Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

neharımmmmmmmmm senin baharın mı warmıssss yesınlerrr onuuuuuu annesı gıbı tatlı bı kız olsun inşAllahhhhhhhh
rochakkk napıo acaba
zerbasss sende haberler nasılll
hadı mujdeler gelsınnnnnnn
rimel ayağını iyi sürüüü

Neharimmmmm hayirli olsun prensesin geliyomusss cnm cok sevindim kizlarr kac gundur giremedim firar napti bebis haberleri yokmu
Asbem napiyorsun cnm nasil gidiyor

Selammmmmmm habibtelerimmmmm neharimmmm prensesin geliyor haaaa yerim ben onu hayirlisiyla kucağına alırsın ins darısı diğer habibtelerime

alpinnnn sen nasılsın bebeşin nasıllll Türkiye yaradı mı ona (

alpinnnn sen nasılsın bebeşin nasıllll Türkiye yaradı mı ona (

İyiyiz tatlimmmm ne olsun buyuyoruz Pazartesi kontrolum var ins bebeğim iyidir :26: :26::26: sen nasılsın fındığın nasıl foguma az kaldı heyecan var mı habibtelerim

bnmde ıkı hAFTA önce ıdı randevu ıyıydı cok sukur inşAllah senınde cok guzel gecer cıkınca bızı haberdar et..bn haftaya dogum ıznıne ayrılıyorum artık..sekız ay gerıde kalmış olacak..
zaman cabuk gecıoo

Cinsiyetimiz kız teyzeleri. Rabbim isteyen herkese nasib etsin

hayırlı olsun canıımmm

bundan sonra cicişlerini ona göre alırsın en azından
kabilarda ve scorpiosn naptılar acaba ? sizin aranızla hafta olarak fark vardı dimi..

pembe patiklerin hayırlı olsun tekrardan Allah tamamına erdirsin canım

Teşekkür ederim kızlar
Firarı ben de merak ediyorum girmedi hiç
Rocha için büyük gün yarın kızlar inşallah güzel haberlerle gelir
Zerbas test yapsaydı keşkeeee

canım kötü düşünme RAbbim yardımcın olsun üzülme kızçen iyidir

kızlarrrr .. ikiniziinde bebişleri inşallah sağlıklı ve capcanlı, kıpır kıpırlardır... inşallah güzel haberlerle dönersiniz...

git gel haber bekliyoruz canımmmm

kızlar teşekkür ederim.benim prenses doktor amcamıza oyunlar yaptık derdi benleymiş kızımın.nasıl hareketler.doktor amcası bile oynama sıpacık dedi.özel radyoloji uzmanına gittim.inceledi.kan akışı,plesantası,suyu kilosu boyu uyumluymuş.ayrıca sağlık taraması da yaptı çok şükür organlarındada bişey çıkmadı.hatta elini sürekli çenesine koyup poz verince doktor amcası belgin doruk gibi poz veriyor dedi.ohhh yaaaa içim bir rahatladı ki....inşallah hayırla sağlıkla sağlıklıca eli ayağı,aklı zihni düzgün şekilde kucağmıza alır,isteyen herkeste bu duyguyu yaşar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…