Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Herkese günaydın
sabah namazından sonra yatmadım midem ağrıdı 4 gün oldu doğru dürüst tuvalete cıknadım o yüzden de gaz sancısı uyutmadı bende napim un kurabiyesi birde makarna salatası yaptım (( yedim bile eşim uyanınca diyecek sen bunları ne zaman yaptın da okula gittin (
neyse okuldaki son günlerim artık heyecanla annemleri bekliyorum...
herkese bol müjdeli bebişli tepişli günlerrrr
ı love my friendssssssss

günaydın kızlaarrr. günaydın erken kalkan misscimm, maşallah epey hamarat gördüm seni :) gece gece döktürmüşsün :)

Günaydın canlarımmmm bugün 14.30 da randevumuz var. Ne ben ne eşim heyecandan doğru düzgün uyuyamadık. Dualarınıza ihtiyacım var.:18:

kızlar canım çok sıkkın dua edin bana.öğlen doktorumu arayacam 3den sonra kumluca da bir doktora gidicem.niye mi benim prenses hareketlidi.dünden beri hareketleri azaldı.normalde ilk derslerde çok kımıldardı bugün tık yok.dünde sadece akşam 8 gibi 2 tekme attı o kadar.korkuyorum bana dua edin olur mu???

canım kötü düşünme RAbbim yardımcın olsun üzülme kızçen iyidir

Günaydın canlarımmmm bugün 14.30 da randevumuz var. Ne ben ne eşim heyecandan doğru düzgün uyuyamadık. Dualarınıza ihtiyacım var.:18:

kızlarrrr .. ikiniziinde bebişleri inşallah sağlıklı ve capcanlı, kıpır kıpırlardır... inşallah güzel haberlerle dönersiniz...

Maaşallah subhanallah hamiş ve hamarat hatun seniiiii

günaydın kızlaarrr. günaydın erken kalkan misscimm, maşallah epey hamarat gördüm seni :) gece gece döktürmüşsün :)
günaydın canımmm

Canlarım neharım elifim öğleden sonra herşey yolunda diye msj atacaksınız kendinizi strese soktuğunuzla kaldığınızın farkına vararak öpüyorum siziiii herşey yolunda korkmak yok Allahıma emanet minik meleklerimizz

kızlar şu an kızçem 4-5 tekme attı bana ama genede içim rahat etsin diye gidicem doktora kızıma veda olsun doktor paraları ne yapalım...

feryal aldın mı hapı içtin mi bugün faydası oldu mu?

canım gözün aydın bak bebişin tekme atmış

canım dün aldım dün bugun içtim şuan biraz daha iyi gibiyim canım dün akşam yemek yiyebildim ama gecede ağrı yaptı az bir yemek yedim ya ama karnım doydu çok şükür.Canım benim miğde normaldede hassastı çekicem galiba ben bu miğdeden

iyi düşün iyi olsun meleğimmmm 12.haftadan sonra kurtulacaksın bence en geç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…