:) ewet bitanem sen çalışırsın da ben çalışmaz mıyım :) bence canın istedikçe 2-3 günde bi sevin birbirinizi,bi de zaten yarın dr.a goruncektın çatlamış mı, boyutu ne çatlamamışsa iğne, hoop 3 gunde tamam :)
Canim gözün aydin misyaninda dedigi gibi birde tekmelerini hisset cok daha güzel oluyorkizcelerim anca vakit bulabildim.
Bugun doktora gittik.minnakim kocamaaan olmuss.4cm
Eli ayagi kıpır kıpırdı.simdi simdi anliyorum anne olacagimi.Rabbim tez zamanda tum bekleyen arkadaslarimayasatsin insallah.
11mayista 2li testimiz var.mecidiyekoyde bir uzmana gidicez.belki cinsiyetini bile soyleyebilirmis.ne olsa kabulum zaten ama merak iste
Hepinizi opuyorum canlarimmmmm
günaydınnnn kızlarrr. harika bi gün geçirin inşalllahhhhh... günaydın asbemmm.. günaydın tatil günü erken kalkan missyamancım.. günaydın iskorpitcimm..
scorpicim inşallah büyüyüp kocaman oldugunu da gorurusun bebişinin canım benim..
elifcim geçmiş olsun, dr arayıp sordun mu, bi de normal de tansiyonun düşük mü yuksek mi?
asbemm inşallah beraber büyütcez bebelerimizi (aynı şehirde olamasakta,gönül kardeşliği) canım benim :)
misscim bence de tek banada öyle gelio, sanırım erken döllenmeden boyle oldu, artışın %66 ile %100 olması gerekıomuş tek bebişte benımde %78 artmış.. güzel diolar artış için.. sağlıklı olsunda gerisi önemli değil ..
nolur nolmaz sevmeye devam canım dün acaip akıntım vardı dedim herhalde çatladı nolur nolmaz dedim ama test negatifi gösterdi bize yine bakalım yarın ne çıkacak ama bu sefer acaip stres yaptım nedense
Rabbim hayırla sağlıkla nasip etsin bebeğimizi inşallah bu ay şu 18gün nasıl geçer bilmiyorum yaa
canım benim iyi ki varsın yarın ben c.tesi sen vereceksin güzel güzel haberler inşallahhhh
Canim gözün aydin misyaninda dedigi gibi birde tekmelerini hisset cok daha güzel oluyor
Canim bende yuksek tansiyon var.asbelove un dedigi gibi ebede yüksel mesindense dusmesi iyi bende tabi cokta dusmemesi lazim.ben ilk bebegimi tansiyondan kaybettim küçük tansiyon um 11-12lerdeydi
sevmek güzeldirsende iyiki warsın canımmmm.. bence haftasonu en güzel parklardan birine gidin ya da deniz kenarı sana daha iyi hissettiriosa deniz kenarı, çalışma sonrası ödül gibi, baharın tadını çıkar, stresini de atarsın, aman be dersin :) bi de kitap okumayı sever misin, ben bu ay çok okudum aksamları ewe geldım okudum, hep rahatladım, "aynalı kitap" ve "Bu Egoları Şişirsek De mi Saklasak?" die.. çooook rahatlatıo ve o şekilde güzel hayaller kurmak , iyi hissettirio kendını :)
inşallah Rabbim ikimize ve hepimize hakettiğimiz mutlulukları yaşatıcak :)
Canim ben samsunluyum esimd3 giresunluama bana yol yasak.pihtilasma var bende her gece kendime igne vuruyorum.20.haftadan sonra preeklampsi riskimde basliyor onun icin antalyada olacaz bebegim hayilisiyla dogsunda ne yapalim cekecez onun icin.canım benimm,inşallah bi daha fazla yükselmez.. sıcaklardan hep değil mi? karadenizde tandıklarınız yok mu, oralar serin olur :)
Canim adi premesis.zarari yok fydasi cok.ben sabah 6 gibi icerdim sonra 7 de uyaniryemek yerdim.bende hicyemek yiyemezdim.72den 69a dusmustum.ilac 27 lira icinde 30 adet var.benim doktor notmalde vermezdi ama kotu olunca ve buda bitkieel olunca verdi.icinde folik asit filanda da var.al bence.ben eksi de yiyemezdim hemen safra yapardi kusardim.kızlar nasılsınız?bayramınız mübarek olsun
elif sana bişey sorucaktım sen bulantı için bitkisel bir ilaçmı biliyordun biraz bahsetsene canım çok kötüyüm ya erik hariç bişey yiyemiyorum nerdeyse:2:
Canim ben samsunluyum esimd3 giresunluama bana yol yasak.pihtilasma var bende her gece kendime igne vuruyorum.20.haftadan sonra preeklampsi riskimde basliyor onun icin antalyada olacaz bebegim hayilisiyla dogsunda ne yapalim cekecez onun icin.
