Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

kızlarrr.. 3 gündür sizi bezdirmemişimdir umarım :) 48 saat sonra ikinic kan verdik.. 4155 çıktı.. aşırı artmamış,sanırım mol gebelik değil :) sizce nasıl? 2320-4155 ?
bence gayet iyi canım değerlerin sen boşver onu bunu cumartesi gidip göreceksin keseni hatta belki kalp atışını bile görebilirsin gibi geliyor bana ayrıca dün bir topicte okudum kızın bat gününde 3000civarıydı değeri şu anda da15haftalık hamile maaşallah hiç dert etme kendine gülümmmm

canımmmm zaten hiç beklemediğin anda geliyor o bebiş ne hikmetse ben 2 defayla hamile kaldım biliyorsun
belli mi olur Allah razı olsun canım inşallahhh o kadar çok ihtiyacım var ki bu güzel haberi almaya sizlerle paylaşmaya
Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallahhhh

:) ikinci testte biraz daha rahatladım canım ,inşallahh.. we inşallah sende güzel sonuçlar alıcaksın :) ben öyle hissediorum, fatmaipekten hemen sonra , sana başlayalım salatı tefrıcıye için canım.. fatma için 100 daha aliim ben şimdi..

fatmadan önce bana okundu canım başka arkadaşlara okuruz Allah izin verirse haklarını yemek istemem şimdi 70000lem yelid okuyacağım başlarım Allahımın izniyle bu akşam korkulacak hiçbişey yok Rabbim sğlıkla kucağına alıp gaz uyku problemleriyle uğraşmanı nasip edecekkk

kızlarrr.. 3 gündür sizi bezdirmemişimdir umarım :) 48 saat sonra ikinic kan verdik.. 4155 çıktı.. aşırı artmamış,sanırım mol gebelik değil :) sizce nasıl? 2320-4155 ?
Canim degerin iyi bence kac gun gecti bilmiyorum ama ikiz olabilir.

Zerbas canim vok gecmis olsun.bebek iside belli olmaz ozleminde umudu yoktu hatirlarsan ...

Fatma kizinin dogum gunu kutlu olsun...

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle.

FATMAİPEK

fatmaipek:1130

asbelove:500

savaş5482:230

kabilarda:300

rimel_84:200

kiraztepe:100

KALAN 1984

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasib etsin inşallah.AMİNNNNNNNNN

Canım sen ve prensesin nasılsınız bakalımmmm

Cok şükür iyiyiz canim amma dün biraz korktum sicaklar felaket basladi antalyada simdiden yazı düşünur oldum.dün tansiyonum 5lere düştü gozumu acamiyordum bugun iyiyim sukur.bende yuksek tansiyon tehlikeli diye zeytin ayran filanda icemedim gceye kadar düşük olarakkaldi bugun iyiyim ama sen nasilsin insallah bu ay güzel haber aliriz sendende

aminnn rimelcimmm canım arkadaşım duan hoşuma gitti
fatmacımm iyileşmene sevindim..kızınında yeni yaşı hayırlı uğurlu olsun belki bu yaş gunuyle sende sürpriz yaşıyacaksın kımbılır değimi? Allah herşeyin hayırlısını versin canım bak bu topikte bebişler hep beklenmedik anda geliverdiler umutsuz olma olurmu..
umutcum gözünaydın bak ben dedıydım 2ay sonraya diye belkide 1 aya düşecek bu kımbılır.. ev işinide halledn insallah gonlune göre bi ev bulabilirsin canımcım.. senın bu ilacı kullanan var tüp bebekte oraya bi bak istersen .. başlık açmışlar ilaç ismiyle..

şafak 4
kızlar epeydir giremiyorum, kayın peder ameliyat oldu , onunla ilgileniyoruz pansuman enj. falan benden bu kadar
k.pederin için gecmıs olsun rochakcımm canımmm sanada azzz kalmışş çok heyecanlı.. müjdeli haberlerle dönmeni bekliyor olcaz burda.. Rabbim gönlunden gecen dualarını kabul etsin..amin...
zerbascımm çok çok güzelll bi haber buuu Allahım bidaha yasatmasın..tekrarını gostwrmesın insallah.. bebiş için ümitsiz olma bakemmm biliyosunki en umulmadık bi anda ''cee'' yapıyorlar bizee ..
asbemmm ayy hadi hayırlısıı canımm benımmmm az kalmış heyecanlı gününeee Rabbim insallah tek atımda denk getırsın

oo masallah suphanallah canımmmm ben hala daha ikiz diye diretiyorum ikizleri olan topişlere değerini soyle istersen hayırlı olsun tekrar tebrıkler canım

arkadaşlar bende bahar temizliği yapıyorum vee canımmm çıktı diyebilirim..daha bitiremedim hatta ascık dinlenim diye bura geldım
size bir dua öğreteceğim;(bunu bana tüp bebekten bir arkadaşım öğretmişti..ve ilk denemede pgtli olanda tutmuş bebeği bunu her kim okursa tüp bebekte tutuyomuş öyle diyim yani siz normal yolla hamile kalacaksınız Allahın izniyle sizinde olacak )

fatiha yı 99luk boncuklu tesbıhte cekeceksiniz.. her bir boncuk tanesi kadar fatiha okuyacaksınız..yani mesela..

