amin canım aminnn inşallah bebiş haberini de verirsin bize böyle inşallahhhh tez zamanda
Aaa belki de o etkiledi canım belli mi olur
Günaydın canlarımmmm bugün 14.30 da randevumuz var. Ne ben ne eşim heyecandan doğru düzgün uyuyamadık. Dualarınıza ihtiyacım var.:18:
hayırla GİT HAYIRLA GEL.BAKARSIN CİNSİYETİNİDE ÖĞRENİRSİN
kızlar canım çok sıkkın dua edin bana.öğlen doktorumu arayacam 3den sonra kumluca da bir doktora gidicem.niye mi benim prenses hareketlidi.dünden beri hareketleri azaldı.normalde ilk derslerde çok kımıldardı bugün tık yok.dünde sadece akşam 8 gibi 2 tekme attı o kadar.korkuyorum bana dua edin olur mu???
Günaydın canlarımmmm bugün 14.30 da randevumuz var. Ne ben ne eşim heyecandan doğru düzgün uyuyamadık. Dualarınıza ihtiyacım var.:18:
kızlar canım çok sıkkın dua edin bana.öğlen doktorumu arayacam 3den sonra kumluca da bir doktora gidicem.niye mi benim prenses hareketlidi.dünden beri hareketleri azaldı.normalde ilk derslerde çok kımıldardı bugün tık yok.dünde sadece akşam 8 gibi 2 tekme attı o kadar.korkuyorum bana dua edin olur mu???
Maaşallah subhanallah hamiş ve hamarat hatun seniiiiiHerkese günaydın
sabah namazından sonra yatmadım midem ağrıdı 4 gün oldu doğru dürüst tuvalete cıknadım o yüzden de gaz sancısı uyutmadı bende napim un kurabiyesi birde makarna salatası yaptım ((yedim bile eşim uyanınca diyecek sen bunları ne zaman yaptın da okula gittin (
neyse okuldaki son günlerim artık heyecanla annemleri bekliyorum...
herkese bol müjdeli bebişli tepişli günlerrrr
ı love my friendssssssss
günaydın canımmmgünaydın kızlaarrr. günaydın erken kalkan misscimm, maşallah epey hamarat gördüm seni :) gece gece döktürmüşsün :)
feryal aldın mı hapı içtin mi bugün faydası oldu mu?
kızlar şu an kızçem 4-5 tekme attı bana ama genede içim rahat etsin diye gidicem doktora kızıma veda olsun doktor paraları ne yapalım...
canım gözün aydın bak bebişin tekme atmış
canım dün aldım dün bugun içtim şuan biraz daha iyi gibiyim canım dün akşam yemek yiyebildim ama gecede ağrı yaptı az bir yemek yedim ya ama karnım doydu çok şükür.Canım benim miğde normaldede hassastı çekicem galiba ben bu miğdeden
Cinsiyetimiz kız teyzeleri. Rabbim isteyen herkese nasib etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?