bence gayet iyi canım değerlerin sen boşver onu bunu cumartesi gidip göreceksin keseni hatta belki kalp atışını bile görebilirsin gibi geliyor bana ayrıca dün bir topicte okudum kızın bat gününde 3000civarıydı değeri şu anda da15haftalık hamile maaşallah hiç dert etme kendine gülümmmmkızlarrr.. 3 gündür sizi bezdirmemişimdir umarım :) 48 saat sonra ikinic kan verdik.. 4155 çıktı.. aşırı artmamış,sanırım mol gebelik değil :) sizce nasıl? 2320-4155 ?
canımmmm zaten hiç beklemediğin anda geliyor o bebiş ne hikmetse ben 2 defayla hamile kaldım biliyorsuncnm umutcum çok saol güzel dileklerin için..elfida sanada çok teşekkür ediyrm saol kuzum...eşim düşüp bayılmış yolda kafasını betona çarptı..7 gündür hastanede kaldık bi haftadır da evdeyz..şükür önemli bir şey olmamış önce ödem oluşmuş sonra geçti..şuan çok iyiyz şükür mevlama...sağlığımıza dikkat valla sağlık yoksa hiç bir şey yok...tekrar saolun...
bilmiyorum kuzum ya..eşimle geçen ay üroloğa gittik sperm azlığı ve hareketi sorunu çıktı..bu ay ilaç felan tedaviye başlamıştık..yarım kaldı başımıza da böle bir sıkıntı geldi işte..ne diyelim yüce mevladan gelen herşeye razıyız imtihan dünyası..
kuzummmmmmmmmmmmmmmmm bilmiyorum ki şu ara ne sıkıntılar çektm anlatamam..ilk defa bu ay ne zaman regl oldum bilmiyorm yazıydm takvimim vardı ama biliysn eşimin sorunlarındn dedim bebiş bize zor gelir salladm herşeyi ama ya 25 marttı ya da 20 mart tam bilmiyorm..bu haftada olmazsm dr gidecm hiç gebelik testiyle uğraşamam eşim diyo al yap ama niyetim yok..
hadi kuzum bakalım eşinin durumuda süper..hadi inşşşş tatlım bütün kalbimle diyorum ki bu ay o bebiş mevlanın izniyle göbüşüne gelecek..amin.....dualarım seninle kuzummm...
e
saol tatlım mevlam kimsenin başına vermesin..değerlerin güzel cnm korkmana gerek yok..sen stres yapma ki bebişte etkilenmesin..mevlaya dua et inan atlasanda patlasanda mevla istemedikçe hiç bir şey olmaz..
bence gayet iyi canım değerlerin sen boşver onu bunu cumartesi gidip göreceksin keseni hatta belki kalp atışını bile görebilirsin gibi geliyor bana ayrıca dün bir topicte okudum kızın bat gününde 3000civarıydı değeri şu anda da15haftalık hamile maaşallah hiç dert etme kendine gülümmmm
canımmmm zaten hiç beklemediğin anda geliyor o bebiş ne hikmetse ben 2 defayla hamile kaldım biliyorsun
belli mi olur Allah razı olsun canım inşallahhh o kadar çok ihtiyacım var ki bu güzel haberi almaya sizlerle paylaşmaya
Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallahhhh
:) ikinci testte biraz daha rahatladım canım ,inşallahh.. we inşallah sende güzel sonuçlar alıcaksın :) ben öyle hissediorum, fatmaipekten hemen sonra , sana başlayalım salatı tefrıcıye için canım.. fatma için 100 daha aliim ben şimdi..
Canim degerin iyi bence kac gun gecti bilmiyorum ama ikiz olabilir.kızlarrr.. 3 gündür sizi bezdirmemişimdir umarım :) 48 saat sonra ikinic kan verdik.. 4155 çıktı.. aşırı artmamış,sanırım mol gebelik değil :) sizce nasıl? 2320-4155 ?