Canim adi premesis.zarari yok fydasi cok.ben sabah 6 gibi icerdim sonra 7 de uyaniryemek yerdim.bende hicyemek yiyemezdim.72den 69a dusmustum.ilac 27 lira icinde 30 adet var.benim doktor notmalde vermezdi ama kotu olunca ve buda bitkieel olunca verdi.icinde folik asit filanda da var.al bence.ben eksi de yiyemezdim hemen safra yapardi kusardim.
Günaydın herkeseeeee
ben yine erkenciyimmmmm maalesef niye çünkü tatil (
scorpiiii bebişinnn artık anneliği sana hissettiriyor hele bi tekmeleri başlasın göbeğini öpesin gelirrrrr ((ama imkan olmaz
rimelimmmm demek ki ikiz annesi sen olacaksın ama sanki bi tane gibi
neharımmmm sen nerelerdesın bebiş napıo
asbecikkk inşAllah sıra sendeee
zerbas rochak sabah namazı duamda idiniz sizde şöyle bi beş tane haber aynı anda gelseeeee
neyse herkese bol güneşli günlerrrrr (;
fatmacım doğum gunün nasıldı kızına neler aldınn (;
kızlar nasılsınız?bayramınız mübarek olsun
elif sana bişey sorucaktım sen bulantı için bitkisel bir ilaçmı biliyordun biraz bahsetsene canım çok kötüyüm ya erik hariç bişey yiyemiyorum nerdeyse:2:
Canım inşallah bebişin tutunmaya çalıştığı için sancı çekiyorsundurrr
İnşallah canım benim inşallahhh dualarınıza ihtiyacım var
Ne oluyor bu sanci ne!!!!! Hamisler boyle bi durum yasadinizmi adetime daha 10 gun var adet sancisi degil !!!!!
Ay asbelive insallahhhh insallahhh insallahhh bebis vardir ve tutkunuyirdur. Peki boyle sanci olurmuuuu gece 3 te zor uyudum sancidan...
Kızlaaaaaarrr yarın randevumuz var çoooooooookkk heyecanlıyım inşallah her şey yolundadır
missiiciiiğiimmmmmm iyiyiz canım 2 gün iyi 3 gün kötüyüz, çok heyecanlıyızzzzz
kızzzzzzzzz sen nerdesinnnnnnhap için doktorunu ara öyle duyduğunu kullanma
kız dün evdeydim bugun çalışıyorum bitik bir haldeyim nerdeyse dr bey tele cvp vermiyor builacıda araştırdım dr sitelerinde vs.vs.tavsiye edilmiş sen napıyon canım.Yarın büyük gün inş.çok güzel haberlerle gel bacım:)
yaa sorma heyecan doruktaaaaaaaaaaben de yavaş yavaş evle uğraşıyorum, küçük misafirimiz için yer açıyorum teyzesi, gereksiz her şeyi attım. dolapların içini düzenliyorum, kocam bu hafta neredeyse 4 gün tatil yaptı halaaaaaaaaaa bana yardım edecek
canım ovulasyon günündür muhtemelen
canım benim bir arkadaş yumurtası çatladıktan sonra sancı çekmişti böyle ama regliye yakın artmıştı onun sancıları 10gün önce bu kadar ağır değildi ama inşallah seninki bebiştendir yumurtan ne zaman çatladı biliyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?