhatli nice seneler nasip etsin inşallah
şafak 4
kızlar epeydir giremiyorum, kayın peder ameliyat oldu , onunla ilgileniyoruz pansuman enj. falan benden bu kadar

geçmiş olsun rochak inşallah seninde güzel haberlerini alırız.

Tatlım eşine ne oldu bilmiyorum ama çok geçmiş olsun.En kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah

cnm umutcum çok saol güzel dileklerin için..elfida sanada çok teşekkür ediyrm saol kuzum...eşim düşüp bayılmış yolda kafasını betona çarptı..7 gündür hastanede kaldık bi haftadır da evdeyz..şükür önemli bir şey olmamış önce ödem oluşmuş sonra geçti..şuan çok iyiyz şükür mevlama...sağlığımıza dikkat valla sağlık yoksa hiç bir şey yok...tekrar saolun...

bilmiyorum kuzum ya..eşimle geçen ay üroloğa gittik sperm azlığı ve hareketi sorunu çıktı..bu ay ilaç felan tedaviye başlamıştık..yarım kaldı başımıza da böle bir sıkıntı geldi işte..ne diyelim yüce mevladan gelen herşeye razıyız imtihan dünyası..

kuzummmmmmmmmmmmmmmmm bilmiyorum ki şu ara ne sıkıntılar çektm anlatamam..ilk defa bu ay ne zaman regl oldum bilmiyorm yazıydm takvimim vardı ama biliysn eşimin sorunlarındn dedim bebiş bize zor gelir salladm herşeyi ama ya 25 marttı ya da 20 mart tam bilmiyorm..bu haftada olmazsm dr gidecm hiç gebelik testiyle uğraşamam eşim diyo al yap ama niyetim yok..
hadi kuzum bakalım eşinin durumuda süper..hadi inşşşş tatlım bütün kalbimle diyorum ki bu ay o bebiş mevlanın izniyle göbüşüne gelecek..amin.....dualarım seninle kuzummm...
e
canım yeniden geçmiş olsun eşine, sağlıktan ötesi yok, insan sağlıklı olunca herşey güzel olablio isterse,Allah bi daha yaşatmasın canım.. güzel dileklerin için çok sağol canım benim..

saol tatlım mevlam kimsenin başına vermesin..değerlerin güzel cnm korkmana gerek yok..sen stres yapma ki bebişte etkilenmesin..mevlaya dua et inan atlasanda patlasanda mevla istemedikçe hiç bir şey olmaz..

saol tatlım mevlam kimsenin başına vermesin..değerlerin güzel cnm korkmana gerek yok..sen stres yapma ki bebişte etkilenmesin..mevlaya dua et inan atlasanda patlasanda mevla istemedikçe hiç bir şey olmaz..

:) tamam canım.. söz cmtsi ye kadar stres yapmicam :) canımmmmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…