Canim degerin iyi bence kac gun gecti bilmiyorum ama ikiz olabilir.
Zerbas canim vok gecmis olsun.bebek iside belli olmaz ozleminde umudu yoktu hatirlarsan ...
Fatma kizinin dogum gunu kutlu olsun...
Canım sen ve prensesin nasılsınız bakalımmmm
aminnn rimelcimmm canım arkadaşım duan hoşuma gitticanım ben zaten hamiş olabileceim şüphesini yaşarken bile , böyle bişe olursa benim için büyük sürpriz olur diodum, kendi kendime, eğer ikiz olursa çok daha şaşırırırm.. tedavi olmadım bu ay.. geçen ay tedavi olurken bazı işlemleri dr. yarı da bırakmıştı, bi de myomum olunca , çok çok çok kötü olmustum, gunlerce evde yolda işte ağladım, "benim çocugum olmıcak mı",Rabbim iki evlat istiorum die.. sağlıklı olsun ya da olsunlarda 1'i 2'si kızı erkeği hiç fark etmiomuş.. inşallah canım hepimiz yuvamızda mutlu oluruz, ve Allah ta hepimize evlat werir, hayırlı sağlıklı ömürlü evlatlar..
fatmacımm iyileşmene sevindim..kızınında yeni yaşı hayırlı uğurlu olsun belki bu yaş gunuyle sende sürpriz yaşıyacaksın kımbılır değimi? Allah herşeyin hayırlısını versin canım bak bu topikte bebişler hep beklenmedik anda geliverdilergünaydın kızlar.yeni bir haftaya daha merhaba...uzun bir aradan sonra işbaşı kızımda kalktığından beri okula gidelim diyor özlemiş arkadaşlarını.
bugün kızçemin doğum günü 4 yaiını bitirdi.doğum gününü dün yapacaktık ama hastalıklardan fırsat olmadı bizde haftaya erteleyelim dedik.bu sene kalabalık bir doğum günü olacak kızım arkadaşlı olsun istiyor arkadaşlar olunca tabi anne babalarda yoğun günler bizi bekliyor .çocuklara eğlence olsun diye pinyata da hazırlayacağım.
asbelove bugün 15.gün ama testte dünde silik çizgi vardı ama kasıklarım ağrıyor.bizim bebişlerde aynı zamanda gelse ne güzel olur dimi...gerçi bu ay bir sürü ilaç kullandık hem ben hem eşim yumoşlar etkilenirmi bilmiyorum.
umutcum gözünaydın bak ben dedıydım 2ay sonraya diyeayy çok sevindim cnm senin adına..
ben şuan ne halim var bilmiyorumbenim baharım ne zaman gelcek onu hiç bilmiyorum
benim hani son ki tedavimden bana kalan, ates basmalarım vardı.. arada sırada epey, güniçersined sıkıntıya sokuyordu beni.. hele sabahları kahvalıt yapmak epey sıkıntı.. çay içip birseyler iki lokmay yemeğe baslayınca.. birden bi ates basması, yiyesim gelmiyordu..cam açıyom..esim diyo hasta olacan..ama napim, duramıyorum , zaten kısa kollu duruyorum evde..
tek korkum, menopoza girmesem
bunu tüp bebek hemsiremle konustum gçen gün.. o da dr la bi görüseyim dedi..
snar demis...
FSh yüksekliği nedeniyle, yumurtaların uyarılması gerekiyo..
yumurta rezervinin azlığı ve kalite sorunuyla alakalı, bi ilaca baslamam gerekiyormus..
