Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

nolur nolmaz sevmeye devam canım dün acaip akıntım vardı dedim herhalde çatladı nolur nolmaz dedim ama test negatifi gösterdi bize yine bakalım yarın ne çıkacak ama bu sefer acaip stres yaptım nedense
Rabbim hayırla sağlıkla nasip etsin bebeğimizi inşallah bu ay şu 18gün nasıl geçer bilmiyorum yaa
canım benim iyi ki varsın yarın ben c.tesi sen vereceksin güzel güzel haberler inşallahhhh

Canim gözün aydin misyaninda dedigi gibi birde tekmelerini hisset cok daha güzel oluyor

Canim bende yuksek tansiyon var.asbelove un dedigi gibi ebede yüksel mesindense dusmesi iyi bende tabi cokta dusmemesi lazim.ben ilk bebegimi tansiyondan kaybettim küçük tansiyon um 11-12lerdeydi

sevmek güzeldir sende iyiki warsın canımmmm.. bence haftasonu en güzel parklardan birine gidin ya da deniz kenarı sana daha iyi hissettiriosa deniz kenarı, çalışma sonrası ödül gibi, baharın tadını çıkar, stresini de atarsın, aman be dersin :) bi de kitap okumayı sever misin, ben bu ay çok okudum aksamları ewe geldım okudum, hep rahatladım, "aynalı kitap" ve "Bu Egoları Şişirsek De mi Saklasak?" die.. çooook rahatlatıo ve o şekilde güzel hayaller kurmak , iyi hissettirio kendını :)
inşallah Rabbim ikimize ve hepimize hakettiğimiz mutlulukları yaşatıcak :)

canım benimm,inşallah bi daha fazla yükselmez.. sıcaklardan hep değil mi? karadenizde tandıklarınız yok mu, oralar serin olur :)

doğru söylüyorsun canım haftasonu deniz kenarına gitmek iyi gelir gidelim biraz hava alalım
Kitap aldım aslında 2 tane geçen hafta okuyayım diye ama elim gitmiyor nedense iyi hatırlattın akşam okuyayım biraz hem kafamı dağıtmış olurum
amin canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar nasılsınız?bayramınız mübarek olsun

elif sana bişey sorucaktım sen bulantı için bitkisel bir ilaçmı biliyordun biraz bahsetsene canım çok kötüyüm ya erik hariç bişey yiyemiyorum nerdeyse:2:

canım benimm,inşallah bi daha fazla yükselmez.. sıcaklardan hep değil mi? karadenizde tandıklarınız yok mu, oralar serin olur :)
Canim ben samsunluyum esimd3 giresunluama bana yol yasak.pihtilasma var bende her gece kendime igne vuruyorum.20.haftadan sonra preeklampsi riskimde basliyor onun icin antalyada olacaz bebegim hayilisiyla dogsunda ne yapalim cekecez onun icin.

Canim adi premesis.zarari yok fydasi cok.ben sabah 6 gibi icerdim sonra 7 de uyaniryemek yerdim.bende hicyemek yiyemezdim.72den 69a dusmustum.ilac 27 lira icinde 30 adet var.benim doktor notmalde vermezdi ama kotu olunca ve buda bitkieel olunca verdi.icinde folik asit filanda da var.al bence.ben eksi de yiyemezdim hemen safra yapardi kusardim.

Son düzenleme:

sağol canım ya alayım bende çünkü miğdem o kadar kötü ki folic plus ı bile kaç gündür içemedim

Kızlaaaaaarrr yarın randevumuz var çoooooooookkk heyecanlıyım inşallah her şey yolundadır
missiiciiiğiimmmmmm iyiyiz canım 2 gün iyi 3 gün kötüyüz, çok heyecanlıyızzzzz

kızzzzzzzzz sen nerdesinnnnnn hap için doktorunu ara öyle duyduğunu kullanma

Canım inşallah bebişin tutunmaya çalıştığı için sancı çekiyorsundurrr

İnşallah canım benim inşallahhh dualarınıza ihtiyacım var

Ay asbelive insallahhhh insallahhh insallahhh bebis vardir ve tutkunuyirdur. Peki boyle sanci olurmuuuu gece 3 te zor uyudum sancidan...

Ne oluyor bu sanci ne!!!!! Hamisler boyle bi durum yasadinizmi adetime daha 10 gun var adet sancisi degil !!!!!

Ay asbelive insallahhhh insallahhh insallahhh bebis vardir ve tutkunuyirdur. Peki boyle sanci olurmuuuu gece 3 te zor uyudum sancidan...

canım benim bir arkadaş yumurtası çatladıktan sonra sancı çekmişti böyle ama regliye yakın artmıştı onun sancıları 10gün önce bu kadar ağır değildi ama inşallah seninki bebiştendir yumurtan ne zaman çatladı biliyor musun?

kız dün evdeydim bugun çalışıyorum bitik bir haldeyim nerdeyse dr bey tele cvp vermiyor builacıda araştırdım dr sitelerinde vs.vs.tavsiye edilmiş sen napıyon canım.Yarın büyük gün inş.çok güzel haberlerle gel bacım:)

yaa sorma heyecan doruktaaaaaaaaaa ben de yavaş yavaş evle uğraşıyorum, küçük misafirimiz için yer açıyorum teyzesi, gereksiz her şeyi attım. dolapların içini düzenliyorum, kocam bu hafta neredeyse 4 gün tatil yaptı halaaaaaaaaaa bana yardım edecek

oy oy teyzesi yer onu ama sende fazla yorma kendini canım benim

Ay benimde regime 9 gun kaldi ovulasyon testi yaptim adetim bittikten sonraki haftaydi?!? O arkadas hamile kaldimi Peki bu sancidan sonra?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…