Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

missiy bende bugün 7.15 te uyandım iyimi ama ben bir süredir böyleyim erkenden kalkıyorum .doğum günümüzü hastalıklar nedeniyle erteledik bu pazar yapacağız nasipse .davetlileri çağırdık.ben sünger boblu pinyatamızı hazırladım birtek içi dolacak ve ipini takacağım.kızçemin elbisesi hazır zaten geçen yaz düğün için almıştık burda kimse görmedi.kızımdan çok bn heycanlıyım toplamda 20 kadar misafir olacak çocuklarla.

asbe bendede aynı sorun cnm bugün akıntı vardı ama test hala silik.önceki dikkat ettiğimdede öyle olmuştu.bugün 17.günüm anca çatladı ama testte bişey yok sende görürsün bak yarın yada sonraki gün bizim çizgiler koyulaşır.kafam karışıyor valla hangisine inanacağım bilemedim .bugün çalışmaya başlayacağım ama allahın gücüne gitmesinde ne hevesim kaldı ne merakım boşluktayım resmen.

İnşallah herşey yolunda gider ve harika bir doğumgünü partisi olur canımmmm
Canım bende silik de olsa 2.çizgi bile yok şaşırdım dün sanki çeşmeyi açık unutmuşlar gibiydim durmadan lavaboya koşturdum durdum bugün de sanki regl olacakmışım gibi sancım oldu öğlen gibi şimdi geçti acaba ben şu an ona odaklı yaşıyorum diye mi böyle hissediyorum bilmiyorum ama çok ilginç hissediyorum beynime kalbime söz geçiremez oldum bu ay güzel haberi alamazsam acaip yıkılırım sanki çok hazırladım kendimi bilmiyorum napcaz böyle fatmam yaaa bende de aynı hissiyat var böyle dünya benim dışımda dönüyor sanki hiçbirşeyden zevk almıyorum sanki

asbe hiç test falan yapmamak lazım aslında iyice bunaltıyormu ne sanki onda çift çizgiyi görsek hamişmi kalcaz .en iyisi14.günden sonra günaşırı
inşallah 19 mayıs da bizim bayramımız olur .

Kızlarrrrrr Fatma ve asbelove lütfen rahat olun kendinizi dinlemeyin o teste de bakmayın 2 günde bi yapın mutlaka denk gelir

asbe bir arkadaş vardıda hamamların bayanlara iyi geldiğini söylemişti sıcak buhar iyi geliyormuş .süt buharınada oturanlar varya aynı mantık aslında çok yaz gelmeden hamamamı gitsek hiçde sevmem ama aile hamamı varmış ailecek gitsek bari

asbe hiç test falan yapmamak lazım aslında iyice bunaltıyormu ne sanki onda çift çizgiyi görsek hamişmi kalcaz .en iyisi14.günden sonra günaşırı
inşallah 19 mayıs da bizim bayramımız olur .
bu ay iğne falanda oldum ya iyice gerildim bi de düşükten sonraki ilk denememiz belki de ondan bu kadar stres
kociş diyo bu hafta hergün çalışalım ama o zamanda süpermenlerin azalmasından falan korkuyorum amannn ben ne kadar kassam gelecekse gelecek gelmeyecekse ne yaparsam yapayım olmayacak biliyorum ama beynimi bunu düşünmesinden alıkoyamıyorum nedense inşallah canım inşallah 19mayıs bizim bayramımız olsun inşallahhh

Kızlarrrrrr Fatma ve asbelove lütfen rahat olun kendinizi dinlemeyin o teste de bakmayın 2 günde bi yapın mutlaka denk gelir
olamıyorum olamıyorum rahat olmam gerektiğini biliyorum ama yapamıyorummm
hadi yaa hamam iyi mi geliyormuş bende hiç sevmem gelin hamamı yapalım demişlerdi evlenirken onu bile yaptırmadım ama annemi ayartayım da gidelim bari ya da kaplıcaya mı gitsek ki acep tuzla da varmış ya burda belki işe yarar hemde ben biraz kafa dağıtmış olurum

biz iyiyiz zerbas sen nasılsın eşin nasıl ?

asbe iyi olur bakalım bu ay olmazsa biz kaplıcaya burda da çok kaplıcalı hamamlar oteller ,hergün çalışmak biraz yoruyor cnm ya özellikle erkek açısından yaş kaç bilmiyorumda ilerledikçe performans düşüyor

Kızlar o hamamı bende biliyorum hatta bira daha olmasa idi bebek halam beni zorla kaplıcaya götürecekti malum hamamlar korkunç çok iyi geliyorumus
zerbas biz iyiyiz sen oldun mu bu arada gunün geçmişti ya

kızlar nasılsınız???
iyi canım sağol siz nasılsınız enişte nasıl daha iyidir inşallah

bu ay böyle deneyelim bakalım inşallah gelir keyif yapmaya gideriz kaplıcaya canımcım
zaten bizim sorunumuz var biliyorsun o konuda tamam son testimiz güzel çıktı ama yine de hergün hergün azalmasına sebep olur diyorum ben doğru söylüyorsun canım

Kızlar o hamamı bende biliyorum hatta bira daha olmasa idi bebek halam beni zorla kaplıcaya götürecekti malum hamamlar korkunç çok iyi geliyorumus
zerbas biz iyiyiz sen oldun mu bu arada gunün geçmişti ya

hadi yaa hiç sevmem ama bebiş için herşeye katlanmaya razıyım yeter ki sağlıkla hayırla gelsin artık 9 ay görmeyeyim inşallah şu kırmızılarııı sonunda cennet kokulum gelsin kucağıma alayım

fatmaipekkkk, nasılsa olmaz diye yumurtlamaya yakın bız kızılcahamam a gitmiştik (umumi değil de özel de seviorus biz kocişle,kış boyu ha yumurtlama dönemi yerleşme dönemi, adet dönemi derken gidemeyınce, bu ayda tümden umudu kesınce gittiydik) acaba onun etkısı olmuşmudur? :26::26::26:

canım açtım ayarları

Ayy ne guzel haber darisi bize insallah) benimde bebis habercisidir dilerim bu sancilar... Icimi ferahlattin tatlisi ya sende ferahla insallah

Amin canım aminnn inşallah bebiş haberini de verirsin bize böyle inşallahhhh tez zamanda

aaa belki de o etkiledi canım belli mi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…