O ilac bizim bi silahımız olararak kabul ediyoruz.. onla, yumurta rezervinin kalitesini arttırmak için kullanıcaz..dediler..
bu ilacı kullanırken de, koruncakmışız..yıllardır korunma nedir bilmedik.. simdi korunun diyolar bize.. hay Allahım dedim ..
artık ne olacaz bende bilmiyorum..
onu alacak bgün esim..hazıran adetinle oraya kontrole gidicem :26::26:
k.pederin için gecmıs olsun rochakcımm canımmm sanada azzz kalmışş çok heyecanlı.. müjdeli haberlerle dönmeni bekliyor olcaz burda.. Rabbim gönlunden gecen dualarını kabul etsin..amin...şafak 4
kızlar epeydir giremiyorum, kayın peder ameliyat oldu , onunla ilgileniyoruz pansuman enj. falan benden bu kadar
zerbascımm çok çok güzelll bi haber buuu Allahım bidaha yasatmasın..tekrarını gostwrmesın insallah.. bebiş için ümitsiz olma bakemmm biliyosunki en umulmadık bi anda ''cee'' yapıyorlar bizeekızlar herkese merhaba..
eşim çok şükür her geçen gün daha iyi oluyor..artık evde dolaşıyor balkona çıkıyo yemek yemek için masaya geliyo abdest alıp kılamadığı namazlarını kaza yapıyor..1 hafta da bayağı bir gelişme geçirdik:naza:şükür mevlaya bu günümüze bu saatimize her şey yolunda
bense canlar çok yoruldm hem hastane hem ev hem gelen giden ayrıca psikolojimde bozuldu...
günüm geçti ve regl hala olmadım gerçi olurum diye tahmin ediyorm malum tedavimiz vardı ve yarım kaldı 2 mayısta kontrole gidecktik ama eşim iyi olsun yeter bana..bayağı şeyler yaşadım regl şaşması normal olmadı haftaya dr gidcm bide regl düzensizliğiyle uğraşamam..bende durumlar böle kızlar...
rimel cnm tekar tebrikler değerin maşallah çok güzel..sağlıcakla kucağına almayı mevla nasip eder inş..
asbem nerelerdes nasısın??
asbemmm ayy hadi hayırlısıı canımm benımmmmKuzummmmm bebiş mi geliyor yoksa olur mu olur valla hazır stresi de yokken
Eniştenin iyi olmasına sevindim çok şükür canım maaşallah subhanallahh
Ben yumurtalar gelişsin diye iğne oldum haftasonu canımcım şimdi perşembe günü tekrar gideceğim duruma göre çatlatma iğnesi olcam
Sonra da mevlama dua etcem bol bol
oo masallah suphanallah canımmmm ben hala daha ikiz diye diretiyorumkızlarrr.. 3 gündür sizi bezdirmemişimdir umarım :) 48 saat sonra ikinic kan verdik.. 4155 çıktı.. aşırı artmamış,sanırım mol gebelik değil :) sizce nasıl? 2320-4155 ?
canımm... yazılı hediye paketi deseni olan bi bebek zıbını aldım (aslında fenerıum da %50 anne %50 baba yazlı olandan alıcaktım ama kalmamıs) içine de bebekten babasında mektup yazdım,azcık alıntılı:) biraz bize uyarladım.. bi de testi yapıştırdım yemekten sonra werdim.. ohhgözleri doldu yutkundu.. çok mutlu oldu.. aksam aksam bi sürü hastane gezdık (devlette acil bakmıo artık,özel bulcaz die ) gık çıkarmadı, hep sırıtık wazıyetteydık.. çok sükür çok şükür deyip durdu.. Rabbim sana ve eşine de en kısa zamanda bunun alasını yaşatsın inşallahh. herşeyin en güzelini hak ediosun çünkü :) şimdi beni tek korkutan değerin biraz yuksek olması.. inşallah benim içinde güzel gider hersey..