1.boncuğa; 1 tane fatiha
2.boncuğa ;2 tane fatiha
*
*
*
*
56.boncuğa gelince ;56 tane fatiha
*
*
*
*
*
99.boncuğa gelince 99 tane fatiha okuyarak bitirilir.. toplamda 4950 tane fatiha yapıyor yanlış hesaplamadıysam tabi..

ben bunu çekmek için önce bir kağıda 99 tane rakam yazdım.. dijital olanlada boncuktaki sıra adetince Fatiha çekerek bititrdiğim boncuk sırasının üstüne çizik attım böylece karıştırmamış oldum ancak bu şekilde kolaylık sağladım

şuan nasıl içim gidiyorrrr amaa daha fazla burda durmayayım hayırlı zamanda gelsin benımde bebeğim ama şimdi değil..sizlere karşı arkadaşlık vazifemi yerine getirdim bir dua daha öğrettim
isteyen okur isteyen okumaz kendiniz bilirsiniz...

ağustosa kadar ben inanıyorum bu topikte hamiş olmayan kalmayacak Rabbimin izniyle ve hayırlısıyla

Ayyyyyyy rim ell ne guzel dusunmussun cokcok tebrik ediyorummmmm insallah hersey gonlune ki gibi olur hamisligi. Dogumun bebegin hic kotu bisey dusunmeye harika bi haber insallah bizde hamis haberlerini I en kisa zamanda paylasirizzzzzz....

Aman canım dikkat çok geçmiş olsun diyorum ama düşük olması çıkmasından iyidir diye de düşünmeden edemiyorum
Ben de başladım işte çalışmalara bakalım perşembeye kadar çatlamazsa yumurta iğne olcam hayırlısı Rabbim yollar inşallah bu ay meleğimi inşallahhh
inşallah canım inşallahhh Rabbim nasip eder inşallahhh

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Ayyyyyyy ne guzelll temennisiyle insallahhhhhhh

Kizlar bana biseyler oluyor!!!!
Adetime 10 gun var(insallah hamileyimdirrrrr) bugun gobek deligimin 5 parmak altina sanci giriyor o kadar ki aah!! Diyorum ne oluyor boyle anlamadim???? Neyin nesi simdi bu;(((

kizcelerim anca vakit bulabildim.
Bugun doktora gittik.minnakim kocamaaan olmuss.4cm
Eli ayagi kıpır kıpırdı.simdi simdi anliyorum anne olacagimi.Rabbim tez zamanda tum bekleyen arkadaslarimayasatsin insallah.
11mayista 2li testimiz var.mecidiyekoyde bir uzmana gidicez.belki cinsiyetini bile soyleyebilirmis.ne olsa kabulum zaten ama merak iste
Hepinizi opuyorum canlarimmmmm

Günaydın herkeseeeee
ben yine erkenciyimmmmm maalesef niye çünkü tatil (
scorpiiii bebişinnn artık anneliği sana hissettiriyor hele bi tekmeleri başlasın göbeğini öpesin gelirrrrr (( ama imkan olmaz
rimelimmmm demek ki ikiz annesi sen olacaksın ama sanki bi tane gibi
neharımmmm sen nerelerdesın bebiş napıo
asbecikkk inşAllah sıra sendeee
zerbas rochak sabah namazı duamda idiniz sizde şöyle bi beş tane haber aynı anda gelseeeee
neyse herkese bol güneşli günlerrrrr (;
fatmacım doğum gunün nasıldı kızına neler aldınn (;

Kizlar bana biseyler oluyor!!!!
Adetime 10 gun var(insallah hamileyimdirrrrr) bugun gobek deligimin 5 parmak altina sanci giriyor o kadar ki aah!! Diyorum ne oluyor boyle anlamadim???? Neyin nesi simdi bu;(((
Canım inşallah bebişin tutunmaya çalıştığı için sancı çekiyorsundurrr
İnşallah canım benim inşallahhh dualarınıza ihtiyacım var

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle.

FATMAİPEK

fatmaipek:1130

asbelove:500

savaş5482:230

kabilarda:300

rimel_84:200

kiraztepe:100

KALAN 1984

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasib etsin inşallah.AMİNNNNNNNNN

günaydınnnn kızlarrr. harika bi gün geçirin inşalllahhhhh... günaydın asbemmm.. günaydın tatil günü erken kalkan missyamancım.. günaydın iskorpitcimm..
scorpicim inşallah büyüyüp kocaman oldugunu da gorurusun bebişinin canım benim..
elifcim geçmiş olsun, dr arayıp sordun mu, bi de normal de tansiyonun düşük mü yuksek mi?
asbemm inşallah beraber büyütcez bebelerimizi (aynı şehirde olamasakta,gönül kardeşliği) canım benim :)
misscim bence de tek banada öyle gelio, sanırım erken döllenmeden boyle oldu, artışın %66 ile %100 olması gerekıomuş tek bebişte benımde %78 artmış.. güzel diolar artış için.. sağlıklı olsunda gerisi önemli değil ..

Sende benim gibi çalışan grubundan mısın canım tatil günü
İnşallah canım inşallah sancılarım akıntılarım devam ediyor ancak ovu testi hala negatif gösteriyor anlamadım bende ne olduğunu:44: nereye gidersen git hep gönlümde olacaksın canımmmm

Son düzenleme:

:) ewet bitanem sen çalışırsın da ben çalışmaz mıyım :) bence canın istedikçe 2-3 günde bi sevin birbirinizi ,bi de zaten yarın dr.a goruncektın çatlamış mı, boyutu ne çatlamamışsa iğne, hoop 3 gunde tamam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…