Aman canım dikkat çok geçmiş olsun diyorum ama düşük olması çıkmasından iyidir diye de düşünmeden edemiyorumCok şükür iyiyiz canim amma dün biraz korktum sicaklar felaket basladi antalyada simdiden yazı düşünur oldum.dün tansiyonum 5lere düştü gozumu acamiyordum bugun iyiyim sukur.bende yuksek tansiyon tehlikeli diye zeytin ayran filanda icemedim gceye kadar düşük olarakkaldi bugun iyiyim ama sen nasilsin insallah bu ay güzel haber aliriz sendende
inşallah canım inşallahhh Rabbim nasip eder inşallahhhaminnn rimelcimmm canım arkadaşım duan hoşuma gitti
fatmacımm iyileşmene sevindim..kızınında yeni yaşı hayırlı uğurlu olsun belki bu yaş gunuyle sende sürpriz yaşıyacaksın kımbılır değimi? Allah herşeyin hayırlısını versin canım bak bu topikte bebişler hep beklenmedik anda geliverdilerumutsuz olma olurmu..
umutcum gözünaydın bak ben dedıydım 2ay sonraya diyebelkide 1 aya düşecek bu kımbılır.. ev işinide halledn insallah gonlune göre bi ev bulabilirsin canımcım.. senın bu ilacı kullanan var tüp bebekte oraya bi bak istersen .. başlık açmışlar ilaç ismiyle..
k.pederin için gecmıs olsun rochakcımm canımmm sanada azzz kalmışş çok heyecanlı.. müjdeli haberlerle dönmeni bekliyor olcaz burda.. Rabbim gönlunden gecen dualarını kabul etsin..amin...
zerbascımm çok çok güzelll bi haber buuu Allahım bidaha yasatmasın..tekrarını gostwrmesın insallah.. bebiş için ümitsiz olma bakemmm biliyosunki en umulmadık bi anda ''cee'' yapıyorlar bizee..
asbemmm ayy hadi hayırlısıı canımm benımmmmaz kalmış heyecanlı gününeee Rabbim insallah tek atımda denk getırsın
oo masallah suphanallah canımmmm ben hala daha ikiz diye diretiyorumikizleri olan topişlere değerini soyle istersen hayırlı olsun tekrar tebrıkler canım
arkadaşlar bende bahar temizliği yapıyorum vee canımmm çıktı diyebilirim..daha bitiremedim hatta ascık dinlenim diye bura geldım
size bir dua öğreteceğim;(bunu bana tüp bebekten bir arkadaşım öğretmişti..ve ilk denemede pgtli olanda tutmuş bebeğibunu her kim okursa tüp bebekte tutuyomuş öyle diyim yani siz normal yolla hamile kalacaksınız Allahın izniyle sizinde olacak )
fatiha yı 99luk boncuklu tesbıhte cekeceksiniz.. her bir boncuk tanesi kadar fatiha okuyacaksınız..yani mesela..
1.boncuğa; 1 tane fatiha
2.boncuğa ;2 tane fatiha
*
*
*
*
56.boncuğa gelince ;56 tane fatiha
*
*
*
*
*
99.boncuğa gelince 99 tane fatiha okuyarak bitirilir.. toplamda 4950 tane fatiha yapıyor yanlış hesaplamadıysam tabi..
ben bunu çekmek için önce bir kağıda 99 tane rakam yazdım.. dijital olanlada boncuktaki sıra adetince Fatiha çekerek bititrdiğim boncuk sırasının üstüne çizik attım böylece karıştırmamış oldumancak bu şekilde kolaylık sağladım
şuan nasıl içim gidiyorrrr amaa daha fazla burda durmayayım hayırlı zamanda gelsin benımde bebeğim ama şimdi değil..sizlere karşı arkadaşlık vazifemi yerine getirdim bir dua daha öğrettimisteyen okur isteyen okumaz kendiniz bilirsiniz...
ağustosa kadar ben inanıyorum bu topikte hamiş olmayan kalmayacakRabbimin izniyle ve hayırlısıyla
Ayyyyyyy ne guzelll temennisiyle insallahhhhhhharkadaşlar bende bahar temizliği yapıyorum vee canımmm çıktı diyebilirim..daha bitiremedim hatta ascık dinlenim diye bura geldım
size bir dua öğreteceğim;(bunu bana tüp bebekten bir arkadaşım öğretmişti..ve ilk denemede pgtli olanda tutmuş bebeğibunu her kim okursa tüp bebekte tutuyomuş öyle diyim yani siz normal yolla hamile kalacaksınız Allahın izniyle sizinde olacak )
fatiha yı 99luk boncuklu tesbıhte cekeceksiniz.. her bir boncuk tanesi kadar fatiha okuyacaksınız..yani mesela..
1.boncuğa; 1 tane fatiha
2.boncuğa ;2 tane fatiha
*
*
*
*
56.boncuğa gelince ;56 tane fatiha
*
*
*
*
*
99.boncuğa gelince 99 tane fatiha okuyarak bitirilir.. toplamda 4950 tane fatiha yapıyor yanlış hesaplamadıysam tabi..
ben bunu çekmek için önce bir kağıda 99 tane rakam yazdım.. dijital olanlada boncuktaki sıra adetince Fatiha çekerek bititrdiğim boncuk sırasının üstüne çizik attım böylece karıştırmamış oldumancak bu şekilde kolaylık sağladım
şuan nasıl içim gidiyorrrr amaa daha fazla burda durmayayım hayırlı zamanda gelsin benımde bebeğim ama şimdi değil..sizlere karşı arkadaşlık vazifemi yerine getirdim bir dua daha öğrettimisteyen okur isteyen okumaz kendiniz bilirsiniz...
ağustosa kadar ben inanıyorum bu topikte hamiş olmayan kalmayacakRabbimin izniyle ve hayırlısıyla
Canım inşallah bebişin tutunmaya çalıştığı için sancı çekiyorsundurrrKizlar bana biseyler oluyor!!!!
Adetime 10 gun var(insallah hamileyimdirrrrr) bugun gobek deligimin 5 parmak altina sanci giriyor o kadar ki aah!! Diyorum ne oluyor boyle anlamadim???? Neyin nesi simdi bu;(((
İnşallah canım benim inşallahhh dualarınıza ihtiyacım varGünaydın herkeseeeee
ben yine erkenciyimmmmm maalesef niye çünkü tatil (
scorpiiii bebişinnn artık anneliği sana hissettiriyor hele bi tekmeleri başlasın göbeğini öpesin gelirrrrr ((ama imkan olmaz
rimelimmmm demek ki ikiz annesi sen olacaksın ama sanki bi tane gibi
neharımmmm sen nerelerdesın bebiş napıo
asbecikkk inşAllah sıra sendeee
zerbas rochak sabah namazı duamda idiniz sizde şöyle bi beş tane haber aynı anda gelseeeee
neyse herkese bol güneşli günlerrrrr (;
fatmacım doğum gunün nasıldı kızına neler aldınn (;
günaydınnnn kızlarrr. harika bi gün geçirin inşalllahhhhh... günaydın asbemmm.. günaydın tatil günü erken kalkan missyamancım.. günaydın iskorpitcimm..
scorpicim inşallah büyüyüp kocaman oldugunu da gorurusun bebişinin canım benim..
elifcim geçmiş olsun, dr arayıp sordun mu, bi de normal de tansiyonun düşük mü yuksek mi?
asbemm inşallah beraber büyütcez bebelerimizi (aynı şehirde olamasakta,gönül kardeşliği) canım benim :)
misscim bence de tek banada öyle gelio, sanırım erken döllenmeden boyle oldu, artışın %66 ile %100 olması gerekıomuş tek bebişte benımde %78 artmış.. güzel diolar artış için.. sağlıklı olsunda gerisi önemli değil ..
Sende benim gibi çalışan grubundan mısın canım tatil günü
İnşallah canım inşallah sancılarım akıntılarım devam ediyor ancak ovu testi hala negatif gösteriyor anlamadım bende ne olduğunu:44: nereye gidersen git hep gönlümde olacaksın canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?